Maandag 15 oktober
Sjoerd heeft plannen en stelt Tim een ultimatum. Bing ontdekt dat hij een belangrijke afspraak is vergeten. Nuran en Aysen krijgen ruzie om iets lulligs, maar er zit uiteraard veel meer achter. Rik bereidt een warm welkom voor.

Dinsdag 16 oktober
Uit pure verveling regelt Lucas een spannend afspraakje voor Janine. Aysen is gealarmeerd als ze merkt dat Bing haar met een smoes om de tuin wil leiden. Ze gaat op onderzoek uit. Tim maakt kennis met de sportief-fanatieke kant van Anton.

Woensdag 17 oktober
Sjors beweert dat ze klaar is met Mike, maar haar fantasie gaat op de loop met haar. Bovendien komt ze Mike in de lift tegen. Rikki moet Sjoerd intomen als hij uit zijn dak gaat over zijn familieproblemen. En dus heeft Sjoerd iets goed te maken.

Donderdag 18 oktober
Anton is de ijzige sfeer in huis zat en probeert Bianca voor zich te winnen. Sjors brengt Mike in een lastige positie bij Nina. Jef vindt het geen goed idee dat Jack een ingrijpende verrassing voor Lorena buiten haar om aan het regelen is.

Vrijdag 19 oktober
Bing betrapt Aysen als zij in zijn privézaken neust, maar Aysen vindt dat Bing zich vreemd gedraagt en bijt zich in de zaak vast. Janine is nerveus over haar sentimental journey en is Ludo’s achterdochtige gedrag meer dan zat. Nuran wordt onzeker gemaakt door Rikki’s gedrag.

129 comments on “Spoilers 15 t/m 19 oktober

 1. Wow wat spannende spoilers.
  Yvon en Bilal zullen wel vertrokkken zijn? Want ze zijn sinds volgend week niet meer in de spoilers? Ben benieuwd hoe ze vertrekken/

 2. Ze klinken leuk! maar wel jammer dat bilal niet meer voorkomt in deze en die vorige spoilers. ik denk dat hij meerdijk verlaat als nog in de kast zittende homo. ik denk dat hij Nuran niet verteld dat hij homo is en met een kut smoes de bruiloft afkapt. of Nuran verteld bilal dat ze toch van rik houd en dan hoeft hij niet eens te liegen! kvind het wel echt echt jammer dat Synan geen vaste rol heeft gekregen want ik vind hem wel vet goed acteren! maaaaar 1 plus puntje, Lorena’s naam valt alweer in de spoilers dus nog paar weekjes en ze is weer trug! dan zal Ruud ookwel zo beetje over 3 weken weer te zien zyn ofso!

  1. ik vind het ook erg jammer dat bilal weg gaat en hoop dat hij nog eens terugkomt want ik vind hem een heel goede acteur en lucas en bilal brengen weer wat spanning in de serie want dat softe gedoe van jors, bing en mike hebben we wel gahad. Dus laat SINAN over een paar maanden maar weer terugkomen !!!

 3. Wow ik zag net op wikipedia.
  Dat Bing Noud en Jack eruitgaan.
  Van Jack is bekend. Maar dat Bing eruit gaat is dus goed geheim gebleven want er staat Oktober bij Bing.

  We kunnen dus paar maanden van Noud genieten. Want in Febrauri 2013 gaat die weg staat op wikipedia.

  Maar er komen opeens veel terug zoals:
  Linda Marcus Kimberly Stan en Maria. En ook Eliff keert terug.

  Maar dat van Eliff is bekend want je ziet in shortie van 4 Oktober dat Eliff met Nuran en Aysen in de toko is.

  Dus ik ben nieuwsgierig. Stan wat heeft die nog te zoeken in Meerdijk? Fatima zit er niet meer in. Oke Stan heeft iets te maken met Rik Jef Laura maar ook met Linda want ze komt dus ook terug.

  De bron:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Goede_tijden,_slechte_tijden

  Ik ben nieuwsgierig.

  Vooral naar de terugkomst van Maria. Want Rik zal denk ik vragen waarom zij niet bij de begravenis was. En ook ben ik nieuwsgierig of Nuran en Maria elkaar kennen?

