• 4 september 2012
 • Redactie
 • 21

Een echte nieuwe gay romance in Goede Tijden Slechte Tijden laat nog even op zich wachten. Vlak voor de zomerstop ontstond een vurige en gepassioneerde kus tussen Lucas Sanders en de Turkse nieuwkomer Bilal. In de eerste aflevering van seizoen 23 (1,8 miljoen kijkers!) was al te zien dat Bilal meteen weer de kasthomo uithing en Lucas welhaast dwong de zoen te ontkennen. Veel GTST-fans vragen zich af of Bilal op den duur misschien het nieuwe vriendje van Lucas wordt, daar heeft acteur Ferry Doedens nu uitsluitsel over gegeven.

In Vandaag de Dag vertelt de acteur: “Ik mag helaas nooit vertellen wat er allemaal gaat gebeuren. Maar ik kan wel zeggen dat hij een gastrol heeft. Hoe lang hij blijft en tot wanneer, blijft geheim, maar Bilal is nog wel even te zien.”

Het antwoord viel enigszins te verwachten, Bilal was namelijk de grote afwezige op de nieuwe castfoto van Goede Tijden Slechte Tijden. Maar wie weet staat er een andere grote liefde voor Lucas te wachten. “Er komen leuke dingen aan, een en ander krijgt een wending waar je als kijker niet doorhebt waar het naar toe gaat. Het wordt heel spannend”, aldus Ferry.

21 comments on “Bilal geen blijvertje voor Lucas Sanders

 1. Op wikipedia staan regelmatig onjuistheden omdat iedereen daar de informatie kan aanvullen of verwijderen. Ik zou er dus geen aandacht aan besteden.

 2. Ik raad iedereen af om zich aan te melden bij BNF casting. Op dinsdag kan je na 13.00 uur altijd bellen of er figuartie nodig is. Elke week verzinnen ze wel een smoes om nee te kunnen zeggen. Vorige week was ik te vroeg met bellen (het was 13.05) en deze week te laat (13.55) ik vind het dik genaaid hoe BNF Casting met mensen omgaan!

 3. Ik vind dit sowieso een goeie verhaallijn…en wie weet keert Bilal later nog terug dit seizoen….en verlaat hij meerdijk in eerste instantie totaal verward. Naar Turkije ouzo. Nou ja, we zullen wel zien. Ben sowieso benieuwd naar het vervolg en ving het goed dat gtst hier aandacht aan besteedt , een moslim die uit de kast komt en hier mee worstelt.

 4. Nou, voor mij moet Bilal in de soap blijven! Lucas en Bilal zouden een ideaal koppel zijn en stof genoeg hebben om jarenlang een verhaallijn te kunnen schrijven! Maar ja, het zal wel weer een echte Hollandse jongen worden, zeker! Echt vernieuwend kan je GTST nu ook niet noemen!!!

  1. Helemail mee eens dat Bilal niet blijven of terugkeren. Kunnen hele interessante leuke verhaallijnen opleveren. Mooie inhoudelijk over t moslim zijn enzo en hilarisch als Lucas echt kennismaakt met zijn geloof. Vind t ook Eem leuke combi die twee…..doe er iets mee schrijvers!!!!!!!!!!

 5. Ik vind het van Yvon niet erg als zij eruit gaat, ik vind haar helemaal geen leuke toevoeging in gtst. je ziet haar altijd alleen maar met rik en wat je ziet is altijd het zelfde. niks negatiefs over terrens, in sein post den haag vond ik haar veel beter omdat die rol veel leuker was. maar ik vind het echt jaaaamer dat Bilall maar een gastrol is! de schrijvers zouden nog zoveel met hem kunnen doen en bovendien vind ik hem goed acteren!

 6. Lucas en bilal passen niet bij elkaar net zo min als nuran en bilal van mij mogen bilal en mike iets krijgen en weggaan uit gtst voorgoed allebei waardeloos ik vind die mega toby zo niet leuk

 7. Die schrijvers joh nu huppelen Aysen en Bing nog gewoon rond terwijl Aysen Danny heeft vermoord en Bing heeft een moordaanslag gepleegd op Jack

 8. Als er staat turkse nieuwkomer zal hij wel uit Turkije komen he?
  Heb jij je hersens in je reet zitten ofzo?
  Ik begin ondertussen trouwens erg moe te worden van die racistische Geert Wilders praat hier.
  Een er aan dat we in een multicultureel land wonen en kruip anders weer lekker terug onder je steen.

  Kunnen die mensen met die racistische uitspraken niet een keer van de die gegooit worden?
  Ik heb er zo’n hekel aan.

  1. Daar ben ik het helemaal mee eens! Je moet niet zo discrimineren. Ja die jongen die Bilal speelt is Turks, so what?! Hij kan echt super goed acteren en ik vind het leuk dat GTST tijd besteed aan een jongen van Turkse afkomst die worstelt met zijn homo-gevoelens. Als je niet wil kijken kijk je toch lekker niet. Niemand zal je missen hoor

 9. Sorry voor verkeerde woorden. Komt door mijn telefoon en doordat ik te gehaast ben.
  Mar ontzeg alsjeblieft die racisten de toenam tot deze site d.m.v. Een ip blokkade ofzo.

 10. Ik begreep dat de aflevering van gisterenavond, waarin Lucas en Bilal seks gaan hebben, waarschijnlijk heel veel stof zal doen opwaaien in de Moslim landen en zeker Turkije, waar homoseksualiteit totaal niet geaccepteerd is. In sommige landen staat hier zelfs de doodstraf op.

 11. Jamme dat Bilal eruit is, hoop dat hij terug komt, dan heeft Lucas zijn liefje weer terug, en hoop dan dat Bilal uit de kast komt voor iedereen, want vind het nu soort van zomaar gestopt hoofstuk , want de moeder van Bilal weet het en laura maar waarom is het dan opeens gestopt?

  1. Ik hoop het ook! En ik denk ook wel dat dat nog gebeurd….het verhaal is nog niet af…. Heb er verder geen aanwijzingen voor, maar verwacht het eigenlijk wel….misschien wel in de zomerclifff…maar ik hoop eerder.

Geef een reactie