• 5 juli 2012
 • Redactie
 • 553

GTST kwam met een super idee om door middel van een app erachter te komen wie de geheimzinnige Tim is. Maar nu blijkt de app zo lek te zijn als een mandje…

Whizzkids hebben de gloednieuwe Wie Is Tim-app van de soap weten te kraken, waardoor zij het spel in de app in één keer uit hebben kunnen spelen en dus ook al precies weten hoe het spel af gaat lopen.

In de app wordt het karakter Tim gevolgd, een mysterieuze jongen die onlangs in Meerdijk opdook. Hij bespioneert de bewoners van het dorp en zijn aantekeningen staan in een notitieboekje dat via de app is te volgen. Maar: om door het boekje te bladeren, zijn onder meer codes en geheime woorden nodig. En die zijn dus al gehacked.

553 comments on “Wie is Tim app geheimen uitgelekt

 1. Wel jammer van de app, maar ik vind het niet heel erg want anders moesten we er nog 9 weken op wachten.

 2. nou… ik kom niet uit die app hoor! heb alles gedaan maar bij die kaart gebeurt niks bij mij. Locatievoorziening etc. staat gewoon aan maar er gebeurt alsnog niks!

   1. mij is het wel gelukt ik heb de kaart verkleind en zo de plekken gevonden ze zitten vlak bij elkaar je moet de pijlen volgen bijv 88 km naar boven en dan zie je vanzelf een vakje dezelfde vakje die je hebt als je begint.

    1. ik snap het niet op welke manier verkleinen?
     met je vingers naar elkaar toe of juist uit elkaar?
     kan je het nog een keer uitleggen met de vingers enzo.
     en ik zie ook geen pijltjes en geen vakje?
     alvast bedankt

  1. Tja. Zo zijn er wel meer personen die uit andere serie’s komen. Mike bijvoorbeeld. ‘MegaToby’ En Yvon kwam uit Nick Battle. Of SuperNick. Kan ook, in ieder geval van Nickelodeon.

  2. Bij mijn lukte dat ook niet! Was bij iemand en die zei je moet dan met je vinger over het scherm van rechts naar links schuiven dan heb je meer spelletjes dat heb ik gedaan en heb mijn eigen uitgelogd en de volgende dag weer ingelogd en opnieuw geprobeerd en dat is gelukt!

  3. Bij mij staat ook locatievoorzieningen ect aan, maar ik krijg de kaart van de hele wereld te zien, die niet te verkleinen is. Weet toevallig iemand de adressen/plekken waar je naartoe moet? Moet ik naar Nederland vliegen?

 3. Haha kan t niet geloven: Tim is de zoon van Anton. Nou maar hopen dat Tim verwerkt is voor t huwelijk met Bianca. Ook wel leuk als t goed gaat is de Fam Bouwhuis weer wat groter.

  1. je bent gewoon zielig bezig als je hier alle antwoorden neer zet misschien willen anderre mensen wel gewoon verdder spelen?

   1. Als andere mensen zien dat zij alle antwoorden ingevuld heeft, en je wil gewoon nog verder spelen dan scroll je gewoon verder door.

    Jij hebt nu misschien wel alle antwoorden gespeeld, terwijl je door wil spelen. Dat is dan helaas jammer. Verder geloof ik niet dat jij nu alle antwoorden onthouden hebt, en als je de volgende keer hier komt neem ik aan dat je dan wel gewoon een reactie verder scrollt.

     1. Hee, ik wil wel weten wat er allemaal is joh, die app vind ik niets, liever gelijk weten hoe of wat..waar heb jij die info gevonden, ik zou dat graag ook willen lezen als het mag! GR

     2. @ Naomi

      Het was dus zeg maar zo waar nu; Moderator – verwijderd. staat er eerst een lijst stond met alle antwoorden.

  2. Vertel meeeer 🙂 hihi waar heb jij die info dan gelezen? kun jij me het vertellen? dan lees ik het verder als het van je mag :))

  1. je moet naar inhoudsopgave gaan en daar zie je als het goed is 2 weken ingevuld staat, klik je op de 2de en dan kun je dus verder.

 4. leuk al die codes, maar ik kom in het notiieblokje niet verder dan blz4
  en kan dus niet verder en waar en hoe moet ik dan die andere codes invullen?

  maar anton is de vader? dat weet je blijkbaar na week 9?

  1. Nee ik ook niet, kom alleen t-m inloggen en invullen daarna gaat hij niet verder en blijft hangen. Zowel op mn Ipod als op mn Samsung S3.
   Weet iemand wat het probleem is, zo kom ik nog niet verder

  1. ja dat doe je toch niet die mensen die hebben gehackt zijn ziek in hun tiring kop daar zit echteen draatje los bij die mensen

   1. ik zelf kan niet over weg met dat soort dingen dus ben blij met de anwoorden want kan het spel niet spellen dus wie inf heeft over gts graag hoor kijk al van af klein kind naar de serie nu dit spel wat ik niet kan spelen om dat ik geen aps heb .

 5. jezus t was een geweldig idee om die app te min gaan ze m hacken hoe kut kan je zijn echt als ze nu voor me zouden staan kregen ze echt een aantal klappen

 6. Allemaal gays die zielige dingen zegge over hackers!!
  Heus 9 weken wachten voor zo’n spel.. Owja hoe kom ik sneller biji week 2 o_0

 7. Als het de zoon van Anton is voor het huwelijk met Bianca dan moet die zoon over de 25 jaar zijn dat kan toch niet?

  1. Ja, er staan een paar van die balkjes met de gebruiksvoorwaarden en de spelersvoorwaarden etc. Dan staat daaronder zo’n half balkje waar niks in staat, daar moet je op klikken. Dan accepteert ie t. Heel irri, ik snapte t eerst zelf ook niet namelijk 🙂

  2. en janine de moeder als je nadenkt aan het begin dat de bouwhuisjes erin kwamen werd bekend gemaakt dat anton en janine tijdens hun studie wat met elkaar hadden..
   1+1=2..ja hij moet ouder zijn dan nina sowieso.

   1. Dan zou Janine het toch zelf ook moeten weten dat ze ergens een zoon heeft rond wandelen…. Is hij niet van Marieke (zus van Janine)

 8. ja inderdaad Edwin was rond de 22 jaar, dus… Maar de acteur achter Tim komt uit ’88 dus is hij rond de 24 jaar in het echt. Dus hij kan makkelijk een personage van 25 of 26 jaar spelen.

  Emile Sandtke speelde ook Dex een jongen rond de 21 a 22 jaar terijw Emile zelf al 27 geloof ik was. En Dilan/Aysen komt uit ’91 en Dilan speelt ook een oudere rol

  1. Het kan ook zijn dat zijn moeder die dokter is, Samantha van Londen, die toen meehielp in het ziekenhuis tijdens dat hele virus verhaal (gespeeld door Marian Mudder). Haar naam komt ook in het notitieboekje voor.

 9. haha tim een zoon van anton! misschien is anton wel een keer eerder vreemd gegaan en is daar Tim uitgekomen. ik had het trouwens leuker gevonden als Tim een zoon van Maxim geweest zou zijn. haha maar beau blijft een lekkertje

  1. misschien is die eerder vreemd gegaan in de relatie en was maxime niet de eerste waar die slippertje mee had. heb dat altijd al vermoed

 10. Ja hoe moet je naar week 2? Moet je dan tot de volgende dag Ofzoow wachten volgens mij komt het op RTL boulevard ik weet niet hoor

 11. Maar het is een vet superrr leuk spellll!!! Ik vond Tim al freake toen ik dat notietieblok zag en nog niet wist dat deze Coole app bestond!!!!

 12. Hoelaat is dat op RTL boulevard ?

  En ik denk dat het iets met Nina, Lucas, Janine, Ludo en Noude te maken heeft
  Weet ook niet waarom

  1. Juwpp Tim is de zoon van Anton & Janine
   Zie je dat dan niett’. Want Janine en der familie komen r vaak in voor en Anton en zn familie komen er vaak in voor, bijna niemand weer want ik speel iedere week de gtst app:)

  2. Juwpp Tim is de zoon van Anton & Janine
   Zie je dat dan niett’. Want Janine en der familie komen r vaak in voor en Anton en zn familie komen er vaak in voor, bijna niemand weer want ik speel iedere week de gtst app:)

   1. Een vermoeden dat Anton de vader is, had ik al.. en idd toen dat geheimzinnige dat Anton en Janine elkaar al konden is erg verdacht dat hun de ouders zijn. Alleen als Janine de moeder is, waarom herkend ze Tim niet toen hij bij hun thuis was?

    In de app gaat het over een Julia Loderus (week 7) en ook over Janine Elschot (eerdere weken). Volgens mijn collega heeft er ooit een Julia meegespeeld (ik weet niet wie dit is). Ik vind het maar een vaag verhaal.. ik zit in week 7, maar ben nog weinig te weten gekomen! Of Anton noemde Janine vroeger Julia haha! 😛 Of Julia was toendertijd een onenightstand van Anton toen hij met Janine ging. (aangezien Mike bij de affaire zei; alweer).

    @personen die de app al hebben uitgespeeld; Hoe doe je dat dan? Want bij mij staat bij week 8 en week 9 een slotje.

  1. Nou niet zo LOGISCH hoor, want die krakers hebben het al uitgespeeld,
   Dus het kan best dat je dan meteen doorkan naar volgende week

 13. Misschien is Janine wel de moeder?!?!
  Anton en Janine kenden elkaar toch nog van vroeger?
  Misschien weet Janine niets meer van die bevalling door geheugenverlies of iets anders… alles kan bij gtst hahah!

   1. Anton had in 1988 een relatie met Janine. Ik las hier ergens boven dat Tim van 1988 is. Nou dat kan het dus geel goed hun zoon zijn. Janine heeft inderdaad aan geheugenverlies geleden een aantal jaren geleden, misschien weet zei inderdaad niets meer van de bevalling.

    Ik zou zeggen wacht gewoon of tot het nieuwe seizoen begint dat weten we het allemaal!

 14. Ik vind dat zo irritant, is het gehackt, prima, maar laat ze dan ook zeggen wie hij is. Ik zou het in elk geval graag willen weten. Dat; we weten het maar we zeggen niks is zoooo flauw!

 15. Wat een amateuristisch gedoe allemaal !!! Een app die eenvoudig te kraken blijkt te zijn. Scripts van nog uit te zenden afleveringen die in een bos (?) worden teruggevonden.

