Maandag 29 oktober
Jack krijgt een verrassing en heeft een verrassing voor iemand anders. Anton kan Sjoerd niet over halen om open kaart te spelen over hun stroeve verhouding. Bing zorgt ervoor dat Aysen anders tegen hem aankijkt. Nuran denkt te weten wat er met Aysen aan de hand is.

Dinsdag 30 oktober
Mike zit klem tussen twee vrouwen, een groot cadeau geeft de doorslag. Jack weigert zijn toekomstplannen overboord te gooien. Bianca ontploft als ze erachter komt wat Sjoerd haar geflikt heeft. Sjoerd is alle gezeur zat en laat zijn familie achter zich.

Woensdag 31 oktober
Sjors twijfelt aan de eerlijkheid van Mike. Bing eist van Aysen dat zij hun geheim voor zich houdt. Ludo regelt een ’toevallige’ ontmoeting met Maarten om hem uit te horen over zijn bedoelingen met Janine. Nina wil weten wat er aan de hand is als Mike haar onredelijk behandelt.

Donderdag 1 november
Bing stelt hoge eisen aan zijn arts. Jack weigert zich te laten chanteren. Janine wil weten waarom Ludo haar niet vertrouwt. Aysen wil haar ware gevoelens tonen, maar twijfelt of dit niet tegen haar gaat werken.

Vrijdag 2 november
Anton hoort een telefoontje dat niet voor zijn oren bestemd is. Sjoerd snapt niets van de beslissing van zijn moeder. Sjors coacht Jack: eerlijkheid is de beste uitweg, maar is dat zo? Mike belandt in een hachelijke situatie.

144 comments on “Spoilers 29 oktober t/m 2 november

  1. ja dat vraag ik me ook af, ik had verwacht wat meer van zijn verdriet om bilal te zien, het lijkt wel of deze laatste er nooit is geweest terwijl lucas zei dat hij verliefder dan ooit was, dus SCHRIJVERS van gtst !!!

 1. Zullen Mike & Sjors in die week een stel worden/zijn hoop het zo fingers crossed!
  gaat Mark ( jack ) er eigenlijk begin november uit of eind? en wanneer komt noud terug begin of eind? november?

  reactie graag?

 2. Noud komt terug in november en lorena ook.En hoe weet je dat jack er levend uit gaat ?
  Ik wil dat mike weggaat hij is zo vreselijk hij zit alleen tussen vrouwen zoals laura , bianca zus en sjors en nina gebruikt hij gewoon.Ik hoop echt niet dat mike & sjors iets krijgen hij past niet bij haar en ook niet bij nina gluiperd en een greep

 3. aaaah 1 van de laatste spoilers met mark! ga hem echt missen! eigenlijk best gek, de meeste vrouwen uit meerdijk zie je nooit met vrienden. zo heeft nina eigenlijk geen vrienden meer in de serie en rikkie spreekt altijd af met mistrieuze rosemarijn. en sjors heeft sinds ronja weg is ook geen vriendin meer in de soap.

 4. Ik denk niet dat nina zwanger is. ik denk dat die ook voor sjors kiest? of ben ik de enige die dat denkt te zien in de spoilers. en wat zal die hachelijke situatie zijn?

 5. Denk niet dat Nina zwanger word hoor.. ze gedraagt zich zelf nog als een kind soms, alhoewel dat steeds een beetje minder word sinds ze met Mike is na mijn mening, dus misschien gebruiken ze een baby dan wel weer om haar nog volwassener te maken. Naja we zullen wel zien.

 6. Het zou iets te voor de hand liggen als Nina zwanger wordt. Ik denk eerder dat Sjors zwanger wordt, dat is wat niemand verwacht. Maar door het ongeluk kan ze misschien wel weer zwanger worden…… wie weet.

 7. Mike komt niet over als een leuk iemand. Vooral niet bij Nina. Maar die gebruikt hij, dat is wel duidelijk. Ik denk wel dat hij Sjors echt leuk vind. En daar zit hij mee, kiezen voor degene die hij echt leuk vind of toch zijn plannetje voort zetten..

  Dat groot cadeau, ik geloof ook niet dat dat betekent dat Nina zwanger is, is inderdaad te makkelijk naar mijn mening. Dat verwacht nu iedereen. Maar we zullen het zien 😉

 8. Ik denk dat Mike voor Nina wil kiezen omdat ie achter r geld aanzit. Dat kan niet want ik denk dat Sjors zwanger is. Dus het is voor hem of het geld of zijn kind.

