• 9 september 2012
 • Redactie
 • 17

Toprak Yalciner en Sinan Eroglu zijn al van kleins af aan vrienden. Dat liet Toprak deze week weten, toen ze een foto van de twee plaatsten op twitter, die genomen is toen ze ongeveer 8 jaar oud waren. Sinan reageerde dat dit wel van heel vroeger is.

De twee acteurs kunnen het al van vroeger af aan heel goed met elkaar vinden. Toprak was ook degene die mee heeft geholpen om Sinan de rol van Bilal Demir te laten krijgen. “Op een dag kreeg ik een telefoontje van Toprak: ‘We zijn nu bezig met audities voor Goede Tijden, kan je rond die en die tijd?'” aldus Sinan Eroglu.

Sinan wist niet hoe snel hij ja moest zeggen op de audities. Uiteindelijk kreeg hij de rol van Bilal. Sinan is blij met zijn tegenspeelster en vriendin. “Ik vind het erg leuk om met haar te spelen!” aldus Sinan.

17 comments on “Toprak en Sinan al van kleins af aan vrienden

 1. Als Sinan (Bilal) een vaste rol zou worden in de serie dan zou dit de serie nog veel leuker maken want hij is een heel goede acteur die zijn emoties heel goed kan spelen! Dit kan niet van iedere acteur in GTST gezegd worden! Bilal MOET blijven!

 2. Die Bilal sinan is echt een schande voor de Turkse moslims gewoon homo en dan ook nog op tv, zwaar verdwaald. Kijken ook jonge kinderen naar? Denken jullie daar wel aan, homo zijn is iets zieks moet je niet trots op zijn en showen op de tv alsof t een normale zaak is. SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!

 3. L, je leeft nou eenmaal in Nederland. Hier is het wel normaal en zeker geen ziekte.
  Als je er zo op tegen bent, sorry dat ik dit zeg: maar dan ga je maar terug naar Turkije of naar een Land waar ze je mening wel delen.
  Je komt op dit moment echt als een halve zool op me over weet je dat?
  Ik vind het juist heel goed dat GTST deze verhaallijn heeft opgenomen. Er zijn zat Turkse/Marrokaanse kinderen die van jongs af aan al weten dat ze op jongens vallen. Maar helaas is dat binnen deze gemeenschappen niet geaccepteert!

 4. En daar komt bij kijken: dit is een vrij land, dus in principe zou je je mening mogen uit.
  Maar om nou te zeggen dat dit schandalig is? Misschien op televisiezenders in landen waar ze erop tegen zijn. Maar zeker niet hier! Dus bevalt het je niet, dan kijk je maar de andere kant op! Ik vind jou een schandalig voorbeeld van iemand uit de Turkse gemeenschap. Er zijn namelijk genoeg open-minded Turken!

Geef een reactie