Spoilers 8 t/m 12 oktober

Maandag 8 oktober
Rik legt zijn diepste gevoelens bloot aan Nuran. Nuran neemt emotioneel een enorme stap. Lucas doet Janine een bekentenis over zijn liefdesleven. Als Bilal later langskomst, raakt Lucas in verwarring.

Dinsdag 9 oktober
Sjors gaat met scheidingspapieren naar Bing om ze door hem te laten ondertekenen. Lucas krijgt een voorstel te horen dat hij niet kan geloven. Bing moet veel moeite doen om voor zijn omgeving te verbergen dat hij een ziekenhuisafspraak heeft. Nuran en Rik belanden in een emotionele achtbaan.

Woensdag 10 oktober
Janine krijgt onverwacht contact met haar allereerste vriendje. Bing heeft zich voorgenomen niet los te laten wat er speelt, ook al doet Sjors nog zo haar best om daar achter te komen. Rik en Nuran leren elkaar steeds beter kennen.

Donderdag 11 oktober
Jack moet bijspringen in de sapbar en maakt er nogal een puinhoop van. Nina bereidt een über romantische avond met Mike voor. Lucas wil op mannenjacht. Sjoerd en Anton zijn als water en vuur en Tim zit er middenin.

Vrijdag 12 oktober
Sjors eist de waarheid van Mike. Rikki gooit het op een akkoordje met Jack en lost een groot probleem op. Janine betrapt Ludo als hij achter haar rug in haar verleden graaft. Mike doet een sneaky actie waarmee hij Nina aan zich hoopt te binden

73 reacties

 1. Ik zie een comeback van een oude bekende als ik de spoilers van Janine lees, Marieke Vollaards, het zusje van Janine…

 2. “Janine krijgt onverwacht contact met haar allereerste vriendje. “, dus denk toch iemand anders 😉

 3. Ik ben op vakantie geweest, dus ben nu alle afleveringen aan het kijken op RTL Gemist. Ben nu pas ongeveer halverwege haha! Ben nu bij de aflevering waarbij Bing gearresteerd wordt. Geweldig! Dat gezicht van Sjors! De genen van Martine komen in haar naar boven, dat mag wat mij betreft vaker gebeuren!!
  Jammer dat ik in de spoilers lees dat ze “spijt krijgt van wat ze Bing heeft aangedaan”. Niks spijt, eigen schuld!! Ik hoop nog steeds vurig dat Bing uit de serie verdwijnt maar het lijkt er niet op.. Wel jammer dat Jack weggaat. Ik heb Mark nooit een geweldig acteur gevonden, maar sinds ik hem heb gezien in Strictly Come Dancing vind ik hem wel opeens een stuk leuker haha! En respect trouwens dat ie hieraan mee durft te doen!
  Maar ben wel benieuwd hoe ze hem uit de serie gaan schrijven, draait ie de bak in wegens meineed? Of gaat ie Lorena achterna en komt Lorena later alleen terug? (net als Noud en Vicky destijds)

 4. Wedden dat Maxime er voor gaat zorgen dat Janine opeens in contact komt met haar eerste vriendje, zodat Ludo achterdochtig wordt

 5. Ik had de shortie gezien gooi alsjeblieft die klote Aysen en Bing eruit. Ik ben wel benieuwd naar het eerste vriendje van Janine.

 6. Ik denk dat Bing kanker krijgt ofzo? Of een andere ziekte.

 7. Spannende spoilerrrrrs

 8. Bing hoeft er van mij niet perse uit, ook de bad guys horen er in. Maar Aysen wel, die vind ik al vanaf dat ze in de soap is ronduit irritant en nu reden om voorlopig geen GTST te kijken, wat verpest zij de serie zeg!

 9. aysen verpest de serie juist helemaal niet ze houd hem in leven met het kwaad wat in haar zit vind haar verhaal lijn juist erg intresant
  van mij mag bing er uit bad guys horen er in maar overdrijven is ook een vak
  ben ook erg nieuwsgierig naar janine’s eerste vriendje

 10. Denk niet dat Bing kanker krijgt (en hoop het ook niet, want dat zou veel te heftig zijn voor Everon die deze zomer zijn beste vriend verloor aan kanker).

