Bridge Entertainment brengt seizoen 20 uit op DVD

Bridge Entertainment heeft het complete 20e seizoen van GTST uitgebracht op DVD. In navolging tot de eerste 6 seizoenen is vanaf 16 oktober het 20e seizoen te koop. Speciaal voor de echte fans was deze DVD-box afgelopen weekend al te koop bij GTST Live. De DVD bevat tevens een poster met de castfoto van het 20e seizoen en een deurhanger van De Rozenboom.

102 reacties

 1. Houd dit dan in dat de andere seizoenen niet meer op DVD verschijnen? Dit zal ik heel erg jammer vinden.

 2. waar kan dit dvd halen? kan het ook in Amsterdam zuidoost?

 3. Ga hem echt kopen en hoop ook dat binnekort seizoen 21 uitkomt

 4. GTST brengt de oude seizoenen ook gewoon nog uit op dvd. Seizoen 7 komt namelijk uit in december, seizoen 8 in april en seizoen 9 in augustus 2013.

  Wat gebeurde ook alweer in seizoen 20? Zelfmoord Barbara, rentree Isabella en Morris, 4000ste aflevering, huwelijk Rik en Charlie?

  Jammer ze hadden beter seizoen 19 uit moeten brengen! die was pas goed!

 5. Ze hadden seizoen 14 moeten uitbrengen dood pascall dood benjamin strijd om sill milan laat charlie staan voor het altaar

 6. hoop ik wel dat deze box goedkoper is dan 60 euro vind het nogal veel geld!!!. (dit kostte de box tijdens GTST live)

 7. 60??
  En de andere gewoon 39,- ?

  Jammer dat niemand betere foto’s maakte van de spullen die verkocht werden.

 8. @ marienio
  Vanaf 16 oktober zal de DVD pas in de winkels te koop zijn. Waarschijnlijk is de DVD dan te koop bij winkels als Free Record Shop, Mediamarkt, ect.

 9. @ Inge.

  Hoe weet je dat seizoen 8 en 9 ook uitkomen? Hier is toch nog niets over bekend? Al hoop ik wel dat ze op dvd uitkomen hoor. Lijkt me geweldig!

 10. Lijkt mij ook geweldig als alle seizoen uitkomen. Ik heb tot nu toe alle DVDs. Gtst 12,5, Gtst deel 2, 20 jaar gtst, seizoen 5 en seizoen 6. De eerste vier seizoenen hoef ik niet. Seizoen 20 voeg ik wel toe aan mijn collectie. Ik verheug me op december, dan komt seizoen 7 uit.

 11. Om de 3 maanden brengen ze een seizoen uit, misschien had je dat kunnen lezen toen ze seizoen 4 uit brachten op bol.com

 12. Ik wacht op seizoen 21 en 22! Vanwege Edwin.. hihi

  • Ind! ik dacht precies hetzelfde, als seizoen 21 ooit uit komt ga ik hem zeker weten kopen (voor de Edwin/Lucas verhaallijn)

   • Jaaa, ik wacht ook op seizoen 21 vanwege de verhaallijn lucas en edwin.. hoop echt dat ie snel uitkomt want kan het nergens terugkijken. Ik ga het dan gelijk halen!!

 13. Ik weet dat seizoen 17 en 18 niet echt populair zijn maar die zou ik wel op dvd willen hebben ik heb deze seizoenen nooit gezien ik ben pas vanaf seizoen 19 gaan kijken, maar het zou ook leuk zijn als seizoen 21 er zou zijn omdat ik Edwin mis.

 14. Ik heb de dvdbox ook, er staad inderdaat het verkeerde logo op

 15. Ik denk dat de seizoenen tm seizoen 20 op dvd worden uitgebracht en daarna niet meer. Ik neem dit nieuwe seizoen dan ook dagelijks op, weet ik zeker dat ik deze compleet heb.

