• 6 september 2012
  • Redactie
  • 3

De makers van Expeditie Robinson hebben in het begin getwijfeld  of  acteur Ruud Feltkamp wel mee kon gaan  doen aan het programma. Dat vertelt Ruud  in het weekblad Weekend. Uiteindelijk hebben ze besloten Ruud toch mee te laten doen. “De programmaleiding had vooraf zo zijn twijfels over mijn deelname. Ze hebben namelijk het liefst mannen die ouder zijn dan 25, omdat jongere mannen vaak heimwee hebben of terug willen naar hun vriendinnetje. Nou, daar had ik dus echt geen last van“,zo  vertelt Ruud.

Ruud bleek het meteen al goed met zijn mede kandidaten te kunnen vinden.  “Op Schiphol bleek dat ik het prima kon vinden met Lodewijk Hoekstra, de tuinman  van Eigen Huis en Tuin. Met hem heb ik dan ook veel opgetrokken.

Maar ook met zijn andere medekandidaten kon Ruud goed overweg. “We hadden een hele leuke groep, ik heb me bijvoorbeeld suf gelachen om Paul Turner, die in de finale van The Voice of Holland stond. En Fajah Lourens is ook een heel bijzonder mens.

Hoe het afloopt mag ik niet zeggen, maar ik kan wel vertellen dat het geweldige televisie gaat worden. Ze zijn zelfs zo tevreden over deze serie dat ze hopen dat het een Televizier-Ring zal opleveren. Dat zegt wel genoeg.

Expeditie Robinson vanavond om 20.30 uur  op RTL 5.

3 comments on “Expeditie Robinson had twijfels over Ruud Feltkamp

  1. Ik ben al een paar jaar fan van de VIP edities van robinson! ik zit vanaaf om half negen weer klaar, komt zo lekker moo uit eerst lekker gtst daarna meteen door naar trl 5! ik ben blij dat ruud erin zit ik vind dat hij het tot nu toe erg goed doet! maarjaaa tis net begonnen dus wie weet :d

  2. Ik ben ook erg fan van dit programma! Toch leuk hoe te zien hoe BN’ers (niet allemaal even bekend, maar oké) en BV’ers (hoewel we die dus over het algemeen niet of nauwelijks kennen) zo diep gaan in zo’n programma. Dan zie je wel hoe ze echt zijn zeg maar. Ik zou er zelf nooit van mijn leven aan mee willen doen, maar wel respect voor hen die dat wel doen.
    Op dit moment vind ik de Vlamingen in de groep waar Ruud ook in zit wel erg hypocriet hoor! Grappig hoe hij en Tess proberen om ‘Rambo’ (wat een sukkel trouwens!) eruit proberen te krijgen. Boontje komt om zijn loontje! Ik hoop dat Fajah de proef wint van hem en dat hij eruit ligt! Ik kan niet wachten tot a.s. donderdag voor de nieuwe aflevering!

    Wat een onzin trouwens dat mannen van onder de 25 sneller heimwee krijgen! Ruud is trouwens volgens mij heel volwassen voor zijn leeftijd.

    Dat hij zegt dat hij veel met Lodewijk en Paul (van het andere kamp) heeft opgetrokken verklapt in ieder geval dat de 2 kampen nog van samenstelling gaan veranderen…of dat hij er na de samensmelting nog bij is natuurlijk!

Geef een reactie