  Ik denk juist dat Bing meespeelt met het spelletjes van Aysen. Hij doet net of ie iets erg heeft waardoor Sjors weer aardig gaat doen enz enz……
  Jack wordt ontslagen denk ik, als gevolg daarvan gaat hij weg uit Meerdijk.

  Ben erg benieuwd naar Janine’s eerste vriendje. Ik denk ook dat Maxime (vanuit het buitenland) hierachter zit, alleen maar om Ludo en Janine’s huwelijk kapot te maken…
  Ben ook benieuwd wanneer Maxime terugkomt…. vreemd dat er niks over gezegd wordt in de media, normaal hoor je dat meteen.

  • Jack verlaat ergens in November 2012 GTST. Zou wel erg veel tijd tussen (een tot anderhalve mnd) liggen als dat met de kwestie van een onjuiste verklaring van het ongeluk te maken heeft.

   Maar ja, GTST is de laatste tijd erg goed een langdurende/draadige verhaallijnen.

   Maar ik denk en vermoed, dat GTST ons nog gaat “verrassen” met de reden van Jack vertrek, een reden waar niemand nu nog rekening houdt.

 11. Ik denk dat Bing wel een ziekte heeft. Ik denk zelf iets met zijn hart ofzo (we zien wel hoe dat afloopt)

  Maxime keert zoiezo terug ze staat op de castfoto

  Wanneer wordt het eens bfkend dat Aysen Danny van de trap heeft geduwt? Ik hoop dat het erbij Nuran is een keer uitfloept bij Rik ofzo

  • Ik denk niet dat ze van plan zijn het ooit uit te laten komen.. Danny moest eruit en Aysen was er net in.. Ze moeten wel oppassen met Aysen vind ik, ik vind t leuk dat ze zon bitch is en spelletjes speelt maar ze moet natuurlijk niet overal mee weg komen ze mag zelf ook wel een keer flink op der bek gaan dit seizoen..

 12. Denk ook dat Bing een ziekte heeft. Het wordt ook wel tijd om weer eens een sympathieke kant van Bing te zien, na alles wat hij de afgelopen jaren heeft geflikt. Uiteindelijk zullen Sjors en Bing ook wel weer bij elkaar komen.

  Ben benieuwd naar Janine’s eerste vriendje! Zal vast een plan zijn geweest van Maxime. Hoelang blijft zij weg eigenlijk?

 13. A.u.b Sjors en Bing niet weer bij elkaar? Ze zijn veel leuker als ze uit elkaar zijn. Koppel Bing maar aan die irritante Aysan! En voor Sjors iemand nieuw.

 14. why staat lieke van sletmond nog altijd op de gtstbanner?

 15. Wedden, als Sjors erachter komt wat er met Bing is dat ze de scheidingspapieren niet verstuurd en uiteindelijk door midden wordt gescheurd, dat ze Bing gaat helpen en de rest kunnen jullie wel invullen!

 16. Die Mike verdiend trouwens niemand, laat hem maar terug gaan naar belgie!

 17. die Aysen moet dood. wat ze Jack aan doet, is niet meer normaal en zelf weg komen voor doodslag, ik haat Turken, nu nog meer.

  Vind het al erg genoeg dat Jack weggaat , ik denk dat hij naar Lorena gaat en dat die ook niet meer terugkomt.

  • doen we even normaal, met de “ik haat turken” opmerking?! Jammer zeg, dat er nog altijd bekrompenheid bestaat in nederland..

  • klaas, omdat toevallig dit word gespeeld door iemand die van turkse afkomst is, als het een nederlander was geweest had je niks gezegd zeker, vind je wel heel erg bekrompen hoor het is maar een soap

 18. stop is met klagen mensen. Aysen Bing Bilal en de andere.. hebben gewoon een stomme rol in Gtst
  eigenlijk spelen ze hun personage dan wel heel goed vindt ik zelf. ik kijk pas 2 jaar en eindelijk zit er te minste hele goede verhaallijnen in. Ps. elke serie heeft wel iets om over te klagen maar nu snap ik het wel hoor…

  • Ben het niet helemaal met je eens, Bilal heeft een goeie rol, eindelijk weer eens spannend, hoop dat hij nog eens terugkomt. Ben dat softe gedoe van sjors wel beu, eindelijk zegt Bing haar de waarheid in de uitzending van 10 oktober

 19. heb ergens gelezen dat janine iets met de verhaallijn van tim te maken krijgt, en dat er vroeger meer gebeurt is dan tot nu toe is opgerakelt. wedden dat haar eerste vriendje daar ook iets mee te maken heeft.

