Maandag 12 november
Nina stelt Mike voor een lastige keuze. Lorena heeft moeite met de kritiek van Sjors. Janine en Maarten bedenken een plan om Ludo positiever over hun activiteiten te maken. Mike behaalt een overwinning bij Ludo.

Dinsdag 13 november
Rikki vindt het moeilijk om Sjoerd voor te liegen. Ze zoekt iemand om haar hart bij uit te storten. Bij Ludo belt een verrassende bezoeker aan. Janine verwijt Ludo dat hij star is. Bing wordt opgenomen in het ziekenhuis.

Woensdag 14 november
Rikki raakt verward in een web van smoezen en uitvluchten. Aysen neemt zich voor om alle banden met Bing te verbreken. Uit frustratie neemt Lorena een verkeerde beslissing. Rik probeert te achterhalen wat Nuran voor hem verzwijgt.

Donderdag 15 november
Aysen komt op het punt te staan dat ze Bing moet bekennen wat ze voor hem voelt. De wrijving binnen hun relatie zit zowel Ludo als Janine dwars, maar wie neemt de eerste stap? Nuran werkt zich in de nesten.

Vrijdag 16 november
De familie Bouwhuis arriveert in Zuid-Afrika. Lorena dreigt zich te verliezen in een zakelijke deal. Rikki baalt als haar leugen zich tegen haar keert. Tot ongenoegen van Nina vindt Mike zaken belangrijker dan haar.

106 comments on “Spoilers 12 t/m 16 november

 1. Neeeee,Maar wat is gtst saai kan het nog alleen maar met mike de creep zijn en zijn liefde voor zichzelf beetje actie gtst dit is wel erg erg saai ik hoop dat zuid afrika leuk en spannend

 2. Nou ik word anders aardig moe van die liefdes drama’s waar de een wat voor een ander iemand voelt en er niet voor uit durft te komen. Ook dat gezeur tussen Ludo en Janine altijd..

 3. Nou ik wel gebeurt helemaal niks
  Mike doet het goed bij ludo totdat hij er achter komt dat hij niet van nina houdt maar van sjors dan is ludo gevaarlijk

 4. Ik mis maxime totaal niet.
  Er is altijd kritiek op bing maar moet wel zeggen dat everon die verhaallijn over kanker heeel goed speelt.

 5. @Diana dat denk ik niet ik denk eerder wat er met Frederik was. En bij Ludo belt een verassende bezoeker aan: Hopelijk een goede oud bekende die een vaste rol krijgt

 6. @Mark inderdaad maar, het wordt nog spannender de verhaallijn de kuur die niet aansloeg. en is de week nadat Jack vertrokken is beland hij in het ziekenhuis

  Die Mike is de slechtste aanwinst van GTST in seizoen 22

 7. Die verrassende bezoeker…. hmmm hoop ook op echt iets verrassends, maar het zou wel weer ernstig tegenvallen.

  Verder saaie verhaallijnen op het moment… gaat alleen maar over liefde…. ben wel benieuwd wat er voor de rest gebeurt:
  -Wat gaat er gebeuren in Zuid-Afrika? Komt het goed tussen de Bouwhuisjes?
  -Hoe loopt de verhaallijn Ludo-Janine-Maarten?? En wanneer komt Maxime terug?
  -Wanneer komt Noud terug?
  -Wordt Nina zwanger of krijgt ze een soa?
  -Hoe verloopt het verder met Bing en zijn ziekte en wat is de rol van Aysen hierin?
  -Hoe gaat Lorena om met het vertrek van Jack?

  Ik ben verder benieuwd of Lucas binnenkort nog een leuke verhaallijn krijgt… deze staat wel erg op een laag pitje op dit moment (net als rik en nuran trouwens)

  1. het zou idd kunnen dat Mike wéét dat ‘ie een s.o.a. heeft en Nina probeert te besmetten, zodat ze dood gaat en hij haar geld krijgt. Misschien een beetje ver gezocht maar toch

 8. Die mike heeft geen eens een verhaallijn hij zit tussen twee verhaalijnen,die van nina die nog steeds getrouwd is met noud.