  En ook naar terugkomst van Stan en Linda ben ik nieuwsgierig. Waarom komen ze terug? Op welke manier? En ook naar terugkomst van Marcus en Kimberly. Hoe zal de familie Sanders vooral Ludo en Janine reageren op hun terugkomst? En Maxime die heeft hun niet gekend. Dus het zal mij benieuwen.

 4. Waar is Tim gebleven in de leader, sinds 1 oktober staat hij niet meer tussen Bianca en Sjoerd?? Ook in de afl van vandaag geen Tim!

 5. @Sybren
  Klopt wikipedia is onbetrouwbaar. Maar ik vergeet dat telkens omdat als ik dit zie dat ik dan meteen blij ben. Maar het blijkt dus dat nu opeens Hedwig en Kim ook erbij staan dat ze terugkomen.

  Sjonge zeg heleboel mensen terugkomen? Nu ga ik echt oprecht twijfelen of dit allemaal wel waar is. Dat van Jack en Eliff is wel waar. Want morgen zie je Eliff in GTST met Nuran en Aysen.

  En van Jack is allang bekend.

 6. @ stefanosandersfan

  Ik durf te wedden dat wat je vertelt niet klopt, waarom zouden de schrijvers in eens al die oud karakters terughalen, en dan ook nog karakters die totaal geen banden meer hebben, noem een Stan

  Bing en Noud gaan de serie niet uit, anders had dit allang bekend geweest.

 7. @Daniel.
  Wat ik vertel klopt wel. Want dit staat op wikipedia.

  Dus dan hoef je mij niet te beschuldigen maar wikipedia heeft dit erop gezet. Dus dan vertel ik het.

  1. “Wat ik vertel klopt wel. Want dit staat op wikipedia”

   Je spreekt je in je eigen reacties behoorlijk tegen.

   In je reactie van 3 oktober 2012 om 5:13 pm
   staan dingen die ik niet lees. Maar misschien lees jij iets anders dan ik Of je wilt het lezen zoals je zelf wilt/wenst dat het is (de vader is de wens van de gedachte)
   Wat Eliff terugkeer betreft is niet zo gek/niets nieuws, die komt terug voor de bruiloft van haar dochter Nuran. (dat is dan ook het enige juiste op wikipedia wat betreft terugkerende personages)

 8. is weet niet hoor
  maar er staat alleen dat ellif terugkomt en dat yvon,bilal en jack vertrekken maar dat wisten we al. er staat nergens bij dat er zoveel terugkomen….
  ik heb zonet nog gekeken………. en idd @daniel anders hadden we deze dingen allang geweten..
  oja btw @StefanoSanderFan het ligt helemaal niet aan jou hoor! 😉

  Xxx

 9. Noud en bing gaan er niet uit
  Wikipedia is inderdaad onbetrouwbaar
  Bilal is volgende week voor het laast te zien yes mij dag kan niet beter worden
  En yvon vrijdag en er staat tanya / tineke terug komt dat geloof ik al helemaal niet asjeblieft niet zeg !!!

  Babette van veen en paul komen echt niet terug

  En angela schijf en georgina verbaan ook niet

  1. Geloof jij de Story???? Is een roddelblad 1ste klas en onbetrouwbaar. Zou niet de eerste keer zijn dat ze een onjuist verhaal publiceren of een verhaal wat geheel uit z’n verband is getrokken.

 10. Wat er hier allemaal gezegd word klopt niet en zowieso is wikipedia onbetrouwbaar omdat iedereen er van alles op kan zetten. & Dat van hugo metsers hij komt niet terug de prive of de story zijn nou ook niet bepaald betrouwbare bronnen.. de meeste dingen die erin staan zijn ook niet waar. ik denk eerlijk gezegd niet dat er iemand terug komt… ik geloof het alleen als het door betrouwbare bronnen word verteld. dus niet door wikipedia of story. & Dat Mark eruit gaat weten we. maar Ruud & Everon blijven er gewoon in eerlijk gezegd snap ik ook niet dat mensen al die roddels geloven! denk eens na. sommige willen gewoon roddels verspreiden omdat ze dat blijkbaar leuk vinden… vind het eigenlijk nogal zielig.

