• 11 november 2012
 • Sybren
 • 10

De volledige cast van GTST heeft vandaag in Nijmegen een kerstpromo opgenomen. Ze zijn de hele dag bezig geweest met opnames in de V&D waarna ze zijn geëindigd in de binnenstad van Nijmegen. Speciaal voor deze opnames was er sneeuw gespoten voor de ingang van het warenhuis. Aan de Gelderlander liet een woordvoerder van RTL weten “Het moet een soort Christmas Carol-setting zijn, met een ouderwetse lantaarnpaal, sneeuw en sterrenstelsels.”

De speciale kerstpromo is vanaf 21 november te zien op RTL4.

10 comments on “Cast GTST neemt kerstpromo op

  1. Inderdaad @gtstsfites, ik heb dit al afgelopen week, toen het in diverse media en journaals werd gemeld aan de redactie van gtstfanclub.nl en RTLgtst.nl gemeld, maar ik vind nergens een melding terug.

   Ik dacht eerst dat de familie dit wellicht niet op prijs stelt, maar waarom dan wel in andere media. Echt begrijpen doe ik het dan ook niet.

 1. Het was niet eens de volledige cast.. Het waren: Noud, Nina, Sjoerd, Rikki, Bianca, Anton en Mike.. Tenminste die zag ik op een foto op Twitter die door een inwoner van Nijmegen is gemaakt..

  1. Komt toch wel vaker voor dat niet de volledige cast meedoet aan een promo meedoet.???

   Er staat ook een (andere) promo van GTST op de facebook pagina van GTST en daar doen ook niet alle castleden aan mee.

 2. O wat een hele leuke Promo ,wat orgineel!! ik zou heel graag iets winnen ik zit behoorlijk aan de grond met alle feestdagen op komst!!!!!

Geef een reactie