• 3 augustus 2012
 • Redactie
 • 4

Acteur Ruud Feltkamp had niet de vakantie in Italië die hij verwachtte. De acteur ging al van huis zonder portemonnee. “Ik was bij vertrek mijn portemonnee vergeten maar die heeft mijn moeder nog net op tijd gebracht.” aldus Ruud.

Op vakantie zelf werd het nog erger. De acteur werd bestolen en Ruud twitterde dan ook: “Mijn telefoon gerold in een discotheek in Italië. Hotmail geblokkeerd, dus kan niet met m’n telefoon unblokken. En paspoort vergeten! ppppffff”

Ruud besluit om aangifte te doen op het politiebureau. “Straks hier maar even naar het politiebureau en aangifte doen van mijn gestolen telefoon.”  aldus de acteur.

4 comments on “Ruud Feltkamp bestolen in Italië

 1. Pfffffffff wat en vacantie lijkt me niet leuk om mee te maken aldus of sowel nout mag ik je so noemen? 😉

  veeeeeel geluk met de tf problem
  xoxoxox
  xxxxxxxx
  Heeeeeel veeeeeel Gr. Jenever

 2. Nou, nou. Dat is weer eens wat zeg!
  Ook een vriendin van mij is bestolen op vakantie..
  Ze liep op de plaatselijke markt, en toen ze wilde betalen was haar portemonnee weg? Samen met d’r vriend is ze toen snel naar het politiebureau gegaan daar..
  Maar de marktkoopman stond er nóg eerder dan haar om te vertellen dat er gestolen was bij zijn kraampje. Gelukkig zat er alleen losgeld in, en lagen alle pasjes in haar hotelkamer.

  Het zal je maar gebeuren.. Ik hoop in ieder geval dat je, je mobiel terug krijgt! En zoniet? Dan hoop ik alsnog dat de dader de bak ingaat.

Geef een reactie