  1. Helemaal mee eens! de story moet je idd niet geloven, hugo komt helaas niet trug in gtst dat heeft ij zelf gezegt ongeveer een week geleden toen hij te gast was bij funx tijdens funx start met fernando. Beau snijder heeft trouwens in een interview gezegt dat zijn personage Tim nog wel binnenkort verliefd gaat worden, ik dacht eerst op rikkie maar nu ik deze spoilers lees en weer een bepaalde naam zie zou dat best wel eens Lorena kunnen zijn!

 11. @Ingeschramafan
  Ben het met je eens. Ronduit schandelig als mensen roddels verspreiden die niet eens waar zijn.

  En soms trap ik er ook nog in omdat ik van zulk nieuws blij word. Maar de volgend keer moet ik onthouten wikipedia is niet betrouwbaar.

  En ik ga nu GTST kijken!

 12. Als je wil weten of Marcus terugkeert. Vraag het aan Hugo.

  @Dexter
  Inderdaad vandaag stond hij er weer niet tussen misschien kan je mailen naar gtstredactie mailen waarom het zo is.

  Vandaag zei die arts tegen Bing dat er nog iets op de echo te zien was. Ik denk dat hij een tumor heeft, maar we zien wel wat er gaat gebeuren.

 13. Die jongen waarmee de shortie van 4 oktober mee begint die ken ik echt ergens van!
  Volgens mij is hij al eerder in GTST geweest..
  Maar waar en wanneer ?
  iemand die het weet ?

 14. Ik denk dat Bing eruit gaat, misshien is die ziekte die hij heeft kanker of iets anders dodelijks. Ik denk dit omdat zeker als Sjors iets met Mike krijgt, Bing geen verhaallijn meer heeft, geen familie, geen kinderen, geen vrouw. Wat denken jullie?

 15. @Inge
  Idd in roddelbladen staan er veel dingen in die niet waar zijn zoals Wikipedia.

  Erg jammer maarja is niet anders.

 16. @superrrgtstfan Zou kunnen kijk maar naar Edwin en Rosa dat werd ook niet bekend dat ze eruit gingen vorig seizoen.

  Als er een nieuwe personage inkomt is het slim als Lorena’s halfbroer erin komt, anders zit Lorena ook zonder verhaallijn. En verder dat Sjors inderdaad bij Mike komt en natuurlijk Noud weer bij Nina.

  Wat vinden jullie?

 17. Of Hugo/Marcus terugkomt geloof ik pas als ik het hem zelf op tv hoor zeggen of als ik hem GTST daadwerkelijk in zie wandelen haha. Die roddelbladen of wikipedia zijn idd niet bepaald betrouwbare bronnen! Maar ik zou het wel érg leuk vinden als hij terugkomt! En ja, er moet toch iig iemand voor Jack in de plaats komen, toch? 😉

  Die arts die zei dat ze nog wat hadden gevonden bij Bing met die echo….ik denk dat ze het nog een tijdje geheim gaan houden wat ze gevonden hebben, maar ik vermoed wel iets ernstigs. Misschien idd een tumor ofzo?? Heel slecht van mij natuurlijk, maar stiekem hoop ik dat het iets is waar ie dood aan gaat….ja sorry, maar ik blijf maar hopen dat ie alsnog de serie uitgaat! En zeg nou zelf, de rol van Bing is toch ook gewoon op! Als Sjors hem definitief de rug toekeert, wat heeft ie dan nog te zoeken in Meerdijk!

 18. Trouwens op liefdesgebied verschuift er wel het 1 en ander zeg! Maar ik denk dat uiteindelijk Rik & Nuran en Sjors & Mike wel stelletjes gaan worden. En dan hoop ik dat Nina en Noud ook weer bij elkaar komen!

 19. denken jullie echt dat ze bing kanker of iets dergelijks geven, nadat wat hij mee heeft gemaakt met zn beste vriend (in real life)? ik denk het niet dat zou onmenselijk zijn ik denk dat bing zijn grootste straf onvruchtbaarheid is,, omdat hij zo graaag een eigen kindje wil

 20. Wat doet mike nog in meerdijk van mij mag mike weg en weg blijven,voor goed
  Ik denk dat er bij bing iets is gevonden en ontvruchtbaar is niet iets waar hij weer naar het ziekenhuis hoeft te komen

  Bilal is di 9 oktober vor het laast te zien ik hoop dat hij nooit terug komt wat slecht geacteerd en dat noem je een acteur walgelijk gewoon

