• 19 augustus 2012
  • Redactie
  • 2

Liesbeth Kamerling, die de rol van Daantje Mus speelde in Goede Tijden Slechte Tijden liep een fobie op door haar baan. De actrice kon niet omgaan met de bekendheid die bij de rol kwam kijken.

“Door het succes liep ik een soort fobie op. Ik durfde nauwelijks meer de deur uit. Ik dacht dat iedereen mij aankeek. Benauwd werd ik ervan. Ik kon niet omgaan met het succes. Het zette mijn leven op zijn kop.” aldus de actrice. Ze voelde zich verplicht te stoppen met de soap, om haar gezondheid weer in goede banen te leiden.

“Mensen verklaarden me voor gek. Zo succesvol en dan alles aan de kant zetten. Maar het interesseert mij niet zo, succes. Natuurlijk vind ik hert leuk als dingen goed gaan en mensen daarvan genieten. Maar het wereldje eromheen, dat is niets voor mij. Mijn broer Antonie had het nog veel erger dan ik. Had hij ergens geen zin in, dan deed hij het niet.”

Gelukkig gaat het sinds enige tijd toch best goed met de actrice. Ze doet zelfs mee met Sterren Springen op Zaterdag.  “Tegenwoordig kan ik beter omgaan met de aandacht, en trekt zelfs de showbizz weer. Ik heb het gevoel dat het ook komt door het overlijden van Antonie. Ik vroeg me af: wat wil ik nou met mijn leven? En ik ging me weer richten op acteren.“ aldus Liesbeth Kamerling.

2 comments on “Liesbeth Kamerling kreeg last van fobie door GTST

Geef een reactie