• 23 november 2012
 • Redactie
 • 27

Vanaf vanavond is Noud Alberts weer terug in Meerdijk en het lijkt erop dat hij gaat strijden om zijn geliefde Nina Sanders weer voor zich te winnen.

Na 3 maanden afwezigheid in verband met de “flexwet” zal Ruud die tot vorige week nog te zien was in Expeditie Robinson de rol van zijn alterego weer op zich nemen.

Het begint al spannend als hij tegen zijn oma Laura verteld dat hij is teruggekomen omdat hij niet langer zonder Nina wil zijn.
Het beloofd dus spannend te worden aangezien Nina inmiddels een “relatie” heeft met Mike en van plan is om van Noud te scheiden.

Zal het Noud lukken om Nina terug te krijgen of zal hij in de toekomst een nieuw liefje krijgen?
Kijk vanaf vanavond weer en beleef het mee.

27 comments on “Noud Alberts is terug

 1. Yes!
  Ik hoop dat Nina en Noud bij elkaar komen en dat Mike
  met Sjors krijgt?!
  Ook al vind ik Mike echt vieze spelletjes spelen; nina, sjors, nina, sjors…..
  Bah!

 2. haha ik hoop zo dat noud mike nog te pakken neemt om ” iets ” met sjors te krijgen of one night stand zou ik zo leuk vinden :p zouden ook goed bij elkaar passen trouwens..

 3. Ik vind Noud verkeerd. Als ik Nina was, zou ik ook niet goed maken met hem. Hij heeft haar zo lang in het donker laten tasten. En dat is echt iets waar ik niet van hou.

  1. laten we nou eens even op de ware reden wachten waarom Noud, Nina in de kou heeft laten staan. Want Nina’s gedrag was nou ook niet bepaald leuk te noemen, eerder een reactie van een “verwend nest” (als enigs kindje) wat van pappie altijd haar zin heeft gekregen en dat ook verwacht van haar vriend/echtgenoot.
   Dat Mike dat wel doet, is Mike’s (eigen) belang, hij is op het Sanders geld uit. Zodra geld genoeg heeft, of wat hij anders in zinnen/gedachten heeft, vertrekt hij, en laat Nina vallen als een baksteen.

    1. @DagJan, Je hoeft echt niet op deze site te komen/of reacties te lezen, als je het niet leuk vindt

     Dat fans hun gedachtes/ideen hier uitwisselen is dit forum voor, mocht je dat niet weten.

 4. Jeah! Noud komt terug. Nina moet gewoon,voor Noud kiezen . drie redenen 1 knapper dan,Mike 2liever dan Mike 3 Noud kun je vetrouwen

 5. Ik denk dat Sjors als noud Mike iets aan doet , dan rent Sjors
  op noud af en neemt Mike in bescherming en die twee worden een stel

 6. Waarom zouden ze anders een laten zien dat mike een gat in een condoom maakt. Hij is alleen te dom om hem bij de juiste persoon te gebruiken. Hij had bij nina moeten werken maar let maar op hij heeft ze per ongeluk verwisseld.

Geef een reactie