Maandag 5 november
Mike belooft dat hij open kaart gaat spelen. Bianca weet Sjoerd alsnog te interesseren voor een Zuid-Afrika reis. Om Sjoerd ook echt mee te krijgen, besluit Anton een joker in te zetten. Dankzij Nina krijgt Mike een baan aangeboden.

Dinsdag 6 november
Lorena wil Jack niet kwijt en geeft toe aan zijn eisen. Jack snapt hier niets van en besluit haar te testen. Anton heeft goed nieuws voor Bianca, maar zij gelooft hem niet. Rikki heeft hulp nodig van Rik.

Woensdag 7 november
Jack is diep teleurgesteld na een gevaarlijke actie van Lorena. Desondanks doet hij haar een verdrietig voorstel. Maarten weet Janine te imponeren. Bing steekt een joint op om zijn pijn dragelijk te maken. Hij wordt betrapt. Lucas begrijpt niets van zijn zus.

Donderdag 8 november
Tim zoekt samenwerking met Sjoerd en Rikki. Laura wil dat Jef gaat zingen. Aysen weet niet hoe ze om moet gaan met Bings emoties. Jack en Lorena besluiten dat ze nu alles uit hun relatie moeten halen, anders is het te laat.

Vrijdag 9 november
Jack neemt het heftigste besluit van zijn leven. Aysens diepste gevoelens worden keihard weggelachen. Mike komt in een compromitterende situatie terecht. Rik weet bij Bing een gevoelige snaar te raken. Zal Bing vertellen wat er met hem aan de hand is?

65 comments on “Spoilers 5 t/m 9 november

  1. nou lucas komt er ook nog maar weinig in voor, zeker te druk met de musical, ik hoop niet dat hij ook gaat verdwijnen, hij en lorena zorgen tenminste voor leuke actie !!!

 1. Lorena staat er tussen omdat zij er maar 3 maanden uit was. En Noud moest er normaal ook maar 3 Maanden uit maar hij heeft er nog een maand aan vast geplakt omdat hij aan geheugenverlies leedt toen die klaar was met Expeditie Robinson.
  Geen getreurd Noud – Ruud komt er echt wel terug in!!

 2. Komende week zijn de eerste scenes die na de zomerstop zijn opgenomen te zien dat betekend dat:

  – Gigi (=Lorena) er aanstaande maandag de 29e weer bij is.
  – Jack 9 november voor het laatst te zien is
  – vanaf 12 november GTST een week lang in Zuid-Afrika is met de Anton, Bianca, Sjoerd, Tim EN RIKKI (De joker van Anton is natuurlijk Rikki)
  – Ruud (=Noud) blijft iets langer weg dan Lorena ivm oa Expiditie Robinson hij is 3 weken later dan de rest begonnen met draaien (= half september) dat betekent dat hij waarschijnlijk vrijdag de 16 november met de scheidingspapieren bij Nina op de stoep zal staan
  – Maxime is deze maand weer begonnen met draaien dat betekent dat zij op z’n vroegst weer begin december te zien is.

  1. Hoe weet je dat Maxime pas deze maand weer begonnen is met opnames???
   Misschien wel een maand eerder zodat ze eind november weer te zien is.

   Ik heb wel zin in die verhaallijn in Zuid-Afrika, altijd leuk die buitenlandopnames 🙂

 3. Nee klopt niet de eerste week na de zomer is niet volgende week maar twee weken later de laaste week van jack is de eerste week na de zomer zeiden ze bij gtst live

  1. @ Diana, nee hoor volgende week zijn er weer scenes met Lorena, en dat kunnen alleen nieuwe scenes zijn, na de zomerstop opgenomen, want eerder mocht zij niet werken (ivm flexwet). Dus volgende week zijn toch echt de eerste nieuwe scenes. Het zou wel kunnen dat het in elkaar geschoven wordt waardoor je bij sommige verhalen/scenes oud hebt en sommige al nieuw.

   1. Ben benieuwd of we het kunnen zien aan het uiterlijk van de acteurs/actrices: een andere look, een nieuw kapsel of een extra kleurtje na de zomervakantie. OPLETTEN ALLEMAAL

 4. ik denk dat Maxime samenwerkt met Maarten om Ludo + Janine een lesje te leren.. dat zei ze toch op hun bruiloft???
  xoxo Rikki=cool

 5. vind het spannend hoe het met lorena gaat aflopen na het vertrek van jack
  krijgt zij iets met noud of gaat noud terug naar nina kan allenmaal nog

  1. ik denk dat marcus achter heel die poppenkast zit want hij wil ludo en janine uit elkaar hebben vanwege die erfenis .Want als het goed is kom hij terug met zijn dochter kimberly die nu ongeveer net zo oud is al rikkie , en als marcus en mamime samen komen ja dan pas wordt het spannend, tenminste dit is wat ik denk maar ik kan het mis hebben.

