Everon Jackson Hooi rouwt om overleden vriend

Op twitter liet Everon Jackson Hooi al geregeld vallen dat het niet zo goed met hem gaat. Uiteindelijk heeft de acteur laten weten wat er precies niet zo lekker gaat in zijn leven op dit moment. De acteur heeft afscheid moeten nemen van zijn beste vriend, die gestorven is aan kanker.

Tijdens het wrap-feest van Goede Tijden Slechte Tijden kreeg Everon het vervelende nieuws te horen. “Dan zakt de grond onder je weg. Hij zei: het komt wel goed. Maar zes weken later kwam hij te overlijden.” aldus Everon.

De acteur heeft veel verdriet om het grote verlies. Hij vertelt dat zijn vriend een sterke, wijze man was en dat hij altijd bij hem terecht kon. “Het komt wel aan als dat ineens niet meer kan.” aldus Everon Jackson Hooi.

12 reacties

 1. Hmmm.. hij heeft niet zoveel fans.

  Sterkte!

 2. Veel sterkte Everon

 3. MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU

  EVERON IK WENS JE HEEL VEEL STERKTE IN DEZE MOEILIJKE TIJD.

 4. heel veel sterkte en kracht everon

 5. Hij is niet me favoriete acteur maar ik wens hem sterkte.

 6. gecondoleerd everon

 7. Beste Everon,

  Ik wil je via deze weg condoleren en heel vel sterkte toewensen, ook voor zijn familieleden en andere dierbaren.
  Ik weet hoe je je nu voelt, zelf ben ik 2 maanden geleden een vriend kwijt geraakt.
  Hoe moeilijk het nu ook voor te stellen is, er komt een dag dat me weer kunt lachen.
  Voel her dan niet schuldig want zoals je zelf al zei kon je altijd bij hem terecht, hij wilde fay alles goed met je ging.
  Ook nu zou hij niets anders voor je willen.
  Lieve Everon, je vriend is er niet meer maar je herinneringen aan hem nog wel, koester ze.
  Ik wens je het allerbeste toe en nogmaals heel veel sterkte.

  Veel liefs,
  Rachel

 8. awh shitty, nu moet ie dus gaan spelen dat ie dat zelf heeft. sterke everon!

 9. hoi gtst acteurs actrices

  ik ben suzanne roovers

  al sinds 2005 dat everon als bing op tv is bij gtst
  ben ik verliefd op hem en wil met hem een goeie
  relatie opbouwen als hij het ook wil met mij suzanne

  suzanne_1978@live.nl
  landmanweg 31
  4871 kv Etten-Leur
  06-28234236 ben ik berijkbaar

  heel veel suces verder nog een vraagje
  mag ik een rol in gtst komen opnemen
  laat het mij weten via email

Geef een reactie