  En sjors komt ook net uit een relatie en zij duikt ook met iedereen het bed in
  En wat rookt janine zeg dat mike haar schoonzoon is dat is noud hoor !!
  Nina en noud zijn officeel nog getrouwd als ik noud was zou ik gewoon en scheiding aanvragen en verder gaan leven zonder miss nina

 9. Dat met Mike duurt nu echt gewoon veel te lang! Je ziet gewoon dat ze het aan het rekken zijn omdat Noud er nog niet is, het is iedere dag hetzelfde ongelofelijk overdreven klef doen met Nina en ondertussen aan Sjors denken het is zo saai,

 10. Ik vond echt zielig voor Sjors toen ze huilde. Ik ben onlangs wreed voor de gek gehouden door me grote 1e liefde. Hij heeft me financieel belazerd en is gewoon gegaan voor een ander ondanks ik zielsveel van hem hield. Dat verhaal tussen Nina, Mike en Sjors doet me steeds aan die hond denken. Wat haat ik hem nu.

 11. ik vind dat de dames Nina en Sjors verhaallijnen hebben zonder ruggegraat.
  Wie wil er nou met een vent zijn terwijl je weet dat ie er een ander op na houdt.
  Kom op schrijvers van gtst geef die dames eens wat mee pit en laat ze voor zichzelf opkomen.
  Complimenten voor Bing speelt zijn rol bijzonder goed

 12. Zeggen niet veel deze spoilers. Alle nu lopende verhaallijnen duren veel te lang. Er moet wat meer vaart komen. Anders ben ik bang dat GTST op den duur kijkers gaat verliezen.

  Ik hoop dat die onbekende / verrassende inderdaad Noud is.

 13. van mij hoeft noud niet terug te komen. Noud is echt een saaie pannenkoek. Ik ben ook blij dat nina nu iets met mike heeft. Er is iets met mike, wat daar komen we spoedig achter.

 14. Ik denk dat dit gaat gebeuren de komende maanden:

  Tim is degene die de 13e Rikki troost, en ik denk dat het iets verder gaat dan troosten. De bouwhuisjes gaan naar Zuid-Afrika en Tim wordt serieus verliefd of Rikki. Maar is het wederzijds???? De ruzie tussen Sjoerd en Anton zal wel naar een 1e hoogtepunt lopen. Misschien een ongelukje ofzo bij Sjoerd of Anton. Of misschien wordt Tim de dupe van de ruzie, waardoor Rikki natuurlijk naar hem trekt.

  Noud komt in de 3e week terug met de scheidingspapieren, hij heeft ze niet ondertekend, want hij heeft nagedacht en wil Nina terug. Nina twijfelt een tijdje maar besluit Mike te vergeten en geeft aan verder te willen met Noud. Noud komt er ondertussen achter dat Nina en Mike tijdens zijn afwezigheid behoorlijk serieus waren. Dus op het moment dat Nina aangeeft dat ze Noud weer terug wil, wil Noud niets meer van haar weten. Dus vanaf eind november is Mike definitief verleden tijd voor Nina en zal ze de komende maanden proberen om Noud terug te krijgen.

  Mike zal in december wel in een serieuze relatie aan gaan met Sjors. En dan wordt er opgebouwd naar een spannende cliff in januari (cliff voor de finale van The Voice): Wie is er zwanger van wie?????? Is het Nina (van Noud of Mike), Sjors, Nuran, Rikki (Tim of Sjoerd), Bianca of Maxime (die liegt over een relatie in Argentinie, om verdenkingen van een plan met Maarten te ontwijken)?

  Er bestaat een kans dat Bianca zwanger zou zijn (dan zijn meteen de familieproblemen opgelost en zorgt het ook voor een interessant verhaallijn, ze is immers begin 40 en dat brengt de nodige risico’s met zich mee).
  Maar ik geef Lorena de grootste kans op een zwangerschap want zij en Sjors hebben de minste famieleden dus ook de minste potentie voor verhaallijnen en dit zou voor beiden een leuke verhaallijn zijn. Jack komt natuurlijk niet terug (niet bereikbaar ofzo????). En Lorena gaat twijfelen over een abortus maar Sjors gaat haar proberen tegenhouden. Mike die inmiddels een relatie heeft met Sjors en dus ook vaak in het huis van Lorena is zal zich misschien wel voordoen als de ideale vader (want Lorena is natuurlijk een verse miljonair).

  1. khoop dat Rikki zwanger is.. maar ik denk t niet ze was dat vorig jaar ook al. het lijkt me dat Nina zwanger is, aangezien Mike condooms doorprikte.Bij Nuran zou het geen verrassing zijn van wie ze zwanger is, of ze moet nu nog met iemand naar bed gaan. Bianca zou me ook wel grappig lijken.

