• 14 september 2012
 • Redactie
 • 31

Volgens Wilma Nanninga valt Everon Hooi op mannen. Dit vertelt Nanninga in de dagflits van de telegraaf.
Ook verteld ze dat er geruchten gaan dat Everon het achter de schermen doet met Ferry Doedens.
Everon zelf zegt niet in te willen gaan op deze geruchten omdat zijn prive leven prive is. Hierover zegt Nanninga dat het opvallend is dat Everon op feestjes altijd verschijnt met jongens.

Op twitter uiten verschillende bekende nederlanders zich over hun verontwaardiging over dit verhaal, zo zegt Marc van der Linden: “Mensen outen tegen hun wil, of zelfs maar de suggestie wekken dat ze homo zijn, dat dóe je gewoon niet. Bah bah bah! #nanninga”

Ook voormalig GTSTer Bart Ettekoven heeft hier het zijne over te vertellen: “Wat een lelijk verhaal van @WilmaNanninga over Everon Jackson. Waarom kastdeuren opentrekken als iemand dat misschien niet wil? #telegraaf”

 

31 comments on “Valt Everon Hooi op mannen?

 1. Hij valt op mannen ja. Ik ken iemand die met heeft gedate. Weet er verder ook de details niet van hoor. Maar wat maakt het eigenlijk uit 🙂

 2. Of Everon wel of niet op mannen valt lekker belangrijk moet hij zelf weten.
  Als hij maar gelukkig is toch.
  Maar dat je dan ook een mogelijke roddel verspreid waar je ook nog eens gaat suggereren dat hij het met zij collega Ferry Doedens zou doen dat doe je niet.
  Je stookt daar bij in een gelukkige relatie van Ferry en zijn Nuno.
  Ik vindt het een misselijke actie.
  Dat wilde ik even kwijt.

  Gr

 3. nanninga kan zo iets wel denken, maar dat hoef je dan toch niet meteen in de publiciteit te brengen. en dat van ferry gaat al helemaal te ver. gelukkig maakt het niemand hier wat uit. mij ook niet. al denk ik trouwens dat hij gewoon hetero is.

 4. Lekker boeiend, het verhaal komt van de roddelkoningin van de Nederlandse media. Dus we zullen die enkel met een korreltje zout nemen. En als hij het is: so what… Persoonlijk vind ik hem niet iemand die op jongens valt, kwa gedrag, doen en laten.

  Sluit me eigenllijk voledig aan bij Marc van de Linden en die andere man: shame on you Wilma!

 5. Het zou me niets verbazen dat hij (ook) op mannen valt.
  Weet een paar feiten;
  -Een bekende van mij heeft met hem gedate
  -Heb van verschillende mannen die ook met hem zeggen te hebben gedate of iemand kennen die met hem hebben gedate, hetzelfde terugkomende detail gehoord. Ik ga dat hier niet herhalen en het is ook geen big deal, maar door dat denk ik wel dat het waar is.
  -Ik heb hem zelf gezien in Strano (een Gay-bar in Rotterdam)

  Maar eeuh… lekker boeiend 🙂 Is zijn leven en ik vind het een beetje aso van Nanninga om het op deze manier de media in te gooien…

  1. Mijn mening is ook dat of iemand nu homoseksueel, heteroseksueel of op beide geslachten valt gewoon in zijn waarde gelaten moet worden. Ik vind het prima dat jij hier een paar ‘feiten’ (of dit echt zo is, kan ik niet nagaan) wil plaatsen. Maar ik vind bovenstaande eigenlijk wel een beetje te ver gaan. Als je al zoiets plaatst,, gebruik dan je echte naam in plaats van een lettertje. Dit is erg flauw en laf. Kom op, en gedraag je als volwassene.

   1. Ik reageer altijd met de letter K. Maar je mag best weten dat dat voor “Kevin” staat uit Rotterdam.

    En feiten gaan niet ver of niet ver, feiten zijn feiten..
    Kun jij mij, o zo volwassene Eline, mij vertellen wat daar onvolwassen aan is?

