Heb jij de hele zomer gewacht op de nieuwe aflevering van GTST? Wil je alvast een kleine preview zien van de eerste aflevering van seizoen 23?

Nadat Jack  door een woedende Bing opzettelijk is aangereden, wordt duidelijk dat Sjors  getuige is van het ongeluk. De toestand van Jack is kritiek. Overleeft hij de aanrijding? Kan Sjors ooit nog Bing vergeven voor wat hij gedaan heeft?

De crisis tussen Nina en Noud heeft een dieptepunt bereikt als Noud zijn biezen pakt en naar Tokyo vertrekt. Mike grijpt zijn kans en doet er alles aan om Nina in te palmen. En Nina krijgt steeds meer gevoelens voor Mike, die altijd precies op het goede moment romantische aandacht weet te bieden. Maar Mike’s plannen om Nina voor zich te winnen worden gedwarsboomd als Mike zélf gevoelens voor iemand anders krijgt.

Het huwelijk tussen Ludo en Janine is eindelijk voltrokken. Maar waarom laat Maxime, die pretendeert volledig achter hun huwelijk te staan, zich ontvallen dat het huwelijk tussen Ludo en Janine binnen een jaar voorbij is? Wat is Maxime van plan?

Terwijl Nuran worstelt met haar gevoelens voor Rik , probeert ze zichzelf te overtuigen dat Bilal de enige juiste huwelijkspartner voor haar is en wil ze, om twijfel te voorkomen, zo snel mogelijk met hem trouwen.
Nadat Bilal Lucas heeft gezoend, bedreigt hij Lucas en eist dat hij hier nooit een woord tegen niemand mag zeggen. Ook Bilal wil zo snel mogelijk trouwen met Nuran, om zo zijn homoseksuele gevoelens te bezweren.

En dan is er nog de mysterieuze Tim Loderus, die sinds kort in Meerdijk is neergestreken. Tim is gefocust op een aantal bewoners, volgt ze en houdt ze aandachtig in de gaten, maar waarom hij dat doet is volstrekt onduidelijk.

Al deze vragen worden vanaf morgen beantwoord in het nieuwe seizoen van GTST.

6 comments on “Bekijk alvast de shortie voor maandag

  1. Ik zit klaar! Nu eerst het weer & daarna eindelijk weer gtst!

    Morgenochtend die van morgenavond kijken. Met dank aan RTL Lounge :D.

Geef een reactie