Maandag 3 September:
Bing probeert zijn gedrag goed te praten. Lucas wordt bedreigd. Sjors vreest voor het leven van Jack. Aysen kan op een ultieme manier wraak nemen, maar doet ze dat ook? We komen te weten wat Tim geheim houdt.

Dinsdag 4 September:
Sjors krijgt slecht nieuws over de aanrijding. Jef confronteert Bing met de gevolgen van zijn daad. Maxime reageert zich af op Janine. Anton liegt over zijn trouwgeloften.

Woensdag 5 September:
Mikes plan lijkt te werken als Nina bekent dat ze klaar is met Noud. Laura probeert Mike te dwarsbomen. Rik voelt dat hij Nuran zijn verontschuldigingen aan moet bieden. Sjoerd zoekt ruzie met Tim.

Donderdag 6 September:
Sjors probeert bewijs tegen Bing bij elkaar te brengen, maar dat is niet makkelijk. Aysen zaagt Nuran door over hoe het nu zit met Rik. Rik zet Yvon onder druk. Mike schrikt als Nina bekent dat ze een grote fout heeft gemaakt.

Vrijdag 7 September:
Mike drukt diepe gevoelens weg. Nina is radeloos omdat haar hele leven overhoop ligt. Het lukt Tim niet om zijn geheim voor zich te houden. Bianca probeert een geheim te ontrafelen. Sjors is getuige van een klein wonder.

45 comments on “Spoilers 3 t/m 7 september (eerste week GTST)

 1. Heb echt zo n zin in dit seizoen nem benieuwt of bing wordt opgepakt hoe ht verder gaat mt de bouwhuisjes wat maxime van plan is tegen janine en of ht haat lukken. Ik denk trouwens wel dat jack nog leeft als ik het zo lees

 2. ik heb ook zeker zin in het nieuwe seizoen. ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. hopelijk wordt het weer een beetje spannend.

 3. Denk trouwens dat Jack t gewoon overleefd heeft hoor,mss wel zwaargewond maar niet dood.
  Ben verder wel heel benieuwd naar wat de schrijvers dit seizoen weer voor ons in petto hebben!

 4. Ik heb er al weer heel veel zin in. Lekker dat half uurtje voor mezelf met een kop thee op de bank en dan vaak een groot deel van de aflevering in spanning zitten. Heerlijk! Ik hoop dat Jack het overleefd, want over hem staat jammer genoeg niets in de spoilers.. Bing mag van mij de gevangenis indraaien want eigenlijk heb ik altijd al wel gehad van ‘Nou, wanneer is het jou tijd om te vertrekken?’ Aysen vind ik ook niet zo geweldig.. Ik zit me maar op te fokken als ik haar in beeld zie, helemaal niet prettig. Hopelijk komt het goed tussen Noud en Nina -> dat vond ik echt een heel leuk stelletje! En Rik en Nuran? Misschien word dat ook wel iets!

  In ieder geval heb ik al erg veel voorpret! Hopelijk houd ik het daarmee uit tot de 3e. Maar jammer genoeg duurt dat nog wel 2 weken.

  1. Hallo Redactie,

   Ik ga naar Gtst Event (ochtendshow) toe, op zaterdag 25 augustus!
   Ook wil ik een stukje daarvan schrijven als jij dat wilt?

   Groetjes van Michael Roggeveen

 5. lijkt me echt spannend te gek kan niet wachten.

  kijk allemaal ook eens op mmkaarten.hyves.nl
  voor al je zelfgemaakte kaarten en heel goedkoop de duurste kaart kost 1,50 ze zijn super leuk en voldoen echt aan je wensen.
  je hoeft niet eens lid te worden kunt ze ook zo bekijken.
  stuur een bericht naar de beheerder welke kaart je wilt of zeg wat je wilt en eht word voor je gemaakt, kost niks extras
  ik zeg gewoon doen………. mmkaarten.hyves.nl de leukste kaartenwinkel op het web
  vertel het verder

 6. haha ben benieuwd! vind het wel een beetje gek dat de naam bilal niet voor komt in deze spoilers. maar die bedryging tegen lucas komt misschien wel van bilal! zo van als je tegen iemand verteld dat we hebben gezoend maakik je af ofso.