 16. Toch vreemd waarom nu ineens zo’n sprong naar seizoen 20?

 17. komt seizoen 16 ook nog uit op dvd?
  daar zit de verhaallijn in met hans van houten

 18. @roy Heb je toevallig ook seizoen 21 opgenomen?? Ik ben al heel lang op zoek naar een scene uit 2010-2011, jammer dat die dus niet wordt uitgebracht…

  Is het zeker dat seizoen 21 niet meer komt??

  Mail me even! pombeer2@live.nl

 19. Weet er iemand in welk seizoen dat verhaal zat van dian en haar stalker?

 20. Ja dat is in seizoen 2 dat is waar ze als eerst wel gestalk door Eem keer die voor haar vader werkt en die ontslachen was

 21. Seizoen 7 ook al in huis maar ben nu pas met seizoen 3 bezig haha best wel spannen ook.

 22. Het zou echt heel erg zijn als seizoen 21 niet meer uitkomt.. alle fans van ludwin zouden die dvd box halen denk ik.. ik ben er persoonelijk op aan het wachten.. en als seizoen 21 niet meer uitkomt dan hoop ik dat ze de afleveringen op rtlgemist zetten ofzo… of dat we ze er ergens anders kunnen kijken, want nu kan ik het nergens terugkijken.

 23. Seizoen 21 komt in november uit voor die gene die het nog niet wisten. Maar heeft er al iemand iets van seizoen 10 gehoord? Ben nu met seizoen 6 bezig. Is echt goed.

 24. Seizoen 7 klaar. Hoop dat 8 snel uitkomt. VERSLAVEND

 25. Ik wil zoooo graag seizoen 21 op dvd!

 26. Ik koop alleen de DVDboxen van seizoenen 1990 tot ongeveeer 2003/2004 later na deze seizoenen vond ik alles veel minder in gtst gaan + dat al de goeie acteurs en actrices eruit gingen. Ik ga iniedergeval de DVDboxen van deze tijd zeker niet kopen, alleen de oudere seizoenen tot 2004!

 27. hallo allemaal weet iemand waarneer seizoen 10 uit gaat komen

 28. wanneer komt seizoen 21 uit op dvd zou deze maand motten zijn… kan hem nergens vinden en bestellen

 29. Seizoen 21 is natuurlijk inmiddels al uit!

  Seizoen 10 staat voor 25 maart 2014 gepland en onder voorbehoud
  volgen seizoen 11 en 12 dit jaar ook nog.

  Of seizoen 22 dit jaar nog gaat verschijnen is nu nog niet bekend,
  maar het jaar is nog jong en er kan nog van alles in de planning gaan veranderen!!

 30. waar kun je de release data van de komende seizoenen vinden?

  • koosalbertsfan@live.nl

   17 juni komt seizoen 11 uit, 12 volgt dit jaar nog en waarschijnlijk ook nog seizoen 22.

   Releasedata kun je achterhalen, door regelmatig op bol.com te zoeken naar GTST.

 31. je kan ook naar spotnet gaan en daar dvd’s downloaden of je kan het op usb plaatsen

 32. je kan ook naar spotnet gaan en daar dvd’s downloaden of je kan het op usb plaatsen

 33. waarneerkomt seizoen 13 14 15 16 17 18 van gtst uit

 34. Wanneer seizoen 13 uikomt is nog een raadsel, ik hoop in 2015! Ik las in een review op bol.com dat er een kans bestaat dat bridge entertaimentmet stopt met het uitbrengen van de dvdboxen wegens slecht verkoop. Ik heb hierover gemail naar Bridge en ben nog in afwachting op antwoordt.
  Zou echt baale zijn als ze ermee zouden stoppen, heb juist op de aankomende seizoen gewacht omdat ik deze het leukste vind. Dus afwachten maaaaaaarr!

