Rik en Yvon doen een zwangerschapstest. Mike wil haast achter de scheiding van Nina en Bilal gaat steeds meer toegeven. Lees snel verder..

September 17:
Nina heeft een schokkende mededeling voor haar familie. Sjoerd wil dat zijn ouders gaan scheiden. Anton probeert Tim over te halen, maar dit mislukt compleet. Mike weet Ludo te verrassen.

September 18:
Bing krijgt een aanval van claustrofobie. Bianca raakt, weer, diep teleurgesteld in Anton. Nuran vraagt door als ze Lucas en Bilal samen ziet. Aysen ziet een grote kans om Jack terug te pakken. Sjoerd weet niet wat hij hoort als hij erachter komt wat Anton gedaan heeft.

September 19:
Rik en Yvon doen een zwangerschapstest. Lucas daagt Bilal uit en is tevreden over het resultaat. Huwelijksproblemen staan aan de basis van een ruzie tussen Nina en Nuran. Mike denkt Ludo en Janine voor zich te kunnen winnen, maar hij wordt gedwarsboomd door Laura.

September 20:
Anton weet Sjoerd te verrassen. Aysen probeert het vertrouwen van Sjors te winnen om te achterhalen of Jack en zij meineed hebben gepleegd. Bing roept Jack bij zich in zijn cel, hij heeft belangrijke informatie. Nuran confronteert Bilal met wat Lucas beweert.

September 21:
Mike probeert haast te maken met Nina’s scheiding. Sjoerd begrijpt niet dat zijn moeder nog iets te maken wil hebben met Anton. Bianca vertelt Janine alles wat ze heeft ontdekt over Anton’s affaires.

32 comments on “Spoilers 17 t/m 21 september 2012

 1. Ik zag dat de intro veranderd is Tim is tussen Bianca en Sjoerd gepropt. Verder valt er op dat de rest hetzelfde gebleven is geen vernieuwde foto’s

 2. Anton is eerder vreemdgegaan en daar is dus tim uit ontstaan.. Wel erg!Wat is Anton toch eigenlijk een slechte man\vader na alles wat hij al heb geflikt.

 3. Aysen probeert het vertrouwen van Sjors te winnen om te achterhalen of Jack en zij meineed hebben gepleegd. Bing roept Jack bij zich in zijn cel, hij heeft belangrijke informatie. Nuran confronteert Bilal met wat Lucas beweert.

  Weet iemand wat je hieruit kan halen??

  Betekent dit dat Jack godzijdank snel hersteld is? en dus mogelijk levend de serie verlaat!

 4. Hoop zo dat die scheiding tussen Nina en Noud uiteindelijk niet doorgaat! Hoop dat Nina er snel achterkomt wie Mike werkelijk is!

  Denk trouwens dat Anton en Bianca nu toch echt gaan scheiden…. Helaas….
  Verbaast me niets als Anton en Janine uiteindelijk een relatie krijgen in de loop van dit seizoen…..

 5. Hoop ook niet dat nina en noud uit elkaar gaan maar denk het wel maar durf te wedden dat zij over 3 jaar alweer getrouwd zijn. En anton en janine… Heb toch liever dat ludo en janine is een goed huwelijk krijgen en niet binnen een jaar weer gaan scheiden

 6. ”Bing krijgt een aanval van claustrofobie.” Dus hij word (eindelijk) achter de tralies gezet en nu maar hopen dat hij daar blijft.

 7. Bing komt er wel uit.

  Wat een zooitje zeg met Sjors en Bing, ze gaan allebij met een ander naar bed en ze zijn getrouwd (nog steeds) rare boel tussen hun, maar toch denk ik dat Mike een blauwtje uiteindelijk gaat lopen bij Sjors als ik de spoiler ook zo leest dus dat Sjors niet verliefd op hem is, alleen maar voor een pleziertje net als Bing. Ik denk trouwens ook dat Sjors en Bing niet gaan scheiden dat ze gewoon weer uiteindelijk bijelkaar komen, na al dat ellende.

