Maandag 22 oktober
Bing eist dat Aysen haar mond houdt over zijn ziekte. Nuran moet bemiddelen in een conflict tussen Rik en zijn dochter. Mike probeert zich te verzetten tegen zijn ware gevoelens. Anton chanteert Sjoerd als die een origineel verjaardagscadeau voor Bianca wil verzinnen.

Dinsdag 23 oktober
Om Bing te helpen houdt Aysen zich bezig met illegale zaken. Sjors eist dat Mike de waarheid openbaar maakt. Bing reageert zijn frustratie af op Lucas. Janine wordt gevraagd om mee te doen aan een liefdadigheidsproject.

Woensdag 24 oktober
Op haar verjaardag weet Sjoerd Bianca aan het huilen te krijgen. Jack heeft grootse plannen voor als Lorena weer terug is. Sjors neemt het voor Mike op. Nina bijt van zich af. Lucas roddelt, maar weet maar de helft van wat er speelt.

Donderdag 25 oktober
Sjoerd weet Anton met een smoes monddood te maken. Tim is het spelletje van Anton en Sjoerd helemaal zat. Ludo begint Maarten steeds meer te wantrouwen. Nuran voelt zich te kort gedaan door Rikki. Om zijn vriendin te helpen besluit Rik uit te zoeken wat het probleem is.

Vrijdag 26 oktober
Bing neemt teveel verantwoordelijkheid op zich en daar moet hij een hoge tol voor betalen. Omdat hulp vragen niet in zijn systeem zit, maakt hij het zichzelf alleen maar moeilijker. Mike denkt Nina te kunnen charmeren met een romantisch rendez-vous. Lucas bemoeit zich met Jacks privézaken.

85 comments on “Spoilers 22 t/m 26 oktober

 1. Denk je klaar te zijn met het ‘verzetten tegen waren gevoelens’ van Nuran, Rik en Bilal, schrijven ze er nog zo’n lijn in voor Mike. Applaus.. zaten we op te wachte.

 2. En die Maarten doet zich natuurlijk anders voor dan hij is. Die trekt eerst Janine bij Ludo weg, en daarna trekt hij Janine leeg: precies zoals Janine bij Maxime gedaan had

  Vind Bing een vervelend karakter, maar dit vind ik ook weer zo zielig!

 3. Is Bilal nu ook uit de serie dan of niet? Ik hoop stiekem dat het Maxime lukt, ik vind die mensen wel altijd stoer die sluw zijn en zo, en ze heeft gewoon een coole naam net als mijn naam haha. Ik kan Bing echt niet uit staan!

  1. Bilal is nog niet definitief weg….er schijnt nog iets spannends te gaan gebeuren…..hoop niet dat het de mooie liefde tussen Bilal en Lucas voorgoed verwoest. Zij zijn echt een top koppel, dus Bilal moet nog wel terug kunnen komen ooit…wat mij betreft…

   De oude liefde van Janine kan natuurlijk ook iets krijgen met Bianca …..dat is natuurlijk niet de bedoeling van Maxime…als zij er inderdaad achter zit…Bianca weg bij Anton en Anton weer naar Maxime…. Heeft ze toch wat bereikt!!! Op heel veel gedoe tussen Janine en Ludo zit ik eigenlijk niet te wachten…hebben we wel genoeg gehad.

 4. Ik hoop echt dat Aysen dood gaat en dat ze haar dus uit de soap moet. Dat mens is in de serie echt verschrikkelijk, Ik denk dat ze in het echt ook zo verschrikkelijk is als in de serie. Alleen al die kutkop van der.

  De rest is TOP. Maar Aysen is FLOP.

 5. Wat hebben julolie toch tegen Asyen.

  Ze kan gewoon goed acteren. En omdat te zeggen dat ze in het echt ook niet leuk is is beetje dom ans je kent haar niet persoonlijk. En stop met Aysen te bashen er zijn veel slechtere acteurs in gtst en in gtst geweest dan haar

   1. ze speelt het gwn goed.

    niet iedereen vind haar leuk nee en ik hoor zelfs irritant… maar dan nog ze speelt het, en misschien wel erg goed en denken mensen gelijk dat ze in het echte leven ook zo zou zijn….