 9. Ok Jack gaat op wereldreis en krijgt Lorena niet zover dat ze meegaat. Exit Jack is na vanavond duidelijk!!!!!! Mysterie opgelost :))) nu de rest nog, ha ha…

 10. Ik hoop dat ze die vreselijke Ferry Doedens eruit schoppen.
  Die jongen heeft gewoon geen functie. Ja hij is ‘de homo’ maar acteren kan hij niet en een rol spelen die relevant is al helemaal niet (meer)

  1. Hij kan niet acteren??? Moet je het afgelopen jaar eens terugkijken, hoe emotioneel hij was met edwin en daarna met bilal, dit getuigd wel van acteertalent, en hoe impulsief hij kan reageren!!! Ik vind hem op dit moment de beste acteur van gtst

 11. Overigens werkelijke spoilers (niet lezen als je het spannend wilt houden)

  -Mike kiest uiteindelijk voor Sjors, die relatie houd stand tot Mike zich weer met bedenkelijke dingen bezig houdt, het duurt nog een tijdje voor ze samen komen (door inderdaad een zwangere Nina)

  -Bing en Aysen worden een gelukkig stel

  -Maarten komt met dubbele motivieven de Sanders lastig vallen

 12. Er worden stille hints gemaakt naar een opkomende zwangerschap. Ik denk dat er iemand zwanger wordt en die dan rond de cliffhanger bevalt (niet echt origineel). Er is de afgelopen dagen zoveel gesekst, en er komen nog een paar momenten aan, denk ik (Lorena en Jack reunie), maar wie wordt zwanger:
  Nina van Mike -> Zou kunnen maar te overduidelijk zijn
  Sjors van Mike -> Zou kunnen dat ze na het ongeluk weer zwanger kan worden
  Lorena van Jack -> Zou kunnen maar Jack is het type dat zou terugkomen als hij hoorde dat Lorena zwanger zou zijn, maar misschien is hij op de boot niet te bereiken, zou wel interessant zijn, Lorena alleen, met een baby….
  Bianca van Anton -> Zou interessant zijn, bianca vooraan de 40, wat zijn de risico’s???
  Maxime van een flirt in Argentinie??????
  Ik denk dat we er pas in januari achter komen wie het zal zijn, op de vrijdag van de voice -finale.

  1. Erg sterk dat Sjors zwanger kan worden. Het is wel vreemd dat Maxime zei tegen Ludo dat ze geen kinderen meer door hem kon krijgen, terwijl ze wel een abortus heeft gepleegd.

   1. Dat kindje wat ze meedroeg bleek niet goed te zijn en zou het niet overleven!
    er moest toen een abortus komen en toen hebben de dokters het uitgezocht en verklaard dat de schotwond die ze had door Ludo het heeft aangetast en dat ze daarom beter geen kinderen meer kon maken……..

    is toen allemaal met flashbacks geweest…..

 13. nina word zwanger van mike door gaatjes in comdoom en sjors zal nooit meer een kind krijgen door die stomme bing dus daar hoeven we niet op te rekenen

  misschien is lorena ook wel zwanger aangezien jack een cadeau krijgt
  zou wel leuk zijn weer wat fris baby geluk in gtst
  echte gezinnentjes zitten er momenteel niet in of rikkie en sjoert moeten nog gaan samen wonen dan is er ook weer een gezinnetje

 14. Of er wordt gewoon niemand zwanger, dat lijkt me nog het leukst :P..

  @Ray, bing en aysen een stel?? Sorry hoor maar dat is wel het laatste wat ik zou geloven 😛

 15. Wat een saaie spoilers. Eigenlijk is GTST al sinds de zomerstop voorbij is geen moer meer aan.
  Off topic, wat een slecht Nederlands wordt hier over het algemeen gebruikt zeg, sommige gasten op dit forum kunnen echt niet schrijven.

 16. gtst begint een beetje saai te worden. er moeten weer spelers bijkomen. er zijn bijna geen mannen meer. Ik denk dat Nina niet zwanger is want ze is vast wel aan de pil. Sjors zou wel kunnen opzich. Bing en Aysen worden een stel en Jack gaat lekker in z’n eentje op die boot van hem reizen. misschien neemt Noud wel een nieuw meisje mee van vakantie??
  weet iemand wanneer noud terug komt???

  1. Lees de andere reacties. Niet alleen jij, maar iedereen. De vragen wanneer Noud en Lorena terugkomen zijn al 100 keer gesteld en beantwoord!!

   1. sorry hoor maar wie gaat er nou 3000 reacties teruglezen? het is voor jou toch geen moeite om nog een keertje te antwoorden of wel?