 8. Ik hoop indd ook op Nuran en Rik… Omdat Nuran net als Anita een prettig karakter is, ze is lief, slim en gewoon een beetje the girl next door

 9. Sooo ze klinken weer lekker spannend! gtst is 1 groote promo voor vreemd gaan haha! Nina is op haar relatie met moris na in elke ander relatie vreemd gegaan, sjors is 2 keer vreemd gegaan, bing is 3 keer vreemd gegaan, janine is iig 1 keer vreemd gegaan, edwin is 1 keer vreemd gegaan, rik is 2 keer vreemd gegaan bilall is vreemd gegaan en 100 andere inwoners van vroeger zijn wel vreemd gegaan en nu anton weer haha! trouwens miss heb ik het gemist hoor maar is er nou al wat bekend van de mogelijke trug keer van Marcus? of was dat gewoon bullshit en komt hugo helemaal niet meer trug?

 10. Bing is vreemd gegaan met sjors toen hij met lorena was en vreemd gegaan met aysan terwijl hij was getrouwd met sjors dus 2 keer
  Sjors daarentegen vreemd gegaan met milan toen ze net getrouwd was met Bing
  Vreemd gegaan met Bing in haar relatie met danny enu gaat Ze vreemd met mike
  Wat een trut eigenlijk wat Bing heeft gedaan is niet goed maar Bing heeft ook gevoel had jack zich er niet me bemoeit. Ja maar dat was niet meer leuk of spannend

 11. weet je wat nou leuk zou zijn? als nina en sjors nou allebei zwanger zouden worden van mike… ja en ik weet het, sjors is onvruchtbaar, maar ja…. in een soap kan alles!

 12. Vraag me echt af wie en wat ze gaan doen in Zuid-Afrika. Misschien woont de moeder van Tim daar wel en wil oa Bianca haar opzoeken?

 13. al dat vreemd gaan…
  zo’n verhaallijn is leuk voor af en toe, maar de laatste tijd gebeurd er haastniks anders.

  tijd voor andere verhaallijnen als je het mij vraagt!

  hoe zit het bv met bram? rikki en sjoerd kregen in januari een half jaar de tijd om te laten zien dat ze goeie ouders zijn. het is nu al september mensen. dan hadden we toch al lang moeten horen of ze hem mogen houden of niet.

  en hoe zit het nou eigenlijk met marcus en kimberly. komen die terug of was dat maar een verzinsel???

 14. Bram zit in een kelder, dat gebeurd altijd met GTST baby’s en ineens komen ze er uit en zijn ze 16 jaar hahahahaha (sorry maar het is wel zo).

 15. Ik wacht ook op Rik en Nuran. Duurt me allemaal een beetje te lang. Hoe lang draaien ze al? Liefdesverklaringen en dan wil de ander weer niet. Yvon zit er ook al lang genoeg in !

  Het is inderdaad vreemdgaan, vreemdgaan, vreemdgaan.
  Sjors is zelf ook geen heilige, maar wat Bing allemaal gedaan heeft; zo’n man moet je toch verachten!

  Zoals het hier staat, komt ’t binnenkort uit van Bilal, dus dat geeft alweer wat hoop richting Rik/Nuran..

  Ben ook benieuwd hoe Jack de serie verlaat. Mark vertelde dat het in ieder wel eervol is. En dat verdient hij ! Het blijft verschrikkelijk ! Lorena en Jack, leukste stelletje.. 🙁

  Anton doet me erg denken aan Max in Westenwind ! 😉 Begint er steeds meer op te lijken, haha!

 16. @Dexter, die blijft nog een tijd in Tokio.

  @Irene wat ik ook langdradig vind is, wat is er nou met die Yvon. Wanneer wordt duidelijk wat ze nou van Rik wilt.

 17. Weet je wat eens verfrissend zou zijn….Als iemand de verleiding van het vreemdgaan kan weerstaan! Eens een keer het juiste doet en niet met mooie praatjes omgepraat kan worden. Als kijker weet je eigenlijk al dat het mis zal gaan als de verleiding wordt aangeboden, misschien niet meteen, maar het zal gebeuren. Ik zou echt verrast geweest zijn als Nina niet met Mike het bed gedeeld zou hebben en moedig als ze zou moeten zijn voor haar huwelijk met Noud zou gaan. Sensatie moet er natuurlijk in zitten, maar het zou echt echt echt verfrissend zijn om iemand eens het goede te zien doen!

Geef een reactie