 20. Jack en Sjors, de nieuwe Maxime en Ludo. haha
  Maar niemand kan aan hun tippen!
  Maxime moet echt terug komen mis haar ;(

 21. Sjors is echt zo erg gefrustreerd jeetje zeg

 22. ik denk dat het eerste vriendje van janine daniell
  en ik denk dat sjors verast gaat worden dat martine op duikt
  en dat bing er achter komt dat hij onvrucht baar is
  en jack te horen krijgt dat hij geschors is
  en dat hij te horen krijgt dat er iets in australie is gebeurt dat lorena ingvaar is

 23. Heb de shortie van maandag gezien. Sjors gaat Bing neersteken. Waarschijnlijk houd hij daar wat aan over

 24. Sjors steekt Bing niet neer hij loopt er zelf tegen aan.

 25. Zou wel appart zijn dat Sjors en Bing nu allebij ontvruchtbaar zijn, maar uiteindelijk toch samen na wat jaartjes een kindje krijgen.

 26. Ik denk dat hij iets met zijn darmen krijgt, waar hij later van last krijgt en uiteindelijk dood gaat, (ongeveer gelijk als Jack eruit gaat) dan is het goed geheim gehouden als het zo is. Als het zo is mogen deze 2 erbij komen:

  Halfbroer van Lorena (zelfde moeder ongeveer 32 jaar)
  Abel Langeveld (rond de 30 jaar)

 27. Het gaat zo: Bing probeert het ongeluk te verbergen om Sjors niet te schaden, maar hij moet uiteindelijk toch naar het ziekenhuis en moet verklaren hoe hij aan de wond komt. Jack neemt dan de schuld op zich, hij is zijn baan toch al kwijt. En op deze manier hoeft Sjors haar baan niet op te geven. Gevolg is wel dat Jack na een valse verklaring en een aanval op Bing: serieuze problemen krijgt met de politie en dus vlucht

 28. Ik denk idd dat Bing Sjors niet wilt bij betrekken en ook niet wilt aangeven.

 29. Wisten jullie dit?

  De kortste Vaste rol was september 2003 – februari 2004 het was Tracey Gould de nicht van Sjors.

 30. Gtstfites@

  Dat wist ik al, ik vond haar echt helemaal niks

 31. Wel raar eigenlijk Lorena keert terug en Jack gaat weg. Ik ben benieuwd hoe hij eruit gaat. Ik hoop dat er wel een nieuwe personage in komt familie van Sjors of Lorena

 32. Wie weet Waneer Gigi en Ruud weer terug komen?

 33. Ik denk ergens eind oktober/begin november

  • Ervan uitgaande dat Ruud en en Gigi niet langer weg blijven dan nodig, zijn hun nieuwe contracten direct na de zomerstop (=eind augustus) ingegaan. En de eerste aflevering die na de zomerstop gedraaid werd zal in de LAATSTE WEEK VAN OKTOBER OF EERSTE WEEK VAN NOVEMBER worden uitgezonden. Dus vanaf dan kun je Gigi en Ruud pas weer verwachten.

 34. Heb ik niet goed opgelet of stond Tim niet in de intro vandaag?

 35. Was het eerste vriendje van Janine niet dokter Simon? Ik kan me herinneren dat Daniel een goede vriend van Janine is, maar ze hebben toch nooit een relatie met elkaar gehad? Maar dr. Simon is dood.. dus die zal het wel niet zijn..