 6. Ik hoop dat het maxime wel gaat lukken het is saai zonder maxime en lorena. Zet gewoon mike en aysan samen en dan kunnen ze gtst voorgoed verlaten

 7. Ik vind aysun in de serie ook een bitch maar dat wil alleen maar zeggen dat ze haar rol goed speelt! Mike is een mooie man om te zien geen straf om naar te kijken. Bing ik hoop dat Sjors hem uiteindelijk steunt en dat hij in de serie blijft.

 8. Bilal komt niet terug hij is een gastrol en opgerot uit gtst want die gast is echt veschrikkeliik met hem is het niets spannends aan

  1. wat een kinderachtige reacties zeg. iemand mag toch wel zeggen dat iemand lelijk is , hoeft die persoon toch niet meteen lelijk genoemd te worden. respecteer elkaar mening gewoon en als je zinloze opmerkingen plaats met je bent zelf lelijk post dan niks.

 9. nou diana ik geef je gelijk die mike is ook lelijkk,, en waarom iedereen meteen met commentaar tegen diana ?? ze mag tog zeggen wat ze vind?.. ik vind ook niks bijzonder aan die hele mike niet,, getverdemme

  toevallig heet mijn man ook mike en die is wel knap 😉

  1. Iedereen mag vinden wat hij of zij vind. Echter kun je dit wel gewoon in normale woorden zeggen. En zelf zeg je ook; ‘Ze mag toch zelf zeggen wat ze vind?’ Dat betekend dan natuurlijk ook dat een ander ook mag zeggen wat die wil over Mike en/of andere. Maar ook dat kan natuurlijk wel weer netter. 🙂

   1. ben niet helemaal mee eens noortje.

    Diana zeg het op haar eigen feiten dat ze Mike lelijk vind
    ze ziet op tv en kan daaruit dus haar mening vormen gebasseerd op (haar) feiten)
    Roos en die Lola zeggen dat Diana lelijk is en dat is niet op feiten bedoeld. want ze kennen die Diana vast niet.

 10. @ nienke dank je wel jij hebt zeker smaak in mannen en de rest die mike mooi vind heeft geen smaak johnny depp is tegen de vijftig en hartstikke leuk en knap en. Mike is lelijk punt uit ik vind hem lelijk en hij is geen mooie man

  De rest die mij lelijk vinden kijk naar juliie zelf en dan naar mike even lelijk

  1. toen die mike al kwam had ik zo iets van bah nee hij is echt niet knap… en om dan kinderachtig te zeggen dat jij lelijk bent, dat kan gewoon niet

 11. Trouwens, moet Sjors niet nog ruzie krijgen over haar aanrijding met Lucas en Lorena? Die hebben het immers veroorzaakt.
  En ik snap niet dat iedereen zo anti-Bing is! Hij is een interessant personage en Everon speelt fantastisch. Vooral gisteravond. Het lijkt me verschrikkelijk voor hem om iemand met kanker te.spelen, een vriend van hem is er toch net aan overleden?

 12. Ja inderdaad maar zij speelt het slim nuran en aysan krijgen ruzie en ik hoop dat het uitkomt maar dan zijn nuran en rik ook over

 13. Goh als sommige mensen eerst eens goed Nederlands leren schrijven komt hun opmerking cq reactie nog een beetje serieus over…vooral als je klaagt over een andermans reactie.

 14. Ik vind Sjors en Mike wel leuk samen, van mij mogen ze wat krijgen. Dat gezeur van Bing en Sjors kan ik niet meer aan. Hoe veel ze misschien ook van elkaar houden, soms pas je gewoon niet bij elkaar. Dat gezeur, vreemd gaan, aan, uit. Van mij hoeft het echt niet meer! Laat Bing maar gelukkig zijn met die Aysen en Sjors met Mike. En Nina? Die rent toch wel weer naar Noud als die terug komt..

