Maandag 1 oktober
Mike voelt zich verraden na een bekentenis van Nina. Jack neemt zijn lot in eigen hand. Bing neemt geen genoegen met hoe Sjors hem behandelt. Ludo en Janine staan lijnrecht tegenover elkaar in een liefdeskwestie.

Dinsdag 2 oktober
Sjors verwijt zichzelf wat ze Bing heeft aangedaan. Aysen ontdekt dat Rik nog steeds gevoelens heeft voor Nuran.Lucas probeert Bilal zo ver te krijgen dat hij de uitdaging van het leven aangaat.

Woensdag 3 oktober
In Sjoerds ogen maakt Tim een grote fout. Sjors zoekt troost en stort haar hart uit bij Mike. Nina wordt er helemaal gek van dat iedereen zich maar met haar scheiding bemoeit. Bing verkeert in tweestrijd.

Donderdag 4 oktober
Lucas raakt zwaar teleurgesteld in Bilal. Yvon maakt kennis met een ongemakkelijke kant van Rik. Nuran vindt dat Aysen zich te veel met haar privéleven bemoeit en wil hart niet meer als getuigen bij haar huwelijk

Vrijdag 5 oktober
Nuran en Bilal gaan trouwen. Door Riks eerlijkheid komen Yvon en hij in een crisis. Sjoerd en Tim maken grappen ten koste van Anton. Mike wil niet dat Bianca zich met zijn liefdesleven bemoeit.

75 comments on “Spoilers 1 t/m 5 oktober

 1. @Aapjehoi, gezien de komende ontwikkelingen/verhaallijnen denk ik dat je Maxime niet zo zult missen. Oftewel haar afwezigheidsperiode is zo om.

 2. Vreselijk irritant die mike, hoop dat ie gauw eruit gaat. Wat is zijn rol eigenlijk? Oplichter of zo, of opstoker..hoop wel dat nina en noud gaan scheiden

 3. ik snap nog steeds niets van nina en maik, hij wil sjors dus wat wil hij van nina dan? hoop idd dat bing en sjors en nina en noud gaan scheiden. vodn bing/sjors verhaallijn paar jaar geleden en tijdens haar relatie met danny leuk maar wordt nu gewoon saai en irritant. laat mike en sjors ma bij elkaar komen. zal de verhaallijn van mike ook stuk beter maken. vind noud nogal saaie verhaalijn hebben. nina was leuker met morris en dex, daar gebeurde tenminste nog eens wat. gaat natuurlijk niks boven de edwin/lucas verhaallijn rn fe nick en charlie verhaallijn in het begin

  1. Met je eens, maaaaaar, op Nuran na. Ik zie liever Bilal vertrekken.

   @Julian, vele sites spreken zich tegen, in juni 2012 had zappen.nl er over tijdens de bruiloft van Ludo en Janine. Maar die is al geweest dus??????? afwachten denk ik.

 4. Het wordt inderdaad tijd dat gtst eens wat dieper ingaat op de personage Mike, echter vraag ik me af of kijkers hier nu nog wel op zitten te wachten..

  Miike kwam in GTST na de dood van Danny onder het mom van ‘kijk-hier-een-nieuwe-hunk!’. Vervolgens zendden ze een rare scene uit waarbij Rikki, Nina en Maxime zich op een karikatuurachtige manier tot hem aangetrokken voelen. Hier werd verder niks meer mee gedaan en de schrijvers van GTST stuurden Mike achter Nina aan met de hint dat hij achter haar geld aanzit. Wel werd even verwarring gecreërt middels een scene waarbij Mike een soort liefde-op-het-eerste-gezicht ervaart als hij Sjors voor het eerst ziet.

  Inmiddels heeft hij Nina (bijna) te pakken en is hij verliefd op Sjors, tegen wie hij zich verder merkwaardig gedraagd (zelfs na sex met haar te hebben gehad). Het verhaal lijkt te vertellen dat Mike geld belangrijker vind dan liefde of een of ander emotionele beschadiging met betrekking tot liefde heeft opgelopen in het verleden.

