Actrice Toprak Yalçiner is in een klap beroemd geworden door haar rol in GTST. Echte liefdes verklaringen en geschreven liefdesbrieven vallen allemaal nog wel mee.

“Het valt wel mee met de aandacht van jongens. Ik ben geen Ferry Doedens!”, roept ze. “Voor hem komen echt stapels liefdesbrieven binnen.”
Die zijn wel zeer welkom. “Momenteel is er geen man in mijn leven, maar als er een leukerd op mijn pad komt, sta ik daar wel voor open. Ik heb wel al wat relaties gehad, maar het lijkt wel of ik steeds de verkeerde uit kies. Ik val gewoon vaak op foute jongens.”

Topraks rol als Nuran zorgde op facebook en twitter recent voor veel ophef. Dit kwam doordat ze haar hoofdoekje in bij zijn van Rik afdeed. De meeste reacties waren positief, waarom zou je dat prachtige haar toch verbergen ?

16 comments on “GTST actrice Toprak Yalçiner is als Nuran in een klap beroemd geworden

    1. Haha inderdaad
      Lijkt me voor haar ook niet leuk als je de hele tijd een hoofddoek op moet als je de scènes speelt terwijl je zo mooi haar hebt !!

  1. Toprak verdiend het ook echt vind ik, ze is zo leuk en altijd helemaal zichzelf in programma’s en in de Dino show liet ze ook nog even zien dat ze super mooi kan buikdansen! Haha wat er nu met Toprak gebeurd kwa populariteit is volgens mij het tegen overgestelde van wat er met Dilan is gebeurd sinds zij Meerdijk binnen stapte als Topraks soap zusje Aisen. volgens mij krijgt zij geen liefdes brieven maar drijgbrieven.

  2. HALLO TOPRAK
    HET IS INDERDAAD HEEL ERG MOOI ZONDER JE HOOFDDOEK.
    JE BENT EEN HEEL ANDER PERSOON GEWORDEN.
    DOE DE HOOFDDOEK MAAR WEG,JE ZIET ER PRACHTIG UIT.
    IN IEDER GEVAL NOG VEEL SUCCES BIJ GTST EN HEEL VEEL GROETEN VOOR JOU EN ALLE MEDEWERKERS VAN GTST EN OOK DE MENSEN ACHTER DE COULISSEN VAN MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU

    1. Marie_Therse, of Marie_Therese (Ik maak 2 namen op uit je bericht, :)) Ook ZONDER overvloedige hoofdletters wordt je bericht gelezen. De hoofdletters staan erg schreeuwerig en vervelend. Als u niet weet hoe u deze uit moet zetten; Capslock toets aan de linkerzijde van uw toetsenbord.

      Eline de Veern.

      1. @Eline, inderdaad je hebt helemaal gelijk. Ook bij een ander artikel op deze site staat de reactie van @Marie_Therse, of Marie_Therese, met hoofdletters,

        Beste @Marie_Therse, of Marie_Therese ook van mij, doe dit alsjeblief niet meer. Ik lees je reactie(s) echt wel.

  3. Toprak is op heel korte tijd uitgegroeid tot een klasse actrice in GTST! Hoewel ik in het begin twijfelde aan haar acteerprestaties staat ze er nu als een topper samen met Inge Schrama! Een heel GROTE aanwinst voor de cast! Ik hoop dat ze er nog lang er in blijft en veel goeie verhaallijnen krijgt! In tegenstelling tot de actrice (naam ontgaat met nu) die Aysin speelt! Ik erger me telkens aan haar als zij speelt! Hopelijk vliegt ze er vlug uit en wordt ze vervangen door een actrice met een andere rol in Meerdijk!

  4. Lieve Toprak, Ik wil toch even kwijt dat ik je zo’n mooie meid vind! Waarom je haar verbergen, dat is toch zonde, als ik zo’n bos met prachtig haar had, dan wist ik het wel!
    Ik snap ook niet dat Moslima’s hun haar en soms hun gezicht moeten verbergen. Wat voor rare ideologie schuilt hier achter? Dames, hoofddoekjes af en laten zien hoe mooi jullie zijn en als er Moslims zijn die daar moeite mee hebben, dan gaan ze maar weer terug naar Marokko of Turkije. Weg met die hoofddoeken!
    Lieve Toprak, ik hoop je nog lang op t.v. te zien. Je bent prachtig en je speelt ook prachtig! Liefs, Annet.

    1. omdat het in het script staan nou zeg,, wees tog niet zo kwaad op dit meisje,, ze doet alleen wat dr gezecht word bleg dit irriteert mij mateloos

      en wees toch eens niet zo rassicties accepteer de mensen om je heen bah bah bah… I would That I could Gange The World …

      sorry voor de spellingsfouten …

Geef een reactie