 21. Lorena en mike passen helemaal niet bij elkaar mike is een creep en een lelijkerd en zit achter geld aan ik hoop dat hij het geld van nina pakt en weggat uit meerdijk voorgoed en dan heeft nina haar lesje wel geleerd

 22. Prive,story en weekend kunnen ook dingen verzinnen totdat ik marcus en zijn dochter in gtst zie dan geloof ik het voor die tijd is het onzin

 23. Lijkt me overduidelijk dat Sjors & mike een stel gaan worden, er gaat waarschijnlijk wel heel wat tijd overheen voordat dat gebeurt maar mike had al vanaf het begin een oogje op sjors, bij nina is het alleen voor het geld. en hij is bang dat zijn plan in gevaar komt , maar denk dat die uiteindelijk wel voor sjors gaat en dan gaat nina weer terug naar noud. Ik ben ook voor sjors&mike bij haar is die echt zichzelf. natuurlijk houd die het nu af, omdat hij met zijn plan bezig is, maar dat houdt die niet lang meer vol…

 24. @xhartjeluna
  Alles wat er stond bij wikipedia wat niet klopten zijn weg. Want het is niet waar die dingen. Erg jammer maar is niet anders.

 25. Hoor net in RTL Boulevard van Caroline (=janine) dat er aan een NIEUWE SET gewerkt wordt. Wat voor nieuwe set krijgen we? Iemand een idee?

  1. Misschien krijgt Mike een eigen huis, of Lorena gaat ergens anders wonen aangezien ze straks alleen is. Of rikki en Sjoerd gaan samenwonen

 26. Hee wat raar nu waren Anton en Bianca EN Tim weg uit de leader???, heel vreemd alleen een foto van Sjoerd en verder geen Bouwhuisje te zien.

 27. in de aflevering van morgen: nuran gaat voor rik, en ze duiken gelijk al het bed in, en nuran gaat voor het eerst zonder hoofddoek.

 28. Volgend jaar krijgen dan waarschijnlijk Robin en Guido voor het eerst met de flexwet te maken, en Marly dan denk ik ook weer want in 2010 moest ze er ook 3 maanden uit en ook in 2007 dus het gaat nu denk ik om de 3 jaar.

 29. Wat is Nuran toch een mooie vrouw zo zonder hoofddoek.

  Ik denk idd dat Sjors wat met Mike krijgt, maar later uiteindelijk gaat ze toch wel weer vreemd met Bing en gaat ze Mike verlaten voor Bing, elke keer het zelfde liedje met hun twee steeds!

 30. @ Manon

  Guido, Cynthia, Joep, Robin, Marly en Everon krijgen volgend jaar allemaal met de flexwet te maken. Of er moeten acteurs een vast contract krijgen, want anders gaan er in een keer 6 acteurs tijdelijk uit.

 31. @Tom ik denk dat dit het laatste seizoen van Bing Mauricus is, want in het ziekenhuis zei de dokter we hebben nog iets gevonden op de scan. De rest zal er denk ik wel erin blijven, hebben Joep en Cynthia geen vast contract omdat ze al vaker in Endemol programma’s hebben meegedaan?

 32. Ik denk dat Bing & Sjors dit keer echt niet meer bij elkaar komen…. Ik denk dat bing uiteindelijk met aysen gaat wat ik helemaal niet erg vind, en dan kan sjors lekker met mike gaan. Maarja wie weet… in gtst weet je het nooit kijk maar naar ludo & janine. maar toch hoop ik dat ze niet meer bij elkaar komen.. Ik vond ze vroeger leuk samen, nu is het alleen maar gedoe & gezeik. en eigenlijk altijd hetzelfde liedje.

 33. ik denk dat juist Everon degene is met een vast contract, want na het vertrek van Lieke is hij degene die er het langste in zit, en recht dus heeft op een vast contract, ik hoop het in ieder geval wel…

 34. @inge

  Marjolein Keuning, heeft geen vast contract, ze heeft een eigen bedrijf en laat zich inhuren door GTST, waardoor ze niet onder de flexwet valt. En Joep en Cynthia hebben ZEKER GEEN VAST CONTRACT, maar het zou kunnen dat ook zij, net als Marjolein, zichzelf in laten huren vanuit hun eigen bedrijf.