  Het is bewonderenswaardig wanneer je de capaciteiten bezit om op die manier andere techneuten te slim af te zijn. Helaas zijn de personen die het leuk hadden gevonden deze app gedurende 9 weken te volgen nu de dupe. Hoe slim ze dan ook zijn, maar daar wordt dan weer niet bij stilgestaan. Erg jammer dat dit is gebeurd.

  En voor wat betreft die teruggevonden scripts: Hoe is dit mogelijk ??? Je zou toch verwachten dat door de productie er alles aan wordt gedaan om dit soort toestanden te voorkomen ?! Wie heeft hier lopen blunderen ? Ik ben absoluut niet benieuwd naar de inhoud van die scripts. Het is toch veel leuker om te wachten tot je dit mooi uitgebeeld op de televisie terugziet ?!

 16. Nu begrijp ik die groene Heks van Wicked ook. Ze zei je: ‘Kijk anders naar hem.’
  Daar bedoeld ze dus mee dat hij op Edwin lijkt. Maar ik vraag me af waar de Shortie van de Cliffhanger blijft. Want vorig jaar hebben ze ook gewoon een Shortie van de Cliffhanger op internet gezet!!

  1. Nog 8,5 uur te gaan en je kunt de gehele aflevering al via RTL Lounge zien. Dan hoef je niet tot 20u te wachten.

   1. Dat vind ik juist het leukste! Wachten tot 8 uur en dan met al je vriendinnen (&vrienden misschien, ik heb die niet die gtst kijken) met een zak chips op de bank naar de cliffhanger kijken.

    1. nog 8,5 uur wachten? Je kan elke dag om 20.00 op UPC on demand de gehele volgende aflevering al kijken!!!! Ik wacht dus niet tot de volgende ochtend op rtl lounge.

     1. Milena, waarschijnlijk heeft Adriaan geen UPC. Dus ook geen UPC On Demand. Dat betekend dus dat hij géén afleveringen van de volgende dag vooruit kan kijken, en hij dus wel – net als vele andere – moet wachten op Rtl Lounge.

      Dus je kan wel zeggen; ”Je kan elke dag om 20.00 op UPC On Demand de gehele volgende aflevering al kijken!!!!” Maar dit geld alleen maar als je ook daadwerkelijk UPC hebt. En nee, ik heb geen UPC. Adriaan heeft ook geen UPC, en vele andere personen op deze site hebben ook geen UPC.

      Dus je berichtje heeft eigenlijk niet zo heel veel nut, aangezien x % mensen hier maar UPC hebben. En die zullen vást wel weten dat er UPC On Demand is, en dat ze daarmee afleveringen vooruit kunnen kijken.

      – Btw, het lijkt me totaal niet leuk om afleveringen vooruit te kijken. Ik WhatsApp vaak met vriendinnen tijdens de uitzending over de ‘gebeurtenissen’ in Gtst. Zodra ik de aflevering vooruit kijk, zit ik diezelfde avond dus een andere aflevering te bekijken. Het word dan nogal lastig om te WhatsAppen als hun allemaal naar dezelfde aflevering kijken behalve ik.
      Maar goed, ieder zijn eigen mening. Is maar beter ook, anders word het allemaal zo saai! 😉

  2. De promo van de cliffhanger staat al op het internet. Op RTL XL. En op deze site staat hij trouwens ook! Incl. foto.

 17. whahaha moest erg lachen toen ik hoorde dat gehackt was die app, echt leuk en misschien lullig voor de mensen die het echt 9 weken wouden spelen. maar zo een groot geheim was het nou ook weer niet. denk dat het al snel duidelijk was voor mensen

  en tja een zoon van anton, waarschijnlijk uit een slippertje of whatever of voor zijn huwelijk. ach tja. jammer hoor nu ik weet dat die van die familie is denk ik. bla bla dat word weer saai.

  toch blijf het lachen, stomme rtl met hun apps. 🙂

 18. Ik ga zo GTST zomercliff kijken op RTL Lounge. omdat ik hem vanavond niet kan zien 😛

  @Kevin de shortie zetten ze niet online om het spannender te maken.

  Tim gaat erin en Bing gaat eruit denk ik 🙂

 19. Er zit wijnig Nina Noud en Mike in 🙁 jammer ik zou dat ook echt wel willen zien alleen die brief er staat ook dat Nina Mike als een held gaat zien??? Maar het script van gtst is uitgelekd g tesamen met die app en daar las die vrouw een stukje voor en ze zag Nina met scheidingspapieren dus dat zal wel hel leuk worden maar dat betekent wel dat ze weg bij Noud gat en naar Mike (super blij!!!)

 20. ‘Toch voor de handliggend dat Anton de vader is van Tim? Goed opletten in de serie en het ligt zo voor de hand. Hoef ik die stomme app niet voor te downloaden

 21. Het is mij ook wel duidelijk dat hij de zoon van Anton is. De zoon van Anton en Marieke of Anton en Janine is niet voor de hand liggend dan had de acteur en personage veel ouder moeten zijn. Want Marieke speelde alleen in seizoen 4 en 5 geloof ik? En dat zijn nog de begin jaren van GTST.

  1. het is aan de gezichten te zien. bovendien bianca en anton gaan toch weer opnieuw trouwen ofzo. dat moet altijd op een ramp uit komen dus nou anton die nog ergens een kind heeft is een ramp. de meest raarste zal zijn maar dat vind ik ver gezocht van mij

   is dat janine maar bijvoorbeeld marieke de moeder is van tim ofzo hH

 22. ik dacht al dat tim van anton was (en dat zonder ap)
  maar ik denk niet dat hij van janine is want in de clif belt hij met iemand
  en zegt daarin zich nog niet bekent te willen maken
  dus waarschijnlijk belt ie met familie(zijn moeder)

 23. ik heb de cliff ook gezien op rtl lounge ik vond het erg spannend maar wanneer komt marcus dan want hij was er vandaag nog niet zou dat dan in het nieuwe seizoen komen kan niet lang genoeg wachten tot 3 sept

 24. je mag hier geen codes neer zetten’
  maar ook ik heb m al uitgespeeld/
  het is dus te doen.. ook zonder hacken
  lol

 25. In dat bos waar llona liep (meisje die script vond) worden vaker opnames gemaakt voor GTST! Dus zo spannend zou het ook wel niet zijn.

 26. maar daar vroeg ik eigenlijk niet om, waar en hoe moet je die code dan invullen? ik kom niet verder als een kaart..

 27. Over dat spel met die beach club, ik dacht het volgende:
  Voordat je die kaart opent om het te gaan spelen, zie je een stukje kaart met daaroverheen tekst geschreven. Als je goed naar dat stukje kaart kijkt, zie dat het aan de west kust is, bij een boulevard en de N200. Dan kom je uit bij Zandvoort. Het enige is, als je daar bent kun je verder niks aanklikken ofzo, dus ik kom ook niet verder…

  Iemand die wel weet hoe het moet?????

 28. hallo mede gtst fanswij hebben de app we willen achter komen wat hij in meerdik komt alleen we weten niet waar de beach club is weten jullie dat? antwoord aub we willen het heel graag weten
  xxx gtst fans

 29. @Lana: Nou vertel dan maar hoe je verder kunt spelen zonder te hacken… Degene die het niet willen weten moeten het niet lezen.

 30. Bij mij HTC Desire S kan ik hem ook niet downloaden 🙁 staat dat hij niet compatibel is met mijn apparaat :s echt raar

 31. hoe kom je in de volgende weken zonder te hacken???
  kan iemand dat A..U.B vertellen want ik ben de hele tijd aan het zoeken hoe dat moet, ik heb denk ik wel 100 keer dingen als: antwoorden wie is tim of weken verder bij wie is tim ingevuld bij google en kan het telkens maar niet vinden, word er helemaal moe van 🙁

 32. iedereen zegt wel dat ze het spel uitgespeeld hebben maar als er iemand naar vraagt die het nog niet uit heeft en die wil dat ook graag dan houd iedereen z’n mond.
  dat is kinderachtig.

 33. Hoe kan iemand het uitgespeeld hebben met maar 9527 punten? Dat is namelijk de hoogste score. Ik heb alleen week 1 en heb al meer dan 9000 punten. Zal wel onzin zijn dus…

 34. Dit deed ik bij de kaart:
  -Je moet bij instellingen je locatie aanzetten
  -Als het goed is zie je op de kaart nu waar je bent…
  -Je moet uitzoomen tot je gwn heel NL ziet…
  -Dan zie je meteen alle plekken die je moet aanklikken..

  Ik hoop dat dit jullie allemaal helpt!!\

  Xx Hannah

 35. Er komt elke week een nieuwe week vrij, dus het is logisch dat week 2 nog niet te spelen is. Als je spelregels goed leest, had je het geweten. Aanstaande maandag zal week 2 wel speelbaar zijn. De beachclub en garage vinden is ook een kwestie van goed lezen en niet opgeven. Volg de pijl zoals aangegeven in de goede richting en je ziet vanzelf een vierkantje staan.

   1. Domme doos? Als iemand iets anders denkt dan jou, is de persoon in kwestie geen domme doos! Juist jíj bent dat als je een ander gaat uitschelden. Via het internet durf je het natuurlijk wel, maar als je haar Real Life zou zien? Dan was je gewoon hard weggelopen.

 36. hallo

  ik krijg de app niet op mn ipod weet iemand of ik hem ook op de pc kan spelen want men ipod lukt het niet!

 37. IK vind het wel heel raar hoor bij mij kan hij hem niet eens in mijn app lijst vinden…:S
  en ik wil de app wel heel graag 🙁

 38. stom ik heb week 1 alles ingevuld van het notitieboekje codes puzzel en heb de kaart voltooid maar krijg geen badge.. is dit normaal?
  ook gaat mijn score hierdoor niet omhoog?
  ik hoop dat iemand.hier mij bij kan helpen

 39. Hoe kan je op samsung galaxy y voorwaarden accepteren??? Heb ook al dat halve balkje onderaan gedaan maar nog niet….iemand antwoord

  1. ik kan m ook niet accepteren op me iphone! pff al 4 keer opnieuw geinstalleerd en mobiel aan en uit maar niks werkt!