  • ik wacht ook op dvd seizoen 13, zal dom zijn om er mee op te houden, ze doen het ook zelf, dvd zijn duur en ze brengen er veel per jaar uit en ze komen op eens met hele andere seizoenen

   • ik heb reactie gekregen op mijn mail met de vraag of het klopt dat ze ermee stoppen. Heel kort : Er is nog niks bekend, het is echt nog even afwachten.
    Dus dan moeten we dat maar doen 🙂

    Ik vind sowieso dat ze erg laat zijn begonnen met het uitgeven van deze dvdboxen. En er zitten in de aankomende seizoenen zulke spannende verhaallijnen dat deze na mijn mening beter zullen verkopen dan de eerste 10.
    Het zou inderdaad dom zijn om nu met de reeks te stoppen. Zal hun door vele niet in dank worden afgenomen.
    En het klopt dat ze best prijzig zijn. De meeste wachten een maand of 2 tot ze op marktplaats te vinden zijn voor 10 euro minder.

 35. Ik heb ook een mail gestuurd naar Bridge. Ik heb gezegd dat ze de DVd-boxen toch ook niet zo luxe hoeven te maken, het moet toch mogelijk zijn de boxen iets eenvoudiger op de markt te brengen. Niet met een kartonnen kaft eromheen, geen stickers op de DVD`s maar slechts een nummer. De kosten voor het maken van de DVD`s zijn natuurlijk ook duur. Dat moeten ze terug verdienen. Of misschien maar 1 box per jaar. Zo komen ze de liefhebbers toch nog tegemoet.

  Het beste is denk ik dan iedereen die de boxen graag heeft een mail stuurt naar Bridge. ER moet veel belangstelling voor zijn willen ze verder hiermee gaan.

 36. Ook ik heb gebeld naar Bridge, ik werd daar heel kortaf te woord gestaan door een mevrouw die daar werk.
  Ik krijg wederom weer te horen er is niets over bekend van seizoen 13, op mijn vraag: hoelang blijft het niet bekend?” krijg ik te horen van bridge: dat is niet bekend”

  Weet iemand meer over de achtergronden want bridge zegt: het heeft met factoren te maken”
  Hebben mensen ideeën hoe we het kunnen laten uitbrengen, maar ik vrees het ergste.

 37. Ik vind gtst nog steeds mooi heb dvd tot seizoen 12 hoop echt wel dat ze door gaan met de seizoenen uit brengen.
  Het begin gewoon nog steeds spannend te zijn ook al heb je gtst op tv maar op dvd is die ook nog steeds spannend
  Nou wachten eerst op 13 af en Dan de rest hoop ik anders klop mijn verzameling niet en ken ik ze weer probeer te verkopen zal jammer zijn

 38. Ik vind gtst nog steeds mooi heb dvd tot seizoen 12 hoop echt wel dat ze door gaan met de seizoenen uit brengen.
  Het begin gewoon nog steeds spannend te zijn ook al heb je gtst op tv maar op dvd is die ook nog steeds spannend
  Nou wachten eerst op 13 af en Dan de rest hoop ik anders klop mijn verzameling niet en ken ik ze weer probeer te verkopen zal jammer zijn

 39. Gewoon alle seizoenen op dvd is wel zo leuk !!!

 40. Ja ik wil ze echt allemaal op dvd heb ze nu tot 12 maar heb ook 20 en 21
  De bloopers deel 1 en 2
  De kerst dvd
  Zal wat dijn als ze 13 tot 19 niet uit brengen
  Dat zal echt niet tof zijn he

 41. Danny medewerker gtst

  Ik heb contacten met de uitgever van de dvd’s, nu is gebleken dat er de aankomende weken vergaderd word, over het wel of niet uitbrengen van o.a. gtst seizoen 13.
  De uitgever heeft de afgelopen periode veel tijd ingestoken, van het maken van de dvd’s van de vorige seizoenen, en nu is de vraag als er 20.000 euro in het maken van de dvd’s worden gestoken en de uitgever verdiend er 10.000 dan is dat weinig, voor de liefhebbers die zitten te wachten op seizoen 13, is het nog afwachten de laatste redmiddel is misschien de uitgever te mailen of bellen.

  • Ik heb al 2x naar justbridge gemaild met de vraag hoe het zat met gtst dvd box, ik krijg 2x een bot antwoordt terug dat het niet bekend is… Er zal toch een alternatief kunnen zijn bijvoorbeeld dat ze het online gooie en je dit bestand tegen betaling kunt downloade, of eerst een kleiner aantal uitbrengen.. Is er buiten justbridge nog iemand die je met deze vraag kunt mailen?