 35. Heb het hier ondertussen al vaker gezegd (bij andere spoilers); ik ben Bing echt moe.
  Everon doet het natuurlijk geweldig, maar wat moet er nu nog met dat karakter? In tegenstelling tot een Edwin, daar had nog zoveel mee gedaan kunnen worden en die wordt er dan wél uit gegooid.

  Ik heb medelijden met Lucas. Hij is helemaal verliefd en denkt eindelijk zijn grote liefde (na Edwin) te hebben gevonden en dat loopt dan weer uit op eh, niets!

  Vind het erg jammer dat er kennelijk nog maar een paar kleine momentjes van Jack en Lorena komen. Ze hebben nog wel dialogen gehad, maar als Lorena begin november terugkomt en Jack ergens weg gaat, blijft daar vast ook niet veel van over.
  Toch jammer, zo’n leuk setje.

  Net als Rik en Nuran overigens. Hehe, ein-de-lijk! Ware liefde duurt altijd een eeuwigheid, zeg! Heb stiekem de aflevering van maandag al gezien, zo ontzettend mooi!
  Houden zo!

  Ik zie Mike en Sjors ook graag samen. Denk dat Sjors Mike ook kan veranderen in iets heel goeds. Iets wat verwend nest Nina niet kan.
  Nina en Noud, ook een beetje op he? Beide karakters samen, maar ook los van elkaar.

  Hoop dat er binnenkort weer een interessant karakter geintroduceerd wordt. Iemand voor Lorena misschien?

 36. Inderdaad @Irene met Edwin kon nog veel gedaan worden bij zijn familie en bij Lucas, maar Bing is inderdaad niks meer geen familie, geen liefde, alleen Jef nog.

 37. Op dit moment zijn er eigenlijk 4 dingen waar ik t meest nieuwsgierig ben naar hoe dit zich verder zal ontwikkelen,en dat zijn:
  1. Wat is er met Bing aan de hand,en is dit ernstig?
  2. Wanneer zien we Maxime (oftewel Marjolein Keuning) terug,en……wat is/zijn haar plan(nen) ten opzichte van Ludo en Janine?
  3. Wat is Mike nu precies van plan,want DAT hij iets van plan is,is voor mij duidelijk…
  4. Hoe ziet de exit van Jack eruit,aangezien we weten dat Mark van Eeuwen de serie
  gaat verlaten…
  Goed…we zullen t wel gaan merken de komende maanden…spannend is t allemaal wel.

 38. Bing ziek…aan zn kop te zien was wraak…ik denk niet onvruchtbaar.moet iets zijn wat je op de scan ziet…zal wel ziekte zijn die in de serie dodelijk is,wij denken dat hij een zandwinkel gaat beginnen,en dat denkt Sjors ook natuurlijk,die gaat braaf op schoot liggen,dan zal hij wel ff weg gaan,maar die komt terug..1 of ander ziekenhuis in Verweggistan die kan natuurlijk alles genezen in gtst…wordt een lang verhaal denk ik..maare sjors heeft wat uit te leggen aan Bing,,ze smaakt nog naar die belg…en die op zijn beurt wil haar t zwijgen op leggen,hij moet de naam bij Sanders zuiver houden,maar ja sjors pikt dat niet denk ik,die vind onse belg ook leuk..dussss hoog tijd dat ik in gtst gaat spelen,ik vergeef t haar wel.rollebollen met Sjors vind ik best een leuke baan… ik las trouwens over jack die er uit gaat..hmmmm die wordt dikke vrienden met Bing en die gaat met hem die kant op waar die rijke familie woont van jack vrouwtje…zo iets zal t wel verdraait worden hahaha.wij gaan t mee maken hoe dit afloopt… maandag zal wel niet veel zijn,vrijdag zal ontknoping zijn denk ik..