  Ondertussen wordt het hele beeld van Mike als hunk net zo slecht neergezet als het verhaal van Danny als hunk destijds. Danny was een knappe kerel, maar gedroeg zich geirriteerd, introvert en arrogant op een manier die eigenlijk een laag zelfbeeld verraad. Verder verloor hij van Bing in zijn strijd om Sjors.
  Ook Mike is een knappe kerel. Maar ook hij gedraagt zich niet als een knappe kerel. De schrijvers van GTST zijn schijnbaar te wereldvreemd om te weten hoe ze een aantrekkelijke man op een geloofwaardige manier zodoende moeten neerzetten. Ze zouden kunnen leren van hoe ATWT nieuwe hunks introduceerde en de aansluitende persoonlijkheid die ze voor deze hunks hadden bedacht (Dusty Donovan, Simon Frashier, Mike Kasnoff, etc)

  Maargoed,
  Ook het VERHAAL rond Mike is matig. Wie is hij nu eigenlijk? Een broer van Bianca uit België? Hoe zit dat?
  Waarom zit hij achter Nina aan voor het geld? Waarom doet hij zo raar tegen Sjors? Waarom is hij zo geworden zoals hij nu is? Heeft hij eigenlijk problemen met verliefde gevoelens?
  Allemaal onbeantwoordde vragen. Het grappige is dat niemand eigenlijk echt geinterresseerd lijkt in antwoorden op deze vragen. De schrijvers van GTST denken wellicht dat ze een mysterieuze personage hebben gecreëerd waar iedereen nu benieuwd naar is. Het enige wat ik lees is echter “oh hij is irritant”.
  Als Mike ook de persoonlijkheid van een knappe kerel had gehad, waren kijkers wellicht meer geinterresseerd geweest in wie deze man nu eigenlijk is. Volgens mij kan niemand Mike echt nog iets schelen en hij inmiddels in de hoofden van de kijkers gezonken als (weer) een eendimensionele personage.

  Ik heb niks tegen de personage Mike, maar ik ben van mening dat dit wel eens een van de meest slecht geintroduceerde personages ooit is. Foei schrijvers van GTST!

  1. Als aanvulling op foei schrijvers van gtst wil ik ook nog zeggen dat ze de verhaallijn met alles wat te maken heeft op het politiebureau wel aan mogen passen. Ik irriteer me mateloos dat dat. niet wat realistischer gespeeld wordt.
   Bing smijt alles kapot in zijn cel en hij krijgt er een pilletje voor.
   En dan wat die Aysen allemaal ongestraft uit kan vreten daar.
   Foei!!!!!

  2. Groot gelijk! Mike is hoogst irritant als personage maar de kroon gaat wel naar Aysan! Wat een verschrikkelijk mens! Totaal onrealistisch wat zij allemaal doet op dat politiekantoor en de scene van vrijdag laatst was er helemaal over waar Jack door zijn politiecommissaris werd aangepakt terwijl Aysan toekeek! Heeft zijn baas meer vertrouwen in Aysan dan Jack die al enkele jaren op kantoor werkt en bewezen heeft wat hij kan terwijl Aysan pas van politieschool komt??? Mss beter de poltiecommissaris schorsen in plaats van Jack!

 5. Mike gaat nog wel op zijn bek. Sjors daarin tegen die gebruikt die Mike alleen maar vanwege Bing, uiteindelijk dumpt ze Mike voor Bing!

  1. Als aanvulling op foei schrijvers van gtst wil ik ook nog zeggen dat ze de verhaallijn met alles wat te maken heeft op het politiebureau wel aan mogen passen. Ik irriteer me mateloos dat dat. niet wat realistischer gespeeld wordt.
   Bing smijt alles kapot in zijn cel en hij krijgt er een pilletje voor.
   En dan wat die Aysen allemaal ongestraft uit kan spoken daar.
   Foei!!!!!

  2. ik denk dat het niet meer goed komt tussen bing en sjorst , want in de serie heeft hij kanker maar in real life wilt hij uit gtst om presentator te zijn . tenminste dat is wat ik heb gehoordt .

 6. Ik begin dat gedoe van Nina toch wel zat te worden, het is steeds weer hakkelen: Noud, Mike, Noud, Mike, Noud, Mike. Ze zou uiteindelijk toch een beslissing moeten nemen, want anders is het niks meer aan.

 7. saai saai en nog eens saai meer kan ik niet zeggen….

  mike/sjors/nina blerghhh
  lucas/bilal/nuran blerghh
  nuram/rik/yvon blerghh
  anton/bianca/tim/sjoerd blergghh
  en een nog grotere bleh voor sjors/jack/aysen/bing

  irritante verhaallijnen en slap in elkaar gezet

  allemaal langdradigg en saai… en wat hebben ze ludo dom gemaakt

  mijn mening 😉

  1. Waar verspil je dan nog je tijd aan om naar GTST te kijken! Kan je beter iets anders doen dan je te ergeren!!! Mss naar de vissen in je aquarium kijken!