 17. De spoilers zien er super spannend uit. Ik ben benieuwd naar die spoilers van die week daarop. Zal Jack dan al weg zijn in de week van 5 Novemebr? Of blijft hij nog tot eind November? Ik hoop dat hij toch tot eind November blijft.

  Ik denk dat dit gaat gebeuren bij Jack:
  Jack wil op wereldreis. Maar Lorena wil het niet. En ze krijgen ruzie. Na paar dagen ruzie gemaakt te hebben heeft Lorena er genoeg van. Zij eist dat Jack normaal doet of hij vertrekt. Maar Jack eist Lorena dat hij alles geregeld heeft. En dat ze samen gaan. Lorena dreigt Jack als hij geen keuze maakt wat hij wil. Normaal doen of vertrekken kiest Lorena dan wel voor hem. En Jack loopt woedend weg en gaat steun zoeken bij Jef. En vertrekt. Lorena weet van niks en denkt dat Jack in Rozeboom is. Ze zoekt hem overal samen met Sjors. Maar Lorena en Sjors kunnen Jack niet vinden en denken dat hij al verdwenen is zonder afscheid te hebben genomen. Lorena is erg verdrietig. Maar dan krijgt hij telefoontje en Sjors hoort ook alles. Jack zegt dat hij weg is en nooit meer terugkomt.

  Dat denk ik.

  En ik hoop dat Jack ooit terugkomt.

 18. ludo had toen ie in gevangenis zat een droom dat als hij niet veranderde nina dood zou gaan en als ie dat wel deed dat nina een 2ling zou krijgen (die sene is me altijd bij gebleven) daarom denk ik dat het nina wel is en niet sjors aangezien sjors ontvruchtbaar is (zou wel heel stom zijn als ze ineens niet meer ontvruchtbaar is ontvruchtbaar is en blijft ontvruchtbaar lijkt mij)

 19. Ik weet wel zeker.

  Nina raakt zwanger van mike , terwijl mike haar net heeft gedumpt om verder te gaan met sjora
  aysen en bing krijg ook wat omdat aysen hem leuk vind =$

 20. Wanneer gaan de schrijvers dat is een keer doen dat iemand zwanger is van een tweeling. En een joinrider (hoe je het ook schrijft)

 21. @ Sanders 4ever / @ann
  Het is nooit voorgekomen. En dat met die joyrider kunnen ze voorlopig wel mee wachten want er waren vorig seizoen al 2 aanrijdingen.

 22. Het lijkt erop dat nu iedereen wel gaan scheiden in GTST, Sjors en Bing gescheiden straks Nina en Noud en daarna Janine en Ludo. Ik ga er vanuit dat Nina en Noud ook gaan scheiden al helemaal als Noud terug komt en hoort dat Nina zwanger is van Mike.

 23. @ann Sorry dat ik het zeg maar dat van lorena dat ze iets zou krijgen met iemand van wie je het niet verwacht is al gebeurd… dat is volgens mij alweer 2 jaar geleden ofzo. dus dat heeft niks meer te maken met nu ( deze verhaallinen ) omdat het dus al gebeurd is en al lang geleden is dat dat is gezegd. waar ze nu met opnames zijn is al veel verder. dus eigenlijk is dat niet meer van toepassing.

 24. Ik denk niet dat Jack en Lorena ruzie krijgen ofso want Jack heeft in al z’n interviews over zijn vertrek in GTST gezegt dat hij een mooi afscheid krijgt!

 25. Ik vind Nina een erg leuk personage en zal het ook leuk vinden als ze zwanger is. Wel jammer dat het dan van Mike is, maar ben wel benieuwd hoe Nina omgaat met die situatie.
  En een tweeling in de serie lijkt mij wel leuk!! Maar verwacht niet dat dat snel gebeurt aangezien het moeilijk is om steeds 2 baby’s/kinderen te casten daarvoor… maar misschien gebeurt het wel. Als het waar is van die droom zou het wel leuk zijn dat dat nu ook uitkomt!! 🙂

  1. nee nou niet overdrijven, die ken totaal niet acteren! en net zoals one ouwe Inge Ipenburg die is het nou ook wel een beetje verleerd en kom op haar laatste terugkeer deed ze het nou ook al niet meer al te best….

   Dit lijkt mij een erg goede en stevige zet om weer een goede Soap Bitch te hebben, ik denk wel dat zei dat kan 😉

  1. ik denk dat de meest voorhandliggende reden is, is dat Inge Ipenburg al jaren zegt ik doe het niet meer….?

   en de schrijvers willen wel is verder rondom dat verhaal….. met Sjors enzo….

