Jack gaat op wereldreis

Jack van Houten gaat GTST binnenkort verlaten. Op 9 november is te zien hoe de zoon van Frits afscheid neemt van Meerdijk. In de aflevering van vanavond is al te zien hoe Jack bezig is met de voorbereidingen van zijn reis. Jack wil samen met Lorena een wereldreis gaan maken met zijn boot. Alleen Lorena ziet deze reis niet zitten.

Houdt hun liefde stand, sluit Lorena zich alsnog bij Jack aan en laat ze Meerdijk ook achter zich? Of nemen de twee voor altijd afscheid van elkaar?

21 reacties

 1. Mike weg en jack kan blijven mike is lekijk sorry maar het een feit en jack is wel knap en dat is ook een feit

 2. @Diana
  je begint behoorlijk irritant te worden

  • nou dat ben ik helemaal met je eens, zielig als je elke keer in herhaling blijft vallen

   • ik vind mike ook lelijk…. maar ik blijf het niet herhalen,, eerst nam ik het nog voor je op maar nu moet ik toch ;mjo en lion; gelijk geven… we weten dat je dat vind maar blijf niet telkens herhalen diana dat word op een gegeve moment irritant jaa

 3. Jack gaat inderdaad alleen!!! Maar is wel een goed einde van/voor Jack in GTST. Kan altijd nog terug komen.

 4. Mooi einde voor Jack! Zal hem wel missen….

 5. Sorry die mike is niet knap en jack wel maar ik hou nu op !
  Oke

 6. MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU

  HET IS GEWELDIG TOT JACK EEN WERELD REIS GAAT MAKEN,MAAR IK HOOP TOT HIJ MET LORENA WEER NAAR EEN JAAR WEER TERUG ZAL KEREN EN TOT ZE NAAR MEERDIJK GAAN.
  JAMMER TOT JACK ONS GAAT VERLATEN .
  HELAAS HET IS NIET ANDERS .
  GOEIE REIS JACK EN LORENA EN TOT ZIENS.

 7. Ik ben blij dat Jack niet dood gaat in de serie. Op die manier kan ie altijd terug keren. Zo te lezen eindigd het met een open einde tussen Jack en Lorena. En terecht want ik vind dat het de 2 personages zijn die ooit samen horen te eindigen. Geweldige chemie tussen Mark en Gigi ook.

 8. Met Aysen is het wel leuk, maar Ludo is echt een saaie personage geworden hij is geen badguy meer/

 9. Gelukkig gaat Jack niet dood ben ik blij om, hij kan altijd weer terug komen naar meerdijk ben ik blij om. Het liefst had ik eigenlijk gewild dat Mike weggaat, ik vind die man echt helemaal niks, echt een heel raar personage vind ik die Mike.

 10. Jack gaat alleen, want hij stopt met GTST.

 11. Een mooi einde voor Jack, de foto van de colum hierboven
  is het definitief einde met een glimlach van Jack!

 12. Ondanks dat ik momenteel Gtst heel slecht vind ivp met de verhaallijnen omdat het te lang duurt. Viind ik het jammer dat Jack uit gtst is. Een heel mooie einde voor hem.

 13. ik vind het niet zo erg dat jack uit gtst gaat

Geef een reactie