• 3 augustus 2012
 • Redactie
 • 44

Beste GTST Fans,

We zijn op zoek naar nieuwe ideeën voor de site. Een idee is het opzetten van een forum.
Vindt jij je zelf geschikt als moderator of heb je andere leuke ideeën voor de site ?

Stuur dan je motivatie of mail naar info @ gtstfanclub.nl en laat weten wat jij met de site zou doen.

Met vriendelijke groet,
De redactie van GTST Fanclub.nl

Tags: ideeën

44 comments on “GTST Fanclub vraagt om nieuwe ideeën

 1. nou ten eerste doorgaan tijdens de vakantie. en ik weet niet of jullie zelf vanaf het begin af mee kijken maar daar zou ik dan eerst eens mee beginnen zodat jullie alles weten laat mensen zichzelf inschrijven voor de website zodat er niet zoveel van die onzin berichten naar buiten komen en check eerst goed van wat er verteld word of dat wel waar is haal het als je het niet zeker weet van de site af

  1. gtst is natuurlijk super simplebeauty en het zou super zijn om het in de vakantie te zien maar zij hebben toch ookvakantie nodig???

 2. Ik zou het wel leuk vinden om meer over Tim te weten te komen.
  Doordat ik de app niet kan downloaden, weet ik nog steeds niet wie het is.
  Nu gaan er op deze site wel geruchten maar toch…

 3. Op de gtst site (van RTL4) stond er ook altijd een poll op en ook iedere dag werd er een vraag gesteld of je goed opgelet hebt tijdens de uitzending.

  En een forum is inderdaad altijd erg leuk. Misschien een beetje grof om dit hier te zeggen maar ik vind het echt Kwalitatief Uitermate Teleurstellend (afkorting lijkt me duidelijk) dat ze dat Forum bij RTL4 eraf gehaald hebben

 4. Ik kan niet wachten op de castfoto wie wel en wiet niet op de foto staan.

  – Jack die aangereden is overleefd hij het?
  – Bing gaat hij de cel in?
  – Tim wat doet hij in Meerdijk (vaste rol denk ik wel)
  – Bilal de nieuwe liefde van Lucas (vaste rol denk ik ook)

  Bij de inwoners op GTST.nl staan Bilal en Tim ertussen, maar Yvon niet. Wat denken jullie? Hebben Bilal en Tim een vaste rol?

 5. Mijn advies is om iedereen te laten inschrijven zodat jullie meer toezicht hebben.
  Want het taalgebruik vind ik echt niet kunnen van de mensen die reacties geven.
  Alleen maar gescheld, discriminatie. Ik snap niet waarom jullie die mensen er niet afgooien! Mensen die schelden met ziektes, dat kan toch niet joh!

  GTST is toch een leuk Hollandse serie, maar ook gemoderniseerd. En daar mag je uiteraard je mening overgeven maar doe dat met nette woorden en op een nette manier zeg!

  Wat jullie ook mogen is de site goed updaten! Vele info en fotos kloppen niet meer.

  Florien!

   1. Nou inderdaad ! Ik snap dat je typfoutjes kan maken of dat mensen dyslectisch zijn of zo, maar soms zijn er echt Chinese zinnen hier 🙂 Helemaal zonder punten, gewooon 80 regels aan elkaar vast. Ga terug naar school alsjeblieft !

    1. Inderdaad, typfoutjes kunnen. En af en toe zo’n lange zin waarvan ik hélemaal niets snap, kan ook gebeuren.. Dan maar vragen wat er bedoeld word. Ik vind namelijk dat er best normaal, met leestekens, getypt en gereageerd kan worden, maar mensen terug naar school sturen? Dát gaat me te boven. Mijn moeder bijvoorbeeld, reageert ook wel eens op forum’s. Maar niet echt met leestekens. Ze propt af en toe eens een punt ertussen, maar het is toch goed begrijpbaar. Omdat zij dan niet met komma’s, aanhalingstekens, hoofdletters, e.d. schrijft zou ze terug naar school moeten?