 15. Mike mag van mij weg hij is echt een greep zie shortie hij is echt te lelijk voor worden zelfs,ludo ziet er beter uit of rik maar mike nee voor geen meter.

 16. @ Diana. Je zegt het verkeerd. JIJ vind hem lelijk 😉 wat overigens je goed recht is om te vinden. Maar dat jij hem lelijk vind betekent niet dat hij dat ook is. Daar verschillen de meningen over en dat is maar goed ook. Als iedereen hetzelfde dacht en vond zou het ook wel saai worden.

 17. Lorena komt terug en Jack gaat er bijna. Jammer dat we niet meer veel scenes van beide te zijn krijgen. Heb het toch altijd een leuk koppel gevonden, jammer dat daar een einde aan gaat komen.

 18. @naomi ik denk dat @Daina doelt op de shortie voor de uitzending van vanavond. Zij bedoeld dan met lelijk de actie die Mike vanavond doet/uitvoert.Is ook zeer gemeen/lelijk. Kijk vanavond maar, dan weet je wat ze bedoeld.
  Misschien ben je het dan wel me haar eens.

  1. Nee hoor, in eerdere reacties heeft ze ook al veelvuldig aangegeven Mike lelijk te vinden wat ze natuurlijk mag vinden. Ik heb de aflevering al gezien en het is zeker gemeen wat Mike doet. Hij wil duidelijk iets van Nina; geld. Het is alleen nog de vraag wat hij precies wil. En daarbij zit Sjors (die hij denk ik wel echt leuk vind) hem in de weg. Dat kan hij niet gebruiken. Maar toch vind ik Nina tot nu toe niet bepaald slim overkomen. Dat ze zo makkelijk in de val van Mike trapt en alles wat hij wil maar accepteert en doet. Ik vind het onbegrijpelijk. Bijv. die scheiding. Eigenlijk wil ze het niet, maar Mike heeft net zolang doorgezeurd dat ze het ook nog doet ook. En waarom wil Mike zo graag dat Nina zo snel mogelijk gaat scheiden? Daar zou je normaal toch allemaal vraagtekens bij moeten hebben? Maar Nina niet… Die is te goedgelovig en zodoende een makkelijk slachtoffer.

 19. Sorry als de mensen mijn vorige reactie onbeschoft vonden. Aysen is in echt net zo als in de serie. Ze voegt niks toe aan de soap. Ze mag er echt zo spoedig mogelijk uitgaan.

  Lucas is echt een schatje.

  1. Persoonlijk denk ik dat hij een beetje door gaat draaien en wat stouts gaat doen, of nou denk ik… eingenlijk moet dat zijn hoop ik 😛

  1. Ja ik denk ook zoiets & Maxime ging toch naar Afrika??

   Waren daar niet de opnamens ook 😉

   Dus misschien heeft zei ook nog iets te maken met de komst van Tim?

   Want Tim & de familie Bouwhuis waren daar ook voor opnamens…..

  2. Het zou wel spannend zijn ja, maar zo niet Jack 😛 maarjah kijk z’n zusjes die ene is al best wel doorgedraaid en nou Sjors die gedraagd d’r ook steeds vreemder haha

 20. Er moet wel iets komen van Maxime! zei heeft toch al haar 3 maanden off screen vanwege de flexwet gehad??

  Dus waarom doen ze haar in ene voor littekenverwijdering naar één of andere kliniek?

  Volgens mij was dat ook in Afrika ja 😛

 21. Weetje wat ik niet begrijp, waarom confronteerde Bing Sjors niet met het feit dat zij ook met Milan was vreemd gegaan toen ze nog in een huwelijk waren, waarom heeft ie dat nooit gezegt?