 6. GTST kan me de laatste 3 dagen niet echt meer boeien, Sjors/Mike gezeur, Bing die alleen maar met een ego rondloopt, Bouwhuisjes die nog steeds geen vooruitgang maken.. zal dus nog wel even aanhouden als ik de spoilers lees, beetje jammer. Wel leuk dat Lorena weer terug komt trouwens 🙂

  1. Rikki is vorig seizoen geslaagd en heeft haar diploma gehaald. Sjoerd is toen gezakt…vandaar dat hij nog wel op school zit.

 7. @wil Nee, hoor lorena komt volgende week nog niet,de opnames naar de zomer is jack’s laaste week Dat zei hij bij gtst live dus ik heb gelijk

 8. 12 November
  Nina stelt Mike voor een lastige keuze. Lorena heeft moeite met de kritiek van Sjors. Janine en Maarten bedenken een plan om Ludo positiever over hun activiteiten te maken. Mike behaalt een overwinning bij Ludo.

  Bron kijkes app elke dag een nieuwe spoiler behalve het weekend niet geloof ik..

 9. Het ziet er naar uit dat Nina dus toch wel zwanger is van Mike. Eindelijk weet nu ook Rik wat er met Bing aan de hand is, ik hoop stiekem dat Rik het ok verteld tegen Sjors, Sjors kan Bing wel motiveren en steunen met deze vervelende periode van Bing

  1. Kanker gun je natuurlijk niemand, zelfs niet een acteur in een serie.
   Maar ben wel blij dat de schrijvers van gtst deze verschrikkelijke zziekte aan bing hebben gegeven.
   Hij wordt er weer een klein beetje menselijker door.
   Want wat heeft die Bing een irritante egoistische rol te spelen.

 10. Ik denk dat de ruzie in Zuid-afrika naar een 1e hoogtepunt stijgt en er een ongeluk gebeurd. Bram zal thuis blijven en ik denk dat daar ook iets verkeerd gaat of uit de hand loopt doordat Nuran even niet oplet. Wat natuurlijk weer voor spanningen gaat zorgen bij Rikki.

  Er is ook iets met Julia de moeder van Tim, maar dar wordt nog niet te diep op ingegaan, msschien komen we daar veel later pas achter. Maar ik denk dat er in het verleden iets ergs met haar gebeurd is: Misschien was ze wel verslaafd (alcohol/drugs) en is ze in de goot terechtgekomen of een kliniek ofzo. Misschien heeft ze wel zelfmoord gepleegd????

 11. Wat is die Nina dom zeg! Die trapt werkelijk overal in! Die gelooft alles… Ik snap er echt niks van. Hiervan moet je toch denken, hier klopt iets niet? Maar nee hoor, Nina is en blijft een dom meisje 😉

  En ze zal waarschijnlijk wel zwanger worden. GTST is voorspelbaar dus lijkt me dan makkelijk in te vullen. Maar beetje jammer dan aangezien ze zelf nog een kind is in haar hele doen en laten.

 12. ik begin eigenlijk wel heel nieuwsgierig te worden naar de moeder van tim

  en ja ik vind nina ook behoorlijk dom waarom ziet ze het nu niet en luistert ze niet naar de mensen om der heen liefde maakt wel blind maar dit gedoe moet haar toch onderhand wel wakker schudden

 13. Ik ben het hele Mike gedoe zo maar dan ook zooo verschrikkelijk zat , wat een afschuwelijk irritant en slecht gespeeld personage en ik kan dat accent ook niet meer horen, het hele Nina-Mike-Sjors gedoe mag van mij part stoppen,leuk auto ongelukje veroorzaakt door Ludo of zo.
  En ik word ook doodziek van dat Maxime-Janine gezeik, het wordt tijd voor iets nieuws nu want 3 jaar Maxime in de serie en 3 jaar dezelfde verhaallijn gaat te ver vind ik.

  Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik Bing afschuwelijk vind maar dat deze keer Everon zijn rol geweldig speelt en tja….. Aysen krijgt van mij een nieuwe kans hahaha ze heeft toch nog gevoel.

  1. ik denk dat marcus achter heel die poppenkast zit want hij wil ludo en janine uit elkaar hebben vanwege die erfenis .Want als het goed is kom hij terug met zijn dochter kimberly die nu ongeveer net zo oud is al rikkie , en als marcus en mamime samen komen ja dan pas wordt het spannend, tenminste dit is wat ik denk maar ik kan het mis hebben.