     Dus ik vind gewoon dat er best gelet kan worden op hoe je je bericht opmaakt, (en een tip: Lees je bericht na voor je hem plaatst!) maar nagelang niet iedereen ook direct met leestekens typt hoeven ze van mij nog niet terug naar school..

  1. @Florien, helemaal mee eens.

   GTSTFanclub Redactie: aanvullende op @florien, zeker het inschrijven voor het forum is voor mij een belangrijke voorwaarde.

   Reacties die niet door de beugel kunnen (om welke reden dan ook, die jullie dienen te bepalen) , moeten (direct) verwijderd worden, met een waarschuwing voor de plaatser(ster), komt het vaker voor dan account intrekken.

   Groet, Marjo

 6. inderdaad Florien over dat gescheld en discriminatie dat kan echt niet. En ze mogen die site inderdaad updaten zoals de kopfoto, die foto’s van de castleden (die komt denk ik deze week wel online die nieuwe foto’s)

 7. GTST awards! En dan sneller de uitslag in de twee weken een nieuwe uitslag ofzo! En misschien de site een nieuwe opknap met de nieuwe castfoto’s die binnenkort komen :)?

 8. Ik zit nog op een aantal andere forum’s, en daarvan heb ik een aantal leuke/goede punten die eventueel op deze site toegepast kunnen worden mochten de beheerders het natuurlijk een goed idee vinden. =)

  1. Accounts aanmaken.
  Het aanmaken van accounts zorgt wat mij betreft voor veel overzichtelijker beeld. Bovendien kunnen reacties beter nagetrokken worden, en kunnen niet 2 personen onder dezelfde naam reageren wat verwarring kan oproepen. Je kan bij reacties die absoluut niet getolereerd kunnen of mogen worden ook een ban van een aantal dagen, of permanent doen. Wat ik dan wel aanraad is om dan ook een IP-ban te doen. Hierdoor kunnen ze geen nieuw account aanmaken waarop ze weer dezelfde reacties gaan plaatsen. (Misschien hierbij nog een extratje: Op je account een profielpagina hebben, waar je je bezigheden e.d. op kan plaatsen.)

  2. Duidelijke voorwaarden/reglement.
  Bij het aanmaken van een account (zie hierboven) moet je het vakje ‘Ik ga akkoord met de voorwaarden’ aanvinken. Hierin staat DUIDELIJK beschreven wat wel getolereerd wordt en wat niet. (Zie het extratje hierboven: Op je profielpagina ook nog terug kunnen lezen wat de regels/voorwaarden zijn)

  3. Reactie’s verwijderen/wijzigen.
  Mij lijkt het ook handig als moderators/beheerders de reacties kunnen verwijderen of wijzigen. Evenals bij het verwijderen als bij het wijzigen van de reacties krijgt de gebruiker van het account een waarschuwing, wat hij/zij verkeerd gedaan heeft + (een link naar) de voorwaarden met de vraag of hij/zij deze nog een keer door wil lezen. De gebruiker mag zijn/haar berichten absoluut NIET wijzigen/verwijderen. Zo kun je eventuele ruzie’s of scheldpartijen natrekken.

  4. Gebruikers elkaar berichten laten sturen.
  Je kan de gebruikers met een account zogenaamde PB’s (Prive-Berichten) naar elkaar laten sturen. Hierin kunnen ze dan bijvoorbeeld dingen in vermelden die niet iedereen hoeft te lezen, en zo hoef je elkaar toch niet een e-mailadres o.i.d. te geven. Lijkt me op dat moment echter wél handig om een ‘Meld Misbruik’ knop te maken. Dus zodra hier iets in voorkomt wat de andere persoon echt heel erg ongepast vind, kan hij/zij op deze knop drukken. Het berichtje word dan verstuurd naar de moderators en de gebruiker kan nog een beschrijving bijvoegen wat hij/zij juist zo ongepast vind aan het bericht.

  5. Kalender.
  Kalender plaatsen met wanneer gebruikers jarig zijn, en wanneer de acteurs en medewerkers van het programma jarig zijn.