 40. wie weet hoe je voorbij de voorwaarden komt op een iphone 4.. ik druk elke keer op ik ga akkoord, maar hij blijft daarna eindeloos laden! al 4 keer opnieuw geïnstalleerd en iphone opnieuw aan en uit gedaan

  1. Ik heb precies hetzelfde probleem met de iphone 4s, heb gezocht op internet maar heb niks kunnen vinden over hoe je dit op kan lossen..

 41. heey hallo ik ben al ik weet niet hoelang bezig met die app de downloaden
  is hij er eindelijk wil ik registreren en dan doet hij het niet …………… helppp !!!!

  1. Mocht je de behoefte hebben toch Tim Loderus met link neer te plaatsen is dat gewoon mogelijk! Daarnet heb ik gekeken en nu staat de naam Tim er gewoon. Niet met Loderus of link. Maar er zijn natuurlijk ook weer personen die denken; Hee! Dat mag niet. We halen het eraf! Nou, ook dat is weer mogelijk.. Dat is best jammer aan Wikipedia. Maar maak je niet druk! Het is toch al bekend dat Tim de zoon van Anton is. Of het nu op Wikipedia staat, of niet.

  1. Ja inderdaad! Ik vind het ook erg kinderachtig. Maar ik snap Gtst ook wel. Ze weten niet wie echt de app gespeeld heeft, of wie toch stiekem naar de antwoorden gekeken heeft. Dat valt niet te achterhalen. Ik denk dus zomaar dat ze maar weer figuranten van het castingbureau gaan nemen.. Best wel triest, maar erg begrijpelijk.

   Bovendien; Als je een figurantenrol in Gtst wil, kan je je gewoon opgeven bij het castingbureau. Je hebt dan wel de kans dat je of niet aangenomen word, of ook nog voor een andere serie/soap gecast word.

  1. Die blauwe stip is waar jij dan bent.
   Zwarte dingen zijn bonuspunten…
   En als je Tim zoekt moet je uitzoomen tot je heel NL ziet, dan zie je Tim poppetje ook vanzelf

  1. Ik weet niet zeker, want ik heb geen Iphone/Android maar zou het zo kunnen zijn dat je niet beide moet aanvinken en dat je zo verder kan gaan?

   Excuseer me als ik nu onzin uitkraam! Maar dit is vaak het geval.. Dat beide aangevinkt moeten worden, en dat je dan zo verder kunt.

 42. met registreren kan ik alles doen tot dat ik een nickname moet verzinnen ik heb heel vaak geprobeerd en ook verschillende namen ingevoerd maar hij zegt steedt : kan geen verbinding maken probeer het ajb nog eens terwijl il wel wifi verbinding heb weet iemand hoe ik dit op kan lossen ?

  xxx

 43. ik denk dat tim van anton en janine is en dat maxime daar achter gekomen is aangezien zij aangeeft dat ludo en janine geen gelukkige tijd tegemoet gaan. Maxime belt met Tim hierover als onbekende. Tim is geinteresseerd in Rikki omdat het de vriendin van Sjoerd is en hij jaloers is op Sjoerd omdat hij wel een erkend kind van Anton is….en de Sanders familie is nu eenmaal familie van Janine dus zijn die ook interessant voor Tim…..
  pff zo dit is hoe ik erover denk hahahahaah

 44. ik kan niet verder dan blad 4 komt dat mis door dat het pas 1 week is ofzo? maar veder is de app heel leuk hoor beetje veel mb maar verder doet die het prima. hoop dat die maandag of weer met week 2 veder gaat en ik naar blad 5 enzo kan 🙂
  xx

 45. Als Tim van Anton en Janine is moet hij toch veel ouder zijn?!
  Janine kwam in gtst tijdens seizoen 3, hiervoor had ze dan al een ‘relatie” met Anton gehad en daar moet Tim dan zijn uitgekomen. Maar in verhouding zou het niet kloppen want Jack en Sjors zijn ook in de begin jaren geboren en die zijn ook veel ouder dan het werkelijke

 46. en anders had Janine het al veel eerder in de soap moeten hebben besproken dat ze een kind heeft, Janine is niet het type personage dat dat verzwijgd

 47. Weet iemand nog dat die groene heks van Wicked toen tegen Lucas zei ”doet hij je niet aan iemand denken?” Wat zou dat betekenen? En is er al een concreet antwoord wie Tim is, of zijn dat eigenlijk alleen maar speculaties?

 48. Ik denk dat Tim inderdaad een zoon is van Anton, ook zou hij denk ik verband hebben met Nick. Want door wie werd Nick in de auto opgehaald na de brand? Zou dat misschien deze Tim zijn??

 49. Ik krijg in mijn Android App van mijn HTC eigenlijk niets anders dan foutmeldingen en dat de app moet worden afgesloten. Maak je de eerste puzzel, word die afgesloten en zo verder. Echt bloedirritant.

 50. Ik weet ondertussen al wel wie Tim is….maar ik kom ook niet verder dan week 1……Wie kan me dat dan vertellen???

 51. Volgens mij heb ik het geheim van Tim omtrafeld. In zn notitie boekje legt hij heel erg de nadruk op de familie sanders en een naam viell mij op die van marcus.
  (Tim is ook wel een beetje gelijkend gescreened) Toen ben ik op internet gaan kijken en hij had destijds Gwen Faber zwanger gemaakt en is er vervolgens met een ander vandoor gegaan en heeft daar een dochter mee gekregen, Kimberly. Gwen is echter heartbroken vertrokken naar london om abortua te laten plegen en surprise surprise dat heeft ze dus niet gedaan, wat inhoudt dat haar kind nu ongeveer Tim zn leeftijd zou moeten zijn. Vervolgens kwam ik een bericht tegen dat Marcus en Kimberley terugkeren in de serie na de zomer! Goed bedacht of niet?!

  1. nee het is al langer bekend dat Tim een zoon van anton is en ze denken ook van een zus van janine maar ik ben haar naam vergeten

 52. hoi gtst fans. ik werk bij de redactie en mag dit eigenlijk niet vertellen. maar Tim is de zoon van Oom Govert en Jessica (van Linda Roos en Jessica.) Toen zij daar in huis woonden, samen met Hedwig hebben ze een trio gedaan en toen werd Jessica zwanger.

 53. Dat het iets met Edwin (of zijn familie) te maken heeft kun je ook al zien zonder hacken. Als je bij spelletjes helemaal naar onderen scrollt, zie je dat je een foto van Edwin in elkaar moet zetten. Daarnaast vroeg Elphaba Lucas of hij Tim niet op iemand vond lijken.

  Maar als het dus echt gehackt is, zullen de prijzen inderdaad niet doorgaan. Daar speelde ik voornamelijk voor..

 54. OMG hz triest als je iets hacked die mensen zijn gwn nieuwsgierig en jullie zijn hier heen gekomen om t te lezen dus jullie willen het ook weten wie is er nou triets!

 55. Ik denk dat tim de zoon is van marcus en gwen want marcus kiest voor cecillia en niet voor gwen. Gwen gaat uiteindelijk naar amerika en zegt dat ze een abortus laat plegen maar of dat zo is weet nieman dus denk dat tim daar de zoon van is heb gekeken onder de naam meerdijk daar staat een uitgebrijden tijdlijn van gtst als je dat kijk bij personages zie je onder marcus zijn tijdslijn daar staat het in. Let op mijn woorden het is een zoon van marcus en gwen

 56. Daarnaast vroeg Elphaba Lucas of hij Tim niet op iemand vond lijken.

  Kan ook over Tim gaan als het de zoon is van Marcus, het is een Sanders, die “lijken op elkaar.”

  1. jep jeanine

   ik ben op onderzoek gegaan en het zit er sterk in dat tim de zoon van marcus en gwen is

   het is wel erg toevallig want eerts komt misteryjeuze tim in het spel en vervolgens komen marcus en kimberly(dochter van cerille en marcus)
   naar de zomer terug in gtst dus word spannend meer kan ik echter niet vinden

   dus ben het volledig met je eens xx

 57. Mensen reageer toch niet zo dom op elkaar,als er mensen zijn die de antwoorden hier willen vertellen,moeten ze dat maar zelf weten,en als je die niet wil weten dan verlaat je de site toch gewoon i.p.v dat je gaat beledigen?

  1. Cheryl, er mag / mogen geen antwoorden hier geplaatst worden. Dus het is begrijpelijk dat personen hier de antwoorden niet willen weten. En dan hoeven ze de site niet te verlaten, want de personen die hier de antwoorden zetten moeten eigenlijk de site verlaten. En ze reageren niet dom, ze reageren heel juist, want ze weten dat er hier geen antwoorden geplaatst mogen worden.

   Een beetje inlezen kan volgens mij geen kwaad?

 58. Het klopt qua leeftijden toch al niet met sjoert en edwin bouwhuis. Kijk maar op de officiele gtst site. Geboorte acte van bram staat sjoerds geboorte datum ook en op de rauw kaart van edwin ook. Volgends dat ding zit er nog geen half jaar tussen sjoerd en edwin

  1. Gaat Jack er eigenlijk ook uit? Volgens mij stond er bij mijn collega in de gids dat Bing een dodelijk ‘ongeluk” veroorzaakt.

   Sjors zal dit wel gezien hebben denk ik (hoop ik).
   Dan zal ze misschien wel een relatie krijgen met Mike. En als Noud dan terug komt hoop ik dat hij en Nina weer bij elkaar komen.

  2. Inge? Wikipedia, weet je nog? Iedereen kan het aanpassen.. Dus het kan best zijn dat een of andere ‘gek’ die denkt dat deze leuk is het op wikipedia plaatst.

   Wikipedia niet vertrouwen. Lekker wachten tot 3 september, en dan? Dan zullen we weten of Jack dood is, en Bing de cel indraait of voorgoed vertrekt uit Meerdijk.

 59. hoi, ik loop vast met die kaart missie.
  ik heb hier van alles gelezen over kaart uitzoomen tot je heel nederland hebt, maar dat doet die bij mij dus niet..
  heeft iemand ook de plaatsnaam? misschien kan ik het dan vinden

  alvast bedankt

 60. Die kaart werkt bij mij echt niet!:-( ben al een uur aan het zoeken.
  Ik krijg mijn eigen locatie te zien met een blauw rondje, en dan zoek ik door heel Nederland, maar ik zie geen gele, oranje of zwarte blokjes….
  Ik kom er echt niet uit. Wie kan mij helpen? Dit is het enige wat ik nog moet doen…

  1. Channel? ‘Je app is kapot, dus wie zegt ff wie Tim is?’ Die App is niet kapot, je moet gewoon wachten tot Week 2. Week 3 spelen? Wachten tot week 3, en zo verder. Echter had je bijna overal op de site al kunnen vinden over de vermoedens van andere personen wie Tim is.