 8. de schijvers hadden vorig jaar te veel fouten gemaakt:

  – Rosa en Edwin dood laten gaan
  – Nuran, Aysen en Mike als vaste castleden in GTST gedaan
  – Aysen die nog steeds rond loopt na een moord plegen (Danny)

  en er zijn nog meer dingen

 9. @gtstfites Als je iemand zonder voorbedachte rade van de trap af duwt en de persoon dood gaat is het doodslag. Moord is het alleen wanneer de dader (in dit geval Aysen) van tevoren bedacht heeft om danny van de trap af te duwen om hem te vermoorden. Echter dit was niet het geval in gtst. Het was een opwelling.
  Kortom het is doodslag en GEEN moord.

 10. Nee de verhaallijn rondom Tim is juist leuk! Sjoerd Bianca Rilkie en Anton zijn echt top personages, heel blij met deze aanwinsten uit 2010

 11. Ik vind de dood van Edwin en Rosa een sterke zet. Je mist nu inderdaad leuke karakters, maar de rouwprocessen zijn zo ongelooflijk goed neergezet! Vooral bij de familie Bouwhuis. Ook het vreemd gaan en de periode daarna. Nee, ik denk dat vorig seizoen een van de sterkste seizoenen van GTST was.

 12. Het wordt tijd dat ze eens wat verhaallijnen afronden. Blijf maar doorsluimeren.
  1) wat is die Yvon van plan cq zijn haar bedoelingen
  2) wanneer komt nou eens uit dat die Aysen, Danny van de trap heeft geduwd. Is gelijk dat gedoe om Sjors en Jack dwars te zitten voorbij. Want dat ze Bing helpt is alleen uit eigenbelang en om Bing te kunnen blijven chanteren.

  Die Mike stoort mij mateloos. Waar is die op uit. Het geld van Nina???

 13. Eens ! Het duurt veel te lang voordat bekend wordt dat Aysen Danny van de trap duwde. Als dat uberhaupt ooit nog wel uitkomt.. Zucht !

  Het is toch apart, ik stoor me aan een heleboel (langdradige)verhaallijnen, maar toch blijf ik kijken. Dat is dan ook juist weer de kracht van gtst ofzo.

  *Nuran en Rik mogen nu wel ’s samenkomen. Yvon mag vertrekken
  *Mike, hij is inderdaad alleen maar irritant
  *Nina/Noud/Mike; alles draait nog altijd om Nina.. En wat maakt haar dan zo interessant? Eigenlijk helemaal niets. Niet alleen verwend, maar ook onterecht veel aandacht in de serie
  *Laura, wat doet zij eigenlijk nog in gtst? Het enige wat ik van haar zie is dat ze altijd op de momenten dat er dingen besproken worden, binnen komt vallen en zich ermee bemoeit. Ze is altijd net op de juiste momenten aanwezig, en voor de rest zie je haar niet. Om haar nu in de serie te houden omdat ze er vanaf het begin in zit, vind ik in dit geval niet meer logisch.
  *Net als Laura, mag Bing van mij ook weg. Irritatiefactor is hoog. Wel een pluimpje voor Everon overigens. Hij zet zijn rol zodanig goed neer dat er precies gebeurt wat de schrijvers willen, gedoe, aandacht etc.

 14. @Irene ben het niet helemaal met je eens.

  * Laura doet op dit moment idd heel weinig in gtst, maar van mij hoeft ze echt niet weg dat zou ik heel jammer vinden. Hoop wel dat ze dit seizoen een leuke verhaallijn krijgt.

  * Ik vind Nina juist 1 van de leukste karakters in gtst en dat ze onterecht veel aandacht krijgt vind ik helemaal niet. Mike mag van mij wel weg, tenzij er nog een keer een andere verhaallijn rond hem komt ipv alleen maar de vrouwenafpakker. Hij en Bianca hebben echt totaal geen band en de schrijvers doen niets met het feit dat ze familie zijn, erg jammer!!

  * Yvon mag inderdaad wel vertrekken, wat is het nut van haar nou eigenlijk?!?!

  * Ludo mag van mij wel weer een echt spannende verhaallijn krijgen, waarbij de oude Ludo weer boven komt!!!

 15. Als Aysen bekent dat ze Danny vermoord heeft, dan is het einde Aysen in GTST dan belandt ze is de bak.

  Jack gaat uit GTST dat is al een tijd bekend, maar is er bekend of er een nieuwe vastrol bij komt? Ik hoop dan op een nieuwe vriend voor Lucas (het liefst een familielid van de vaste cast).

