• 23 november 2012
 • Redactie
 • 82

Na een maanden lange stroom van geruchten blijkt het nu toch echt waar te zijn, Marcus Sanders komt terug naar GTST.

De broer van Ludo verliet jaren geleden Meerdijk om met zijn vriendin Gwen en dochter Kimberly in Amerika te gaan wonen.
De reden waarom hij terug keert is niet bekend, wel is bekend dat ook zijn dochter Kimberly mee komt. We kunnen erop rekenen dat het een boeiend en waarschijnlijk spannend verhaal zal worden.
Marcus heeft zijn zus Maxime nog niet ontmoet en met broer Ludo stond hij niet echt op goede voet.

Marjolein Keuning verheugd zich nu al erg op de terugkomst van haar tv broer.
In Story vertelt Marjolein: “Mijn soapbroer Marcus Sanders komt terug. Wat er precies gaat gebeuren, mag ik uiteraard niet zeggen. Maar geloof het maar gerust: de schrijvers hebben fantastisch werk geleverd!”

De rol van Marcus zal wederom gespeeld worden door Hugo Metsers III.

82 comments on “Marcus Sanders keert terug in GTST

 1. Waarom wordt dit overal vermeldt (Zappen.blog, Mediacourant en hier) zonder dat er een betrouwbare bron is??? Story is géén betrouwbare bron! Er hebben daar al vaak genoeg quotes ingestaan van mensen die achteraf helemaal niet waar bleken te zijn!!

  Dus plaats dit aub niet als het nog niet bevestigd is. Ik geloof het pas wanneer Rtl met een persbericht komt.

 2. denk niet dat noud nu gelijk wat met die kimberley zou krijgen omdat hij nu voor nina juist gaat en dat gaat denk ik ook nog weer wat worden..

 3. Het liefst had ik Christophe Haddad (Nick Sanders) Terug gezien! Dan zou het allemaal nog spannender zijn nu ze allemaal denken dat hij dood is!

  Groeten,

  GTSTNICK

 4. Ik denk dit eind december

  de Stellen:
  Anton en Bianca
  Rik en Nuran
  Sjoerd en Rikki
  Noud en Nina
  Tim en Kimberly
  Bing en Sjors

  Verder denk ik:
  – Bianca is zwanger
  – Maarten wordt bedreigd door Ludo dat hij nooit meer in Meerdijk mag komen
  – (Martine komt terug)
  – Met Bing gaat het nog steeds slecht
  – Stanley is tijdelijk in Meerdijk voor Bing
  – Marcus en Kimberly komen terug
  – Mike komt om door een ongeluk of wordt vermoord

  Ik denk zelf dat de kans klein is dat Martine gerecast wordt en ik hoop van wel, maar dat betekend dat er dan 2 of 3 personages komen, ze gaan echt niet de vaste cast naar 22 of 23 brengen maximaal 21, maar het is nog niet bekend of ze tijdelijk of ze voor vast komen (iedegeval Marcus en Kimberly). Het zal wel vet zijn voor vast weer wat humor erbij (vooral Marcus). En de leader is niet geupdated sinds Jack weg is.

  1. Ik denk toch dat Bing en Aysen een stel worden en je bent Ludo en Janine vergeten erbij te zetten en dan Mike of met Sjors of met Lorena

 5. dat kimberly een relatie krijgt is te verwachten, maar met wie?
  noud, tim, sjoerd?
  en hoe oud zal ze eigenlijk zijn?
  ze is geboren in het zelfde jaar als rikki, dus een jaar of 18 neem ik aan?!

 6. henriëtte waarom zou gtstfites dit niet mogen publiceren? Het is toch iets wat hij/zij denkt! Sommige dingen kunnen wel kloppen! Nederland is een vrij land 🙂

 7. Dit artikel staat vol van de spelfouten. Er is ook geen bron wat dit bevestigt. Sorry, maar ik geloof dit niet. Ook werd er ooit door men gezegd dat Martine terug zou komen, maar dat is dus ook een leugen. De meeste mensen hier zijn blijkbaar niet de slimsten thuis om dit meteen te gaan geloven…

 8. Hmmm mediacourant is wel betrouwbaar, maar dat laatste is gekopieerd uit de story.. Rtl boulevard hoef je ook niet te geloven die verklaarde toen ook dat Babette van Veen wederom terug zou komen terwijl ze gewoon een afspraak had voor een nieuwe serie bij Endemol.