 39. ja idd dat homo gedoe is wel mooi geweest..de homo stichting heeft hun punt nu wel gezet..puur reclame,tis nu wel duidelijk,ook moslims zijn gewonnen mensen die homo/lesbi/bi kunnen zijn..punt..Altans in nl/gtst haha in land van herkomst staat nog in sommige landen de doodstraf op..kopje mint thee met de familie drinken zit r dan niet meer in.. .enne die belg he, denk toch dat hij voor nina gaat zie hem wel zitten tussen familie sanders zakelijk gemeen..wordt vriendjes met ludo samen maken ze meerdijk onveilig..denk dat hij samen met ludo gaat zorgen dat nina niet terug gaat naar dr man..want die is niet zo zakelijk en heeft niets met ludo..en wij moeten niet vergeten dat er een nieuwe knul in gtst is..Tim komt in plaats van jack,anders zit lorena droog…off alle gekheid op een stokkie…1 of ander manier komt nina in contact met tim.die krijgen wat,en die belg zie ik wel met lorena vandoor gaan. en Noud die kan dan met de afgedankte vrouw van rick gaan.ik geloof dat we dan wel zo beetje r zijn..of ben ik iemand vergeten??ja en zusje van ludo neemt denk ik iemand mee terug,of lorena kan ook een persoon meenemen.ben nieuwsgierig hoever ik r naast zit..we gaan het zien..leuk zo fantaseren over de script….

 40. Hopelijk staat Tim morgen weer in de leader misschien was er deze week een fout met de montage. Ik denk dat er bij de volgende leader update (november?) in iedegeval een nieuwe foto komt van Nuran je ziet dat ze morgen haar hoofddoek afdoet.

 41. Beste Stefano.

  Is jou al vaker gezegt op div forums! Wiki is zoooooo onbetrouwbaar. Waarom plaatst je dat dan nog steets! Je weet toch donders goed dat iedereen het weer gelijk kan veranderen.

 42. D 🙂 vertelde dat Mary Lou van Stenis weer gesignaleerd is bij
  de GTST studios, zal zij dan toch terug komen naar Meerdijk?

 43. @ Richard.
  Ja dat klopt. Maar omdat ik soms toch beetje geloof in wikipedia want als ik dit nieuws lees word ik meteen blij zonder erbij na te denken dat het niet waar kan zijn.

 44. Als het op RTL Boulevard staat dan geloof ik het pas.

  @Dexter ik denk het niet misschien nieuwe opnamens we gaan nog niet naar huis?

 45. Albert verklaarde 2 jaar geleden dat Babette van Veen ook terug kwam: niks van waar, ze was alleen bij Endemol voor een andere productie!

 46. Wat is nu eigenlijk het grote geheim van Yvonne, of zijn ze er zomaar overheen gewalst ?.
  Ik vond het een raar vertrek zo zonder opklaring …

 47. Hallo mensen.Even een vraag.waarom kan ik op mijn eigen ip adres geen berichten plaatsen hier en bij iemand anders thuis wel?Ik heb nooit een ban gekregen op deze site en nooit wat raars gezet.Ik heb al een mail naar deze site gestuurd maar hoor niks terug iemand een idee.Als ik een reactie wil plaatsen moet ik me aanmelden en staat er dat er een fout is opgetreden.

  alvast bedankt voor de reacties.

 48. Bing zwanger ik ga helemaal stuk dat moeten ze echt niet doen hoor !!
  Ik denk wel dat het niet te ernstig is maar dat bing het wel gaat zeggen dat hij dood gaat,zodat sjors bij bing blijft uit medelijden

 49. ja ik weet niet of bing weggaat want dan was dat echt allang bekend geweest.
  maar in de shortie van vanavond wil bing opeens wel heel snel scheiden dus dan gaat sjors om hem te treiteren ofzo bij hem blijven

 50. Bing heeft dus kanker. Wel heftig voor Everon om dat te spelen net nu zijn beste vriend eraan is overleden. Denk dat het juist daarom wel een mooie verhaallijn wordt.

 51. super grappig die bing…ben erg benieuwd hou jack r uit gaat..en eindelijk dat hoofddoek af…nu maar weer op de oude tour door gaan mensen…

 52. Waar blijven de volgende spoilers?

  Ik denk dat Nina dit seizoen zwanger wordt van Mike en dat ze daar achter komt als ze alweer terug bij Noud is.

 53. Jammer dat Bilal er nu uit is. Er had nog zoveel uit de verhaallijn met Lucas gehaald kunnen worden. Wordt nu weer abrupt afgebroken. Misschien komt hij later dit seizoen nog terug. De schrijvers zouden er goed aan doen.

