Ferry Doedens, oftwel Lucas Sanders wordt op Twitter overspoeld met reacties over zijn ontblote bovenlijf. In de aflevering van vanavond is te zien hoe Lucas Bilal aan het uittesten is over zijn homoseksuele gevoelens. “M’n twitter word overspoeld met mensen doe de shortie al hebben gezien van vanavond..en ja daar ben ik te zien zonder t-shirt Heb er hard voor moeten trainen met Tom Barten, it pays off 🙂 hehe…” laat Ferry weten op Twitter.

Of Bilal zich kan beheersen is vanavond te zien in GTST.

18 comments on “Ferry Doedens wordt overspoeld met reacties

 1. waar maken ze zich allemaal druk over. de hetero’s kunnen maar met iedereen aan rotzooien, moorden, vreemdgaan, bedriegen, je hoort er geen mens over. zoenen er 2 mooie mannen op tv ontploft nederland zowat. hoezo een tolerant land??? in belgie, duitsland, engeland, usa, spanje en joegoslavie heb je complete series met homo en lesbostelletjes. is daar heel gewoon en worden goed bekeken. en dan in dit “tolerante” nederland,durven tv programmateurs eindelijk eens een homo in beeld te brengen en ja hoor…….zie de reacties eens.

 2. Mooi lijf hoor!, dat heeft Allah gewoon Goddelijk goed geschapen! 😛
  Ook Bilal is ook een Hemels mooie jongen.
  Laat ze vooral maar Goddelijk goed de Liefde met elkaar bedrijven!
  Goedzo GTST!

 3. Bilal is lelijk en mike ook van mij mag mike echt weg bij gtst en bilal gaat vanavond tegen zijn ouders vertellen dat hij op mannen valt

 4. Het heet geen joegoslavie meer hoor !! En nee daar heb je het niet zo want series zijn uit amerika net als hier in nederland je hebt niet echt serie’s uit servie

 5. Was idd een lekker bovenlichaam van Lucas, alleen zijn hoofd vind ik niet zo knap maar dat hoeft niet. het was bedoeld als lustobject. dus zo zie ik het dan ook !!

 6. Geweldig, bilal en lucas!!! Hij moet er echt in blijven en ze moeten een koppel worden! Maarja, wij hebben het niet voor het zeggen he…. 🙁

Geef een reactie