• 1 september 2012
 • Redactie
 • 9

Mark van Eeuwen heeft gisteren afscheid genomen van Goede Tijden Slechte Tijden. De acteur had vrijdag zijn laatste opnamens voor de soap. Vorige week werd bekend dat Mark zelf wou stoppen met zijn rol om zich verder te ontwikkelen.

Op twitter postte de acteur: “Vandaag was mijn laatste opnamen dag bij GTST! Was super gaaf en wordt ontzettend mooi einde! LOVE gtst! #gtst @GtstOfficial liefs!!!!!” Hoe Mark’s personage Jack van Houten de soap gaat verlaten is nog onbekend.

9 comments on “Mark van Eeuwen neemt afscheid van GTST

 1. IK HOOP MARK TOT ALS JE ERUIT GAAT BIJ GTST TOT JE NIET DOOD GAAT .
  WANT IK HOOP TOCH TOT JE WEER ZAL TERUG KEREN ,MAAR IK VIND HET VOOR JOU OOK GEWELDIG TOT JE OOK IETS ANDERS WIL.
  DUS BIJ DEZE VEEL SUCCES WAT JE GAAT DOEN EN IK HOOP TOCH WEER JE TE ZIEN BIJ GTST.
  VELE GROETEN VAN MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU.

 2. ik vind het wel jammer Jack was altijd mijn lievelings personage met Lorena en Edwin als hij maar niet dood gaat inderdaad we hebben genoeg dooien gehad

 3. ik Vind het jammer dat je eruit gaat, Maar,ik wens je ook heel veel succes Met Wat Je nog gaat doen. ik hoop dat ik je nog eens terug zal zien
  Groetjes linsey

 4. In de aflevering van 14 september, belt Jack met Lorena en zegt Sjors tegen Jack ” dat klinkt alsof ze niet meer boos is” en dan zegt Jack ”in elk geval niet meer op mij”. Betekent dit dat het nog goed komt met hem en Lorena, ik hoop het zo erg. Maar ik vraag me wel af hoe Jack GTST dan verlaat.

 5. De mooiste man gst gaat verdwijnen ???? HOW ??? jij bent een echte mooie vent . wie moet er nu weer in de plaats komen voor jou? hoop voor dat het goed gaat in je verdere leven . GOOD LUCK toi toi toi . Berty

 6. jeetje jack mark dis vet klote zeg jij was me favoriet samen met rikkie en sjors wens heel veel succes en ga niet dood en als iets gedaan kom terug dan

Geef een reactie