Op dit moment verblijft een groot deel van de cast en crew in het buitenland voor opnamens. Ze zijn neergestreken in Zuid-Afrika om daar met een prachtig decor opnamens te maken voor de soap. Ook Wie is Tim?-app winnaar Marianne Rosing is mee. Zij mag figureren in het verre land.

Gisteren is het vliegtuig richting Zuid-Afrika vertrokken. Wie er allemaal mee naar Zuid-Afrika zijn is strikt geheim, maar GTSTFanclub kan je wel alvast vertellen wie er in ieder geval niet in het vliegtuig zaten. Zus en broer Sanders, Ferry Doedens en Marly van der Velden zijn nog gewoon in ons koude kikkerlandje. Ook Ferri Somogyi, Ruud Feltkamp, Inge Schrama en Louis Talpe zijn in Nederland.

Wel kwam er deze week een verdachte tweet langs: “Hoe irritant is dat! Ga ik iets heeeeel erg leuks doen en mag ik er niets over zeggen!! #keepyouposted” aldus Cynthia Abma. Zal haar personage Bianca Bouwhuis naar het buitenland vertrekken? We zullen het allemaal zien in november.

19 comments on “Welke GTST-sterren zijn mee naar Zuid-Afrika?

  1. Mark is niet mee naar zuid-afrika, die heeft inmiddels zijn laatste opnames gehad en is druk met de repetities voor Strictly come dancing, en aangezien Marly daar zaterdag op de tribune zat zal die niet mee zijn naar Zuid Afrika.

  2. Bouwhuisjes denk ik allemaal (Anton, Bianca en Sjoerd) en dan misschien Rikki en Tim?

    Of Laura misschien? Of Jef?
    Of ludo en Janine….

    Maxime/Jack/Lorena (en Nina dus) sowieso niet denk ik aangezien zij de vorige keer al naar Curacao gingen.

Geef een reactie