   1. @Sonnie, je hebt gelijk dat wist ik niet. Maar ik verwacht wel dat ze net zoals vorig jaar vanwege kijkcijfers naar een hoogtepunt toe werken op de vrijdag van de Voice-finale. Vraag me af wat dat dan gaat zijn. Misschien wel die talentenjacht waar Maarten en Janine het nu over hebben.

  2. Misschien wordt er wel helemaal niemand zwanger….en dat Lorena, Bianca, rikki, Maxime zwanger raken….dat gaat echt niet gebeuren…

 15. @Blondgirl22 Ik ben het eens met je, je kunt inderdaad zien dat de relatie Nina en Mike nu eigenlijk al over is maar belachelijk wordt opgerekt doordat Ruud langer weg blijft dan eigenlijk gepland was.

  1. Precies er gebeurt nu al helemaal niks meer tussen die 2, alleen maar beetje klef doen en 10x zeggen dat ze van elkaar houden.. Dit hebben de schrijvers echt niet goed aangepakt maar ze doen wel vaker dingen verkeerd qua verhaallijnen.

 16. Die verhaallijn mike nina sjors duurt ook echt te lang iedere dag hetzelfde. Bing en aysen krijgen gelukkig weer een rol waarin de kijker ze weer wat leuker gaat vinden want dat was ook echt verschrikkelijk. Ik ben benieuwd wat er in afrika allemaal gaat gebeuren

 17. Iedereen die nog zegt dat marcus niet terug komt hoor ik later nog wel als hij in beeld komt. Inmiddels heeft marjolein het ook gezegt…….

 18. Mike is echt de slechtste “aanwinst” van GTST in tien jaar ofzo, sinds Gladys en Terra Bloem… Ik hoop dat hij snel opdondert. En met telkens dezelfde verhaallijnen voor Ludo & Janine ben ik ook wel klaar. Het wordt idd weer eens tijd voor wat actie, want ik kijk al niet meer elke dag. Kan niet wachten tot Maxime weer terug komt en Marcus meeneemt: dát zou nog eens interessant zijn!

 19. – Mike eruit (dan is die saaie verhaallijn eindelijk afgelopen)
  – nieuw homosexuele vaste rol (familielid een zoon van Frederik, dus Lorena’s halfbroer)
  – Meer spannende verhaallijnen
  – familielid voor Sjors erin

  Ik ben tot nu toe het meest benieuwd naar Bing overleefd hij het of niet?

 20. Marcus komt niet terug let maar op !!
  Anders was het nu wel bekend geweest
  Waarom moet er een broer van lorena komen
  Lorena, sjors als jack weggaat en bing hebben geen familie meer

 21. maxime komt wel weer terug maar haar plannetje moet eerst lukken, ik denk dat zij degene is die achter de oude schoolvriend van Janine zit.
  De relatie tussen Ludo en Janine moet gewoon stuklopen en daar zou zij wel voor zorgen.

 22. ja wel Ludo en janine hebben ook hun laatse tijd gehad. Iedere keer weer die wraakverhaalijnen niet erg orgineel meer. Tis wel erg overduidelijk dat maxime hier achter zit zou het dan niet iemand anders kunnen zijn

 23. Wat doen jullie moelijk zeg!! Het is maar een serrie ! Wanneer een mensen zich ergeren aan iemand uit gtst is dat juist goed, het betekend dan dat de acteur goed werk verricht!
  En over noud.. Het is logisch dat zijn terugkomst wordt vertraagt. Hij is namelijk nog bezig met expeditie robinson. Best dom eigenlijk, want nu weet je zoieso wel dat Ruud Feltkamp heel erg ver gaat komen in het programma.

 24. Een collega van me had de Story mee ik zag in een flits voorbij “Verlaat Marjolein Keuning GTST?” Weet iemand hier meer van?

 25. Lorena heeft een halfbroer (zoon van Rosa) die was verslaafd aan de drugs was ooit in de serie gezegd ergens tussen 2000-2005.

 26. Als maxime gtst verlaat dan kijk ik niet meer
  Ik zal heel blij zijn als mike oprot ik kan die gast niet uit staan en hij is echt te lelijk,voorwoorden slechte aanwinst voor gtst en dag geen mike op tv is veel beter.

