• 23 augustus 2012
 • Sybren
 • 41

RTL heeft vandaag de castfoto voor seizoen 23 gepubliceerd. Op de castfoto is ook Mark van Eeuwen te zien. Bilal en Yvon zijn niet te zien op de castfoto, wat erop wijst dat zij dit seizoen niet meer te zien zijn.

 

Foto: RTL Nederland / Nick van Ormondt

41 comments on “Bekijk de nieuwe castfoto

 1. Jammer, ik vond GTS heel maar dan ook heel moedig om een moslim openlijk homo te laten spelen, maar ik vrees dat ze dat toch maar niet hebben aangedurfd (ik vind de acteur die Bilal speelt ook een lust voor mijn eigen oog hahahaha, dus ik hoop dat hij nog wel even blijft).

  1. Ilona, Mark blijft tot November in de serie te zien. Het was dus waarschijnlijk al wel bekend aangezien de opnames meestal 6 weken van te voren worden opgenomen voor ze uitgezonden worden. Maar een persoon die echt nog een paar maanden in de serie speelt, die zetten ze altijd in de castfoto’s.

 2. Zowel Yvon als Bilal komen nog in de spoilers voor, dus zijn wel nog te zien in het nieuwe seizoen,

  Yvon is een gastrol, wat er met Bilal gaat gebeuren, of hij bv de plek van Jack zal gaan opvullen, hoop het wel, weet ik niet

 3. jammer dat jack eruit gaat met lorena enzo en dat rik en yvon waar de relatie stuk loopt en ook bilal en lukas, alle relaties gaan kapot jammer….

 4. GTSTfannn volgens mij vergis jij je. Ik zie geen Yvon. Maar ik kan wel raden wie stelletjes zullen worden. Opvallend is dat Nina naast Mike staat, Rik en Nuran staan ook wel gelijk. Opvallend is ook dat Sjoerd en Rikki niet veel bij elkaar in de buurt staan. En waarom staat Tim bij Jack? Jack zou eruit gaan. Zou hij dan sterven aan het auto-ongeluk? Zou Tim familie zijn van Jack en Sjors? En onthuld hij dit misschien na de exit van Jack? Wie weet!

 5. Leuk om te zien dat Maxime zo dicht bij Mike staat!
  Vind ze erg leuk samen en ik hoop dat ze ook een langdurig koppel gaan worden samen.
  Als Jack dood gaat in november, kan Lorena wel weer ergens anders heen.
  Dan hebben Maxime en Mike meteen een leuke woning!

  1. Als je goed kijkt, zie je dat hij dichter bij Nina staat dan bij Maxime. Bij Maxime staat hij een ‘stap’ naar voren en bij Nina draait hij zich naar haar toe. Lijkt me dus eerder dat hij een relatie met Nina krijgt dan met Maxime.

 6. Ik denk dat als Jack dood is Lorena het huis terugverkoopt aan Maxime en dat Lucas dan bij haar gaat wonen aangezien hij zo vaak problemen heeft met Janine. Zou wel lief zijn toch?

  1. Wat zeg je me nu, Gtstfites ??? De rol van Bing is wellicht de meest interessante rol van allemaal !!! In feite de jongere versie van Ludo. Sympathiek lijken, maar ondertussen.

   1. Ach nee, weg met Bing, ik vind ook dat dit de meest oninteressante en ongeloofwaardige rol uit de serie is.
    Kwam in de serie als watje en heeft zo een rare persoonsverandering ondergaan waar ieder ander gewoon van in een gesloten inrichting zou zitten.
    Weg met Bing dus en een leuke nieuwe rol er in.

 7. Tim is de zoon van anton en jack gaat er wel uit maar niet dood denk ik ,en nina en mike wordt niks hoor ik denk wel dat nina en noud wel weer samen komen het is en blijft en soap ik hoop alleen dat nuran en aysan tot eind dit jaar blijven en ze moeten zoeken wat ze kunnen en acteren kunnen ze niet

 8. Wat laf van de schrijvers om WEER een homo-relatie in de prullenbak te laten verdwijnen. Blijkbaar hebben zij niet de ballen om binnen GTST een homo-relatie echt tot bloei te laten komen. Wat overblijft zijn weer alleen maar heterostelletjes. Moet deze serie niet een afspiegeling van onze maatschappij zijn ??? Wanneer jullie schrijvers op ‘Safe’ willen blijven spelen, kunnen jullie beter alle homosexuele en alle getinte personages uit de serie schrijven. Wat dan overblijft is een blanke, heterosexuele serie welke tegelijkertijd oersaai is. Juist die diversiteit maakt het de moeite van het kijken waard !!!