 6. iK vind het altijd grappig dat zogenaamde BN’ers er steed ALLES aan doen om in de pers of op televisie willen komen met de meest intieme details van hun privé leven zelfs tot in de slaapkamer maar als maar “even” over homosexualiteit gaat zoals bij Everon dan is het plots een schending van z’n privé leven. Je moet niet acteur willen zijn en denken dat je een privé leven hebt in deze tijden, vergeet het maar, als je anoniem door het leven wil gaan en verdwalen in de kast dan moet je maar een kantoorjob nemen waar niemand je kent! BTW het is waar dat Everon gay is en nog geen klein beetje!

 7. Voor de media bestaat een gouden regel; ziekte, de dood en geaardheid is niet aan de media om naar buiten te brengen! Flauw van mevrouw Naninga om dit als belangrijk nieuws te zien! So what al doet ie het met mannen vrouwen of allebei tegelijk, dat is idd privé en gaat ons niks aan!!

  1. ik snap ook inderdaad niet waarom er nu zo’n ding van wordt gemaakt terwijl dat idd al jaren bekend is….
   Tenminste, bij de homo’s wel in ieder geval…
   Sommige (en lees dan ook SOMMIGE , niet ALLE) homo’s zijn net vrouwen, dus dat was allang bekend bij vele mensen

 8. Serieus.. Wat maakt het dan in godsnaam uit? Al zou hij homo zijn? Wordt zo breed uitgemeten in de pers.. Mevrouwtje Nanninga die denkt de grootste primeur van 2012 te hebben..
  Ze moeten ook altijd wat te roddelen hebben..

 9. Nou geweldig, dan is Bing door alles nu met Sjors teleurgesteld in de vrouwen en wordt niet alleen zakenpartner van Lucas maar ook de echtgenoot van Lucas en vind het geluk waardoor hij ook weer een menselijk trekje krijgt, helemaal toppie, wordt de verhaallijn van Bing eindelijk eens leuker hahaha.

  Maar verder, wat een ongelooflijke onzin, we zijn in 2012 volgens mij en waar en met wie iemand naar bed gaat is gewoon de doodnormaalste zaak van de wereld als beide partijen er plezier aan beleven en er geen dwang bij komt kijken pffffffffffffffffffffffffffff, die nanninga is doodeng en die dwingt mensen tot dingen dus eigenlijk is dit verkrachting van Everon zijn priveleven en ik zou zeggen: Everon een proces en centen binnen halen van dat kreng. .

 10. So what?? Ik begrijp toch al nooit waarom het gemeld moet worden als iemand op zijn eigen geslacht valt. Dat vind ik persoonlijk nergens op slaan en niet nodig.

 11. Wat een trut is die Nanninga toch ook, als hij inderdaad homo is dan verteld hij dat zelf wel wanneer hij dat nodig vind en daar heeft hij haar echt niet bij nodig.

 12. Alles is al gezegd. Wilma Nanninga, ga eens iets nuttigs met je leven doen !!!

  En Everon: Wanneer het WAAR is: welkom bij de familie !!!

 13. Eh…en dit is nieuws?? Dat Everon in ieder geval op zijn minst biseksueel is is al járen bekend! Ik heb in ieder geval altijd begrepen dat hij bi is. En dat hij het niet over zijn privéleven wilt hebben in de pers is in principe ook zijn goed recht. Dit is gewoon goedkoop willen scoren met oud nieuws door mevrouw Nanninga!
  Maar goed, op zich zou ik het wel toejuichen als hij wat opener zou zijn over zijn dan wel dan niet bi- of homoseksualiteit. En dat hoeft heus echt niet te betekenen dat je meteen uit de doeken hoeft te doen met wie je wat en waar doet! De Antiliaanse cultuur is natuurlijk best wel een macho cultuur, dus misschien heeft zijn achtergrond ook wel iets te maken met dat hij hier niet erg open over is…aan de andere kant, hij zoent Mark van Eeuwen ook gewoon op z’n mond tijdens een show van Strictly Come Dancing, dus daar doet ie dan ook weer niet spastisch over ofzo…

 14. Als Everon zelf toestemming geeft om het heel nederland te vertellen, dan is dat zijn keuze. maar anders hoort iedereen de roddels voor zich te houden!

Geef een reactie