 27. Martine komt niet terug hou er over op zeg !!
  En marcus komt ook niet terug, en maxime en noud komen terug.

  Ik wil dat wij aan gtst mee konden denken en dat we verhaallijnen konden bedenken dan zou ik mike uit de serie schrijven

  1. Diana inderdaad dat gezeur over martine word ik ook zat, maar jou gezeur over mike ook je had gezegd maar je begint toch weer, misschien een beetje kort van geheugen ???

 28. Diana, volgens mij ben je eigenlijk een man van een jaar of 80. Je valt steeds in herhaling. Je weet wel, zoals een plaat die blijft hangen. Irritant.

 29. Weet iemand wanneer Maxime weer terugkomt? I mis haar in de serie!!! Ik hoop dat er weer eens iets spannends met haa gebeurd. Zouden zij en Maarten samenwerken?

 30. Ja, inderdaad het zijn wel enkele saaie weken voor de bewoners van Meerdijk! De hele vehaallijn rond Maarten, Janine en Ludo is zo kunstmatig opgeklopt! Ik denk dat Janine een hersenoperatie achter de rug heeft toen ze Maarten tegenkwam want met haar ervaringen met mannen uit het verleden die bedriegen en liegen dat het op hun gezicht geschreven staat zou ze hem zo doorzien hebben! Bovendien is het nauwelijks twee jaar geleden dat er een oplichter in Meerdijk was en nu weer!!! Ludo is haar grote liefde maar ze twijfelt onmiddellijk bij de eerste de beste man uit haar verleden. Ik vraag mij al jaren af hoe zij de redactie van J-magazine begeleidt. De producers hebben dus geen ideeen meer dat is duidelijk!

 31. Ik weet bijna zeker dat Nina wel zwanger wordt. Anders zouden ze die scene dat Mike die gaatjes prikt er echt niet in doen. En dat maakt de verhaallijn met Noud, die binnenkort terugkomt, ook alleen maar spannender. Ik denk namelijk niet dat als Noud terugkomt het in een keer weer goed is zonder problemen.

  1. Ergens zou het ook stom zijn als Nina zwanger blijkt, een meisje “Prinsesje” met zo’n afkomst en achtergrond zou gegarandeerd aan de pil zijn als je het mij vraagt. En ondanks dat iedereen graag ellende ziet, zou ik het wel leuk en verfrissend vinden als iemand weer eens slim is ipv dom. Bijv: dat Janine toch Maarten zal doorzien of dat iemand eens NIET vreemd gaat, als de situatie gecreeerd wordt in GTST is het bijna altijd zeker dat het ook gaat gebeuren…zucht 😉 Zo jammer…..

 32. Ik denk het volgende:
  – Noud neemt weer een relatie met Nina, omdat Mike het uitgemaakt heeft
  – Maarten’s plan mislukt uiteindelijk en is weg gevlucht
  – Maxime komt terug en probeert Ludo en Janine uitelkaar te krijgen
  – Die onverwacht bezoek zal Maxime wel zijn (of iemand die je niet verwacht)
  – Sjors en Mike krijgen een relatie
  – Bing en Aysen krijgen iets
  – ik durf niks te zeggen over de ziekte van Bing
  – In Zuid-Afrika gebeurd een ongeluk door Anton
  – Rik en Nuran bereiden zich voor het huwelijk
  – Lorena blijft samen met Sjors en Lana in het huis
  – Tim krijgt een relatie met Rikki

  En ik hoop dat er een oud bekende terugkeert

 33. aan de ene kant vind ik het saai omdat alles zo lang duurt maar aan de andere kant ook weer spannend voor de afloop dat de rol van mike zo lang duurt is niet zo heel raar omdat ruud wat later terug is dan verwacht

 34. Ik hoop dat die onzin relatie snel voorbij is tussen Sjors en Mike, ik vind hun totaal niet leuk samen. Van mijn mag Mike weer zo snel mogelijk terug naar belgie!

 35. Ik vind de rol van Mike wel leuk! Heerlijk fout en na de dreigende woorden van Ludo gisteren kan t nog heel spannend worden….Ludo is back!!!

 36. Jammer dat jack weggaat. Lorena is weer single.
  Mike houdt zijn driehoeksverhouding vol.
  Janine word bedrogen door die vent.
  De bouwhuisjes gaan leuk op vakantie en papa en zoon maken t goed.
  Bing wordt steeds zieker, en zieker.
  Noud komt terug, en gaat gelijk naar ludo. En ludo licht m in.
  Nina ziet noud en doet weer zoals ze altijd doet. Gewoon dom n willt noud.
  Ze breekt met Mike. Noud is klaar met haar. Voor eens en voor altijd.
  Had net zo goed bij dex oh sorry Mike kunnen blijven! Vuile slet!
  Mike n sjors blij. Noud slaat mike in elkaar, nina wilt uithuilen bij mike.
  Mag nie van bianca, want die is de baas wooooeh.
  Nina opeens ziek.

