Maandag 24 September:
Bianca haalt het uiterste uit de kast om haar gezin niet uit elkaar te laten vallen en eist commitment en medewerking van alle partijen.
Mike en Nina zijn het niet eens over Nina’s scheiding. Als Rikki negatief is over de vriendinnenkeuze van Rik, heeft ze heel wat uit te leggen aan Yvon.

Dinsdag 25 September:
Janine heeft een plan om Nina’s huwelijk te redden, maar Ludo verbiedt haar dit uit te voeren. Nina heeft tijd nodig maar Mike kan haar die niet geven. Bianca probeert een nieuwe start voor het gezin in goede banen te leiden. Anton doet een poging om nader tot Tim te komen.

Woensdag 26 September:
Bilal wordt kwaad op Lucas omdat hij een geheim verklapt heeft. Aysen bewerkt Sjors in de hoop dat zij toegeeft dat Jack een valse verklaring heeft afgelegd.
Jack betrapt Aysen hierbij. Bing zet zijn vriendschap met Jef op scherp.

Donderdag 27 September:
Bilal worstelt met wat er tussen hem en Lucas gebeurd is. Rik probeert Rikki ervan te overtuigen dat Nuran hem niets meer doet. Nuran schrikt enorm als Yvon ingrijpend nieuws voor haar heeft.

Vrijdag 28 September:
Rik is sprakeloos als hij Nuran in haar bruidsjurk ziet. Sjoerd en Tim kunnen niet door een deur, totdat Rikki een oplossing eist. Aysen’s acties hebben gevolgen voor de gevangenschap van Bing. Jack word gesommeerd om naar het politiebureau te komen.

49 comments on “Spoilers 24 t/m 28 september

 1. @Mark, iedereen mag hier zeggen/schrijven wat men er van vindt. Jij ook, maar:

  Het is nou eenmaal zo dat Bing een vrij onsympatieke rol heeft, dus is normaal dat mensen daarop reageren.

  Het is ook een beetje de afspiegeling van de “werkelijke” maatschappij. Hoeveel lopen er vrij rond die ook het nodige op hun kerfstok hebben om ze vast te zetten maar om welke reden dan ook dat niet lukt.

 2. Niet kijken vanwege Bing? Wat een onzin.. Bing eruit, is een veel betere optie!
  1 onsympathiek persoon die telkens weer bedriegt, liegt, achterbaks is, egoistisch, en gewoon ontzettend irritant, kan best (een tijdje) weg.

  Nuran en Rik, geloof dat dit nu toch wel ’s een keer gaat gebeuren. Werd tijd !

 3. Het is juist goed dat er karakters als Bing inzitten waar je je aan kunt ergeren. Als er alleen maar lieve gezellige mensen inzitten is het geen reet aan.

 4. Dus, Aysen heeft bewijs dat Jack liegt. Daarom verandert de gevangenschap van Bing (vrijgelaten) en moet Jack naar het bureau. Nuran zegt nee voor het altaar vanwege Rik en gaat naar hem toe. Vandaar dat Rik sprakeloos is als hij Nuran in bruidsjurk ziet.

 5. Vind het wel mooi hoe sommige mensen op Bing reageren.. dat mensen hem er graag uit willen hebben..
  Maar volgens mij wordt het een vrij saaie soap wanneer er geen echte bad guys zoals Bing inzitten..
  Zoals Irene hierboven bijvoorbeeld aangeeft dat hij liegt, bedriegt, egoistisch is etc..
  Naar mijn weten heeft bijna elk personage die erin speelt wel eens in de serie gelogen of bedrogen 😉
  Wanneer dat niet meer zou gebeuren, en alle huwelijken stand houden, en er geen criminaliteit of opstootjes meer zouden zijn, zou de soap waarschijnlijk ook allang van de buis af zijn.
  Dus in dat principe.. 🙂
  Dat mensen Bing eruit willen hebben, vind ik trouwens wel een compliment voor de acteur, dan speelt die z’n rol goed..

