• 4 september 2012
  • Redactie
  • 1

De eerste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden is gisteren door een groot aantal mensen bekeken. Ondanks dat de aflevering al door duizenden mensen in het theater en via de Wie-is-tim-app is bekeken, scoorde het programma gisteren toch met 1.804.000 kijkers.

Voor GTST is dit een zeer goede start van het seizoen. Het seizoen eindigde met 1,3 miljoen kijkers, ruim een half miljoen minder dan gisteren voor de buis zaten. GTST was dan ook het op één na best bekeken programma van de maandag.

Of de goede start een aanhoudende lijn zal hebben, is nog maar af te wachten. Deze zomer werd het publiek wel warm gehouden door het spel Wie is Tim dat gespeeld kon worden via de App.

1 comment on “Goede start van seizoen voor Goede Tijden Slechte Tijden

Geef een reactie