 61. Sorry hoor, maar ik vind het ongelooflijk dom dat mensen zich afvragen hoe je bij Week 2 komt .. DAT SPREEKT TOCH VOOR ZICH? Je moet gewoon wachten tot de 2 week aangebroken is, net zoals ik dat doe en nog vele anderen.

 62. Hoezo zou ik jou geloven je zegt wat heel anders dan iedereen en als je van de redactie was zou je het lijkt mij niet vertellen

 63. help!! ik kom ook niet verder met de kaart.. zie mezelf wel als blauwe stip. maar iedereen heeft het over gele, oranje en zwarte blokjes en het poopetje van tim. nou ik vind niks, dus please help waar moet ik wezen op de kaart

 64. Jullie zitten redelijk dichtbij allemaal,maar niemand heeft het juist gehad.
  Tim is idd van Anton,maar zijn moeder heb ik nog niet voorbij horen komen.

 65. Bij mij doet de kaart ook niet, kan alleen het blauwe stipje zien verder gebeurt en niks..
  Kan iemand helpen? Of kan iemand de steden of locaties van de vakjes geven?

 66. pff waardeloze app! ik kan hem niet downloaden en nu kan ik helemaal geen apps meer downloaden! het leek mij zo’n leuke app! jammer… dan maar wachten tot 3 september

   1. Ga naar Rtl XL, en typ bij het zoekbalkje: Goede tijden, Slechte tijden in. (Gtst kan ook, maar dan moet je even het balkje dat eronder verschijnt met Goede tijden, Slechte tijden aanklikken) Dan staat er onder al die woorden die je aan kunt klikken (Home – Gemist – A _Z – Series – Films – Nieuws – Exclusief) Goede tijden, Slechte tijden. Daarna staat er als het goed is: Voorjaar 2012 met pijltje naar beneden. Als je hierop klikt kan je (bijna) alle afleveringen vanaf 1990-1991 bekijken. Vanaf 2006 krijg je wel voorjaar / najaar, dus daar moet je een beetje opletten.

    Hopelijk heb ik jullie zo een beetje verder geholpen. Als het niet helemaal duidelijk is, hoor ik het wel.

  1. Het kruisje bij Edwin staat voor dood, maar bij Rikki staat het voor Sjoerd + Rikki. Dus dat ze samen een stelletje zijn 😉

 67. Hee hoe werkt die kaart? Ik heb een iPod 4g en ik hoef alleen nog die kaart te doen, maar bij mij kan je er niet op drukken.. M’n locatie en alles staat gewoon aan.. Kan iemand mij helpen ? Alvast bedankt (:

  Oja, ik snap dat iedereen die antwoorden wilt weten, maar door de antwoorden te zeggen gaat de lol wel van de app af, om hints te geven is wel leuk..

  Xx

 68. Ik heb een difrnce tablet. Totaal onbekend merk.
  Ik kan dus niets via de playstore dowloaden. Ook deze app niet. Als ik op dowload klik krijg ik iets over een envolop die ik ergens moet openen. Maar kan die nergens vinden.. kan iemand me helpen??

 69. Ik heb de antwoorden wel en idd. je moet wachten tot elke week enzoo dus is het onlochisch dat het spel is gekraakt de antwworden misschien maar het spel niet helemaal want iedereen moet gewoon wachten tot de volgende week hoor dus het is volgensmij een slimme truc van de media. DIT IS WAARSCHIJNLIJK ALLEMAAL AL GEPLAND! Oh en voor sommige mensen waarbij het niet lukt met het downloaden; DAT KOMT OMDAT HET NIET VOOR IEDERE TELEFOON IS. HET KAN NIET OP EEN BLACKBERRY SOMIGE SAMSUNG GALAXY IPODS, IPHONES EN MEESTE HTC. DE ENIGE HTC DIE HET GOED DOET IS DE HTC CHACHA.

  1. Idd. Ik heb ‘m ook op de Htc Chacha gedownload, maar een aantal vriendinnen krijgen ‘m niet gedownload op de Htc Wilfdfire en de Htc One X.

   En of het gepland is? Ik weet het niet. Als dat zo was hadden ze zéker niet alle antwoorden op het internet geplaatst, aangezien het hier serieus ging om een figurantenrol in Zuid-Afrika.

 70. Dit hele gebeuren.. de problemen bij het downloaden, het ‘hacken’ van het spel en het script op straat is allemaal met opzet gedaan. Nu praat iedereen nog over GTST.. terwijl er anders na de cliffhanger geen woord meer over gesproken zou worden..!!

 71. Leuk spel de kaart was lastig maar ben er toch uitgekomen
  De laatste plaats in de kaart wist ik niet maar die kreeg ik kadi
  Toen ik een puzzel had opgelost nu wachten op week 2
  Die zal maandag wel beginnen

  1. dat kan niet want sjors en tim zijn ongeveer even oud dus kan dat nooit de moeder van sjors en de oma van tim zijn

 72. ik heb ze geloof ik allemaal gespeeld,
  hoe weet ik dat ze allen rond zijn ??
  heb nl geen badget gekregen
  moet dat of niet ??
  wie weet dit ??

 73. Weet je wat ik denk: Tim is de zoon van Anton.. Het kruisje achter Edwin bedoelt hij dat hij dood is, maar het kruisje voor de naam Rikki betekend eigenlijk Sjoerd + Rikki. Dus hij wil Rikki niet dood hebben.. Ook ben ik er achter gekomen dat de oma van Tim (zie filmpje in de app) dezelfde vrouw is als de adoptietante van Maxime (zie 20 mei 2011). Weten jullie nog de aflevering dat Tim naar huize Sanders kwam om Lucas te bezoeken? Hij zei dat Lucas niet had verteld dat zijn tante (maxime dus) ook daar woonde. Ik denk daarom dat Tim door die Oma zoveel interesse heeft in de Sanders familie

  1. Nou gelukkig maar Lisa ik dacht dat ik de enigste was die dat was opgevallen! dat de oma van Tim de vroegere grouvenante van Maxime is geweest.

   en denk ook dat hij daarom die intresse in de familie Sanders heeft!

   maar ik denk juist dat hij alleen een zoon van Anton is

 74. Tim is de tweeling broer van Edwin die na de geboorte in het ziekenhuis was verwisseld met een andere baby. En die andere baby overleed 1 dag na geboorte. Staat in de extra game die vrijkomt na week 9! Anton en Bianca toch..

 75. Hallo,
  Ik kan mezelf niet regristreren. Je komt op den duur bij de voorwaarden, privacy en het statement, maar daat kom ik niet verder.
  Kan iemand mij helpen?
  Groetjes Truus

 76. Ik kan het filmpje van week 2 niet zien, en hij staat al op wifi! Kan iemand mij uitleggen wat er ongeveer gebeurt of een oplosing geven waardoor ik hem wel kan zien? Alvast bedankt!

 77. Ik erger me blauw, groen en geel aan de personen die gewoon niet goed lezen hoe de app werkt. ‘Ik kan week 2 niet doen, help me?!’ Nee! Tuurlijk kun je week 2 niet doen, je moet wachten tot week 2. En zo is het ook logisch, dat je week 3 en 4 niet kunt doen totdat deze week aangebroken is. Is dat nu zo moeilijk? En om de antwoorden vragen, Kom op zeg! Deze app is bedacht om de zomer door te komen, niet om als kleine kindjes de antwoorden van dat computerspel aan elkaar te vragen omdat je zo graag wil dat je poppetje een stapje vooruit komt.

  Waarom ik me helemaal mateloos aan irriteer zijn de personen die zeggen ‘Als iemand hier de antwoorden wil zetten dan moet die dat maar doen en als jij het niet wil lezen moet je maar van de site wegblijven.’ Nee! Het is juist andersom. Antwoorden mógen hier niet gegeven worden. Dus ga dan ook niet zeggen dat als je het niet wil lezen je maar weg moet blijven, want dat is klinkklare onzin.

  Verder wil ik ook nog even melden dat iemand een ander niet gelijk iemand ‘dom’ o.i.d. moet noemen als deze een ander beeld van Tim heeft dan dat jij hebt. Dat kan namelijk gewoon! Als het bekend wordt in gtst wie Tim is, dán zou er pas een aanleiding zijn om iemand dom te noemen. Maar dan nog hoef je dat niet te doen, want een ander is/was dan net zo hard aan het speculeren als jij. En ja, misschien had jij het wel goed, en de ander niet. So What?! Elkaar dan maar voor ‘dom varken’ en ‘blinde kip’ uitmaken? Wat schiet je daar nu mee op? Respecteer elkaar gewoon. En daar hoort ook elkaars mening en conclusie bij.

  1. Merk nu pas dat er ook nog een andere Roos op de site zit.. Dus de 3 berichtjes hierboven van een andere Roos zijn níet van mij.

  2. Snap jij het niet ofzo Roos?
   Het IS week 2..
   Ik erger me groen, geel en blauw aan jou, je hebt een lekkere grote bek tegen mensen die er anders over denken dan jou, maar je denkt zelf ook niet heel logisch na of wel.. voeg je bij de rest van de snuggere mensen die niet goed lezen of datums kunnen kijken..

   1. Angelique, ik wéét dat het week 2 is. Maar aangezien niemand zei ‘Hoe kom ik in week 3’ heb ik het vervolgens met week 2 uitgelegd. Een lekkere grote bek tegen mensen die er anders over denken dan mij? Ik weet niet wat jij als grote bek beschouwd. Daarbij is het volgens mij voor jóu niet makkelijk om begrijpend te lezen. Ik had ook kunnen zeggen dat mensen zeiden dat ze week 3 niet konden spelen. Maar ik zie niemand die hier om week 3 klaagt. Als ik dat had geschreven had je vast met het commentaar gekomen ‘Er is hier toch niemand die om week 3 klaagt?’ Dus ja, Ik weet dat week 2 vandaag begonnen is. En ik heb het ook over week 3, 4, 5, enz.

    Btw. Waarom lees ik niet goed, en ik kan wel datums kijken.
    Ik denk dat jíj maar eens goed moet gaan lezen. Zo voorkomen we tenminste misverstanden.