 26. Ik vind het erg dat Martine vervangen wordt.

  Ik vond Inge Ipenburg echt goed. Ik ken die Lone van Roosendaal niet. Misschien doet ze het ook wel goed. Maar Inge Ipenburg is wel een van mijn favorieten samen met Bas Muijs Chrishopte Haddad Marjolein Kreuning Casper van Bohomen Mark van Eeuwen Ferri Somogly Gigi Ravelii Robin Martens Inge Schrama.

  Dus het zou niet leuk zijn als Inge Ipenburg de rol van Martine niet kan opnemen. Maarja als ze echt niet meer terug wil en de schrijvers hebben verhaal voor Martine dan kan dat niet anders erg jammer.

 27. De aflevering voor vanavond al gezien en zonder heel veel los te laten over de aflevering is het voor mij wel duidelijk dat Mike echt wat voor Sjors voelt. Maar ondanks die gevoelens voor Sjors kiest hij er toch voor om bij iemand te zijn waar hij niet van houdt. Waarom? Waarschijnlijk voor het geld ja. Dus wat wordt het, kiezen voor het geld of toch voor de liefde? Het kan dat hij uiteindelijk toch voor Sjors wil kiezen, maar dat dan Nina zwanger wordt. Maar net als veel anderen hierboven vind ik dat ook te voor de hand liggen. Hoewel gtst soms natuurlijk wel behoorlijk voorspelbaar is… dus dat zegt ook weer niks..

 28. Hoe komen jullie daar ineens bij van Lone van Roosendaal?? Als het alleen op Wikipedia staat is het gewoon 1 of andere grapjas die het erop heeft gezet.
  Bovendien zou het een hele slechte recasting zijn.Lone is veel jonger dan Inge.

   1. Ik heb het over Inge Ipenburg (Martine). Lone is 12 jaar JONGER dan Inge(Ipenburg). Dus dan is het geen goede recasting en is de verhouding Martine/Sjors juist minder goed.

 29. Het zou leuk zijn als dit gebeurt. Mike is verliefd op Nina en Sjors. Nina en mike gaan samen naar afrika en noud gaat ook naar aFrika en als ze aan komen gaat nina naar de wc en komt noud tegen ze wordt weer helemaal verliefd op Noud en Mike vraagt zich af waar Nina gebleven is Mike gaat naar de wc en komt Nina tegen met Noud in een wc samen te zoenen en dan word Mike gedump door Nina en Mike gaat dan terug naar meerdijk en komt weer gezellig bij de familie Bouwhuis wonen. dan gaat hij naar Sjors en hij zegt dan tegen Sjors ik wil je . en Sjors zegt ik wil jou ook en dan gaan ze samen vrijen
  wat vinden jullie
  graag een reactie

  1. Noud, Nina en Mike gaan sowieso niet mee naar Afrika dus dit kan al niet.
   Degene die meegaan zijn Sjoerd, Anton, Bianca en Tim (en misschien Rikki)

   1. ooohh, dan wordt het zo n bouwhuis ding. ik vind het nu wel een beetje te lang duren, zeker als het nog tot zuid-afrika doorgaat!

  2. Leuk verhaal maar ik zie dat ook niet gebeuren nee 😉 ten eerste klopt de tweede zin al niet. Mike is namelijk niet verliefd op Nina, hij gebruikt haar alleen maar. Sjors klopt wel, heeft hij vandaag namelijk zelfs gezegd. Hij haat haar er zelfs om, dat hij haar is tegen gekomen. Ja ze staat zijn plan om geld van de Sanders te pakken natuurlijk behoorlijk in de weg.

  3. Graag een reactie?
   ‘Nina gaat naar de wc en komt Noud tegen en wordt weer helemaal verliefd’
   ‘Mike gaat dan terug naar meerdijk en komt weer gezellig bij de familie Bouwhuis wonen. dan gaat hij naar Sjors en hij zegt dan tegen Sjors ik wil je . en Sjors zegt ik wil jou ook en dan gaan ze samen vrijen’

   Wat een simpel taalgebruik, denk dat je kinderboeken moet gaan schrijven!

