Noud Alberts is terug

Vanaf vanavond is Noud Alberts weer terug in Meerdijk en het lijkt erop dat hij gaat strijden om zijn geliefde Nina Sanders weer voor zich te winnen.

Na 3 maanden afwezigheid in verband met de “flexwet” zal Ruud die tot vorige week nog te zien was in Expeditie Robinson de rol van zijn alterego weer op zich nemen.

Het begint al spannend als hij tegen zijn oma Laura verteld dat hij is teruggekomen omdat hij niet langer zonder Nina wil zijn.
Het beloofd dus spannend te worden aangezien Nina inmiddels een “relatie” heeft met Mike en van plan is om van Noud te scheiden.

Zal het Noud lukken om Nina terug te krijgen of zal hij in de toekomst een nieuw liefje krijgen?
Kijk vanaf vanavond weer en beleef het mee.

27 reacties

 1. Yeah noud komt weer, hoop dat die mike weg gaat noud is cool

 2. Yes!
  Ik hoop dat Nina en Noud bij elkaar komen en dat Mike
  met Sjors krijgt?!
  Ook al vind ik Mike echt vieze spelletjes spelen; nina, sjors, nina, sjors…..
  Bah!

 3. Noud verdient veeel beter dan Nina !
  Maar leuk datie terugkomt šŸ˜€

 4. Mike verdient Sjors ook niet vind ik laat hem maar lekker vrijgezel blijven of vertekken!

 5. gaytje ruud is terug!

 6. noud is beter af zonder nina

 7. Noud nieuw liefje, misschien Sjors, of Lorena!

 8. haha ik hoop zo dat noud mike nog te pakken neemt om ” iets ” met sjors te krijgen of one night stand zou ik zo leuk vinden :p zouden ook goed bij elkaar passen trouwens..

 9. Oeeh ben benieuwd hoe Ludo reageert

 10. Yess ik ben zo blij dat Noud terug is!
  Ik hoop zo dat hij en Nina weer bij elkaar komen, ze vullen elkaar zo goed aan!

 11. Ik vind Noud verkeerd. Als ik Nina was, zou ik ook niet goed maken met hem. Hij heeft haar zo lang in het donker laten tasten. En dat is echt iets waar ik niet van hou.

  • laten we nou eens even op de ware reden wachten waarom Noud, Nina in de kou heeft laten staan. Want Nina’s gedrag was nou ook niet bepaald leuk te noemen, eerder een reactie van een “verwend nest” (als enigs kindje) wat van pappie altijd haar zin heeft gekregen en dat ook verwacht van haar vriend/echtgenoot.
   Dat Mike dat wel doet, is Mike’s (eigen) belang, hij is op het Sanders geld uit. Zodra geld genoeg heeft, of wat hij anders in zinnen/gedachten heeft, vertrekt hij, en laat Nina vallen als een baksteen.

 12. Gadver, mot dat die kwal terug

 13. Jeah! Noud komt terug. Nina moet gewoon,voor Noud kiezen . drie redenen 1 knapper dan,Mike 2liever dan Mike 3 Noud kun je vetrouwen

 14. Ik denk dat Sjors als noud Mike iets aan doet , dan rent Sjors
  op noud af en neemt Mike in bescherming en die twee worden een stel

 15. mike moet gewoon dood gaan bij een ongeluk of bij nina weg gaan en dan bij sjors en naud moet terug bij nina i love naud<3

 16. Ik weet wel zeker dat nina en noud weer bij elkaar komen. Het is alleen even wachten tot bekend word dat sjors zwanger is van mike.

 17. Waarom zouden ze anders een laten zien dat mike een gat in een condoom maakt. Hij is alleen te dom om hem bij de juiste persoon te gebruiken. Hij had bij nina moeten werken maar let maar op hij heeft ze per ongeluk verwisseld.

 18. @danny,
  Sjors kan geen kinderen meer krijgen GEK

 19. bladiebladiebla, blabiadjsnvk

 20. fred, nick kon ook gewoon weer kinderen krijgen hoor.

 21. Het is een blijft een soap dus alles kan ik hoop zo dat mike wordt ontslagen door ludo en nergens meer aan de slag kan

Geef een reactie