    En alsof jij zo lekker snugger bent? Je REAGEERT op MIJN berichtje, dus het is logisch dat je het NIET hebt over die ANDERE Roos. Wie is hier nou zo lekker ‘snugger’ meis? :3

   2. Angelique, wat je nu zegt vind ik nu niet zo netjes.
    Roos legt uit dat ze zich ergert / irriteert aan de personen die hier niet goed begrijpen hoe het spel moet, en legt daarna uit dat je moet wachten voor je week 3, 4, 5, 6, en zo verder kan spelen. En als je goed had gelezen had je begrepen dat ze het met week 2 had uitgelegd. Bovendien leest Roos wel gewoon goed, en kan ze wel datums kijken.

    En daarbij dat andere berichtje van je? ”Ik heb het overigens over de roos van het hele lange berichtje dat nergens over gaat he >.<'' Dit berichtje gaat wel degelijk ergens over. Ze legt uit, nadat ze aangegeven heeft dat ze zich irriteert en ergert aan enkele personen, dat je moet wachten en dat ook de antwoorden hier niet gegeven mogen worden en het dus geen zin heeft om erom te vragen. En blijkbaar kan jij niet zo goed lezen? Want ze geeft ook aan dat je iemand niet dom, of blinde kip e.d. moet noemen nagelang het geen zien heeft iemand uit te schelden. En jij scheld haar nu wel uit met het sarcastische 'Snugger' en 'Lekkere grote bek' (wat ik van die lekkere grote bek overigens niet begrijp, want ze scheld niet zoals jij dat dus wel tegen haar doet)

    En erg lang is haar berichtje nu ook weer niet. Als je tenminste iets zinnigs typt dan word je berichtje automatisch wat langer. Als je een lang bericht wil zien raad ik je aan om naar onderwerp Promo Cliffhanger te gaan en mijn bericht op te zoeken over hoe ik denk dat het verder zal gaan, en wat ik vind van de personages. Dát is wel een lang bericht.

    Verder raad ik je dan maar aan om een berichtje voortaan 2x door te lezen en eerst een na gaat denken voor je wat gaat plaatsen, want deze reactie komt wel heel onzinnig over nu ik het bericht van Roos doorgelezen heb, daarna jou bericht en toen weer het bericht van Roos en ik er dan nu zelf op reageer.

 78. Kan iemand me vertellen hoe ik de update van week 2 kan binnenhalen? Ik kreeg een bericht dat week 2 er is, maar ik krijg hem niet te zien. Blijf 4 pagina’s houden 🙁

    1. op de app staat links bobenaan een tekentje als je daar op klikt krijg je een alina dan moet je op de inhoudsopgaven klikken en dan kun je week 2 openen maar dit kan pas na je hem hebt geupdate suc6

 79. Nog steeds geen antwoord op de vraag
  Wanneer week 2 te spelen is.., tja wachten, maar
  Het is mu maandag 11 uur en nog steeds
  Niks. Wie heeft wel al week 2?

   1. Heb je al geprobeerd met het aan- en uitzetten van je telefoon? Kan zijn dat je dan week 2 binnen hebt. Of kijk eerst eens in de inhoudsopgave van de app, daar kan week 2 ook al tussen staan.

 80. Zou Tim met Maxime gebeld hebben??? Misschien beetje vergezocht, maar misschien weet Maxime ’t een en ander van Janine.
  Vooral aangezien Maxime niet zo geloofde in een mooie toekomst voor Ludo en Janine. “Reken daar maar niet op”.

  Toch hoop ik dat Maxime en Janine ooit normaal kunnen doen.

 81. Zou Tim met Maxime hebben gebeld???? MIsschien weet zij ’t een en ander over Janine.
  En vooral aangezien ze niet geloofd in een gelukkige toekomst voor Ludo en Janine, “reken daar maar niet op”.

  Toch hoop ik dat Janine en Maxime ’s normaal gaan doen tegen elkaar.

 82. Kan iemand me helpen?
  Ik ben net begonnen met het spel maar snap er niets van?!

  Ik probeer bruid te typen bij de eerste en bij de 2e 2206 maar hij zegt steeds: het wachtwoord dat je hebt ingevoerd is niet juist

 83. Gehacked of niet, k denk toch dat t van Marcus is! Wie weet proberen die hackers ons te misleiden? En als k hier lees dat de oma van Tim ook de pleegtante van Maxime was, ligt t vast binnen de familie Sanders, we zijn vooral bij hun gewend aan geheimen en verrassingen toch? K gok op Marcus en Gwen!

 84. Ik snap dat gezeur niet, jullie haten zo te lezen iemand omdat hij/zij deze app heeft gehackt? Wat maakt jullie dat nou uit? Als jullie gewoon eerlijk willen spelen dan jullie dat toch? Jullie zijn zelf waarschijnlijk ook niet eerlijk anders zou je niet op dit forum terrecht gekomen zijn!

  1. ben het helemaal met je eens en dat zeuren gaat hier niet alleen over een app
   maar op alles en iedereen word hier commentaar geleverd doet dan geen spel en kijk geen gtst hoef je je ook aan niemand te ergeren

 85. Hoe kom je achter die codes in het spel? Staan er ergens hints in het spel zelf? Ik kan er maar niet achter komen. Week 1 heb ik hier gezien, maar hoe kom je erachter?

 86. ik heb een website gevonden met alle codes….willen jullie die hier gepresenteerd hebben??
  Tevens is het antwoord niet: de zoon van Frits hoor…

  1. Als je de site kopieert en hier neer zet dan kan iedereen zelf beslissen of ze kijken of niet.
   Want ik wil ze bijv. Wel weten maar ik kan me ook goed voorstellen dat mensen het niet willen weten;)

 87. voor de mensen die niet de kaart opdracht kunnen doen zet je telefoon even uit en log even opnieuw in dat helpte bij mij wel

  groetjes

 88. Hoe kunnen mensen die codes weten? Ik kom er echt niet uit wil iemand reactie geven?? Zal ik zeer fijn vinden haha

 89. Wat moet je doen op de kaart? Als ik namelijk inzoem op nederland gebeurt er niks. En hoe/waar moet je die codes invoeren?

 90. michelle; je hebt ze verkeerd ingevoerd volgens mij?? de eerste is 2206 en de 2e bruid anders weet ik et ook nie :S

 91. Mensen zeur eens niet zo over de codes. Als je op de app op mijn profiel klikt en dan meest gestelde vragen staat er onder het kopje “hoe vind ik codes om informatie te “unlocken”? Dat je het via social media, kranten etc vindt. Het wordt dus legaal bekend gemaakt. Kap met dat gezeur als je het allemaal niet aankan 😛

 92. Had vandaag trouwens ook een officiele update via de google play store. Daar stonden de codes in de beschrijving. Zo’n geheim is het dus niet..

 93. Antwoord week 5: bram is geboren op 18 novemer waar zal dit mee te maken hebben. Zeggen deze antwoorden iets over tim’s verleden?

 94. Tsjaa, vind de App niet helemaal geweldig.. Ik kan heus wel een paar weekjes wachten tot GTST weer begint. Bovendien kom ik er helemaal niet uit, bij die App. Wel jammer dat de antwoorden oude zijn gekomen, maarja, dat had je kunnen verwachten.

 95. Leuk form dit, zo een form is bedoelt om met elkaar te praten over een serie maar niet voor dikke discussies en ruzies xd #leukezamenleving

 96. Kan iemand mij vertellen op welke straat tim dat meisje tegen kwam wat je op de kaart moet zoeken? Ik kan het nergens vinden

 97. Ik denk dat ze expres codes hebben laten ”uitlekken”
  iedereen denkt nu te weten wie Tim is, maar eigenlijk weet nog niemand het…
  Met deze codes zou je dan bij de zoon van Anton uitkomen, met de echte antwoorden kom je er achter wie Tim echt is. 😉

 98. Mensen hou toch op met Martine Hafkamp ze komt niet terug.

  Anton is zoiezo de vader, maar wie is de moeder? Bianca??? Of is hij eerder vreemd gegaan?

 99. We weten nu dat Anton de vader is,maar de moeder?…

  Toen Anton en Janine elkaar voor het eerst zagen bleek dat ze elkaar al konden van hun studententijd en dat ze toen iets gehad hebben. 1+1 = 3 (Tim)?

  Tim ging bij Janine langs en vroeg of Lucas thuis was. Volgens mij was dit een smoes.

  Als dit waar is dan is Tim de halfbroer van Nina en Lucas maar ook van Sjoerd.

  1. Melody Klaver gaat Kimberly Sanders spelen in GTST is bekend gemaakt dus is het nu ook wel zeker dat zoizo Hugo Metsers als Marcus Sanders terug keert en dan eveneens Kimberly Sanders dus 😉

 100. Tim is de zoon van Anton en Janine. Maxime heeft Tim naar Meerdijk gehaald om wraak te nemen op het huwelijk van Ludo en Janine.

 101. Ik snap er niets van. Ik voer de code bruid in, maar deze wordt niet geaccepteerd. Idem met de cijfercode. Hoe kan dit? Ik heb al gelet op hoofd- en kleine letters.

 102. Als ik op de kaart klik krijg ik ook serieus een kaart maar dat is het dan ook wel. Weet iemand hoe je dan het spel moet spelen?

 103. ik geloof die hele ab niet ik denk dat het is om ons om de tuin te leiden want stel hij is de zoon van anton waarom wil hij dan iedereen in de gaten houden en heeft een notitie boek van alle bewoners

 104. Ok dus Tim is de zoon van Anton. Maar ook de zoon van Janine zoals sommigen hier suggereren?? Ik bedoel, hoe kan Janine een zoon hebben en niet weten dat ze een zoon heeft?? Je kan toch niet een hele bevalling uit je geheugen hebben geblokkeerd, kom op zeg, hoe ongeloofwaardig wil je het hebben!

  Ik dacht in eerste instantie trouwens dat hij de zoon van Marcus was, gezien de geruchten dat hij terug in de serie komt. (“kijk anders naar hem” vatte ik dan op als “want hij is je neef”) Leek me eigenlijk leuker ook…ik bedoel, wat heeft een zoon van Anton verder nog toe te voegen behalve dat ie het huwelijk van Bianca en Anton waarschijnlijk op wankele schroeven gaat zetten.. Tenzij Marieke natuurlijk de moeder is, dat maakt het een stuk interessanter!