  Hoe denken jullie hoe Jack eruit gaat?

  Ik denk dat Jack ze baan verliest door Aysen en Bing. En dat hij dan vertrekt naar Zuid Afrika (eerst op vakantie, maar daarna wil hij toch blijven).

 16. ik denk dat nina en noud uiteindelijk weer bij elkaar komen. mike is niet alleen irritant en achterbaks maar ook nog eens slecht voor nina. ik vind zijn personage vanaf het begin met nina al achter de ellebogen. echt zoon heilig boontje. hij heeft idd hele andere plannen. denk idd uit op het geld. hij en sjors zouden wel leuk zijn samen. verder mag bing wel een keer uit de serie. word een beetje moe van die kerel dat geldt ook voor aysen. wel jammer dat jack uit de serie gaat en hoe dat dan verder gaat met lorena. wie weet komen lorena en mike wel bij elkaar??

 17. Ik durf te wedden dat Nina en Noud over 3 jaar gewoon weer getrouwd zijn. Ik bedoel, het blijft wel goede tijden en het zit in de familie. Kijk maar naar Ludo & Janine of Nick & Charlie

 18. Ludo moet gewoon weer terug een goeie verhaallijn hebben die tijden met charlie en nick en ludo zijn de beste nu is gtst gewoon niks meer…

 19. Ik ben weer helemaal bij seizoen 1 begonnen met kijken. echt een aanader trouwens! ben nu bij seizoen 4 en wat ik in “goede tijden van nu” mis zijn karakters als Martine Hafkamp, Frits van Houten en zelfs Rien/herman Hogendoorn.
  De gtst van nu is gewoon zo gewoon en er gebeurd niks spannends meer en er is niemand die de boel even op zn kop zet. Daar zouden ze denk ik weer een goede zet mee doen! Eens!?

 20. Ludo als bad-Guy was wel leuk jammer dat de schrijvers dat niet meer doen, er moet echt meer spanning komen dan die stomme relatieproblemen

 21. @ Kim

  Dus het is volgens jou alleen moord als iemand van te voren bedenkt om iemand van de trap te gooien en niet als het in een opwelling gebeurd?
  Dus als ik in een opwelling een mes uit me la pak en iemand dood steek is dat ook geen moord? alleen als ik dat van tevoren bedacht had. Nee dit is gewoon moord of het nou in een opwelling was of niet.

 22. @ cheyenne

  Dan moet jij toch eens beter naar het wetboek kijken, want het Aysen kan inderdaad alleen beschuldigt worden voor doodslag (en het liegen en verzwijgen hiervan natuurlijk) en dus niet voor moord.
  Als jij nu een mes pakt, dan is het moord, want die pak je met voorbedachte rade.. als je nou toevallig dat mes al vast had, omdat je aan het koken bent, en er komt dan in 1 keer een inbreker achter je staan, waardoor jij uithaalt met je mes, dan is het wel doodslag en geen moord (misschien in dit voorbeeld nog wel zelfverdediging haha)

 23. hoe zit het met yvon zij is toch de serie in gekomen om rik uit te kleden terwijl ze getrouwd was,dat stukje verhaal lijn klopt ook niet echt,zinds er een nieuwe schrijver gekomen is is gtst wat flauwtjes geworden

 24. ik vind gtst maar slapjes sinds de zomerstop
  slappe verhaallijnen die te lang duren
  en ik mis ook zo”n personage als martine of dian

  ik hoop dat sjors net zo word als der moeder 😀 dat zou leuk zijn

  ben benieuwd hoe jack eruit gaat en wanneer lorena terugkomt..

  wanneer komt mike”s plan boven water?

 25. IK ZIT ER OOK ERG OP TE WACHTEN DAT BEKEND WORDT DAT AYSEN DANNY HEEFT VERMOORD! WAT EEN IRRITANT KARAKTER, NA VANAVOND KIJK IK VOORLOPIG WEER GEEN GTST MEER, IK VIND ER ZO GEEN BAL AAN MET DAT K*TWIJF.

