• 26 augustus 2012
 • Redactie
 • 31

Ben je ook zo benieuwd naar de eerste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden. Hier vind je de promo en kun je alvast genieten. In de promo is onder andere te zien hoe Mike met Nina en met Sjors vrijt. Hoe Sjors Bing wil laten boeten voor wat hij heeft gedaan en hoe Bilal, Lucas eist zijn mond te houden.

Klik hier voor de promo.

31 comments on “Promo GTST voor 3 september

 1. Als je de hele zomer de wie is Tim app hebt gedaan kan je sinds afgelopen zaterdag de hele aflevering al zien.

  Niet de app gedaan maar toch zien?
  Begin dan gwn nu de app, je hebt alleen een pagina met codes nodig, een makkelijke spelletjes spelen en een paar keer een locatie zoeken die je ook gwn ziet als je heel ver uitzoomt.

 2. Kan iemand niet even dan al die codes vertellen 🙂

  Ben super benieuwd naar die nieuwe afleveringen, maar vond die spelletjes allemaal zo stom dus had die app verwijderd.

 3. Ik denk trouwens halveerde het seizoen dat:
  – Aysen wordt vermoord door Bing
  – Nuran gaat terug naar Turkije naar haar moeder
  – Bing beland in de bak
  – Jack emigreerd naar Wales ofzo
  – Abel Langeveld komt in beeld en schijnt homo te zijn (een vaste rol)
  – De halfbroer van Lorena komt naar Meerdijk (vaste rol)
  – Rosemarijn komt in beeld (vaste rol)
  – moeder van Rosemarijn komt in beeld en krijgt een relatie met Rik (vaste rol)
  – broertje van Rosemarijn wordt een Recurring rol

  1. Denken en hopen zijn 2 verschillende dingen hoor.. Aysen en Nuran zitten er net in die gaanecht niet alweer weg.. -__-” en hoezo zouden er in een x 5 personen inkomen..?

 4. Toen Mike erin kwam zag je hem al naar Sjors kijken.. Ik wist het gewoon dat als ze terug zou komen, erachter zou komen dat Bing is vreemdgegaan, Mike achter haar aan zou gaan en ik denk dat Nina lekker alleen achter blijft.. Of het komt goed met Noud maar daar zal dan wel tijd overheen gaan.. Maarja beetje eigen schuld haha.. Fijn dat het weer bijna begint, elke dag een halfuurtje drama 😛

 5. Ik snap niet zo goed waarom Sjors met Mike gaat… heeft ze geen andere dingen aan haar hoofd ofzo? En Mike gebruikt Nina duidelijk.. zonde van haar huwelijk. Ik zie Mike en Maxime liever samen!!

 6. Kan ook dat Mike dat droomt over Sjors. hij is duidelijk verliefd op haar. & mij lijken ze juist een leuk stel. want op de gtst site staat ook dat hij gevoelens krijgt voor iemand anders. bij nieuwe seizoen. van mij mogen ze zo snel mogelijk een stel worden juist leuk!

 7. Ik had enkele weken geleden veel zin in GTST, toen ik hoorde dat Jack er nog in zat, maar nu met de wetenschap dat hij binnen 3 maanden weg is vind ik er niks meer aan. GTST begint af te glijden naar laag nivo, alle toppers gaan eruit en je krijgt er alleen een turkse/ moslim enklaaf erin, begint een beetje op onderweg naar morgen te lijken.

  een topper die erin mag is Daan Schuurmans, die kan Ludo over een tijdje opvolgen en dan een beetje als een copy van Anton Noordermeer met zijn engelse woorden.

  Ik kijk nu al 23 jaar, maar daar kan wel eens een einde aankomen. als die turken niet snel vertrekken, vooral hoofddoek dragers.

  1. Je hebt wel gelijk, Je hebt Nuran (Valt nog wel mee), Aysen (speelt een bitch maar kan niet acteren) en Mike wat een flutpersonages alleen maar huwelijken kapot maken, maar ik denk dat Tim wel een leuk personage is

 8. Tjah je moet gewoon ermee dealen dat dit bij de samenleving hoort. Begon je ook al te piepen toen Fatima en der vader erin speelde? En rond seizoen 7/8 kwam Ché, Yasmin en Tony… Ik snap je probleem niet echt zo?

  GTST draait al heel lang met donkere en getinte acteurs

 9. Dit vond ik op TV gids:

  Maar Mike’s plannen om Nina voor zich te winnen worden gedwarsboomd als Mike zélf gevoelens voor iemand anders krijgt…

  Sjors dus

 10. 10 september 2012:

  Bianca ontdekt een zwarte bladzijde uit Antons verleden. Sjoerd is helemaal klaar met zijn vader. Sjors krijgt goed nieuws. Tim raakt enorm teleurgesteld. Als Bing onuitgenodigd verschijnt, wordt hij keihard weggestuurd.

  Bron: tv gids

 11. Ik denk inderdaad dat Mike droomt over Sjors. Waarom zou Sjors met iemand anders in bed duiken terwijl haar broer in het ziekenhuis ligt en zij zeif nog getrouwd, ook is dat huwelijk uiteraard over.

 12. Ik denk dat het goede nieuws dat Sjors krijgt is dat ze toch kindjes kan krijgen. Of misschien krijgt ze een fortuin van een ver familielid. Al met al weet ik nog niet wie Tim is. Niet dat ik hem interessant vind, maar het zou immers een belangrijke figuur worden. Ik had geen zin in de app.

  Wel jammer dat Jack weg is; dat maakt de spanning wel minder. Misschien is het niet waar en liegt hij, dat is weleens eerder gebeurd met Ludo die toen dood was geschoten door zijn vrouw. Het was ook niet echt nodig om aan te kondigen dat hij GTST zou gaan verlaten. Best mogelijk dat hij bedoelt: even, tot Gigi weer terug is, of: ooit.

 13. Ow nee ik lees net op twitter dat Jack net zijn laatste opnamen bij GTST heeft gedraaid en dat het een mooi einde was. Nou ja toch jammer.

 14. Met mij werkt het altijd zo dat als ik weet dat een acteur de serie gaat verlaten, ik hem al bijvoorbaat afschrijf. Dan kijk ik eigenlijk niet meer geboeid naar het personage omdat het personage ineens een “vertrekkende acteur” is geworden. Niet aardig van mij vrees is maar zo kick ik een beetje af.

 15. I’m very pleased to find this web site. I wanted to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely savored every part of it and i also have you book marked to check out new information on your blog.

 16. Your way of describing everything in this article is really fastidious,
  all be able to without difficulty be aware of it, Thanks a lot.

Geef een reactie