 6. De geruchtenmachine omtrent de seksuele geaardheid van GTST-acteur Everon Jackson is flink opgelaaid. Hoewel we hem tijdens Goede Tijden Slechte Tijden de liefde zagen bedrijven met Sjors en Aysen, lijkt Everon in werkelijkheid meer te zijn van de mannen.

  In het verleden werd hij al regelmatig gesignaleerd in verschillende gaybars en was hij op feestjes altijd in gezelschap van andere mannen. Nu blijkt zelfs dat Everon ook achter de schermen een liefde gevonden heeft. Zo zouden Everon en GTST-acteur Ferry Doedens het bijzonder goed met elkaar kunnen vinden. Hoewel ook het liefdesleven van Everon steeds meer weg krijgt van een ware soap, houdt hijzelf de lippen stijf op elkaar.

  Bron… http://www.hyves.nl/topic/18426886/Goede_Tijden_Slechte_Tijden/?fromUpdate=8821&fromHome=1&selectedUpdateId=8821#8821

  doet deze link het niet,,, kopieer hem dan in je adressenbalk 😉

 7. Ja je hebt echt van die zeik mensen tussen zitten, hij doet ook maar wat er in zijn script staat en bovendien wees blij dat we ook zulke karaters hebben anders zou het een saaie boel zijn!

 8. Bij de aflevering van 14 september zegt Maxime tegen Jef: “Niet alles Jef, niet alles”. Waarmee ze bedoelt dat als zij terug komt niet alles hetzelfde is. Dit gaat 100% zeker weten over het huwelijk van Ludo&Janine, maar hoe kan zij tussen hun stoken als ze in het buitenland zit?

 9. Ik denk dat yvon het verzint.want ze heeft ook een gastrol en gaat er denk ik binnenkort wel uit want ze zit er al een tijdje in.En als rik er dan achter komt wil hij haar niet meer

 10. Of ze verzint het niet, ze gaat nu weg en komt nooit meer terug met het kindje in haar buik, paar jaar later komt er een verloren dochter of zoon van Rik op zijn stoep!

 11. Of ze zegt dat ze zwanger is, faked een miskraam als blijkt dat Rik toch bij Nuran wil zijn.. Gaat weg, en komt later terug met een kind. Zal ook niet de eerste keer zijn dat het zo gaat. 😉
  We zullen zien, dat Rik en Nuran samenkomen lijkt me duidelijk, maar het mag nu wel ’s gebeuren, duurt allemaal veel te lang.. Iedere keer weer naar elkaar toe, dan de 1 weer met een liefdesverklaring en dan de ander weer.. Zucht !

  Dat ik Bing zo ontzettend vervelend vind en liever zie vertrekken, betekent niet dat ik Everon niet waardeer als acteur. Hij speelt zijn rol inderdaad ontzettend goed ! Maar het wordt gewoon een beetje te veel. Ludo is de écht badguy, op een manier die ik leuk vind, bij Bing is het vooral donders irritant !

  Vind het trouwens ook dom als Bing, net als Aysen onder een delict uit zou komen! Dan hebben we dus al 2 verhaallijnen waarbij de waarheid niet aan het licht is gekomen..

  Ik ben van mening dat je als gtst-kijker nog altijd de verhaallijnen van atwt moet terughalen, want daar zit een hoop imitatie van in gtst.

 12. ik vind het wel leuk zo!! met bing! anders word het ind maar saai!! en weetje? hij is eigenlijk heel goed in zijn rol, iedereen praat over hem! ik hoop eigenlijk dat de ware dood van danny nog een kee aan het licht komt en dat aysen er dan voor op draait! we zullen zien.. vind alleen wel dat er maar veel mensen even een poosje weg zijn! gaat jack nou ook nog de serie uit?

 13. Ik vermoed dat o.a. Marjulein de serie even uit zijn i.v.m. de flexwet. Omdat ze geen vast contract heeft, moet ze er af en toe voor 3 maanden uit. Ik meen dat er maar 3 spelers zijn met een vast contract: Erik de vogel, Caroline de bruiyn en Jette.

