• 19 augustus 2012
  • Redactie
  • 3

Mark van Eeuwen en Ruud Feltkamp doen het nog even rustig aan met de liefdes in hun leven. De 36-jarige Mark vindt het wel rustig zo vertelt hij in een interview. Jonkie Ruud vindt het alleen maar lastig, omdat hij die meisje aandacht moet geven die hij niet heeft.

Even leek het erop dat Mark een relatie had, maar dit bleek geen liefde te zijn. “We kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden, maar het was niet genoeg om een liefde uit voort te laten komen.” aldus de acteur.

Omdat Ruud tijdgebrek heeft is een vriendinnetje alleen maar lastig. Hij vertelt dat hij wel een relatie heeft gehad, maar die strandde door de weinig tijd die de acteur heeft. “En daar voelde ik me zo lullig over, dat ik gelijk heb besloten om in ieder geval tot mijn dertigste alleen te blijven. Nou ja, tenzij ik echt de ware tegen het lijf loop natuurlijk”, aldus Ruud.

3 comments on “Mark en Ruud nog niet aan de vrouw

  1. Deze zin:
    Jonkie Ruud vindt het alleen maar lastig, omdat hij die meisje aandacht moet geven die hij niet heeft.

    Die meisje aandacht geven die hij niet heeft? Hoe kun je het opschrijven. Schandelijk.

Geef een reactie