• 19 augustus 2012
 • Redactie
 • 7

Robin Martens is komend nummer voor één keer de hoofdredactrice van Meiden Magazine. Het nummer richt zich op het ‘back-to-school’ gaan. Volgens Robin ligt dit haar helemaal. Ze had zoveel ideeën voor het nummer.

“Het was erg tof om mee te werken aan een tijdschrift en de lezeressen een kijkje in mijn leven te geven. Ik had mega veel ideeën: ‘n smartphone winnen, je schooltas pimpen, ik geef handige spiektips en ik vertel hoe ik de klas uit werd gestuurd.” aldus Robin.

Voor het nummer heeft ze ook collega’s Louis Talpe en Guido Spek geïnterviewd. Met haar zus Loïs geeft ze beauty-advies. Het nummer van Meiden Magazine met Robin Martens als hoofdredactrice is nu verkrijgbaar in de winkels.

7 comments on “Robin Martens hoofdredactrice Meiden Magazine

  1. Owh, owh, owh. Wat zijn we weer leuk! ‘Ze woont in een dorp verderop. Ze is niet zo braaf.’ Ten eerste; Gebruik je ECHTE naam als je zo iets schrijft, dit is LAF want je doet ANONIEM. Ten tweede; Je zal het allemaal natuurlijk heel goed weten want ja, je woont in een dorp verderop. Tuurlijk meis, en dat moeten wij geloven?

   Volgens mij ben JIJ de gene die hier NIET braaf is. Want anders had je je niet anoniem gemaakt, als het allemaal waar was.

   BAHBAHBAH!

   – Delilah van Sante.

   1. Dit is belachelijk, zij mag toch zeker zelf wel bepalen of zij dit anoniem doet of niet? Raccisties gewoon.
    Ten tweede wil ik zeggen: st diegene die beweert dat Robin Martens een dorp verderop woont liegt, boeit dat jou? Als jij het zo graag wilt weten, ga je het maar lekker zelf uitzoeken. Dus houdt alsjeblieft je mond en laat mensen jn hun waarde.

    Daar leer je hopelijk nog iets van

 1. Dat je een keer de klas uit gestuurd bent en hebt gespiekt betekent niet meteen dat je niet braaf bent toch , dat gebeurt bij iedereen wel een keer denk ik.
  Maar ik ga deze MM zeker kopen!!

Geef een reactie