Ruud Feltkamp Gelukkig met nieuwe vriendin

Ruud Feltkamp is erg gelukkig met zijn nieuwe vriendin Michelle.
In het AD vertelt hij “Ik ben op dit moment de gelukkigste man op aarde”.

Ruud en zijn vriendin Michelle kennen elkaar al enkele jaren, een paar maanden geleden is de vonk tussen hen overgeslagen.
Afgelopen vrijdag heeft Ruud zijn vriendin  meegenomen naar het Televizier-Ring Gala.
Voor Michelle was dit allemaal erg spannend omdat ze niet bekend is met de showbizz wat juist voor Ruud weer erg fijn is.

Ruud zegt het fijn te vinden dat Michelle erg lief en gezellig is en dat ze hard met elkaar kunnen lachen. Ook vindt hij haar beeldschoon.

Tegen het AD verteld Ruud “Het voelt goed tussen ons, dus waarom zouden we geheimzinnig doen?”

1. Ik vindt het tof voor hem maar ik dacht dat hij een vriendin wilde die ook acteerde dat had ik nog gelezen in prive . Maar tja ruud go 4 it en geniet god bless you en mis je in gtst hoor

2. waarom een vriendin?
    hij is toch gay!?

3. aah, ik word gewoon blij voor ze als ik dit lees.

4. gefeliciteerd Ruud met je super leuke relatie
    ben echt super blij voor je (dit gun je uiteindelijk toch iedereen)

5. Hij geeft geen relatie gehad met lucas.
    Wat rook jij? Hij is getrouwd in gtst met nina,en in het echt is hij ook geen homo hoor

6. je kunt juist aan alles zien dat hij gay is, en achter de schermen heeft hij volgensmij ook wel wat dingen met ferry gedaan

• Ah weer zo’n zielig persoon die Wilma Nanninga napraat en denkt dat iedereen het met elkaar doet achter de schermen.

Sneu hoor! Zoek ergens anders je aandacht en lul niet zo’n onzin aub!!

7. helemaal mee eens jouri

8. Wordt deze site nog wel geupdate???
    Is inmiddels al 6 dagen geleden…

9. mensen, het is overduidelijk dat ruud gevoelens heeft voor mannen. en bij gtst kan je dan gewoon het beste gelijk bij ferry terecht. het zou niet verassend zijn als die twee dingen hebben gedaan in hun privé leven

10. Ruud Feltkamp: Ja, het is waar: ik val deels op mannen. Veel mensen zeggen tegen mij dat ze dat niet hadden verwacht, maar ik kan er ook niets aan doen. … Ik sta open voor een relatie met vrouwen en mannen.
    November 2009
    Bron: nu.nl