 30. Weet je wat moet gebeuren mike moet eruit iedereen bijelkaar nina en noud samen sjors & bing samen want dat gaat gebeuren let maar op !! En mike opgerot

  1. Dus omdat jij iemand niet leuk vind, moet die er gelijk uit? Ik ben het met je eens dat Nina weer bij Noud moet komen. Maar Sjors en Bing ook? AUB niet! Dat gezeur heeft al veel te lang geduurd en daar heb ik echt geen zin meer in. Ze gaan steeds uit elkaar, komen weer bij elkaar, de 1 gaat vreemd, de ander gaat vreemd. Dat gezeur hoeft van mij echt niet meer! Laat beide maar een relatie krijgen met iemand anders. Bing met Aysen en Sjors met Mike.

 31. Ik vind het jammer dat het huwelijk van Ludo/Janine nu waarschijnlijk weer kapot wordt gemaakt. Nu niet door Ludo maar door die Maarten. Zou het echt stom vinden als ze nu wéér gaan scheiden. Ik acht die kans ook vrij klein. Ik denk dat ze er net op tijd achter komen dat Maxime erachter zit en dat het huwelijk nog gered wordt. Al zijn Ludo en Janine dan wel weer elkaars vertrouwen kwijt.

  Stelletjes komend seizoen:
  Ludo&Janine
  Anton&Bianca
  Rik&Nuran
  Rikki&Sjoerd
  Nina&Noud
  Mike&Sjors
  Bing&Aysen

  Dan heb je nog over: Tim, Lorena, Maxime, Jef, Laura, Lucas.
  Ik hoop dat Jef en Laura nog eens iets met elkaar krijgen + een leuke verhaallijn erbij.
  Verder hoop ik op een leuke man voor Maxime (Misschien Maarten wel uiteindelijk).
  Tevens verwacht ik dat Tim Rikki leuk gaat vinden en dat het een heel langdradig gedoe wordt tussen die 3 (Rikki, Sjoerd en Tim)
  Ook denk ik dat er dit seizoen wel weer een gastrol is (tijdelijk vriendje voor Lucas). Ik hoop op een vast vriendje en dat ze dan ook gaan trouwen enz, maar mijn verwachting is dat dat nog wel ff duurt.

 32. ik vind ludo en janine wel een beetje sukkels.
  maar ik had ergens gelezen dat tim ook verliefd ging worden ofzo.
  OEH wie wordt dat? (:

 33. Oh! Ik hoop echt dat dat verhaal rondom Lone van Roosendaal die martine hafkamp gaat spelen waar is. Ik ben ontzettende fan van Inge Ipenburg maar ik vind Lone een veel betere bitch factor hebben. Ik vond haar in voetbalvrouwen ook geweldig! Zou een aanwinst zijn voor GTST.

  *staart naar de muur en overdenkt de talloze mogelijke verhaallijnen*

  1. Dat dacht ik ook gelijk, zo’n goede actrice als Lone van Roosendaal in GTST en dan misshien nog wel als Martine Hafkamp!! dat worden heel wat leuke verhaallijlenen en tv uurtjes

   en BTW het klopt zoizo dat Lone in GTST gaat spelen ze is al een paar keer gespot op de set!!

   misschien wel niet als Martine Hafkamp, maar ze komt er zoizo in

  2. Helen Helmink kan dan ook weer terugkomen, dat zou het oude GTST ook weer een beetje terugbrengen voor de fans die vanaf dag 1 kijken.

  1. Natuurlijk mag jij dat vinden. Dat is je goed recht. Maar dat hoef je dan toch niet elke keer te herhalen? Je punt is duidelijk, je vind Mike niks 😉 haha

  2. Ja nou weten we het wel ouwehoer overal schrijf je het zelfde, het zelfde gezeur & gezeik over Mike wat je al 100 x gezegt hebt

 34. Martine hafkamp is niet te vervangen inge ipenburg is en blijft, martine zal niet leuk zijn voor de kijkers van het eerste uur en dan gaat de serie ten onder net zoals as the world turns met al die veranderingen

 35. Lone van Roosendaal mag van mij best in gtst komen, maar dan niet als Martine Hafkamp, maar gewoon als een nieuwe soapbitch!! Familie van Lorena ofzo dat zal wel leuk zijn

 36. Het ligt eraan hoelang zij onvruchtbaar of vruchtbaar is… Misschien is het onvruchtbaar tijd al voorbij? Sjors kan “na” haar onvruchtbaar iets plotseling zwanger worden van ander (Mike) dus? Wie weet t!

