Mark van Eeuwen verheugt zich op de finale van Strictly Come Dancing. Morgen staat Mark tegen Sylvana Simons in de finale van het dansprogramma. Mark laat weten alles in de strijd te gooien om te winnen, “ik ben nu zo ver gekomen dat ik ook wil winnen.”

Mark zal zich niet gaan richten op een danscarrière “ik ben acteur en daar wil ik mij echt op richten.” De acteur is bezig met verschillende projecten op dit moment, zoals een dramaserie over een onderzeeër waar Reinout Oerlemans naar alle waarschijnlijkheid de eerste twee afleveringen van zal regisseren.

De finale van Strictly Come Dancing is morgen te zien om 20.30 op Nederland 1.

7 comments on “Mark van Eeuwen verheugt zich op finale

 1. Wauw ik ben de eerste die een reactie geeft op dit bericht. Ik wens ze heel veel succes en hoop echt dat ze gaan winnen. Dus alle mensen stem op dit danspaar.

 2. MARK IK WENS JE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL SUCCES MORGEN MET DE FINALE.
  IK ZAL GOED VOOR JULLIE DUIMEN,MAAR IK VIND HET WEL SPANNEND.
  DUS ZET HEM OP MARK EN JESSICA.
  HEEL VEEL GROETEN VAN MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU.

 3. Ik
  hoop ook dat ze gaan winnen. Ik weet het zeker. Mark je bent zo goed geworden.
  Ik ben ook benieuwd naar de dramaserie.

Geef een reactie