• 6 juli 2012
 • Redactie
 • 17

Vandaag start de zomerstop en gaan de acteurs genieten van hun verdiende zomervakantie. Maar Ferry Doedens niet! Hij speelt de hele zomer in Wicked, de hitmusical die jullie allemaal kennen uit de speciale GTST-Wicked aflevering van vrijdag 29 juni. Ferry is de alternate van Jim Bakkum en vervangt hem wanneer Jim niet speelt.

Na het voorproefje op 29 juni willen wij jou als fanclublid graag een speciale aanbieding doen om deze fantastische musical in zijn geheel te gaan bekijken. En wie weet zie je Ferry zelf schitteren!

Speciaal GTST fanclub aanbod: 25% korting op WICKED
Bel met See Tickets 0900-1353 (45cpm) en bestel o.v.v. ‘Goede Tijden’

Grijp deze kans op een unieke ervaring en zie WICKED, de meest besproken musical van dit moment!

*Voorwaarden: Actie is geldig voor voorstellingen in juli en september 2012 (+ 31 augustus). De aanbieding is telefonisch boekbaar t/m 31 juli 2012 via SEE Tickets 0900-1353 (45cpm) o.v.v. ‘Goede Tijden’. Joop van den Ende Theaterproducties behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Deze aanbieding is geldig voor de best beschikbare plaatsen (m.u.v. Golden- en Platinum Seats). OP=OP. Exclusief transactie- en reserveringskosten. Minimaal 2 en maximaal 8 kaarten per transactie. Niet van toepassing op reeds gemaakte reserveringen en niet boekbaar in combinatie met andere aanbiedingen.

Tags: wicked

17 comments on “Speciaal aanbod voor GTST fans: 25% voordeel op Wicked

 1. Hele leuke actie en was toevallig nog van plan kaartjes te gaan bestellen. Ik zou dan wel graag willen wanneer Ferry op moet treden. Op die manier zou ik als het ware Wicked kunnen combineren met GTST.

 2. De scrips van Guido Spek was gevonden in het bos heb ik gehoord en is gebracht naar RTL Boulevard, het schijnt te zijn dat het om het scheidingspapieren gaat van Nina en Noud.

 3. Aanstaande donderdag naar Wicked voor de tweede keer.
  Super veel zin in.
  Ben benieuwd wie er dit keer spelen.
  Vorige keer had ik Ferry Doedens, Céline Purcell en Renee van Wegberg.
  Wat een mooie musical.
  Een absolute aanrader.

  1. Waarschijnlijk fake. Ze volgt zo’n beetje al haar GTST collega’s, maar niemand volgt haar terug… Er zijn helaas mensen die het leuk vinden om zich voor te doen als iemand anders op Twitter/Facebook.

 4. Gtst is super leuk ik ben mila en mijn broer en ik vinden dit het leukste progamo die der is ik ben 9 jaar ik wort 10 jaar oud in13 december en mijn broer is 13 en wort 14

 5. GTSTFANCLUB: Waar zijn jullie heen? liggen jullie nou gewoon lekker te bakken in de zon? terwijl hordes fans van deze site zich suf wachten op sappige roddels en meest recente nieuwtjes!!

 6. @Jo, hehe ik blij dat ik nu een medestander heb gevonden.

  Wat een armoe zeg op (vrijwel) alle sites van GTST.

  Facebook heeft het alleen over die app van Tim. Nou dat weet ik nu wel.
  Nergens meer een fatsoenlijk forum /discussie om elkaars ideeen en gedachten uit te wisselen

  Valt mij erg tegen van RTL Mijn idee, RTL en RTLGTST open een fatsoenlijk forum, maar wel op niveau. Zodat je een account moet aanmaken enz. En dat er goed naar gekeken wordt wat erop wordt gezet en het taalgebruik. Zodat er geen ordinaire scheldpartijen onstaan.

 7. Beste GTST Fans,

  We zijn op zoek naar nieuwe ideen voor de site. Een idee is het opzetten van een forum
  Vindt jij je zelf geschikt als moderator of heb je andere leuke idieeen voor de site ?

  Stuur dan je motivatie of mail naar info @ gtstfanclub.nl en laat weten wat jij met de site zou doen.

  Met vriendelijke groet,
  De redactie van GTST Fanclub.nl

 8. Beste redactie GTSTFanclub,

  Ik vind jullie reactie geplaatst op 1 augustus een hele goede actie om de fans te betrekken bij het opzetten van een forum. Ik ben daar zeker een voorstander van.

  Maar 1 maartje, waarom zetten jullie deze oproep onder dit artikel (http://www.gtstfanclub.nl/2012/07/speciaal-aanbod-voor-gtst-fans-25-voordeel-op-wicked/)???

  Dat begrijp ik niet helemaal. Ik ben namelijk bang, dat niet iedereen dit artikel leest, (alleen geintresseerde voor deze kortingen) en al helemaal niet nu het al bijna 1 maand oud is.

  Mijn idee is, maak een afzonderlijk artikel van, zodat iedere bezoeker van jullie site, dit gelijk opvalt en hopelijk met ideeen komt.

  Ik zal mijn gedachten over jullie verzoek laten gaan en zal zeker (na mijn vakantie) jullie benaderen met mijn ideen.
  Gr. Marjo

Geef een reactie