  We zullen zien… Zal wel gaaf en spannend worden. Had liever Bas Muijs terug zien keren maja, Bing zal er wel uit gaan.

 9. bing gaat er niet uit hoor die blijft gewoon in gtst.
  zou anders wel zielig zijn voor het personage sjors,
  eerst haar ex en vader van haar kind verliezen en daarna haar grote liefde eigenlijk..
  dan moet sjors maar getroost worden door een iets jongere noud 🙂

 10. Ik zou het erg leuk vinden wanneer er weer een oude bekende terugkeert. Even een spelling lesje; de titel van dit artikel moet zijn Marcus Sanders keerT terug!
  Bij jij, hij, zij of het komt er een T bij bij keren!

 11. Ik vind dit maar vaag gedoe, Hugo heeft een paar weken geleden nog verteld dat de geruchten over zijn trugkeer allemaal onzin waren en dat hij absoluut niet trug zou keren de komende jaren! dus ik weet niet of ik nu al weer moet hopen dat het wel zo is! maar ik zou ht wel heeeel leuk vinden als Hugo weer trug komt, ik moest als klein meisje altijd zo lachen als hij weer achter de vrouwen aan ging! ben wel benieuwd wie de rol dan van kimberley opzich neemt. we zullen zien, maar ik geloof niks meer tot dat het in rtl boulevard ofso is vermeld!

 12. waar rook is, is vuur!

  hugo metser heeft in een mail afgelopen zomer, aan mij gemeld dat hij van niets af wist, maar hij wilde wel graag in gtst terug komen. en vertelde mij dat hij er werk van ging maken. dus waarschijnlijk is dat nu toch gelukt.

  maar inderdaad een persbericht, zou duidelijkheid geven.

 13. Opnieuw een verhaal over een terugkeer van Marcus Sanders. Ik geloof het pas, wanneer het op RTL Boulevard komt, want dat zou RTL Boulevard echt wel zeggen.

 14. Ik denk dat Ik dit deze koppels eind decemer er zijn:
  Nina en nous
  Janine en ludo
  Mike en sjors
  RIk en nuran
  Sjoerd en rikki
  Anton en bianca

 15. Mensen denk ff na aub. Marjolein Keuning zou nooit bij een interview tussen neus en lippen door zeggen dat Marcus terugkomt. Dat soort dingen moeten ze allemaal geheimhouden voorrdat RTL dat bevestigd

 16. 10 december:
  Nina doet een zwangerschapstest. Bing is gefrustreerd als vrijen niet lukt. Ludo en Janine vertrouwen elkaar niet meer. Maarten wil stoppen met het plan, maar Maxime neemt daar geen genoegen mee. Mike heeft een grote verrassing voor Nina.

  11 december:
  Mike neemt revanche op Noud. Sjors heeft zware kritiek op de verbouwingsplannen van Lorena. Janine is geschokt als ze ontdekt wat Ludo gedaan heeft. Maxime voert de druk op Maarten op. Noud krijgt slecht én goed nieuws.

  12 december:
  Een verrassing van Aysen pakt verkeerd uit. Rikki instrueert haar beste vriendin hoe ze Tim moet versieren. Hoe reageert Tim op deze koppelpoging? Maarten speelt een risicovol spel met Janine. Janine heeft Ludo iets op te biechten.

  13 december:
  Rikki heeft een enorm probleem in de sapbar en krijgt hulp van de verkeerde persoon. Lorena wil dat Noud de verbouwing sneller uitvoert, desnoods zonder vergunningen. Om hem te paaien, belooft ze hem een geheim over Mike te vertellen.

  14 december:
  Rik wil dat Nuran hem helpt om haar zusje bij Bing vandaan te houden. Lucas vindt dat Nina nu echt moet kiezen tussen de twee mannen die ze aan het lijntje houdt. Noud is benieuwd als Nina met hem wil afspreken. Mike doet Lorena een dreigende belofte.