 42. Endemol misschien, daar liggen als het goed is de rechten van deze serie.

 43. Wie van jullie weet al nieuwe spoilers?
  Het duurt weer veel te lang voor wij ze zien!
  Zou daar een reden voor zijn?

 44. Het enige wat je als consument kan doen is om zo vaak mogelijk te informeren bij Just Bridge. Het moet rondom de gtst-DVd`s niet stil blijven. Consumenten moeten laten weten dat er een vraag naar deze DVD`s is. Ik denk ook dat ze eerst moeten beginnen met een kleinere oplage. Ze weten toch hoeveel ze van de andere seizoenen hebben verkocht, dan leer je daar toch van. Als de DVD`s nou helemaal niet werden verkocht dan was dat iets anders.

  Dus allemaal mailen!

 45. Rachel Winterink

  Ik ga ook meteen ff mailen want schrik zo van jullie verhalen.

  Natuurlijk moeten ze ook gewoon de rest van de seizoenen uitbrengen.

  Kom fans we moeten ervoor gezamenlijk vechten.

 46. Hallo fans

  Ik heb ze gebelt en ze zeggen dat seizoen 13 uitkomt op dvd alleen dat duurt nog wel 2 maanden en de andere komen ook uit op dvd .

 47. Dat lijkt me goed nieuws!! Nog meer mensen die dit terug hebben gekregen? Ik heb een lange tijd terug emdemol gemaild, maar van hun heb ik nooit iets teruggehoord.

 48. goedemorgen Met Ferdi

  ik zou wel eens willen weten wanneer seizoen 13 nou eens uit komt ?
  weet jullie dat nou eens het duurt wel lang hoor !!!!
  ik hoop het te mogen horen van jullie

  Groeten Ferdi

 49. Saar zou leuk zijn als alle seizoenen op dvd komen, maar wie zegt dat dan?
  Bridge laat het in het midden, en zou contacten moeten hebben met endemol, dus als endemol het zegt dat het uitgebracht word, zou er misschien wel hoop zijn.
  Ik ben wel benieuwd of bridge de uitgever, ook tegen de fans die bellen zeggen, de vorige seizoenen liepen niet met de verkoop op dvd’s.
  Ik zie op bol.com dat seizoen 8 uitverkocht is, dan loopt het wel om dvd’s uit te brengen zou men denken.

 50. Jaa ik hebjust bridge gebelt en die sei dat seizoen13 uitkomt alleen did duurt wat langer
  en ik vroeg of de andere seizornen uitkwamen en ze zei dat die ook uitkomen
  ik zeg alleen wat hun tegen mij hebben gezegt !!

 51. Ze zijn er uit! Ik heb vanmiddag een mail ontvangen van justbridge dat er vandaag een gesprek was geweest over seizoen 13. In Juli gaat deze uitkomen. Hoe en wat konden ze verder niet zeggen, ook niet over de andere seizoenen. Dit seizoen gaat in iedergeval wel defenitief komen in Juli dus!

 52. Klopt. Ik heb dezelfde bevestiging van justbridge vandaag ontvangen dat seizoen 13 in de maand juli zal uitkomen.

 53. Ohh ik ben zo blij dat seizoen 13 toch gaat uitkomen, was al even bang dat mijn collectie na 1 t/m 12 opeens zou stoppen. Weet iemand of het verder al bekend is wat er na seizoen 13 gaat gebeuren? dus of de rest ook gewoon uit komt of hangt dat weer van de verkoopcijfers van seizoen 13 af ofzo? Nouja ik hoop het maar, ik kijk zelf gtst vanaf seizoen 18 dus zou super graag nog seizoen 13 t/m 17 in ieder geval op dvd willen hebben.

 54. Belangrijk dat alle fans meteen seizoen 13 kopen als hij uitkomt en niet maanden wachten tot hij b.v. een paar euro goedkoper is. Als alle fans meteen kopen of b.v. bij justbridge bestellen via de webshop, is de kans het grootst dat we straks een complete serie hebben. Want het hang uiteraard van de verkoopcijfers!