  1. ze zouden bilal echt niet terug laten komen. dat zou echt heel raar zijn want hij is nu een soort van weggestuurd door lucas en bilal heeft echt de ballen niet om terug te durven

 54. eindelijk wat aktie in het saaie gedoe van laatste tijd 🙂
  maar word ook wel heftig denk ik
  hoop dat noud en nina weer samen komen vond ze best leuk samen
  en kan nog leuke verhaal lijn aan vast geknoop worden door dat ze misschien wel verhuizen en gezin stichten (dan is er weer een echt gezin in gtst)
  fan bouwhuis is beetje uit elkaar gevallen niet echt een vooorbeelt gezin als er altijd al in gtst geweest is

  1. Familie Bouwhuis is idd uit elkaar gevallen, en dat terwijl de schrijvers juist een stabiel gezin wilden (zeiden ze bij introductie vd huijgens). De huijgens waren ineens te oud en toen zeiden ze nu hebben we echt een stabiel gezien: de Bouwhuisjes!!
   Nou je ziet het 2 jaar later is er niks van over….

 55. Bing heeft leverkanker hoorde ik dat goed in de shortie? Dit overleefd helemaal niemand leverkanker, dus ik denk het einde van Bing?

  1. @Gtstfites, ik verstond het Hodgkin lymfoom of te wel lymfeklierkanker.

   Luister nog maar eens goed, of anders straks in de uitzending (10/10) om 20.00 uur.

 56. @ Gtstfites: ze zeiden idd Hodgkin lymfoom oftewel lymfeklierkanker. Als hij kanker in z’n lever zou hebben zou het snel met ‘m afgelopen zijn denk ik, kanker in de lever is meestal een uitzaaiing van kanker die ergens anders in het lichaam is ontstaan.
  Lymfeklierkanker is goed te behandelen, natuurlijk afhankelijk van in welk stadium het zich verkeerd.
  Dus dat Bing per definitie nu doodgaat is dus helemaal niet zeker. Misschien schrijven ze het wel zo zodat Sjors weer terugkomt bij Bing ofzo. Maar als ik heel eerlijk ben zit ik op dat laatste scenario niet te wachten.
  Ik vind het wel heel heftig dat ze Bing kanker hebben gegeven, zeker nu ik lees dat Everon hier een vriend aan heeft verloren, maar ik vind nogmaals dat zijn verhaallijnen binnen GTST wel zo’n beetje op zijn, dat in combinatie met zijn irritante karakter zorgt ervoor dat ik dus nog steeds hoop dat dit zijn laatste seizoen in GTST is. Maar als hij hier daadwerkelijk aan dood zal gaan zal het nog wel een heftig laatste seizoen worden!

  Ik vind het overigens wel jammer dat Bilal de serie heeft verlaten, maar ik had dit wel verwacht. Meer controversie durven ze bij GTST blijkbaar niet aan haha! Ook het vertrek van Yvon vind ook toch wel abrupt, wat ze nou bedoelde met “deze man is de oplossing voor al mijn problemen” zullen we dus waarschijnlijk nooit weten!
  Verder wel leuk dat na dat maandenlange gedraai Nuran en Rik eindelijk samen zijn gekomen! Ik dacht even dat ze haar hoofddoek nu opeens helemaal niet meer op zou doen, maar dat is dus niet zo. Ik had het eerlijk gezegd wel raar gevonden als ze opeens d’r hoofddoek helemaal niet meer op zou doen. Eerst doet ze zich voor als zwaar gelovige moslima en dan zou ze nu opeens besluiten om alles zomaar in de wilgen te hangen, zou ik erg ongeloofwaardig vinden overkomen eigenlijk.

  1. Buiten het feit dat ik al om 08:16 meldde dat Bing de ziekte Hodgkin lymfoom of te wel lymfeklierkanker heeft,

   Ben ik het met de rest van je reactie in grote lijnen eens.

 57. Oja verder ben ik wel nieuwsgierig naar de verhaallijn met die oude jeugdliefde van Janine! Ben sowieso blij dat er weer eens wat gebeurd met de verhaallijn tussen Ludo en Janine! Die jaloezie van Ludo en de geamuseerde reactie van Janine maken het nu al leuk!

 58. Hoop alleen niet dat ze nu weer uit elkaar gaan. Begint al dat gedoe weer opnieuw en zijn ze uiteindelijk over 3 jaar weer getrouwd

Geef een reactie