 26. Jullie kunnen zeggen wat jullie willen, maar dankzij Aysen is Danny wel dood! Je kan het misschien geen moord noemen, maar uiteindelijk heeft ze hem express van de trap geduwd…

  Edwin had nooooooooooooooit uit GTST geschreven mogen worden, en dat vind ik nog steeds niet leuk; Ludwin was de beste! ♥

  Bilal moet gewoon weer ff weg gaan ofso?! Hij is zwaar iritand, en Lucas verdiend heeeeel veel beter! Nuran, ga weg bij Bilal en neem Rik 😉

  Nina en Noud zijn super samen! Die mogen niet uit elkaar! ♥

  Die verhaallijn met Tim en Sjoerd is leuk! Op sommige momenten kan ik er echt heel erg om lachen 🙂

  Maarja… Dat is zo’n ongeveer mijn mening. Iedereen denk er weer anders over 😉 xxx

 27. Ben ik de enige die dat schijnheilig ‘ ik ben christelijke Sjors en ik doe nooit wat fout’ gedrag zat is?! Vond Sjors echt leuk, maar ik heb echt een hekel aan haar gekregen!t

  1. Neen hoor, als het Moslim geloof kan moet ook het Christelijk geloof kunnen.

   Hierin zie je dat iedereen zijn geloof op eigen wijze beleeft. En dat moet gewoon kunnen. Dus neen, Sjors irriteert mij niet en is al helemaal niet schijnheilig. Heeft nog normen en waarden, ondanks haar fouten.

 28. Ik hoop dat Bilal een vaste rol wordt en nog lang in GTST zal blijven want hij brengt leven in de brouwerij! Trouwens de acteurs is een meester in het neerzetten van emoties op zijn gelaat! Super! Aysan is echt een kreng en ik hoop dat ze binnenkort eens goed op haar donder krijgt zodat arrogante toontje en gezicht van haar gebroken worden en zij helemaal in de vernieling gaat! Samen met Bing bijvoorbeeld! Ik denk niet dat iemand Sjors in het echte leven alle miserie die zij de afgelopen jaren heeft gekend in het echt emotioneel zou kunnen overleven! Trouwens moet zij niet werken voor het OM??? Ik wou dat ik ook zo’n baan had nooit moeten werken overdag, steeds betaald worden en op reis gaan wanneer je maar wil en leuteren de hele dag met je vrienden en familie en intriges maken! LOL

 29. Waar is Tim gebleven in de leader, sinds 1 oktober staat hij niet meer tussen Bianca en Sjoerd?? Ook in de afl van vandaag geen Tim!

  1. Ja dat viel me inderdaad ook al op. Maar ik denk niet dat hij er binnenkort weer uitgaat, hij heeft nog bijna niks gedaan. Misschien een foutje??

 30. ik denk dat mike en sjors bij elkaar komen! en jack, lorena gaat opzoeken in Australie, en dat ze daar blijven. maar ik ben echt heel benieuwd wat er met bing is ? wie heeft een idee?
  x

 31. Lorena komt terug hoor en mike en lorena passen niet bijelkaar mike mag van mij de serie en hoeft niet eens levend als hij maar oprot de rest mag blijven,aysan en nuran mogen ook blijven

  Bilal gaat er uit hij is een gastrol en een waardeloos acteur die gast kan echt niet acteren als hij in beeld is krijg ik al slaap niks boeiends aan hem

 32. Inderdaad geen tim in de leader zo kunnen beter mike weghalen en tim er inzetten veel beter misschien komt tim nadat jack weggaat want dan hebben ze ook een plaatje meer

  Die lelijke mike uit de leader is veel beter ga en maar ook uit de serie schrijven

 33. Mike voegt ook niks toe en bilal ook niet !! Ik ben zo blij dat een van de gastrollen die absoluut niet kan acteren oprot dan is gtst weer gtst

 34. ik snap niet wat iedereen tegen de verhaallijn heeft, of tegen Mike, het is een geweldige acteur (anders viel hij jullie niet zo op) en hij ziet er super uit! Het is toch simpel, als je het saai vindt worden, of misschien, dat je het niet meer snapt, kun je ook gewoon niet meer kijken! Maar velen vinden het iedere dag wel leuk, als ik de kijkcijfers zie (gemiddeld 1.650.000) per dag! Dit is ook te danken aan de acteurs die volgens sommige irritant zijn, maar dus hun rol goed spelen!!!

 35. Ik heb nog een beter idee, Er komt een soap serie met allemaal leuke lieve aardige spelers, die nooit wat verkeerd doen., en nooit sex hebben enz enz! dat is spannend!!

 36. mag ik auditie doen.
  ik zit op een acteer school in AMSTERDAM,
  je leert er zingen dansen en acteren ik ben al 4 jaar door gegaan.
  je werd gekozen om door te gaan naar het volgende jaar.
  ik ken alle namen.
  ik volg jullie elke dag.
  zelfs als ik niet thuis ben.
  ik heb een iphone en heb er een app op staan waardoor ik jullie kan volgen.

  gr.bojana.

Geef een reactie