  2. Ik ben het helemaal met je eens over die Mike verhaallijn,, ik ben het echt helemaal spuugzat het duurt veel te lang zit totaal geen vaart in de ene dag hangt die bij Sjors en een minuut later weer bij Nina. En het is ook nog eens een hele irritante rol over dat accent nog maar te zwijgen, ik snap echt niet waarom hij er met zo’n opgeblazen gedoe in de media erin is gezet zijn rol stelt dus echt niks voor. En dan ook nog eens een broer van Bianca wat nergens op slaat hebben ze gewoon gedaan omdat ze anders geen reden hadden om hem erin te zetten. Laat Noud maar weer snel terug komen dan zal er hopelijk gauw een eind aan komen.

  1. Nee Marcus zou toch niet terugkomen had Hugo Metsers gezegd ? en op Martine reken ik al helemaal niet meer want een recast zou absurd zijn .
   Nou ja we gaan maar weer afwachten en hopen dat Mike inderdaad verdwijnt met zijn slecht geacteer en vreselijk oninteressante rol (vind trouwens dat Nina best eens iets minder verhaallijnen mag hebben want er zijn meer mensen in Meerdijk dan alleen maar Nina).

 14. Stel dat het waar is dat Martine terugkomt (Er waren meer meerdere die zei dat er een recast komt, maar ik geloof hetzelf niet) zit Mike in het complot met Martine, daarom is Mike zovaak bij Sjors en hij zit achter het geld aan van de familie Sanders

 15. ik ben benieuwd hoe het tussen anton en sjoerd gaat lopen in afrika
  maxime mag van mij spoorloos verdwijnen vind haar geen leuke rol meer hebben in de serie met mike kan het nog intresant worden ondanks dat het veelste lang duurt
  maar dat komt omdat noud nog niet terug is

 16. Ik denk niet Maxime en Mike ik vreers eerder Lorena en Mike, dat Sjors zeg maar uiteindelijk toch terug gaat naar Bing en Bing ook Aysen gaat dumpen voor Sjors en dat Lorena met Mike gaat:w

 17. Zijn de spoilers van 12 t/m 16 november nog niet bekend???
  Ben nl. wel erg nieuwsgierig hiernaar…als iemand ze weet,zet ze a.u.b hier dan ff neer!
  Thx!

  1. 12 november: Nina stelt Mike voor een lastige keuze. Lorena heeft moeite met de kritiek van Sjors. Janine en Maarten bedenken een plan om Ludo positiever over hun activiteiten te maken. Mike behaalt een overwinning bij Ludo.

   13 november: Rikki vindt het moeilijk om Sjoerd voor te liegen. Ze zoekt iemand om haar hart bij uit te storten. Bij Ludo belt een verrassende bezoeker aan. Janine verwijt Ludo dat hij star is. Bing wordt opgenomen in het ziekenhuis.

   14 november: Rikki raakt verward in een web van smoezen en uitvluchten. Aysen neemt zich voor om alle banden met Bing te verbreken. Uit frustratie neemt Lorena een verkeerde beslissing. Rik probeert te achterhalen wat Nuran voor hem verzwijgt.

   15 november: Aysen komt op het punt te staan dat ze Bing moet bekennen wat ze voor hem voelt. De wrijving binnen hun relatie zit zowel Ludo als Janine dwars, maar wie neemt de eerste stap? Nuran werkt zich in de nesten.

   16 november: De familie Bouwhuis arriveert in Zuid-Afrika. Lorena dreigt zich te verliezen in een zakelijke deal. Rikki baalt als haar leugen zich tegen haar keert. Tot ongenoegen van Nina vindt Mike zaken belangrijker dan haar.

   Bron kijkes App

 18. jack gaat jammer genoeg weg en die engerd mike mag blijven
  Ik wil liever dat mike oprot sorry,dat ik er weer over begin maar die gast is waardeloos en kan niet acteren maxime en lorena maken gtst leuk mike maakt gtst saai en slaapwekkend

 19. Ik heb net nog eens het interview gelezen met Beau Schneider (Tim) van eind augustus/begin september. Daarin zegt hij dat Tim verliefd wordt. Rond die tijd zijn ook de opnames gemaakt voor GTST Zuid-Afrika. Aangezien acteurs het script ook maar voor enkele weken vooruit krijgten, moet hij dus wel verliefd worden als ze in Zuid-Afrika zijn. Dus dant wordt het Rikki, of er komt een nieuwe vrouwelijke rol die in Zuid-Afrika geintroduceerd worden.

 20. Tim wordt vast verliefd op rikki…nog meer ellende voor Sjoerd en de familie bouwhuis…..rikki en Sjoerd zijn voor soap begrippen ook al lang gelukkig samen, dus het wordt wel tijd voor wat strubbelingen…..

Geef een reactie