  Wat everon betreft, hij speelt z’n rol goed, erg overtuigend. Zelfe geldt voor Erik en Marjolein. Je moet nou eenmaal wat bad persons hebben in een soap. Ik ga maxime zeker missen. En belive me, die gaat echt wel stoken in het huwelijk van Ludo/janine.

  Dat gedoe rondom Nuran en rik wordt mij te langdradig…

 14. Marjolein heeft geen vast contract hoor. En dat maxime gaat stokken in het huwelijk van ludo en janine twijfel ik ook niet aan. Alleen hoe wil ze dat doen als ze in het buitenland zit

 15. @Joost, toon dat dan maar eens aan. Bijvoorbeeld waar je dit gelezen hebt.

  BRON vermelding DUS.

  Ik gellof er namelijk geen snars van wat je daar beweert.

 16. maandag 1 oktober
  Mike voelt zich verraden na een bekentenis van Nina.
  Jack neemt zijn lot in eigen handen. Bing neemt geen
  genoegen met hoe Sjors hem behandelt. Ludo en
  Janine staan tegenover elkaar in een liefdes kwestie n

  Dinsdag 2 oktober
  Sjors verwijt zichzelf wat ze Bing heeft aangedaan.
  Aysen ontdekt dat Rik nog steeds gevoelens heeft voor
  Nuran.Lucas probeert Bilal zo ver te krijgen dat hij de uitdaging
  van het leven aangaat

 17. Woensdag 3 oktober
  In Sjoerds ogen maakt Tim een grote fout.
  Sjors zoekt troost en stort haar hart uit bij
  Mike. Nina wordt er helemaal geel van dat
  iedereen zich maar met haar scheiding bemoeit.
  Bing verkeert in tweestrijd.

  Donderdag 4 oktober
  Lucas raakt zwaar teleurgesteld in Bilal. Yvon maakt
  kennis met een ongemakkelijke kant van Rik. Nuran
  vindt dat Aysen zich te veel met haar privé leven
  bemoeit en wil hart niet meer als getuigen bij haar huwelijk

  Vrijdag 5 oktober
  Nuran en Bilal gaan trouwen. Door Riks eerlijkheid komen
  Ivonen hij in een crisis. Sjoerd en Tim maken grappen ten
  kostte van Anton. Mike wil niet dat Bianca zich met zijn liefdes
  leven bemoeit

 18. @Joost, dank je wel.

  1) schijf mijn naam voortaan goed.(het is een J en geen I)
  2) zou maar andere benamingen gebruiken, want want jij nu bent ben ik al lang geweest. (Sn*tn**s)

  Bovendien als je de link gelijk erbij had gezet was dit over en weer gedoe helemaal niet nodig geweest. Wees voortaan dus volledig als je een bewering/uitspraak doet.

  Einde discussie een vooral een fijne woensdag verder.

 19. @Je. Die spoilers zijn wel echt. want die komen van de app kijkes. daar komt iedere dag een spoiler bij van een aflevering & die van 5 oktober die is vandaag geplaatst. heb namelijk zelf ook de app. voor iedereen die dat ook wil lezen moet gewoon even de app van kijkes downloaden!

 20. Door al het geheen en weer geblabla,, begrijp ik het goed dat Marjolein een vast contract heeft? Dat zou ik geweldig vinden, ze is een aanwinst voor de serie.

  Waarom is Inge er een tijdje uitgeweest? Als zij een vast contract heeft niet vanwege de flexwet. Ik heb sjors niet gemist, vind haar niet zo….

 21. Kan ook uit de tv gids ja , die van 2 weken die heb ik nu ook.

  Inge had geen flexwet ze wilde er zelf even uit. omdat ze al zoveel jaar achter elkaar werkt. zonder echt een tijdje eruit geweest te zijn. ze was even vermoeid. & daardoor wilde ze even wat tijd voor haarzelf zodat ze er weer tegenaan kon gaan.

 22. Ik snap alleen niet waarom marjolein er en tijdje uit is, want ze heeft dan wel geen vast contract maar ik had wel ergens gelezen dat ze om de een of andere reden niet met de flexwet te maken had

Geef een reactie