Jack van Houten gaat GTST binnenkort verlaten. Op 9 november is te zien hoe de zoon van Frits afscheid neemt van Meerdijk. In de aflevering van vanavond is al te zien hoe Jack bezig is met de voorbereidingen van zijn reis. Jack wil samen met Lorena een wereldreis gaan maken met zijn boot. Alleen Lorena ziet deze reis niet zitten.

Houdt hun liefde stand, sluit Lorena zich alsnog bij Jack aan en laat ze Meerdijk ook achter zich? Of nemen de twee voor altijd afscheid van elkaar?

21 comments on “Jack gaat op wereldreis

   1. ik vind mike ook lelijk…. maar ik blijf het niet herhalen,, eerst nam ik het nog voor je op maar nu moet ik toch ;mjo en lion; gelijk geven… we weten dat je dat vind maar blijf niet telkens herhalen diana dat word op een gegeve moment irritant jaa

 1. HET IS GEWELDIG TOT JACK EEN WERELD REIS GAAT MAKEN,MAAR IK HOOP TOT HIJ MET LORENA WEER NAAR EEN JAAR WEER TERUG ZAL KEREN EN TOT ZE NAAR MEERDIJK GAAN.
  JAMMER TOT JACK ONS GAAT VERLATEN .
  HELAAS HET IS NIET ANDERS .
  GOEIE REIS JACK EN LORENA EN TOT ZIENS.

 2. Ik ben blij dat Jack niet dood gaat in de serie. Op die manier kan ie altijd terug keren. Zo te lezen eindigd het met een open einde tussen Jack en Lorena. En terecht want ik vind dat het de 2 personages zijn die ooit samen horen te eindigen. Geweldige chemie tussen Mark en Gigi ook.

 3. Gelukkig gaat Jack niet dood ben ik blij om, hij kan altijd weer terug komen naar meerdijk ben ik blij om. Het liefst had ik eigenlijk gewild dat Mike weggaat, ik vind die man echt helemaal niks, echt een heel raar personage vind ik die Mike.

 4. Ondanks dat ik momenteel Gtst heel slecht vind ivp met de verhaallijnen omdat het te lang duurt. Viind ik het jammer dat Jack uit gtst is. Een heel mooie einde voor hem.

Geef een reactie