• 6 september 2012
 • Redactie
 • 12

GTST heeft afgelopen weekend opnames gehad in Zuid-Afrika. Wel te verstaan voor 23 uur. Een geweldige locatie en er zijn prachtige scènes gedraaid. Bijna zeker is dat Cynthia Abma hierbij aanwezig is geweest. Het leuke aan de opnames in Zuid-Afrika is dat ze opgenomen zijn in de ruige natuur. De acteurs en crew verbleven in een bamboehut. In november zullen de opnames worden uitgezonden op televisie.

Ook gaat GTST opnames maken bij het bedrijf H&S Corse. Dit meldt een medewerker op twitter. Wat voor opnames hier precies gaan plaatsvinden is nog niet bekend. Maar aangezien het een autobedrijf is, worden het vast opnames met stoere GTST mannen.

12 comments on “Opnames GTST bij H&S Corse en in Zuid-Afrika

 1. Ik blijf het idee houden dat Christophe Haddad/Nick ook nog een keer te zien is.. Volg hem op twitter en hij liet toen een keer een foto zien waarop hij in leger-kleding in de bosjes zat.. Iets zegt me dat Nick ook ineens opduikt in Afrika!

 2. nog 2 maanden wachten voor het uitgezonden word. dat is nog wel te doen.
  ben erg benieuwd naar welke verhaallijn dit uitstapje toe lijd.
  als bianca de waarheid te horen krijgt over tim, krijgt ze misschien zo’n ruzie met anton dat zev er een tijdje tussen uit gaat. in de spoilers is te lezen dat sjoerd ook erg boos is op zijn vader. zou hij dan ook mee gaan?

 3. Heel de zomer hebben kijkers van Goede Tijden Slechte Tijden zich kunnen afvragen wie Tim Loderus toch is, een figuur dat kort voor de zomerstop Meerdijk kwam binnenwandelen. Voor de soapfanaten is het geheim inmiddels duidelijk, maar in het fictieve dorpje weet nog niemand wat Tims geheim is. Nóg niemand, want daar komt in de aflevering vanavond verandering in. Op de gekunstelde trouwdag van Anton en Bianca Bouwhuis lukt het Tim niet langer zijn mond te houden. Met alle gevolgen van dien.

  Tim zou namelijk de achternaam Bouwhuis moeten heten. Hij is de zoon van Anton, maar niet van Bianca. Ook Janine speelt een rol in dit geheel, zij kent Anton vanuit haar jeugd en in die periode zijn er meer dingen gebeurd, dan tot nu toe werden opgerakeld.

  Uit de spoilers voor komende week blijkt de openbaring verstrekkende gevolgen te hebben. “Bianca ontdekt een zwarte bladzijde uit Antons verleden. Sjoerd is helemaal klaar met zijn vader. (…) Bianca wil dat Anton nu eindelijk eens met de waarheid komt.”

 4. En jack zal blijven in Afrika, vandaar die in November eruit ga (laatste opname gehad, dus reken maar uit)..hij zal wel jachtopziener worden of zo..hij zei al in rtl boulevard een hele mooie afscheid. Wedden dat ie daar blijft

 5. christophe heeft gezegd dat hij voorlopig niet meer in gtst wil spelen. met jack zou inderdaad kunnen kloppen. snap alleen niet waarom bianca dan mee gaat. en lorena, die gaat niet uit de serie. gaat het dan uit tussen haar en jack??? martijn en irene gingen inderdaad naar afrika.

 6. Ik denk dat de familie Bouwhuis en van Houten daar naar toe gaan, omdat ik denk dat Mike dan met Sjors heeft. En Jack blijft dan achter in Afrika omdat hij hier wil blijven wonen.

Geef een reactie