  6. Prijsvraag.
  Eens in de x weken een prijsvraag waarmee ook daadwerkelijk iets te winnen valt.

  En voor de rest hebben denk ik andere personen nog meer dan genoeg ideeën!
  Liefs.

 9. het is belangrijk dat de website overzichtelijk is.
  misschien is een poll plaatsen of een prijsvraag organiseren ook leuk!!
  misschien is het ook wel leuk als de gtst acterus en actrices zelf iets op de website schrijven. bijv. wat ze van de website vinden.

 10. Hallo,

  Misschien is het leuk om een internetsoap van Gtst te maken op dit site!
  Ik hoor het wel van jullie?

  Met vriendelijke groet,
  Michael

 11. Is er al precies bekend wie Tim is ???

  Zou wel leuk zijn als dat op de site geplaatst word. Voor de mensen die de app niet hebben (kunnen downloaden).

 12. Dit is toch eigenlijk al een soort forum? Wat mij betreft werkt het prima.

  Verder ben ik vóór laagdrempeligheid dus geen accounts. Heel weinig bezoekers zullen een account gaan maken, dus dan zullen er niet veel reacties meer komen. Als er weinig gepost wordt dan zal dit minder bezoekers trekken. Zelf bezoek ik bijvoorkeur sites met een reactiemogelijkheid, ook al maak ik daar niet altijd gebruik van.

  Wat taal betreft, ikzelf heb een middelbare opleiding en ik stoor me zelden aan taalfouten en typo’s. Ik heb eerder het land aan “verbeteraars”. En zo heeft ieder wat. 🙂

  Natuurlijk heeft de eigenaar van deze website de mogelijkheid om naar believen te modereren, dat spreekt vanzelf, want het is zijn site. Als iemand bij herhaling ongewenste uitdrukkingen gebruikt kan een IP-ban volgen. In combinatie met moderatie moet dat voldoende zijn. “De eigenaar van deze website behoudt zich voor om comments zonder opgaaf van redenen te verwijderen”. Daar wordt men vanzelf al voorzichtiger door.

  De kracht van een website is de inhoud. Ik bezoek deze site in de hoop op nieuwtjes en ik lees ook graag wat anderen van die nieuwtjes vinden. Hun meer nieuwtjes, hoe beter.

 13. aller eerst wil ik zeggen dat ik de site al heel erg goed vind, maar het kan natuurlijk altijd beter. ik zou het erg leuk vinden als alle dingen die al op de site staan er op blijven staan.

  misschien is het leuk om om de zo veel tijd (bv iedere week/maand) een interview met één van de huidige of vroegere gtst acteurs op de site te zetten. en dan iedere keer weer iemand anders. dit kan ook een column zijn, en dan op de zelfde manier als ik hier boven heb omschreven.

  ook lijkt het mij leuk als jullie regelmatig nieuwe bloopers op de site zetten. ik weet natuurlijk niet hoe vaak er bloopers voorkomen in de serie, maar bv iedere week een nieuwe. en dan zowel een fragment waarin we het kunnen zien als een stuk tekst waarin staat hoe die acteur het ervaren heeft. dat kunnen bloopers zijn van afleveringen die nog niet uitgezonden zijn, maar als jullie die afleveringen nog even geheim willen houden kunnen de bloopers natuurlijk ook pas na de uitzending op de site gezet worden.

  jullie kunnen vast wel achterhalen vanaf welke datum de acteurs in de serie spelen. het zou leuk zijn als de acteurs ieder jaar op die datum vertellen hoe ze het vinden om in gtst te spelen.

  ook zou ik heel erg graag de audities van de acteurs willen zien. en dan bedoel ik niet van alle oud acteurs, want dat zijn er veel te veel. dus alleen die van de huidige en nieuwe acteurs. zowel vaste als gast rollen.

  ik hoop dat jullie één van mijn ideeën leuk genoeg vinden om op de site te zetten.

  groetjes henriëtte

Geef een reactie