 55. Deze vraag over alle seizoenen uitbrengen op dvd’s, heb ik aan bridge gesteld en die vertelde mij dat ze allemaal uit gaan komen, en kopen dus niet wachten tot het goedkoper word, of dubbel kopen dan zien ze er brood in.

 56. Inderdaad, je kan hem nu bijvoorbeeld bij bol.com alvast reserveren, dan zien ze ook dat er veel interesse is 🙂

 57. Je kunt seizoen 13 al reserveren bij Bol.Com. Je moet dan wel zoeken op GTST seizoen 13. 21-07-2015 komt die uit.

 58. 21-7-15 komt gtst 13 uit bij bol.com kan je hem al reserveren

 59. Is er al een reactie wanneer de anderen uitkomen?

 60. Ik zou ook graag willen weten wanneer seizoen 14 tot 25 op dvd komen . Heb nu 1 tot 13 wil ze wel graag allemaal op dvd . Weer iemand wanneer wei 14 uitkomt

 61. Nu dat seizoen 13 op dvd is, komt dan ook seizoen 14?? Dat is het vervolg, dat zou te gek zijn! Laat seizoen 14 ook op dvd uitbrengen Please

 62. Marly van der velden Lover

  Toch raar dat ze seizoen 13 uitbrengen en daarna opeens seizoen 20 en 21.

  Ik ben benieuwd of seizoen 14 t/m 19 ook nog uitkomen! Nu missen we heel wat delen.
  Wie weet wanneer ze die andere seizoenen gaan uitbrengen of moeten we weer een jaar wachten?

 63. Ik vind seizoen 1 tm seizoen 5 wel ok met Frits van houten en Martine hafcamp.
  En in seizoen 14 seizoen 15 seizoen 16 speelt Martine ook mee Frits gaat alleen uit de serie bij seizoen 15.
  En als ik het nu op tv zie vind ik er niks meer aan begrijp niet dat mensen dit op dvd s kopen.
  Dan blijf je kopen en dan kan je het net zo Goed kijken zien op tv.
  De zelfmoord van daniel en wraak op p Wassenaar seizoen 7 ging ook nog wel seizoen 8 weet ik niet meer.
  Weet iemand trouwens welke seizoen Maurice seriemoordenaar al die vrouwen hoertjes gaat ging vermoorde en Martine wilde vermoorde en dat hij zelf van het dak af viel.
  Gr van Brian.

 64. Ik heb gebeld naar de bridge ze zeggen, dat ze niet weten wanneer seizoen 14 uitkomt, en de reden weten ze ook niet, wat ik nogal opmerkelijk vind.
  Hopen dat er mensen ook de zelfde vraag neerleggen, uit ervaring weet ik dat het een goede oplossing is, want anders denken ze dat er te weinig belangstelling is.

 65. Allemaal een leuk 2016, ik hoop voor de fans dat alle seizoenen snel uit gaan komen in komende tijd!

 66. Wanneer komt vanaf seizoen 22 op dvd?

 67. ik ben shielry de boo wanneer komt gtst seizoen 14 uit op dvd

 68. ik ben shielry de boo ik ben fijn van jullie wanneer komt seizoen 14 op dvd uit

 69. Wanneer komt seizoen 14 uit op dvd?

 70. ik ben shielry de boo ik woon in haarlem ik heb en vragen van goede tijden van de dvd waarneer komt seizoen 14 uit op dvd

 71. Seizoen 14 komt op 20 oktober uit.

 72. weet iemand of we weer een jaar moeten wachten op seizoen 15?

 73. Weet iemand waneer seizoen 15 uit komt en de rest of dat nog uit gaat komen

 74. Seizoen 15 kun je al bij Bol.Com reserveren voor 14-02-2017. Gtst serie 15

 75. Seizoen 16 komt oktober dit jaar uit!

 76. ik heb seizoen 14

 77. Ik ben shirley de boo komt uit Haarlem waarneer komt gtst seizoen 18 uit op dvd

Geef een reactie