 36. Janine heeft voor Simon ook nog een relatie gehad, maar dat was in de periode voordat ze opdook in Meerdijk

 37. ze is getrouwd geweest met ene Paul Luneman volgens haar biografie hier, dit was voordat ze Simon leerde kennen

 38. Vast een vriendje van de basis of middelbareschooltijd van Janine

 39. Heyheyy,
  GTST is geweldig!!!!!!!
  eigelijk moet ik frans doen..
  maar nouran MOET met rik krijgen ze zijn een geweldig stel. Ook beter voor bilow… en …. Rik en Nouran zijn een Stel nou ik weet zeker dat ze dat worden.. they are in love ;)) ik weet hoe dat gaat hoorx doeiixx

 40. weet iemand toevallig wie @girlzswagzinnen is?

 41. follow @gtstloverx voor nieuwss!! en weetjes en veel meer !!

 42. het eerste vriendje van janine was simon dekker (Rick Engelkes) de broer van linda.
  dat zou wel leuk zijn als die weer de serie in zou komen.

  en waar blijft Lorena Gonzalez wordt ook weleens tijd dat die terug keert

 43. Het eerste vriendje van Janine was niet Simon. Ze is daarvoor nog getrouwd geweest met Paul Luneman en wie weet welke vriendjes ze daarvoor nog heeft gehad.

  Simon is ook dood trouwens, dus hij kan zowiezo niet terugkomen ;).

 44. Vergeten we niet, dat Janine in haar jeugd ook iets heeft gehad met Anton! Want toen familie Bouwhuis in GTST kwam werd dat vermeld.

 45. Haha, maar dan hoeft Janine niet meer met hem in contact te komen, want dat is dus allang gebeurd. Zal wel weer een nieuw karakter zijn dat roet in het eten van Ludo & Janine komt gooien. Zucht. Hetzelfde riedeltje opnieuw, zullen we maar zeggen.

  Jack en Lorena komen nog wel samen in GTST, want Gigi en Mark hebben nog dialogen gehad samen. Volgens Mark krijgt Jack een waardig afscheid. Ik hoop het van harte. Hij heeft het verdiend!

  Bing mag wat mij betreft, iets wat ik ondertussen al zo vaak gezegd heb, ook weg. Everon speelt zijn rol dus duidelijk met verve, als mensen zich zó aan je kunnen gaan ergeren doe je toch wel iets goed.

  Hehe, Rik en Nuran. Dat werd tijd. Hier hebben we lang op gewacht! Duurde dat met Rik en Charlie ook niet een eeuwigheid? Hopelijk houden ze hen wel bij elkaar en komt er niet weer een vreemdgaan-verhaaltje aan te pas.

  Hierboven zag ik wat koppeltjes waar ik me erg in kan vinden:
  Sjors/Mike
  Nina/Noud (al mag Nina van mij ook wel een keer opdonderen!)
  Bing/Aysen (hoewel..)

 46. Indd, dingen beginnen zich te herhalen. Durf trouwens te wedden dat over 2 jat Nina en Noud sowieso weer bij elkaar zijn

 47. Dat word weer een spannende week

 48. Dit hoort nog bij mijn vorige bericht: Ik hoop dat Niran voor Rik kiest! Dat zou

 49. Sorry mijn reacties worden maar half verstuurd.

 50. Maar ik bedoel dus: Dat zou leuk worden.

 51. En dit: ❤ (Voor als het niet verstuurd word dat is een hartje) En ik bedoel net net Niran maar Nuran)

 52. Nu mijn berichten weer verstuurd worden.. Heb ik een vraag. Is het nu Mike ❤ Sjors, Mike ❤ Nina, Mike ❤ Nina’s geld of Mike ❤ Sjors en Nina. Of Mile ❤ meerdere dingen? (Zoja en je geeft antwoord op me wat en wat?)

 53. Het is Mike<3 Nina `s geld en Mike <3 Sjors

 54. Wauw, Nuran deed haar hoefddoek af gisteren. Dat zag er meteen beter uit, ze moeten het zo laten..

 55. Is Mike niet ingehuurd door Ludo? Om Nina het hoofd op hol te brengen en van Noud af te komen?

 56. gaat bing eigenlijk binnenkort dood?

 57. gaat bing eigenlijk dood door zijn kanker uit gtst ?

Geef een reactie