Goede start van het nieuwe seizoen voor GTST

Goede Tijden Slechte Tijden had een uitstekende eerste week van het seizoen. Het begon maandag met ruim 1,8 miljoen kijkers. Halverwege de week verzwakte het aantal even, maar aan het eind van de week keken toch weer 1,6 miljoen mensen naar de soap. Een mooi aantal om het seizoen mee te beginnen.

Maandag trok de soap zelfs een marktaandeel van 29,4% wat zeer hoog is voor GTST. De rest van de week lag het marktaandeel gemiddeld rond de 28% en dat is zeer netjes.

Maandag: 1.804.000 kijkers
Dinsdag: 1.666.000 kijkers
Woensdag: 1.471.000 kijkers
Donderdag: 1.506.000 kijkers
Vrijdag: 1.613.000 kijkers

3 reacties

  1. gtst doet het altijd goed
    en gtst is gewoon de beste

  2. Wanneer een serie erg goed scoort rond 1,5 mio kijkers kan je nog moeilijk spreken van “dat is zeer netjes”. Kom op dat is toch gewoon “schitterend” dat een soap deze cijfers haalt en bewijst hoe goed de acteurs zijn op dit moment, de verhaallijnen en vooral de productie zoals beeldzetting is momenteel uitstekend!

  3. afgelopen week zaten we toch wel bijna aan de 2.000.000 kijkers, geweldigggggggggg.

Geef een reactie