 37. Lone van Roosendaal is al een paar keer gespot op de set van goede tijden.

  Messchien niet voor de rol van Martine Hafkamp maar ze gaat zoizo in gtst spelen is daaruit aan opgemaakt

 38. Dat heb ik dus ook gehoord ja, ze vertellen er verder nog helemaal niks over maar ze loopt binnenkort in Meerdijk op onze TV 😉

 39. Ik hoop echt niet dat mike vader gaat worden van het kind van sjors of nina aub walgelijk gewoon.waarneer komt eigenlijk noud terug nina is echt vreselijk ze is een getrouwde vrouw en gaat al met iemand anders dat kan toch niet

 40. mike en nina hebben samen de scheidings papieren op de post gedaan naar noud dus ze is gescheiden vrouw als het goed is

  hoop wel dat nina zwanger word (meeste meiden worden volwassener als ze een kind krijgen hoop dat dat bijn nina ook gebeurt)
  als sjors zwanger is dan vind ik persoonlijk gtst niet meer kloppen
  want ze kan geen kinderen meer krijgen door bing

 41. Misschien is Bing daarna niet het waard om de baby van Sjors te krijgen omdat zij eerder miskraam heeft gehad door Bing. Maar Sjors kan voorbereiden om weer vruchtbaar te worden bijvoorbeeld met de hulp van haar gyn want Lana is helemaal alleen en wilt zij tweede kind voor Lana.. Kijk maar ook terug naar Bing’s overtuiging over de adoptie ook al wilde Sjors eigenlijk geen kind adopteren omdat zij zelf geadopteerd is. Ik denk dus dat zij goed voorbereid is om vruchtbaar te worden omdat zij zelf graag kindje wilt baren. Wie weet t! Bij sommige vrouwen die na 10 jaar plotseling zwanger van het kindje werden.

 42. Nina kan ook zwanger worden van Mike maar eist abortus willen te plegen, vandaar behandelt Mike haar onredelijk?! Ook misschien de reden is waarom Mike haar onredelijk behandelt?

 43. Het zal wel leuk zijn als Martine terugkomt wie weet is het waar dat Lone van Roosemdaal die rol gaat spelen, dan wordt GTST nog spannender dan heeft Ludo ook weer een leukere rol. En de strijdt tussen die 2 gaat dan verder.

 44. ik denk dat mike bij nina blijft al houdt hij van sjors. hij gaat denk iets heel ergs in familie sanders doen. sinds hij in meerdijk binnen gekomen is zit hij achter familie sanders en nina. ik denk tussen ludo en janine gaan uit elkaar, (want maxime zou nog wraak nemen tegen janine en daar gebruikt ze de oude liefde van janine dus maarten.)(hij stuurde ook een berichtje van dat hij janine beet had)( ik denk zelf dat later ook nick terug komt en wraak neemt op maxime je zag wel dat hij het heeft overleefd van de brand en taxi pakte en nieuwe paspoort had met een andere naam.)

  mike als hij nina en iedereen kwijt is uiteindelijk na sjors gaat maar sjors wilt hem niet meer accepteren omdat hij haar ook niet wou en nina koos. maar ik denk uiteindelijk gaat ze hem toch vergeven en komt ze bij mike.

  rik en nuran gaan samen trouwen. rik zal extremistisch moslim worden. hij wilt dat nuran thuis blijft huishouden gaat doen. rik zal later tegen nuran zeggen dat ze boerka moet dragen maar nuran wilt niet en kiest voor normaal leven rik vertrekt weg na afrika of 1 van moslim landen. ik denk dat nuran zwanger is van rik en rik weet er niks van hij is in het buitenland. uiteindelijk als rik terug komt dan komt hij achter dat nuran in het ziekenhuis is aan het bevallen uiteindelijk komen ze weer terug bij elkaar en dit keer niet als normale leven)

  lorena komt terug ze heeft een nieuwe liefde ontmoet in australie. tussen jack en lorena is het klaar. (ze had gezegd als je niet mee gaat na australie is het over tussenons.)

  jack komt achter dat lorena nieuwe liefde heeft hij laat het huis voor lorena en kapsalon ook en hij verteld aan lorena dat hij met zijn boot een wereldreis wilt maken.ze blijven goeie vrienden van elkaar.

  lucas zal een grote liefde krijgen. hij gaat te vaak om met tim en uiteindelijk wordt tim homo. (net als edwin) .. tim en lucas hebben dan een relatie..

  noud komt terug nina probeert haar best te doen om hem terug te krijgen want haar liefde voor noud is veel groter dan liefde met mike en mike was al een keer vreemdgegaan. (ze had hun scheidingspapieren al weggegooid de kans is groot dat ze weer terug is bij noud.)

  rikkie en sjoerd en kleine bram gaan samen wonen.. sjoerd en rikkie gaan romantische dagje weg sjoerd heeft een ring voor rikkie of ze met hem wilt trouwen en rikkie zegt natuurlijk ja er komt een bruiloft aan.

