Marly van der Velden wil geen kinderen. Marly wil graag trouwen met haar vriend Mike, maar kinderen zit er niet in bij de actrice. Aan de Story laat ze weten hun liefde niet te willen bekronen met een liefdesbaby. “Mijn vriendinnen dromen als van kinds af aan over een gezinnetje. “Ik vind kinderen best leuk, zolang ze maar van een ander zijn.” laat Marly weten.

Niet alleen Marly denkt er zo over, ook Gigi Ravelli zegt (voorlopig) geen kinderen te willen. “Onze carrière staat op de eerste plaats”, aldus Marly.

17 comments on “Marly van der Velden wil geen kinderen

  1. Inge, ik kan best begrijpen dat je het in zo’n (dergelijk) geval niet prettig vind om dit te lezen. Echter mag iedereen zelf weten wij hij/zij in de media roept, en hoe hij/zij zijn leven wil vullen. Bovendien ben je niet verplicht dit te lezen, of te antwoorden. Dat is jou keus. Als je zo’n titel ziet staan en je weet dat je het niet fijn vind om te lezen dat vrouwen die geen kinderen willen maar wel kunnen krijgen hun verhaal hierover doen moet je het gewoon niet aanklikken. Als je het jezelf dan toch aandoet hoef je er nog altijd niet op te reageren. Het is en blijft natuurlijk altijd je eigen keuze, maar wij kunnen er verder ook niets aandoen en vinden het ook weer niet leuk om zo’n dooddoener te lezen.

  2. Kan zij der wat aan doen dat ze constant wordt geintervieuwt en dat alles wat ze roept sowieso op deze site komt.. plus alle andere bladen/websites/TVshows..

  3. hallow!! mag iedereen dit voor zichzelf bepalen?! Vrouwen die wel graag willen, lekker door blijven prberen dan! ik zie niet in waarom Marly dit niet in het openbaar kan roepen, dat dat vrouwen die wel willen, kan tegenstaan hoor.. get a life!

 1. marly bepaalt zelf wat ze in de media roept het is haar leven
  zo’n reaktie inge das pas respectloos
  ieder zijn leven als je er niet tegen kunt lees het dan gewoon lekker niet
  ik kan haar keuze wel begrijpen ik heb 1 dochter van bijna 3 en het neemt veel tijd in beslag (niet dat ik dat erg vind vind juist helemaal geweldig)
  het is net wat je met je leven wilt en kinderen kan altijd nog ze is nog piep jong
  alles op zijn tijd

 2. @Inge Wat een dooddoener weer zeg!
  Mogen alleen de mensen die wel kinderen wiilen maar niet kunnen krijgen respect afdwingen?
  Iedereen vult zelf zijn/haar leven in zoals zij dat willen. en dit moet gewoon ook gezegd kunenn worden.

  Laat elkaar ALLEMAAL eens in de waarde!

 3. Dat MIKE en MALRY voorlopig geen kind krijgen, moeten ze zelf weten. Zolang MIKE en NINA maar geen kind krijgen. Dan is het helemaal een slaapverwekkende kopie van Danny Sjors Bing.

 4. ik zag gister avond in de shortie van vandaag dat mike en condoom door prikt. ze gaat vast en verhaallijn spelen waarin ze zwanger raakt. daardoor word ze aan het denken gezet of ze in het echt ook kinderen wil.

  zeg nou zelf… het is toch wel heel toevallig dat ze dit bekend maakt op het moment dat er zo’n shortie op het internet verschijnt.

  1. Ik vind dit niet toevallig. Waarschijnlijk is ze gewoon door Story geintervieuwd. Met een aantal vragen of ze willen trouwen, kinderen willen, hoe ze hun toekomst samen verder zien, enzovoort. Zij geeft antwoord dat ze later geen kinderen willen, omwille van welke reden dan ook. STORY heeft het op dit moment bekend gemaakt. NIET Marly. Dus nee. Ik ga niet met je mee.

   Bovendien Henriëtte, een acteur/actrice denkt in Reallife niet na over wat er in zijn of haar rol wel gebeurt. Dit houden ze echt wel gescheiden. Ja! Tuurlijk, ze leren hun rollen wel, maar gaan verder niet nadenken over zaken die daar in de serie gebeuren. Net zoals ik Nagelstyliste ben. Ik kijk ’s avonds mijn administratie na, plaats de bestellingen bij de leverancier en kijk welke klanten ik de volgende dag moet helpen. Maar ik ga dan niet nadenken van; ‘O, die klanten nemen meestal dit.. Dan zal dit of dit of misschien toch dat wel in hun smaak vallen.’

   Bij acteurs en actrices (meestal) precies hetzelfde. Kijk als je nu figurant bent, snap ik dat je, je erop verheugt dat je daarheen mag en dat je erover nadenkt. Maar voor Marly en de vele andere acteurs is het gewoon hun baan!

 5. Men moet niet alles geloven wat in de Story staat. Het zou niet de eerste keer zijn dat de Story woorden verdraaid om het verhaal spannender te maken.

 6. Lieve Marly – Goed standpunt over het niet willen hebben van kinderen. Ik wil ze ook niet en dat vind ik heerlijk. Lekker rustig.
  Groetjes van Annet.

 7. nou marly vind kinderen leuk als ze maar weer van een ander zijn.
  ze heeft er wel respect voor. maar ik had gehoord dat gigi ravelli (lorena) ook geen kinderen wil.
  maar ze vind kinderen ook leuk als ze van een ander zijn. maar ik vind wel dat is mijn eigen mening dat gigi wel meer respect daar voor heeft dan marly.

Geef een reactie