• 1 september 2012
  • Redactie
  • 2

Gigi Ravelli is kandidaat voor de Televizier Talent Award 2012 en dat betekent dat heel Nederland op haar kan stemmen als beste TV talent van dit jaar. Stemmen kan via de link: http://www.televizier.nl/gouden-televizier-ring/stem-televizier-ring-2012.539034.lynkx

Het is de eerste keer dat Gigi Ravelli genomineerd is voor deze prijs. Gigi werkte onder andere voor RTL5 dit jaar, met Wie is de reisleider? Om Gigi ook echt de kans te geven om te winnen, moet je stemmen en hieruit komen dan drie toptalenten, die 17 oktober kans maken op de talent award. Je kan je stem uitbrengen tot 1 oktober 2012.

2 comments on “Gigi Ravelli kandidaat voor de Televizier Talent Award

  1. GIGI HEEL VEEL SUCCES EN IK HOOP TOT JE T.V TALENT VAN HET JAAR WORDT.
    IK ZAL ZEKER VOOR JE DUIMEN.
    HEEL VEEL GROETEN VOOR JOU EN OOK VOOR DE ANDERE VAN GTST VAN
    MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU

  2. gigi jij bent diegene die dit moet winnen ,jammer dat je nu zolang weg bent bij …………..g.s.t….we missen je in de serie altijd spannend met jou erin. xxxxx Berty Gipon

Geef een reactie