  bing krijgt gevoelens voor aysen nu ze vaak voor hem zorgt en voor hem is. na een avondje alleen op bank tv kijken komen de gevoelens aan beide kanten omhoog. ze komen terecht op bed. en krijgen samen relatie bing overleefd de ziekte en hij heeft grote plannen met aysen. hij wil een kindje samen met haar.

  tussen laura en jef wordt het meer dan vrienden. ze beginnen samen aan een relatie.

  tussen bianca en anton wordt de liefde tussen hun veel groter. ze gaan zelfs op huwelijkreis die ze nog niet gevierd hebben. ze groeien steeds na elkaar en anton en sjoerd zullen hun gehechten band weer terug krijgen. en bianca heeft anton zo vaak vergeven dus ze komen zeker goed bij elkaar.

  (ik heb snel getypt dus let niet op mijn woorden misschien dat ik een woordje ben vergeten maar ik denk dat zoiets gaat gebeuren.)

 45. @aliyah wow, wat een fantasie heb jij!! Lekker vergezocht 😛 ik denk dat ik ook maar ff ga fantaseren:

  Als Maxime terug is wil die Maarten waarschijnlijk iets beginnen met Maxime
  (Als Maarten dan überhaupt no leeft) maar Maxime wil iets beginnen met Jeff (ik vind hen echt bij elkaar passen eigenlijk) Anton en Bianca gaan uiteindelijk toch nog uitelkaar door Sjoerd want die wil hen graag uit elkaar drijven. Rikkie maakt het uit met Sjoerd omdat ze het niet goed vind wat hij heeft gedaan. Dan beginnen Rikkie en Tim iets met elkaar en Tim wordt een soort vader voor Bram omdat hij zelf geen vader gehad heeft. Rik en nuran vinden de beslissing van Rikkie eigenlijk niet goed maar ze zeggen er niets van. Bing geneest van zijn kanker en krijgt een relatie met aisen maar eigenlijk wil hij Sjors terug. Sjors heeft een relatie met Mike gekregen nadat Nina er achterkomt dat Mika alleen met haar was door het geld van Ludo. Maar dan blijkt dus dat ze zwanger is en wil ze Mike terug maar dat wil Mike niet. Ludo wordt woedend op Mike nadat hij Nina bezwangerd heeft. En Ludo vermoord Mike. Bianca wordt dan weer heel boos op Ludo omdat Mike haar broer was maar Bianca kan niet zoveel doen tegen Ludo. Bianca ziet in dat het niet Maximes schuld was dat Anton vreemd ging en Bianca bied haar excuses aan aan Maxime, zij aanvaard deze en ze worden weer vriendinnen. Dan komt Frederik terug in de serie (voor de mensen die hem niet kennen, hij heeft Maxime verkracht) en Maxime wordt heel bang voor hem maar Ludo had gedreigd dat hij niet terug mocht komen maar dat doet hij dus wel en Ludo schiet ook hem dood.
  Verder kan ik niet zo veel meer verzinnen dus ik laat het maar even zo. Ook bij mij geldt als er typefouten in zitten, sorry typ te snel.
  Xxx gtst-verslaafde en marjolein keuning freak 🙂

 46. nu wil ik fataseren

  maarten is het hulpje en tevens man van martine

  janine komt er achter dat maarten een oplichter is en de sanders zijn hun geld kwijt
  ludo schiet maarten dood
  martine komt er achter en komt naar meerdijk en dat zorgt voor(veel) opschuding

  sjors en mike krijgen toch iets en Nina word zwanger en schiet mike in zijn ballen
  maxime die ontmoet in het geheim martine hafkamp en ze zorgen voor een nieuw plan

  Bing en aysen krijgen toch iets en bing geneest en ze gaan samenwonnen hoewel
  jef daar tegen is aysen raakt zwanger

  laura ontmoet een nieuwe man

  lorena ondekt waar haar broer woont
  en word verliefd op bing

  er komt een vrouw die zegt dat ze de de zus van laura is maar het is eigenlijk een gek mens wat laura niet weet dat dit Tanya is

  tussen biaca en

 47. tussen Bianca en anton komt het goed
  en sjoerd ook

  de moeder van tim komt naar meerdijk
  voor afspraken
  rick en nuran trouwen en krijgen opnieuw een zoon

  eind goed nog niet helemaal goed

 48. Heeeeyy… People… MIKE speelt ook maar een persoon! 🙂 maar ehehehrh!
  MIKE Is gwoon COOl ! Maar eheh wist je dat Mike ook in MEGA Mindy speelt hij is MEGA tobie XDXDXXD HAHaaaa geniaal x

