• 3 augustus 2012
  • Redactie
  • 1

Nederland 1 komt vanaf eind augustus met een nieuwe dansshow. In Strictly Come Dancing, gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij, zal Mark van Eeuwen meedansen. Voor Mark is dit niet de eerste keer dat hij meedoet aan een BN’er spelshow. Eerder deed hij al mee aan Just The Two Of Us.

Tijdschrift Story betrapte de acteur toen hij op de fiets richting de dansschool ging. Op die fiets zat ook danseres Jessica Maybury. Naast Mark doet ook Danny Froger mee aan het programma. Overige deelnemers zijn nog niet bekend.

1 comment on “Mark van Eeuwen gaat dansen in Strictly Come Dancing

  1. Lieve Mark, Ik vind jou steengoed in je rol van Jack en ik hou ook van dansen en ik was erg benieuwd hoe jíj op de dansvloer bent, dus ik heb afgelopen keren gekeken naar Strictly come dancing en ik heb er enorm plezier mee gehad door naar jou te kijken.
    Je hebt vrésélijk je best gedaan, ookal kun je, volgens mij, helemaal niet dansen. Ik heb van je genoten en ik heb erg om je gelachen, het was gewoon komisch om je te zien.
    Je bent een teréchte winnaar, alleen al om dat je zo leuk bent. Ik zou ook op je hebben gestemd. Ik hoop dat je nog een tijdje bij gtst blijft, want je speelt de sterren van de hemel. Liefs van Annet.

Geef een reactie