  1. Ik denk dat ze hem afgestaan heeft bij de geboorte.
   toen Tim op bezoek was vroeg ze zich niet af of dat haar zoon kon zijn.

   Maar ik kan het natuurlijk ook mis hebben.

 105. voor alle nieuwschierige (waaronder ikzelf)…hier een site met alle codes….
  Voordat er weer discussie ontstaat lijkt dit me een goede oplossing, dan kan iedereen zelf beslissen of je kijkt ja of nee…..

 106. Dit is echt een leuke app!
  Ik kan alleen niks vinden :s
  En ik vind het zonde om alle codes in te voeren.
  Ik kan de filmpjes bekijken, alleen die van lysette niet.
  Weet iemand hoe dat kan??

  xxx

 107. Nieuwe hint:

  Tim heeft een vriendin en die wil weten waarom hij Nina volgt ik denk dat Tim ook familie van Nina is

 108. Ik snap niet hoe mensen aan codes komen, je hoeft ze niet te zeggen alleen hoe komen jullie eraan? Hihi en de weken kun je zelf niet openen die gaan vanzelf open

 109. @fan niet alles overnemen van wikipedia want daar staan heel vaak onwaarheden op!

  Melody klaver zit momenteel op de toneelschool in maastricht. en als je op de toneelschool zit mag je geen projecten buiten om de toneelschool aannemen. en ten tweede liet melody een half jaar geleden op twitter weten, dat ze de soaps tegenwoordig erg slecht vond!

  of kimberly en marcus uberhoupt terug komen in gtst, vraag ik me ook af.vorig jaar werd namelijk ook gemeld door dezelfde bronnen, dat Marlies alcmaer de rol van Maxime’s adoptie moeder zou spelen, dat is ook nooit gebeurd. maar ik zou het heerlijk vinden want dat wraak nemen tussen maxime en ludo wordt een beetje uitgekouwt.

  Ik ben ook al jaren voorstander geweest. voor familie van Janine in gtst. want ze valt of staat zonder Ludo. breng haar zus Marieke en haar kind terug. kan daar weer van alles mee gebeuren.

  en als Tim idd de zoon van anton en marieke/janine is zou ik geweldig vinden. want dan wordt er een brug geslagen tussen de tweee grootste families in gtst! drama drama!

 110. MENSEN!
  HELP!

  ik weet niet hoe je die vragen op de kaart moet oplossen!

  HELP ME PLEASSE!!!

  xxxxxxxxxxx

  p.s. geef a.u.b. antwoord!! ik heb het echt nodig!!

 111. Nieuwe hint: Tim is in 1991 geboren, dus hij is 20 of 21 jaar. Anton en Bianca zijn 25 jaar getrouwd, dus is Anton eerder vreemd gegaan?

 112. hallo, de codes kun je allemaal op internet vinden als je zoekt in google, wie is tim?
  maar hoe kun je het spel uitspelen als het per week word geopend, lijkt het me vrij onmogelijk

 113. Ik kan niet verder komen met het zoeken naar die Beach club, waar die ging optreden.
  Waar kan ik die Beach club vinden? Er staat 89 km vooruit, maar ik snap er niks van!!

 114. Het is natuurlijk niet echt leuk dat hij uitgelekt is maar ik wil eigenlijk toch nog wel tot het einde komen maar ik kom niet meer verder bij week 2 kan iemand vertellen wat de codes zijn?

  Gr.

 115. Hey het is natuurlijk niet leu dat de ap is uitgelekt maar ik wil het nog wel afmaken maar ik kom niet meer verder bij week 2 de codes dan weet iemand die al?

  Kan die ze dan zeggen?

  Xxxx

 116. Haha wat een speculaties! Tim een de zoon van anton, tim is de zoon van frits, tim is de zoon van marcus en tim is de zoon van Ludo en Dian? ik speel die AB niet, ik vind het niet erg om een paar weken te wachten. haha en ik geloof niets totdat ik het na de zomerstop zelf bij Beau uit z’n mond hoor.

 117. Als je het zoeken naar Tim op de kaart wil spelen moet je eerst de kaart aantikken en als de kaart dan verschijnt je

 118. Ik zou graag willen weten hoe het precies met die kaart zit.
  Ik heb een anatal schilden weten te vinden, deze heb ik omgedraaid en ontving een paar punten. Daarna heb ik Tim gevolgd naar de plaatsen was hij moest zijn en naar toe ging.
  Maar hoe nu verder ?
  De badge van week 1 kan ik niet bemachtigen.
  ook snap ik het spel niet waar Tim op het terras op zijn laptop iets opzoekt in “Vindie”.
  Het begint met een S maar wat moet je doen in / na dat filmpje ?
  Ik weet het niet.
  Graag jullie hulp.

  Marlie

 119. Gigi Ravelli en Ruud veldkamp gaan er dus voor 3 maanden uit, maar word de zomerstop daarbij gerekend of niet?

 120. Ik heb vanochtend week 3 geopend, en ik heb alles al gedaan. Ik kom alleen niet verder bij het spel met de dozen, ik blijf steeds steken bij level 8. Weet iemand tot welk level je het spel hebt gewonnen? Zelf denk ik, met de aanwijzingen van week 3 dat Jeanine de moeder is van Tim, en Anton de vader aangezien zij vroeger iets hadden.

 121. kan je de tim app ook op internet doen ik heb namelijk al te veel bestand en op mijn iphone gaat het ook niet ?
  alvast bedankt

 122. Leuk zo’n forum, wasrbij iedereen met zijn
  Eigen ding bezig is en vragen gewoon niet beantwoord worden.
  Ik heb al meerdere keren gevraagd hoe ik week 3
  Kan doenloaden; viade appstore gaat
  Het niet want daar staat de gewone app, en die heb ik al.
  Dus wie kan me vertellen hoe ik week 3 op
  Mijn iphone te krijgen zodat ik verder kan spelen?

  1. elke maandag kan je een update doen, als je de app geopend hebt en dan heb je links bovenin een menu’tje staan en dan moet je op die inhoudsopgave klikken en dan moet ie elke week erbij komen staan..

 123. ik kan ook geen weken downloaden of iets, ik verwijder de app steeds en download hem opnieuw, dan krijg je automatisch die week erbij 🙂

 124. In week 3 blijkt dat Tim zeer geinteresseerd is in het verleden van Janine, maar er zit ook een kaartje bij van “mama” uit de USA. Janine kan dus onmogelijk Tim’s moeder zijn. Ik ga voor: vader Anton, moeder Marieke (zus van Janine). Anton kende Janine immers van vroeger, dan moet ie haar zusje ook gekend hebben..

 125. Je moet ff op internet zoeken bij google ; tim gtst dan krijg je ergens een lijst met alle code’s van de week ik heb ze echt chillzz

  Xxx

 126. Ik heb de app op mijn ipod touch 4 , en bij mij werkt hij de weken automatisch bij. toen ik vanochtend wakker werd kree ik een melding dat ik week 3 kon gaan spelen…

 127. Wil iemand mij helpen! Ik heb de app gedownload alleen ik probeer al een half uur een spelersnaam te krijgen maar niks doet het. Of hij is in gebruik of hij is ongeldig??

 128. Excuses ik heb voor mijn vakantie (dacht ik) de link gegeven voor alle codes, maar zie nu dat ik de link zelf vergeten ben….
  ALLEEN VOOR DEGENE DIE DIT GRAAG WILLEN WETEN OPENEN!!!
  Geen gezeur van mensen die t niet willen weten, dan moet je hem dus niet openen!!!!

 129. Ik kan het spel helemaal niet spelen.. Ik kan geen naam aan maken, overal staat onjuiste volledige naam. Weet iemand hoe dat kan?

 130. Ik weet het nu voor 100% zeker de ouders van Tim zijn Anton en Janine. Er was weer een bericht van Tim: een brief tijdens het studeren van Janine.

 131. Ik weet het nu voor 100% zeker de ouders van Tim zijn Anton en Janine. Er was weer een bericht van Tim: een brief uit de studententijd van Janine

  1. @ Gtstfites: ja maar als je goed hebt opgelet zit er ook een kaart bij in week 3 gericht aan Tim. Met de tekst “Big hugs uit de U.S. of A.! Liefs van Mam”. Tim’s moeder dus! Janine zit niet in de VS dus dan kan zij toch onmogelijk zijn moeder zijn!
   Lijkt me sowieso heel raar als zij een kind zou hebben gebaard waarvan ze het bestaan niet eens weet (ze herkende hem niet iig toen hij in huize Sanders was)…tenzij het om een adoptie gaat maar voor zover ik weet heeft Janine nooit een (ongewild) kind laten adopteren..

   Maar gezien zijn interesse in het verleden van Janine denk ik wel dat Janine iets met Tim’s ouders te maken heeft…ik denk daarom dus dat Marieke, de zus van Janine, zijn moeder is en Anton zijn vader. Dat zou op zich iig kunnen aangezien Anton Janine kent uit zijn studietijd en als hij Janine toen heeft gekend dan is het op zich ook niet onlogisch dat ie haar zus(je) ook heeft gekend!

   Het verklaart ook de opmerking van Ephalba aan Lucas “kijk anders naar hem”: hij zou in dat geval dus én de halfbroer van Edwin én de neef van Lucas zijn!

 132. Tim is geboren in 1991, janine zit er in sinds 1992 dus tim is geboren voordat janine in gtst kwam. Dus die mogelijkheid is er wel dat janine de moeder is en voor adoptie heeft af gestaan omdat ze te jong was.

  1. Ik had ook al het vermoeden dat dat die foto van anton en janine was. kan het niet zo zijn dat marieke een foto van janine en anton heeft maar dat ze anton er bijv. eraf heeft gescheurd uit woede ofzo? en dat tim nu het vermoeden heeft dat dat zijn vader is alleen hij kan die dus niet zien op de foto..

 133. Bij de Sanders bladzijde bij 4.50 bij de cliff staat volgensmij ook Nick, maar hoe weet hij van Nick en waarom staat er een kruisje bij z’n naam?

