• 23 augustus 2012
 • Sybren
 • 37

Mark van Eeuwen, beter bekend als Jack van Houten gaat de serie verlaten. Volgende week zijn de laatste opnames voor Mark en in november is hij voor het laatst te zien als Jack van Houten in de serie. “Ik kan het best nog een aantal jaren heel leuk hebben bij GTST. Maar ik wil mezelf graag verder ontwikkelen als acteur. Er zijn nog zo veel mooie verhalen te vertellen.” laat Mark weten aan de Telegraaf

Momenteel is Mark samen met Reinout Oerlemans, Tros en Defensie bezig met een nieuwe serie Diep. Het is nog niet zeker of de serie doorgaat, maar als het doorgaat zal Mark hier zeker een rol in spelen.

37 comments on “Mark van Eeuwen verlaat GTST

 1. Jammer dat Mark van Eeuwen de soap verlaat 😉

  Maar we hebben heel veel jaren plezier van hem gehad!
  Nu maar hopen dat we Nick er voor terug krijgen 😉

  Met vriendelijke groeten,

  GTSTNICK

 2. UGH!!! We houden niemand over zo… Ik hoop dat er een leuk nieuw mannelijk karakter inkomt en niet zo’n dweil als die Louis talpe of hoe hij heet…

 3. Jammmer!! Nu Bas Muijs maar terug smeken!
  Vond Mark een goede acteur in gtst en Jack was ook een goed karakter. Maar ik zal het personage niet gaan missen zoals Anita of Charlie.

  Ik denk dat hij indd dood gaat door het ongeval en hoe loopt het dan met Bing af?! Maar wel een stomme zet om er nu mee te stoppen, het is nu best moeilijk om op later leeftijd goed aan de bak te gaan

  1. ”Jammmer!! Nu Bas Muijs maar terug smeken!” <Helemaal mee eens. Ik denk trouwens niet hij door de cliffhanger dood gaat, Want GTST begint 3 september weer en hij verlaat Meerdijk pas in november. En ik denk niet we 2/3 maanden lang zijn ziekte bed komen te zien. Ik denk dat hij gewoon de cliff overleeft en op een andere manier er uit gaat.

   Wat ik hoop voor Bing, is gewoon een gevangenisstraf of dood zijn we daar ook van af. Het is algemeen bekent dat haast niemand het personage (meer) mag en hem het liefst ziet verdwijnen.

 4. trouwens!

  Telkens als een acteur aangeeft ik het bet nog naar mijn zin en zal er nog niet mee stoppen, gaan ze eruit!: Lieke en Jan gaven dit enkele maanden voor hun vertrek aan en Mark laatst ook in een interview!

 5. kijk allemaal ook eens op mmkaarten.hyves.nl
  voor al je zelfgemaakte kaarten en heel goedkoop de duurste kaart kost 1,50 ze zijn super leuk en voldoen echt aan je wensen.
  je hoeft niet eens lid te worden kunt ze ook zo bekijken.
  stuur een bericht naar de beheerder welke kaart je wilt of zeg wat je wilt en eht word voor je gemaakt, kost niks extras
  ik zeg gewoon doen………. mmkaarten.hyves.nl de leukste kaartenwinkel op het web
  vertel het verder

 6. Ah nee.. Baal hier echt gruwelijk van! Potverdorie zeg.. Ik hoop echt dat ze hem levend de serie uit laten gaan! En dat er dan weer een oud-cast lid terug komt!

  Mark je speelt Jack van Houten echt fantastisch! Heel jammer dat je eruit gaat maar hopelijk kom je nog eventjes langs in Meerdijk!

 7. Heel erg vind ik het niet, maar liever had ik gezien dat Bing vertrok. Daar ben ik echt klaar mee. En met Mike hebben ze ook geen slimme zet gemaakt, man die gast acteert super slecht! Ik hoop dat we wat kunnen verwachten van Tim, vond hem in Spangas altijd al erg goed.

