Sinan Eroglu heeft de Gay Media Award 2012 gewonnen. Sinan kreeg de prijs voor de rol van Bilal in de soap. Website Gay.nl, lifestylezender OUTTV, Gay&Night Magazine en radiozender OUT Music reiken ieder jaar een award uit aan iemand die homoseksualiteit op een positieve manier in de media heeft gebracht.

Vorig jaar ging de award naar Ferry Doedens, omdat hij erg goed omging met de negatieve reacties die hij kreeg op zijn rol als homo. Marc Putman van OUTtv laat weten: “Sinan heeft door zijn rol van Bilal veel tongen losgemaakt en zorgde uiteindelijk met zijn kus voor een memorabel televisiemoment.”

Sinan zal vrijdag zijn prijs in ontvangst nemen.

11 comments on “Sinan Eroglu wint Gay Media Award

  1. Geweldig nieuws!! En zo terecht, Sinan heeft de rol van Bilal ontzettend goed gespeeld (samen met Ferry doedens). Ook m’n complimenten voor de schrijvers van gtst voor de mooi geschreven verhaallijn. Ik heb er van genoten…wat mij betreft: kom maar op met een vervolg! Get Bilal back! Genoeg mogelijkheden voor een mooie, spannende verhaallijn lijkt mij zo…..

    Nogmaals mijn complimenten voor sinan!

  2. Sinan gefeliciteerd je heb het verdient hoop dat je ook in je cultuur word gewaardeerd want toen ik je eerste roll zag met ferry dacht ik ojee als die jonge geen probleem krijgt op straat. Petje af echt jammer dat je al weg bent uit gtst nou gtst mijn vraag naar jullie is halen jullie sinan terug come up doe dat snel terug

    1. Helemaal mee eens, erg goed Sinan !!! Hoop ook dat Bilal terugkomt, maar dan moet het niet meteen van een leien dakje gaan, een beetje spanning is wel leuk

  3. FANTASTISCH NIEUWS! Gefeliciteerd! Ik hoop dat het niet lang meer duurt voor Bilal terug in GTST is want Lucas en Bilal horen samen! Ik kan niet wachten!

  4. Ik vind het belachelijk en erg dt een turk en nog erbij een moslim een homo rol hft. Ik vind t gewoon vies. Hoop dt de moslims hem goed aftakelen. Dt hij een beetje verstand krijgt.

Geef een reactie