  En er word nog een rode pijl vanaf Ludo’s naam getrokken maar de naam kan ik niet lezen en daaronder is ook nog een pijl getrokken ofzo en daar staat Marcus volgensmij wat daaronder staat kan ik ook niet lezen

  1. MIKE! die moest ook al te veel weten van de familie sanders en die heeft natuurlijk alles doorgespeeld aan…… een oude bekende denk ik en wie? dat blijft nog gissen 😉

   maar die hebt dan ook contact met TIM en dan komt later dat Mike en Tim niet wisten dat ze eigenlijk samen werkte voor die anonieme…. blah blah! 😛

   t word wel spannend denk ik haha

 134. Ik heb de app gedownload,
  maar ik kan de algemene voorwaarden niet accepteren,
  weet iemand hoe je dit kan oplossen?
  alvast bedankt,
  xoxo Marjella

 135. Je ziet bij week 3 ook iets van J. Elschot, het nog niet eerder geïntroduceerde zusje van Janine, Julia?! Dat lijkt me dan wel een goeie, want z’n moeder heet Julia en z’n vader is sws Anton

 136. het zou wel toevallig zijn als er inderdaad een zusje Julia is en dat die toevallig ook journalistiek heeft gestudeerd.. janine is toch ook journalist? :O

 137. Martine Hafkamp komt wél terug, en ik wil de reacties wel eens zien van de mensen hier die elke keer zeggen dat het niet zo is. De bron mag ik niet zeggen, maar laat ik het zo zeggen, ik zit er heel dicht bij 🙂
  Over wie Tim is, geen ideee

 138. Martine Hafkamp komt dus wél terug. En ik wil de reacties wel eens zien van de mensen hier die elke keer boos worden als dat gezegt wordt, en zo zeker van hun zaak zijn. De bron mag ik niet zeggen, maar ik kan wel zeggen, dat ik heel dicht bij de bron zit 🙂
  Over wie Tim is, geen ideeeeee

 139. Marieke is echt niet de moeder die woont in Italië. Het zou misschien wel kloppen dat Janine nog een zus heeft. En hoe weet hij allemaal wat er gebeurd is? Die foto’s van de bruiloft bijvoorbeeld?

 140. Hee,
  Ik heb net de app gedownload en ben meteen bij week 3. Maar snap nu niet wat de bedoeling is!!! Wie kan me helpen

 141. @GTSTFITES; je geeft aan dat Anton en Bianca al 25 jaar getrouwd zijn, en Tim 20 of 21 is. Dat klopt maar weet je nog die scène toen Mike met Anton aan het praten was? Mike was er toen achter gekomen dat Anton was vreemdgegaan met Maxime, en toen hij Anton ermee confronteerde buiten, zei Mike nog, ‘alweer Anton?’. Toen vermoedde ik al dat hij eerder was vreemdgegaan, dus ik ben er vrijwel helemaal zeker van dat hij wel de zoon van Anton is. En de zus van Janine lijkt me ook aannemelijk, omdat het zo duidelijk in kaart gebracht werd dat Janine en Anton elkaar van de universiteit kenden. Er werd echt veel nadruk op gelegd, net als die zin van Mike, met ‘Alweer Anton?’. Dus zij hebben sowieso iets met Tim te maken. En dan zijn er ook nog deze foto’s van Anton’s jeugd. Daarop is het zeeeer duidelijk dat het Anton en iemand die op Janine lijkt zijn. http://www.rtl.nl/soaps/gtst/meerdijk/prive/home/foto_anton_janine.xml
  Voor mij is het in ieder geval duidelijk. De zoon van Anton, en in ieder geval familie van Janine.

 142. Waar heeft Tim al die tijd gezeten dan? Niet bij Janine en ook niet bij Anton, maar waar dan? Beetje vaag… Of is hij in een pleeggezin opgegroeid?

 143. Janine is niet de moeder, zou te makkelijk zijn, in zijn boekje staat ook min of meer dat zijn moeder overleden is. Bij week drie staat ergens in z’n boekje; “ik zou het wel aan mama willen navragen, maar helaas kan dat niet, nooit” Het graf waar hij voor stond met dat knuffeltje leek op het graf van Anita. Rikki legde ooit dat knuffeltje daar neer. Anita kan dus ook de moeder zijn. Denk dat zijn pleegmoeder in Amerika zit..

 144. Ik hoop van harte dat het niet waar is. Het zou echt de aller slechtste zet ooit zijn om Janine als moeder uit de bus te laten komen. Alle verhoudingen van kinderen en leeftijden kloppen dan niet meer. Dat leeftijden sowieso niet kloppen is waar, maar alles liep wel in de juiste volg orde.
  Met Janine als moeder is alles dus verpest.
  Ik kan het niet geloven en hoop echt dat het niet zo is, maar het fragment waarin die Wicked heks met Lucas bij Tim staan, en zij blijft hameren dat hij anders naar hem moet kijken en of hij echt niets bekends ziet in hem doen toch echt wel vermoeden dat Lucas een familiere band moet herkennen. Dus zijn moeder in Tim moet zien…

   1. Janine kan niet de moeder van Tim zijn. Tim is 21 en zou dus na Nina geboren moeten zijn, want die is 24! En als het wel zo is klopt er helemaal niks meer van GTST

 145. Janine is wel de moeder van Tim en Anton sowieso de vader.
  Janine leed vroeger aan Geheugenverlies en is dan ook wss haar bevalling vergeten.
  Ze heeft Tim ter adoptie afgestaan.
  janine en Anton hadden een relatie in 1988, in 1988 is janine zwanger geworden en in 1989 ging Anton met Bianca, Anton koos voor Bianca en Janine heeft haar kind ter adoptie afgestaan.

 146. Aan de ene kant hoop ik dat het 3 september is (nieuw seizoen GTST). Aan de anderen kant niet, want dan is de vakantie voorbij.

 147. Ehm ik lees bij de biografie van Anton bouwhuis bij de ‘ liefdes ‘ janine elschot en Maxime Sanders?…… O_O?! Zou t idd een evt wraakactie kunnen zijn van Maxime?

 148. Ik heb net een stukje uitzending van 21 mei 1991 (yt) gekeken. Maar die Tim lijkt ontzettend veel op Frits.

  Verder denk ik nog steeds dat Tim de zoon is van de zus van Janinne die is naar Amerika vertrokken. (dacht ik)

  Maar goed..de vader kan nog steeds Anton zijn natuurlijk.Maar Janine is niet de moeder. Als Janinne een zoon had gehad van Anton, dan had ze de relatie van Edwin en Licas zeker tegen gehouden.

 149. Ik kijk Kees & Co op Comedy Central Family. Daar speelt ook Joep Sertons in de rol van Ron (Anton in GTST). Daar vind ik hem veel lijken op Tim

 150. tim wil rikkie hebben als vriendin maaar hij heeft al met iemand daar heeft hij ruzie mee gemaakt net gekenen kun je zien op http://www.g.t.s.t..nl ik ben een grote fan van jullieomdat ik lieke van lexmond al is ontmoet echt gezien dus en gigi ravelli ook al is ontmoet echt gezien ik heb hun hand tekening

 151. ik heb lieke van lexmond en gigi ravelli al is ontmoet echt gezien dus en ik heb een handtekening en een foto cool he`

 152. Ik wist het!!!!!! Je bent de zoon van Julia Loderus (zus van Janine, vandaar dat je zo geintreseert bent in de familie sanders en je bent een zoon van Anton vandaar dat je daar naar opzoek bent! Je vader dus!)
  Je bent dus vreemd gegaan met julia! Daarom zei Mike; ‘alweer anton?!’
  Oke nu huphup naar week 6

  1. Julia Lodurus? Als dat de zus van Janine is dan is die Julia ook vreemd gegaan, want de adoptiemoeder van Janine heet Elschot. en haar echte ouders heette de Meris.

   En hoe kan Janine niet weten dat haar zus is overleden?

 153. Ik weet niet precies wat je met die kaart moet doen! Moet je een plek opzoeken ofzoo? Want ik heb nog geen badges en er staat ook geen vinkje achter een week. Kan iemand mij helpen??

 154. ik denk dat Tim de zoon is van Anton en Janine. Ze kennen elkaar van schooltijd denk ik. Als je goed kijkt op week 1, vind hij het jammer niet op de bruiloft van Noud en Nina is geweest. Nina is denk het halfzusje van Nina. In week 3 studieliefde met foto….moet Janine zijn. Hij heeft ook de geboorte akte van Brammetje, dus dat is gewoon de interesse betreft Sjoerd, want dat is natuurlijk dan z’n halfbroer. Hij is dus in Meerdijk om zijn halfbroer en halfzus te leren kennen.
  Ik denk dat het zo in elkaar zit, maar ik kan er ook volledig naast zitten!

  Wel spannend om elke week weer een stukje dichterbij de waarheid te komen.

 155. Ik kan hier aan iedereen melden. Kimberly en Marcus sanders zijn niet terug geschreven in de serie! Ik heb contact gehad met Hugo de acteur die Marcus speelt. Hij zegt dat het stof is opgewaait door een Quiz waar deze vraag in stond.
  Echter lijkt het Hugo metsers wel leuk om terug te keren in GTST en gaat hij er voor lobbyen om dat voor elkaar te krijgen. dus wie weet krijgen we hem als nog toch te zien!

 156. Anton is de vader en de zus van janine is de moeder.
  Er was lang geleden toch eens een zus die door dezelfde actrice werd gespeeld als janine?

 157. Ik zat te kijken de castfoto van vorig jaar was 12 augustus 2011 bekend. Wie weet wordt die nieuwe vrijdag bekend ik hoop het zo 😛

 158. Janine en sophia lijken op elkaar maar zijn geen zussen, sophia is de ex vrouw van ludo en de moeder van stefano en nick ik vindt dat hele gedoe met tim stom wie hij is merken we wel in september 2012 en anders 25 augustus bij gtst live waar ik echt naar toe ga

 159. ik denk dat die tim een zoon is van die broer van Lorena of van de adoptiebroer van Sjors. Misschien heb ik het helemaal fout maar ik denk dat het zo is.

 160. Een vermoeden dat Anton de vader is, had ik al.. en idd toen dat geheimzinnige dat Anton en Janine elkaar al konden is erg verdacht dat hun de ouders zijn. Alleen als Janine de moeder is, waarom herkend ze Tim niet toen hij bij hun thuis was?

  In de app gaat het over een Julia Loderus (week 7) en ook over Janine Elschot (eerdere weken). Volgens mijn collega heeft er ooit een Julia meegespeeld (ik weet niet wie dit is). Ik vind het maar een vaag verhaal.. ik zit in week 7, maar ben nog weinig te weten gekomen! Of Anton noemde Janine vroeger Julia haha! Of Julia was toendertijd een onenightstand van Anton toen hij met Janine ging. (aangezien Mike bij de affaire zei; alweer).