  1. volgens mij zijn er al veel homo stelletjes geweest en dat ze aan de knoppen gaan is niet zo gek want er gaan in deze periode meer heterostelletjes kapot en ik snap dat ze op safe willen spelen en wat hebben getinte personages nou met homosexualiteit te maken. en het maakt het juist spannend want nu wil je juist weten wat er met lucas en zijn relatie gebeurd NIET DAT IK IETS TEGEN HOMOS OF GETINTE MENSEN HEB!!!!!

 9. Btw ik heb weleens een mooiere castfoto van GTST gezien (bijvoorbeeld die van vorig seizoen). Ik vind het er een beetje goedkoop uitzien.

 10. Als GTST slim is als Jack de serie verlaat en dat er een nieuwe homosexuele vaste rol in de serie komt (Abel Langeveld???) of als Hans van Houten een zoon heeft kan ook natuurlijk. En hebben de schrijvers niet door dat de rol van Bing op is? Dan kunnen ze zo een nieuw familielid introduceren bij Lorena en Sjors plaatsen.

 11. ik heb eens gezocht op google naar frits van houten

  en tim is echt sprekend frits van houten, zoveel gelijkenissen qua uiterlijk
  veel minder als met anton.

  die app kan natuurlijk ook zijn om ons op een verkeerd spoor te zetten he?

 12. Ik hoop dat tim een zoon is van de lang verdwenen … martine hafkamp.. Zei is jarennnn geleden op een bootje gezet door ludo… Maybe richting afrika … want daar word toch ook iets opgenomen voor GTST? Hopelijk komt martine terug…

 13. Tim is de zoon van anton jack ga niet dood maar denk dat hij zich niet alles kan herinneren en bing moet gewoon de gevangenis in en uit gtst denk dat rik en nuran bij elkaar komen evenals nina en mike want denk dat noud en nina gaan scheiden

 14. noud en nina zijn zon leuk stel aleen passen ze niet zo goed bij elkaar.(kwa types)
  dat nuran en rik bij elkaar komen snap ik wel maar dat rik en yvon uit elkaar gaan snap ik niet!het kan niet kloppen dat yvon en billal in 1 keer verdweenen zijn dus we zien ze zowiezo nog wel ff.(L)3>

 15. Ik zie dat Lucas alleen staat en wel beetje nors kijkt! Ik hoop echt dat Lucas en Bilal een stel worden en dat voor lange tijd! Eindelijk is een homokoppel dat aan elkaar gewaagd is en stof kan geven voor goeie verhalen! Maar ja, dit waarschijnlijk weer een wensdroom! Vreemd eigenlijk dat de helft van het GTST productie team “homo” is terwijl dat je er in de soap bijna niets van merkt! En als ze dan iets starten wat op een verhaallijn lijkt dan wordt dit een jaar later alweer afgeschoten!

 16. Mike Krijgt wat met Sjors, Tim is de zoon van Anton en Janine & Bilal gaat er uit omdat Lucas het niet lang volhoud met een jongen!

 17. Ik vind de foto echt tegenvallen. Toen ik dat stukje van RTL-boulevard zag was er allemaal bordeaux-rood en wit en zwart (oke Mike dan niet). Dus ik dacht dat het juist een hele chique foto werd, maar deze vind ik er echt rommelig en niet mooi uitzien.

 18. Wat een mooie Castfoto van Dit seizoen. I Love Gtst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  I Love alle spelers die erin spelen en ik Vindt dat Jullie allemaal super goed spelen en wie vindt ik de leukste:
  A nina-Marly van der velden
  B sjors-Inge Scharma
  C Lorena-Gigi Ravelli

  A Tim
  B Lucas-Ferry Doedens
  C Noud-Ruud Veltkamp
  Groetjes linsey http://www.facebook.com/#!/linsey.dehaas.1

 19. Wat een mooie Castfoto I love Gtst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En ik vindt alle spelers super goed spelen I Love alle spelers Die erin spelen en Mijn favorieten zijn:
  A nina-Marly van der velden
  B Sjors-Inge Scharma
  C Lorena-Gigi Ravelli

  A Tim
  B Lucas-Ferry Doedens
  C Noud-Ruud Veltkamp
  Groetjes linsey http://www.facebook.com/#!/linsey.dehaas.1

Geef een reactie