 37. Misselijkheid, aambeien, en veel moe, rara…
  Marcus komt terug. (werd door hem verteld in een interview)
  Het minder begaafde sanderskindje. Maar met open armen ontvangen.
  en wow wie is die blonde?het begin van Lorena en Marcus.
  Sjors gelukkig met mike. Mike werkloos.
  Nina zwanger maar geen vent die haar nu wilt, alleen papa.
  Ludo voor het eerst echt opa, van zijn kleine prinsesje..

 38. Noud is ZEKER NIET de bezoeker die voor de deur van Ludo staat, want Noud komt op z’n vroegst pas de week na deze spoilers terug. Hij blijft 3 a 4 weken langer weg dan Lorena. Ruud begon weer met spelen rond de tijd dat de Bouwhuisjes uit Zuid-Afrika terug kwamen.

 39. Zijn de spoilers van de week 19 t/m 23 november nog steeds niet bekend???
  Wil graag lezen wat er dan gaat gebeuren,als er iemand is die ze weet…zet ze dan ff neer a.u.b! 🙂
  Thx! 😀

 40. 19 november:
  Bianca vindt dat Anton verantwoordelijk is voor de onmogelijke situatie tussen Sjoerd en Rikki. Rik vraagt Sjors om hulp, maar omdat het over haar ex gaat, houdt zij af. Lorena probeert Mike ervan te overtuigen dat zij een serieuze koper is.

  20 november:
  Mike krijgt slecht nieuws en onderneemt meteen actie om Nina aan zich te binden. Aysen is woedend op Nuran omdat ze Bings geheim openbaar heeft gemaakt. Maxime wordt helemaal vrolijk als ze een ruzie afluistert. Bing schrikt zelf van zijn reactie op Sjors.

  21 november:
  Maarten doet zijn best om een romantisch reisje van Janine en Ludo te saboteren. Jef is teleurgesteld dat Bing hem niets heeft verteld over zijn ziekte. Lorena weet Sjors een geheim te ontfutselen.

  22 november:
  In Zuid-Afrika heeft Anton een verrassing voor Sjoerd, waardoor Rikki en Tim besluiten om samen op safari te gaan. Mike en Lorena staan lijnrecht tegenover elkaar en spelen het hard tegen hard. Nina wordt geconfronteerd met iets uit haar verleden.

  23 november wordt morgen bekend.

  Bron: kijkes.nl

 41. 23 november
  In Zuid-Afrika heeft Anton een verrassing voor Sjoerd, waardoor Rikki en Tim besluiten om samen op safari te gaan. Mike en Lorena staan lijnrecht tegenover elkaar en spelen het hard tegen hard. Nina wordt geconfronteerd met iets uit haar verleden.

  1. Ja, klopt die bezoeker is Maxime. Tim en Rikki samen zoals voorspeld. Ik ben benieuwd hoe dat gaat de komende maanen gaat lopen. En ik vermoed dat 22 november Noud terugkomt.

 42. Anton en Sjoerd komen terug uit de wildernis en weten Bianca tot tranen toe te ontroeren. Rikki en Tim zijn verward door hun situatie. Ludo doet Nina een mooi aanbod. Lucas betwijfelt of Nina nu in staat is om de juiste keuzes te maken. Maaren en Maxime worden bijna samen betrapt. Laura krijgt een verrassing.

  Bron; Kijkes app

 43. Maxime heeft maarten ingehuurd.. En vandaag komt ze terug alsof er niks aan de hand is..
  Welcome Back Maxime, we have missed you 😀

 44. @Sonnie oud nieuws Vele fans wisten al langer dat Maxime, Maarten heeft ingehuurd. Bovendien was ze gisterenavond (12/11) al terug. In die kamer en met haar opmerking tegen Maarten, “doe jij nu maar waarvoor je betaald wordt” .
  Vandaag de 13de november komt ze zo als we van haar gewend zijn “heel arrogant” de kamer bij Janine en Ludo binnen wandelen, alsof er niets aan de hand is cq zich van kwaad bewust. De 13de kan ook al niet beter gekozen zijn, brengt ongeluk, zo ook Maxime.

Geef een reactie