 49. Ik wil het volgende schrijven wat er in gtst moet gebeuren en misschien zal gebeuren want ,het is een blijft een soap : oke klaar
  Nou ik denk dit tussen anton en bianca komt het goed en tussen anton en sjoerd uiteindelijk ook.
  Bing en sjors komen weer samen door alle elende
  Mike gaat eruit en hij gaat dood ( ik hoop echt dat dit gaat gebeuren in de serie dan )

  Nina en noud komen niet meer samen en nina verlaat meerdijk voor goed..

 50. Aysan en bing krijgen heel kort iets en uiteindelijk gaat bing terug naar sjors.
  rikki,sjoerd en bram zijn alle drie samen en gaan trouwen rikki en sjoerd dan.

  Ludo en janine gaan ook uitelkaar en maxime is blij dat haar wraak gelukt is maar dan gebeurt er iets …. Wordt vervolgd

 51. maandag 12 november 2012
  Lorena is erg overstuur omdat jack weg is gegaan
  Jef probeert haar gerust te stellen dat alles goed komt
  Mike verlaat meerdijk voorgoed
  Sjoerd en anton leggen het bij
  Dinsdag 13 nivember 2012
  Bianca is erg tevereden over zuid afrika
  Rikki is blij dat alles goed is tussen anton en sjoerd maar dan .. Krijgen ze slecht nieuws over ……
  Woensdag niet bekend
  Donderdag niet bekend
  Vrijdag niet bekend

 52. maandag 12 november
  lorena heeft het moeilijk
  dat jack meerdijk heeft verlaten
  ludo komt overwacht iemand tegen
  dinsdag 13 november
  sjors ziet eindelijk
  martine weer terug
  de rest komt nog

 53. Haha, echt melig! Aliyah en ik beginnen met fantaseren en dan fantaseerde ineens iedereen! Ik hoop echt dat Maxime snel terug komt, maar volgens mij komt ze pas terug in eind november of december!! Ludo heeft trouwens ook wel swagg 🙂 als gast-rol vond ik Frederik echt stoer (begin en midden 2011 zat hij er in). In had trouwens wel Maxime verkracht maar ja! Even over Mike (o nee hè! Niet weer 🙂 ik vind z’n rol wel irritant maar in mega Mindy is dus best lollig 🙂

  Xxx
  Ps ben e ht melig!

 54. nou ik mag ook wat denken zonder grappen ik weet de woe,do,en vrij wel maar ik zeg niks
  Ik kan heus wel iets goeds verzinnen

  Woe 14 november 2012
  Nuran en rik besluiten de verhuizen
  Rikki en sjoerd nemen de huis over samen met bram
  De fam bouwhuis krijgt nog meer slecht nieuws over broer/ zwager
  mike’s leven blijkt in gevaar hij gaat het niet overleven

 55. Don 15 nov 2012
  Bianca keert terug nadat ze hoorde dat mike is overleden
  Rikki besluit er te zijn voor sjoerd na de dood van mike
  Nina keert opeens weer terug maar dan staat er iemand voor haar neus van wie ze dacht dat hij dood was …….Maar wie o wie??

 56. Vrijdag 16 nov
  Maxime is helemaal klaar met janine en zorgt ervoor dat
  Janine een ongeluk krijgt met grote gevolgen
  En nina ziet nick terug en besluit met hem mee te gaan
  Lorena gaat verder zonder jack en sjors zonder bing
  En noud zonder nina

 57. woendag 14 november
  bing komt er achter
  dat aysen zijn grote
  liefde is janine
  word gebeld door maarten
  donderdag 15 november
  maxime komt terug ludo heeft
  pratige muziek van simone kleinsma
  geregeld
  vrijdag 16 november
  nuran en rik kommen in een baan van verleden en heden
  de bouwhuisje gaan toch naar afrika

 58. Een beetje donker rood is het maar sowieso is Maxime gewoon de coolste personage! Maar je hebt gelijk haar haar is nou niet bepaald heeel rood 🙂

 59. @joel, LOL jij begint ook gewoon over iets heel anders 😛 zou wel melig zijn trouwens 🙂 haha

 60. UH jack was vorige week vrijdag toch voor het laatst te zien?? Waarom komt hij ineens weer terug. En waar blijft Noud nou??? Ik mis hem, iemand moet Mike op zijn bek rammen 😛

Geef een reactie