Louis Talpe zal samen met Charly Luske, Daniel Boissevain en Ron Link eenmalig een boyband vormen. Deze boyband zal optreden bij het LINDA.KIPPENVELCONCERT. Het concert wordt gegeven op 18 november in de Heineken Music Hall.

De 4 zijn druk aan het trainen om een optreden te verzorgen zoals Take That en The Backstreet Boys.

Louis deed eerder mee aan het Belgische programma ‘Steracteur Sterartiest’, in dat programma zongen bekende Vlaamse acteurs een nummer om geld op te halen voor het goede doel.

9 comments on “Louis Talpe in boyband

  1. Diana kun je nou eens stoppen over Louis talpe of Mike,. Hoe oud ben je nu. het begint te storen eke keer te zeiken over hem. hij speelt in gtst als je het niet aanstaat kijk je de dagen dat Mike meedoet niet simpel. Je bent bijna ziek aan het doen elke keer je ergnis over hem neer te zetten

  2. Helemaal eens met dre. Dit is de gtst fabclub. Het is niet bedoel om over de acteurs te lopen zeiken! Wat ben jij triest! Misschien dat je een beetje jaloers bent omdat alle mannen die jij hebt gehad veeeel lelijker zijn dan Louis

  3. ik ben allang gestopt als jullie ophouden te zeggen dat marcus en martine terug keren.
    Ik heb beter smaak in mannen dan louis talpe hij is niet knap
    zoals mark van eeuwen,en ferry somogy en johhny depp

Geef een reactie