 8. erg jammer! mark is zo goed! nu hij er ook nog uit. charley heeft gtst al moeten verlaten… hoop ook dat bas muis idd terug komt. mark succes met jou verdere werk

 9. Neeeeeeeeeeeee!!!! Marc mag er niet uiiit! las het net by een vriendin van me op twitter, ik schrok me dood. Weer een lekkere acteur uit gtst! Ik snap wel heel goed dat marc niet de rest van zyn leven bij gtst wil hangen en zich verder wil ontwikkelen en bewijzen als acteur. Zo vind ik Erik Vogel een onwijs goede acteur, maar denk ik dat dat een van de redenen is dat marc er uit wil, we kennen erik alleen maar als DE ludo Sanders terwijl hij volgens mij echt veel meer mooie rollen had kunnen spelen. ook is het jammer dat als je als het begrip soapie word gezien in de acteer wereld je al minder snel andere rollen krijgt. daarom vind ik het ook leuk dat gigi al in zombibi te zien was, en nu ook net als marly in Verliefd op Ibiza spelen! Natuurlijk is het niet het einde van de wereld, maaaaar ik vind het echt soooo kut dat marc eruit gaat! eerst Jan al als lekker hapje, nu marc weer! gelukkig is Beau er alvast ingekomen nu idd Bas Muis weer en misschien wat nieuw lekker mannelijk vlees? :d

 10. Weer iemand zonder familielid:
  – Bing (sinds december in seizoen 19)
  – Lorena (sinds begin seizoen 22)
  – Sjors (vanaf november in seizoen 23)

  Nu hopen dat er een familielid van 1 van die 3 erbij komt een aantal voorbeelden:
  – Abel Langeveld (pleegbroer van Sjors)
  – ??? Gonzalez (half broer van Lorena)
  – Stanley Mauricus (vader van Bing)
  – Hans van Houten (Oom van Jack, Sjors en Wiet)

 11. Jammer! Vond Jack en Lorena net zo leuk samen!! Nu moeten we hem missen er zit niks anders op.. Maar leuk vind ik het niet!!

 12. Eigenlijk wel raar om GTST te verlaten zonder te weten wat je gaat doen. Ik zat gisteren Shownieuws te kijken ik wist toen nog niet dat hij eruit ging ze zeiden: na 7 jaar verlaat een castlid GTST ik dacht yes Bing gaat eruit, maar het is helaas Jack

 13. Dit is een drama, GTST begint nu echt naar te worden. Ik kijk al 23 jaar, maar kan nu wel eens een einde aan komen. Ik ergerde me al toen al die turken erin kwamen en vooral met die hoofddoek, dat mot ik niet, en nu weer een favoriet eruit gaat, bloed het echt dood, zonde.

 14. ik heb gewoon de neiging om te twitteren dat hij moet blijven xD

  Jammer dat hij weg gaat zoveel zijn al weg
  Edwin , Danny , Lorena , Charlie , Amy , Nick en dan nu Jack nog 🙁

  Komen dan ook weet wat oude terug zoals Jack en Charlie
  Ronja en Dex mag ook wel terug 😀

 15. sjors (wendela) is eerst paar maanden van dr leven opgevoed door dr moeder in de bajes martine hafkamp daarna is ze bij janine en daniel gekomen tijdje en janin was toen een soort pleegma voor dr en daarna pas bij dr pleegouders de langeveldjes heb seizoen 6 hier staan daar zie je dat allemaal

 16. ik ben nicky
  bing gaat er uit gaat heel slegt rooken gaat dood als de roken heelsleg darmen
  stoppe met de rooken

  bing gaat er uit van gtst afloppen 2013 niewe aflenge voorendeweek weer

  goetjes van nicky

 17. Ppfff niet leuk dat jack eruit is nu:(
  Wou dat hij nog langer bleef in de soap:)
  ik hoop dat ik je nog ergens zie jack op tv laten we hopen van wel:(

  Vriendelijke groet jessica

 18. Mark uit de serie. ? En Laat ie zijn zusje wiet in de steek? Ik vindt het een rare manier van uit de serie gaan.

  zal jack echt gaan missen. wordt wel erg leeg zo in de serie.

  pleaeaeaeaeaeaeaeaeaeaease stay

Geef een reactie