Morgen begint het nieuwe seizoen van GTST en speciaal voor deze gelegenheid heeft ‘Mikro Gids’ een interview gehouden met GTST’s nieuwe aanwinst Beau Schneider. Beau werd bekend door de serie SpangaS en de film Radeloos. Hij vond het geweldig om deze bijzondere entree te hebben in de soap. ‘Het mysterie dat rond het karakter is gecreëerd – is hij nou goed, is hij nou slecht – maakt hem extra interessant om te spelen. En door het spelelement wordt er enorm met Tim meegeleefd. Voor veel kijkers bestaat hij bijna echt. Hij zou bij wijze van spreken bij je in de straat kunnen wonen.’ verteld hij aan de Mikro Gids.

De rol van Tim heeft volgens Beau veel in petto: ‘Ik weet niet hoe lang dit avontuur mag duren, maar voorlopig blijft Tim nog wel in Meerdijk hangen.’ Over wat hem dit seizoen te wachten staat, mag hij niets verklappen. ‘Nou vooruit, een dingetje dan: Tim wordt verliefd.’

23 comments on “Beau Schneider: “Tim wordt verliefd”

 1. hey marcus komt ook trug he met zijn dochter kimberley en die heeft ongeveer dezelfde leeftijd als rikki geloof ik dus zou best kunnen dat dat zijn nieuwe liefje word toch

 2. Ik denk eerlijk gezegd ook op Rikki. Alhoewel, of Sjoerd dat dan gaat waarderen? Dat denk ik dan weer niet. En of Rikki op Tim ingaat, weet ik ook niet. Ze heeft toch wel Bram samen met Sjoerd natuurlijk..

  Verder wil ik nog even zeggen, dat heet veel personen Rikki verkeerd schrijven. Ik zie namelijk vaak personen die Rikkie schrijven, maar die E moet eraf!

 3. Ik denk eigenlijk dat Tim verliefd zal worden op Lucas. Bilal is maar een gastpersonage en daarna zou er weer een serieuzer vriendje voor Lucas komen (had ik ergens gelezen?). Tim lijkt me wel wat. Hij kwam toch ook een keer zomaar langs bij Ludo en Janine om te vragen naar Lucas?

 4. Ik hoop dat Tim het nieuwe vriendje van Lucas word
  Tim begint een leuk personage te worden.
  Denk dat Tim mijn nieuwe favoriete personage gaat worden. Erg leuke jongen. En past ook goed in de serie vind ik.
  Ik hoop dat Tim blijft en ik denk dat het het nieuwe vriendje van Lucas gaat worden
  ( Please! 😀 )

 5. Ricky natuulijk, maar ik zag al , is misschien gek maar ik vind hem ook nog op Anton lijken of zie ik dat verleerd , (Is misschien wel echt zijn zoon.) stom he ?

 6. ik wil de mensen om moeten
  die ik ken of niet dat wil ik wel
  als dat kan
  ik ben lid of fan van hun
  ik kan dat ook drama kan ik ook en ook
  toneelstuk kan ik ook wel
  Kusje van Eveline kamperman

Geef een reactie