 22. En waarom voegt Aysen niets toe aan de soap.

  ze is in het echt een heel aztaardige dame en in de de soap een bitch. Dus dat betekend dat ze heel overtuigend een andere rol kan neerzetten.

  ik vind tim en noud bijvoorbeeld veel minder acteren dan zij, Kijk mischien vindt je haar persoonlijk niet leuk dat kan maar er zijn veel slechtere acteurs geweest dan zij

 23. marjolien heeft geen flexwet omdat ze een eigen bedrijf heeft en wordt ingehuurd door gtst

  Ik vind mike lelijk en niet kunnen acteren tim daarintegen acteert erg goed !!!Noami ik vind hem lelijk omdat hij lelijk is sorry, maar ik vind jij hebt geen smaak in mannen maar je mag hem mooi vinden maar ik niet

  1. Als ze geen vast contract hebben de castleden, dan mogen ze telkens na 3 jaar, 3 maanden niet in beeld!

   En dus ook Maxime 😉 maar anderhalf jaar terug was dat al toch? die 1e aanvaring met Nick…??

 24. Ook al vind ik dat mike een creep en lelijk is hopelijk lukt het mike om nina’s geld te krijgen en dat hij gtst gaat verlaten voorgoed ik kan hem gewoon niet uitstaan.

 25. De opnames in Afrika zijn in de laatste week van augustus gefilmd, en worden in de eerste week van november uitgezonden. Dat zal dan ook de week zijn dat Jack Meerdijk verlaat.

  Ik denk dat de gezinsreis van de Bouwhuisjes het kado voor Bianca is. Ik ben wel benieuwd wat er in Zuid-afrika zal gebeuren. Er moet toch wel iets spannend gebeuren daar, anders is het niet de moeite waard om er een week naar toe te gaan en te filmen. Misschien dat Rikki meegaat en ze daar stiekem Tim zoent ofzo?????? En dan blijft Bram thuis bij Rik, waardoor Nuran ook meteen opgescheept zit met een baby???????

 26. tja,ik ben idd ook best wel benieuwd welke kant ze de ziekte van Bing op laten gaan…zal hij t overleven of niet??
  Denk alleen dat t nog wel ff duurt voor we hier achter komen,want zoals zoveel mensen weten:deze ziekte kan verschillend verlopen…
  Hoop ook dat Lorena en Noud snel weer hun rentree maken,mis ze wel!

 27. Zo een nieuw iemand op deze site. Leuk die spoilers, ik bedoel, dat die er uberhaupt bestaan. Dat even ten eerste. Verder:

  Ik vind iemand goed acteren als ik iemand ‘geloof’, de vraag is dus wat mij betreft hoe geloofwaardig is iemand. Nou als ik Sjoerd zie acteren geloof ik hem, of Rik bijvoorbeeld. Je leeft met zo iemand mee enzo. Bij Aysen denk ik regelmatig ‘Ya Right’, net als bij Mike, daarom vind ik ze zo irritant, omdat ze in mijn ogen zo slecht acteren. Daarnaast vind ik de verhaal lijn van Mike echt irritant, duurt veel te lang. Ik bedoel, GTST is geen Bold and the Beautifull, waar je een half jaar later weer zo in kan vallen, omdat er niks gebeurt is… Maar die verhaal lijn van Mike, die begint aardig op de Bold te lijken! Super saai daarom.

 28. Oh en dat hij de condooms door prikt, tja het zal in het echte leven ook wel gebeuren, maar goeie genade wat misselijkmakend!! Wat dat betreft dan wel weer ren slimme zet, dat er dus nu echt wat gebeurt rondom zijn karakter, maar gatver. Wat mij betreft: Mike en Aysen eruit!!

 29. Ik weet denk ik wat Maxime van plan is.

  Ten eerste: Janine geeft geld aan het zogenaamde ”liefdadigsheidsproject” van Maarten. Maarten en Maxime proberen daarmee Janine’s bankrekening te openen, en halen al het geld eraf, en daarna gaan ze proberen om Janine en Ludo failliet te maken, net zoals Ludo dat bij Maxime deed.

 30. Ja, dat kan maar dat is dan bijna hetzelfde wat ludo,janine,nina en lucas bij haar hebben gedaan gtst valt te vaak in herhaling zoals nina laten vreemdgaan met creepy mike terwijl ze nog getrouwd is.

Geef een reactie