  Bron: kijkes.nl

 17. Wie is nous ????
  Ik wil als koppel :
  Noud en nina
  Sjors en bing
  Lorena en jack
  Rikki en sjoerd
  Anton en bianca
  nuran en rik
  Tim en nog iemand
  Ludo en janine
  Jef, laura,aysan.lucas en maxime ook nog met iemand

 18. Mij favo cast is maxime,ludo,janine,laura,aysan,nuran
  Rikki rik sjoerd tim anton bianca lorena jack anita bing sjors
  Isabella oude charlie (aukje)stefano en marcus

 19. mensen, mensen… waarom vragen jullie je toch altijd af of het wel waar is wat er gepubliceerd word. ik heb nog nooit meegemaakt dat er op welke site dan ook leugens stonden gepubliceerd over gtst. waar is jullie vertrouwen in de mensheid???

 20. Ik was oude afleveringen terug aan het kijken en vroeg me af hoe Robin het broertje van Benjamin uit de serie is vertrokken?
  Het zou leuk zijn als er weer zo’n type in het verhaal komt.

  En leuk dat aysen en bing bij elkaar zijn. Vond het afgelopen half jaar de verhaallijn van bing niet zo leuk, elke keer gedoe met Sjors. Nu een keer spannend verhaallijn voor Bing.

 21. Ik begin me eigen steeds meer af te vragen waarom ik al die onnozele stomme berichtjes blijf sturen

  Ik sta er soms wel 10 x achter elkaar op

  En het meeste over die stomme Mike….

  Sorry dat ik geen leven heb mensen

 22. Dit bovenste bericht is niet van mij erg kinderachtig zeg!
  En ik heb een leven sorry
  Degene die dit heeft geschreven met mij naam heeft geen leven

 23. Ik moet wat bekennen!!! :S

  Al die tijd loop ik al te zeiken en te zeuren, en in herhaling te vallen over Mike….

  Ik ben eigenlijk smoor verliefd op hem, ik hoopte dat iedereen hem zou haten en hij bij mij uit zou komen huilen.

  1. En owja ik wil helemaal niet dat hij GTST verlaat, van mij mag hij er voor altijd inblijven wat een goede acteur en zeker een super lekkerding! 🙂

 24. Hou op mij naam te gebruiken mike is een lelijkerd en iedereen in gtst haat hem sjors,nina,lucas,noud, lorena ludo,janine als ze er achter komen wat hij heeft gedaan ik hoop dat hij snel uit gtst vetrekt en oprot naar belgie naar zijn vriend ja hij is homo

 25. Nou is het niet meer leuk! iedereen zit nu op mijn naam, en de berichtjes worden steeds erger, ik heb het al uitgelegt mensen ik was gewoon een beetje verliefd op hem.

  Nu niet meer hoor het gaat weer prima 😛

 26. Ik mag niet over mike zeuren en jullie mogen mij naam niet gebruiken erg kinderachtig zeg!! Ik heb dat trouwens niet een geschreven get a life please ik kom hier niet eens meer elke dag jullie wel

 27. Mike mag van mij echt eruit en oprotten voor goed en dat gaat gebeuren let maar op die eikel woont in belgie dus hij wilt niet meer heen en weer reizen bye bye mike

 28. Marcus terug.. Volgens mij zit er ongeveer 3 maanden tussen de werkelijke uitzending en opname.. Het nieuws werd vorig jaar voor de zomer al ‘wereldkundig’ gemaakt. Als de schrijvers er al iets over hadden geschreven was hij dus al ruim terug geweest. Daarnaast is het nergens bevestigd door een media die het via RTL heeft gehoord.. Waarom zouden ze de komst van Marjolein wel 1 maand van te voren bekend maken en Hugo metser al 9 maanden van te voren.. Sorry, niet geloofwaardig meer..

  1. en 2 jaar verder nog niet of zou het zo zijn dat ze er 2 jaar over hebben gedaan om hem erin te schrijven en is marcus de baas van veltman ???

 29. Ze ijken toen ook dat Marlies Van Alcmaer de rol van Diana Beaumont ging spelen werd achteraf dus Willeke Van Ammelrooy. Hoop dat Martine, Nick, Marcus, Stefano en hans van Houten terug komen dat zou pas spannend zijn

  1. Willeke van Ammelrooy heeft haar niet gespeeld hoor, die speelde de adoptiemoeder van Vincent, Paula. Marlies van Alcmaer heeft wel Diana Beaumont gespeeld een aantal jaar terug, de adoptietante van Maxime.

Geef een reactie