• 3 augustus 2012
  • Redactie
  • 2

Acteur Ferry Doedens kan zijn geluk niet op. Hij is zielsgelukkig met zijn vriend Nuno Azevedo. “Vrijwel alles loopt van een leien dakje!” vertelt Ferry aan Nu.nl.

De acteur heeft een druk bestaan. Naast Goede Tijden Slechte Tijden speelt Ferry de mannelijke hoofdrol in de musical Wicked. Daarnaast moet hij zijn vriendje natuurlijk ook nog tevreden houden, maar dat lijkt geen probleem. De twee spelen namelijk samen in de musical.  “Mensen zeggen dat een relatie tussen collega’s niet kan. Wij houden privé en werk gescheiden en dat gaat goed. En ik moet toegeven dat het best wel een leuke ervaring is om met mijn grote liefde op hetzelfde podium te staan.” aldus Ferry.

Ondanks dat de twee samen spelen, was het niet meteen liefde tussen de acteurs. “De vonk sloeg niet meteen over, tenminste bij mij niet. Maar ik ging steeds meer voor hem voelen naar mate ik hem beter leerde kennen. Ik wil iets blijvends met hem opbouwen.”

Maar blijvends in de vorm van samenwonen ziet Ferry nog even niet zitten. Ze blijven voor nu gezellig pendelen tussen beide woningen.

2 comments on “Ferry Doedens is erg gelukkig

Geef een reactie