  @personen die de app al hebben uitgespeeld; Hoe doe je dat dan? Want bij mij staat bij week 8 en week 9 een slotje

 161. Ik denk dat de vader Simon Dekker is.
  In het verleden ging hij vaak met Jeanine wat voor een wrok kan hebben gezorgt bij de moeder van Tim die misschien een one night stand was.
  Er is namelijk ook veel te vinden over Jeanine.
  En Simon was arts.

 162. Op wiki staat het volgende:

  Huwelijken
  Burgerlijke staat: getrouwd met Bianca Bouwhuis-Brandt.

  Kinderen
  Edwin Bouwhuis (overleden)
  Sjoerd Bouwhuis

  Romances
  Janine Sanders-Elschot (relatie; 1988)
  Bianca Bouwhuis-Brandt (getrouwd; 1989-heden)
  Maxime Sanders (affaire; 2012)

  Een relatie met Janine!!!! Die heeft een kind afgestaan dus!!!
  En die pleeg moeder is die julia denk ik

  1. dat janine ooit een kind af heeft gestaan dat klopt, maar dat kind was niet haar eigen kind, maar wendela hafkamp beter bekend als sjors langeveld

 163. Ik heb net eeeeeen hele rare ontdekking gevonden…..

  Sjoerd is geboren 15 Februari 1992
  En het vreemde is dat Edwin in geboren op 27 Juni 1992

  Hoe kunnen hun 2 broers zijn.. Er is iets gebeurd in het ziekenhuis waar die Julia loderus heeft gewerkt..
  + Tim is ook geboren in 1992..

  Er is iets wat te maken heeft in dat jaar.. Maar wat want nu ik hier achter ben gekomen kunnen Sjoerd en Edwin geen broers zijn van elkaar..

 164. Volgens mij is het zo:

  Tim is geboren in 1991 (had ik ergens gelezen)
  Edwin is geboren op 27 juni 1992 (Deze klopt wel toen hij erin kwam was hij 18)
  Sjoerd is denk ik dan geboren op 15 februari 1994 (Vorig jaar nog 17 toen Bram er net was)

 165. @gtstfites maaar in bram zijn geboorteakte staat dat Sjoerd is geboren op 15 februari 1992..

  + in week 6 staat er dat Tim ook is geboren in 1992..

  Hmmmm moeilijk2

 166. ik denk dat janinne er iets mee te maken heeft, omdat bij haar ook geen bio zit en ene julia is de moeder van tim, misscien is dit ook wel een afkorting ofzo.

 167. @Ilona

  Het is al eerder voorgekomen bijv: Frits en Hans van Houten:
  Vader: Herman Hoogendoorn
  Moeder: Augusta van Houten

  Nu bij Tim Lodurus
  Vader: Anton Bouwhuis
  Moeder: Julia Lodurus

 168. het kan allemaal nog ingewikkelder:

  jack heette bij de geboorte fritsje van houten, kreeg de naam herman-rien hoogendoorn is nog een poosje als jack woods door het leven gegaan en heet nu jack van houten

  sjors heette bij de geboorte wendela hafkamp, en staat nu op papier als georgette langeveld (vader is frits van houten)

  wiet heette bij de geboorte, wiet van der kroeft is geadopteerd door familie ter lake en gaat nu door het leven als wiet van houten

  ik hoop nog altijd dat tim loderus in dit rijtje thuis past dat zou een schrik zijn voor de oude inwoners en vooral voor janine en ludo want als het zo is wat komt hij doen en wat voert hij in zijn schild

 169. Tim kan nooit de zoon van janine zijn. Hij is jonger dan nina dus zou na nina geboren moeten zijn. En janine is er nooit een jaartje tussenuit geweest

 170. Ik denk dat die moeder van Sjors en anton van bianca hier ook iets mee te maken heb misschien is het een jonger broertje van Sjors de ene broer gaat misschien dood en krijgt ze er een nieuwe bij

 171. Ik lees nu reacties door, en heel veel personen zeggen:
  ~ ‘Dit las ik op wiki’
  ~ ‘Op wikipedia stond dit’
  ~ ‘e.d. van bovenstaand’

  Wikipedia is GEEN betrouwbare site waar je klakkeloos informatie van kan halen.
  IEDEREEN kan Wikipedia BEWERKEN. Ook jij!
  Dus iedereen kan er leugens o.i.d. opzetten, waarvan jij denkt dat ze ‘waar’ of ‘echt’ zijn, terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Mijn mening is dus dat je niets van Wikipedia moet geloven, tenzij je ZEKER weet dat het klopt.

  – Excuses voor de hoofdletters, dit is de enige manier om het ‘duidelijker’ te maken.

 172. Uhm…Marieke als moeder is leuk bedacht, maar zij was het véél jongere zusje van Janine. Ze was toen 16 ofzo en Janine al volwassen! Als Janine in haar studententijd iets met Anton had, waardoor anton Marieke zou kennen, dan was Marieke in die tijd nog een kleuter, dus dat lijkt me stug !! Of hij kende haar niet via Janine maar is één van de verkrachters uit die kroeg waar marieke slachtoffer was van die groepsverkrachting. Kort daarna is ze wel uit de serie gegaa, dus wie weet wel zwanger.

 173. tim is de zoon van marcus en gwen. gwen heeft als naam die bekend is gwen faber (toen was ze nog getrouwd met jan faber). haar meisjes naam is loderus.
  gwen was tegelijkertijd zwanger van marcus als Cerille.

  gwen heeft tegen marcus gezegd dat ze het kindje heeft weg laten halen maar wie zegt dat dat waar is ?

  marcus en cerille hebben kimberly
  marcus en gwen hebben tim

 174. Kan iemand mij vertellen hoe oud nina was toen gwen haar verpleegde.Als Gwen de moeder van Tim is moet zij een jaar of 3 geweest zijn .

 175. Tim kan geen moeder hebben in Meerdijk omdat zijn moeder in het buitenland zit.
  Ik denk dat Anton zijn vader is… Maar dat zien we binnenkort.
  Wat betreft die app, ik snap niet dat mensen er problemen mee hebben, het is
  hartstikke makkelijk in gebruik..

 176. als ik zo lees, zou het me niks verbazen als Tim de zoon van Anton Bouwhuis en Suzanne Balk is, Anton is duidelijk de vader qua overeenkomsten, Suzanne is de beste vriendin van Janine in de de periode 1992-2000 geweest.

  Vandaar de interesse van Tim in Janine

  Marieke Vollaards als moeder van Tim lijkt mij onlogisch, in 1988 was Marieke nog een kind van 12/13 jaar, dus om dan al zwanger te raken lijkt me sterk, Anton is ouder als Marieke, Anton is 50+ en Marieke zou nu ongeveer een jaar of 40 moeten zijn, dus dat zou betekenen dat Anton Marieke 23/24 was en Marieke 13 jaar. Anton lijkt me niet het type wat het doet met minderjarige kinderen…

 177. Ik denk dat Tim de zoon van Anton en Julia is. Julia was de oude liefde van Ludo. Gespeeld door Jeanine. Ludo was dol op haar; ze leek veel op Jeanine… Ook nog op oude foto’s terug te zien… Julia is teruggekomen in een aflevering: toen probeerde ze Jeanine levend te begraven. Ik denk dat Anton dan ook nog met haar heeft gegaan.

 178. Tim is van 1992 net zoals Edwin.Ik denk dat marcus de vader is en gwen zijn moeder.Antonheeft hem ter wereld gebracht samen met Julia die in het ziekenhuis werkte met Gwen zij heeft hem daarna meegenomen.OfAnton heeft haar de brief en maandelijks geld gestuurd uit medelijden of Ludo was er van op de hoogte.Tim denkt dat één van deze twee zijn vader is……

 179. Wat opvallend is is dat Tim verbaasd was in de serie dat Lucas een Tante heeft maar dat hij wel marcus in zijn notitieboekje op de stamboom heeft staan.misschien was Janine op de hoogte enheeft zij de brief geschreven en studeerde julia samen met Anton en Janine.kortom ik ben er ook nog niet helemaal uit.maar Anton lijkt me te voor de hand liggend en dus niet soaplike.

 180. Pff ben nu al 8 weken “wie is Tim?” aan het spelen, alles gedaan noem maar op, ik krijg alleen geen badges.. nog niks noppes nada !

 181. Joehoe!!! Alles gehaald… Puzzel was best pittig deze ronde maar alle badges zijn binnen… Tim is dus een zoon van Jeanine en Anton… Ik ben benieuwd naar alle afleveringen! Zin in GTST!!!

 182. Weet je zeker dat hij ook de zoon van janine is want dat zou een hele slechte zet van de schrijvers zijn want dan zou de volgorde van leefgijd niet meer kloppen omdat nina ouder dan tim is en lucas trouwens ook dus zou tim na hun geboren moeten zijn en dat kan niet want janine is nooit een tijdje uit de serie geweest

 183. Hoi,

  Ik heb de correcte codes ingevoerd, het spel correct gespeeld en alles doorgenomen uit het notitieboekje, maar krijg niet de badge voor week 9. De andere badges heb ik wel alle 8.
  Iemand een idee wat ik moet doen voor de laatste badge?

  Groetjes

 184. @ Sandra, ik ben ook benieuwd naar je redenatie dat hij een zoon Van Janine is. Heb je dat er op 1 of andere manier uit gekregen of is dit je eigen idee???

 185. Ik speel die app niet, maar ik denk dat Anton Bouwhuis de vader is, moeder weet ik niet..
  Nog maar een paar daagjes wachten =D
  xx maria

 186. sorry hoor oke tim de zoon van anton dat kan dan nog maar dat die jullia de moeder is?
  sorry hoor maar Maaikew=Gtstlove jullia zat gewoon nooit in gtst dus OMG. kijk eerst op de site voordat je iets zegt

 187. Tim is de zoon van anton bouwhuis en janine elschot, janine heeft hem destids opgegeven tevadoptie en julia loderus heeft hem geadopteerd: denk ik!!!

 188. Ik vind het nog steeds raar. Want Janine doet alsof ze er niets vanaf weet terwijl er een paar van jullie wel zeggen dat Janine de moeder is of dat Julia Loderus Tim geadopteerd heeft.

Geef een reactie