Spoilers 10 t/m 14 september

Maandag 10 September:
Bianca ontdekt een zwarte bladzijde uit Antons verleden. Sjoerd is helemaal klaar met zijn vader. Sjors krijgt goed nieuws, Tim raakt enorm teleurgesteld. Als Bing onuitgenodigd verschijnt, wordt hij keihard weggestuurd.

Dinsdag 11 September:
Mike krijgt slecht nieuws over Noud. Bianca wil dat Anton nu eindelijk eens met de waarheid komt. Aysen boekt een overwinning op Bing. Sjors raakt enorm gefrustreerd als het niet loopt zoals zij wil. Rikki heeft geen zin om Tim te helpen.

Woensdag 12 September:
Bilal en Nuran gaan in ondertrouw, maar Lucas meent dat Bilals leven een grote leugen is. Rik merkt dat Yvon iets voor hem verbergt. Janine zegt een afspraak af, maar Ludo neemt daar geen genoegen mee. Sjoerd gaat in de aanval en maakt Tim grote verwijten.

Donderdag 13 September:
Nuran is getuige van een vechtpartij. Yvon en Rik hebben een grote beslissing te nemen. Om zijn gevoelens te maskeren, maakt Bilal ruzie met iedereen die hem lief is. Mike wordt genegeerd en daar kan hij niet tegen.

Vrijdag 14 September:
Bing doet er alles aan om zijn huid te redden en weet zeker dat dit hem lukt. Tim vraagt Ludo om hulp. Bianca vindt dat Anton zich opdringerig gedraagt. Maxime vertrekt naar het buitenland, maar eerst stookt ze nog even subtiel een ruzie op.

28 reacties

 1. NEEE Maxime mag echt niet ff een weekje weg ofzo. Hoe ga ik dat dan weer overleven? 🙁

 2. Hoop echt niet dat het Maxime lukt om Ludo wn Janine uit elkaar te drijven. Ben juist zo blij dat ze eindelijk weer getrouwd zijn

 3. Ach het is een soap he, Janine en Ludo zullen ook wel vast weer uitelkaar gaan door Maxime. Iedereen gaat langzamerhand weer uitelkaar als ik het zo leest.

 4. Neeeeeeee waarom gaat Maxime weg? Ze is zo leuk!!

 5. Is dat niet die trip naar zuid afrika?

 6. @joke die opnamens zijn pas volgende week

  Spannende spoilers en waarom gaat Maxime naar het buitenland?

 7. Maxime gaat er denk ik tijdelijk eruit, want ze staat wel op de castfoto.

 8. Opnames zuid afrika worden nu gemaakt… Dit is voor de zomerstop opgenomen.. Volgens mij zat Marjolein toen even in Polen ofzo… Waarschijnlijk daarom deze oplossing..

 9. Dit vind ik een rare zin:

  Bing doet er alles aan om zijn huid te redden en weet zeker dat dit hem lukt.

 10. Tim is de zoon van anton en sjoerd is de zoon van janine! Ik vraag me af hoe anton en janine dat geflikt hebben.. Hebben ze baby’s lopen verwisselen ik bedoel maar van als bianca weet dat ze van sjoerd is bevallen hoe kan hij dan van janine zijn? Maaar daar komen we volgende week wel achter!

 11. Wat zal er toch met Jack gebeuren? ik denk dit (ik hoop het niet)

  Bing bedreigd Jack met een pistool of mes en Aysen ziet dit. Aysen moet ingrijpen en schiet perongeluk Jack neer inplaats van Bing.

 12. Sjoerd is gewoon van anton en bianca en tim is de zioon van anton en ene julia

 13. Maxime gaat er niet tijdelijk er uit hoezo zonder haar is het niet leuk

 14. het lijkt op de oude afvleveringen want waar is jack???

 15. Ik denk dat Aysen Bing helpt!

 16. Tim is sowieso de zoon van Anton. Die Julia kan ook best wel de moeder zijn.. Waar waarom hebben ze Tim dan niet gwn bij hen laten blijven? Ik hoop dat we dat snel te weten komen! En Jack? Gaat die dood of met een andere manier uit de serie? Hij gaat er wel uit..

 17. De spoilers klinken weer een keertje lekker spannend! Trouwens is het bekend tot wanneer Yvon en bilal te zien zijn? want aan de spoilers te horen zijn ze er niet binnen 1 2 3 uit. eerlijk geegt vind ik het best jammer dat Bilall niet een vaste rol is geworden!

 18. Vind dat Yvon er ondertussen wel lang genoeg in zit. Ze mag nu best weg. En dan mag ze Tim weer meenemen, want die vind ik bijzonder irritant, en hij is er pas net.

  Het enige wat ik op dit moment nog kan waarderen in GTST is Lucas en Rik/Nuran (als daar ooit nog eens wat van komt)..

  Jack en Lorena zijn het allertofst, maar we weten allemaal dat hier snel een einde aan komt. Respect voor Mark, maar dit is zó niet goed voor de soap !

 19. ik hoop dat Mike en Sjors ’n setje worden, is ze eindelijk van die irritante Bing af. Die past beter bij Aysen. ben zo blij dat de zomerstop weer voorbij is. GTST live was super!! xx

 20. spannende preview:D
  ben benieuwd hoe het maandag gaat lopen..

  kan haast niet wachten

 21. Ik denk dat Maxime er tijdelijk uit gaat…. Maar Marjolijn heeft sinds November 2008
  nog geen fex-wet gehad…

 22. Denk niet dat maxime heel lang weg blijft. Denk dat ze er misschien 1 of 2 weekjes tussenuit gaat

 23. In de verhaallijn gaat Maxime 2 a 3 maanden naar Zuid-amerika!!!

  Dadelijk wordt zij ook een slachtoffer van die gekke Tanja/Tineke?

 24. Gaat maxime er nou 3 maanden uit. Ze zei dat ze een paar maanden weg zou gaan. Maar ik dacht dat marjolein niet met de flexwet te maken had om een of andere reden

Geef een reactie