 7. Of het een verstandige keuze is moet nog blijken, maar moedig is het in ieder geval. Mark van Eeuwen heeft besloten om zijn acteerwerk voor Goede Tijden, Slechte Tijden af te ronden en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. “Ik was al een beetje onrustig,” legt Mark uit, “en het vertrek vorig jaar van een aantal collega’s zette me dan ook aan het denken.” Volgende week zal de acteur zijn laatste dagen op de set doorbrengen, en in november is hij voor het laatst in de soap te zien.

  En hoewel hij het spannend vindt, kijkt Van Eeuwen vooral uit naar wat er op zijn pad gaat komen. “Ik kan het best nog een aantal jaren heel leuk hebben bij GTST. Maar ik wil mezelf graag verder ontwikkelen als acteur. Er zijn nog zo veel mooie verhalen te vertellen,” vindt Mark.

  BRON: http://www.hyves.nl/topic/18426886/Goede_Tijden_Slechte_Tijden/?fromUpdate=7592&fromHome=1&selectedUpdateId=7592#7592

 8. Janine is zijn moeder niet ene julia en anton is de vader janine kan zijn moeder niet zijn,omdat ze dan moest weten dat ze is bevallen !!!!!!!!!!!!!!

 9. Hoe kunnen jullie nou allemaal zeggen dat janine de moeder is? In de wie is tim app staat dat ze in de USA woont ofzo en hij kent zn moeder gewoon. Beetje onlogisch dus.

 10. Ik denk dat Nina beseft dat ze een grote fout heeft gemaakt door met Mike naar bed te gaan… Nu is ze opnieuw vreemdgegaan en nog erg ook want officeel is ze gewoon nog samen en getrouwd met Noud.

  Ik denk dat Mike en Sjors een relatie krijgen..

  Ik denk dat Tim inderdaad familie is van Anton (zoon) ..:)

 11. jack is inderdaad tot november te zien,dood gaat hij niet,als ik de cast foto zie en er is ook een portret foto van hem gemaakt….bilal en yvonne gaan wel de serie verlaten..

 12. Janine had toch een tweelingzus? Ik denk dat Anton en de zus van Janine samen Tim hebben verwekt ooit een keer, heeeeel lang geleden. Of is dat onlogisch?

 13. Ik denk niet dat tim de zoon is van anton..

  een tijdje geleden las ik ergens dat tim de zoon van marcus is
  Tim heeft de achternaam van zn moeder . Gwen Loderus heette zij , dat is de ex van marcus
  als je een beetje googled kun je het verhaal wel vinden

  vind het jammer dat jack eruit gaat vond hem en lorena zo’n mooi stel samen!

  en ik kan niet wachten tot maandag:D

 14. super leuk word het weer tim is gewoon de zoon van anton ( heb namelijk de eerste aflevering al gezien) en heb nog wat ondekt mike gaat het met nina en sjors doen ben benieuw hoe dit gaat aflopen
  xx

 15. Ik vind het eigenlijk Nina’s eigen schuld dat haar leven overhoop is maar het is ook Mike’s schuld ik hoop dat Mike met Sjors gaat en Nina met rust laat. Nina en Noud horen gewoon bij elkaar.

 16. . . . . . . . . . . . . . . . . .-‘” . . . . . . . . . .“~.,
  . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
  . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
  . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
  . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
  . . . . . . . . / . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /
  . . . . . . ../. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`. }
  . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . /
  . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
  . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. /
  . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
  . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
  . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
  . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
  . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
  . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
  . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./…..\,__
  ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
  . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
  . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
  . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>–==“
  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%.

Geef een reactie