• 3 juli 2012
 • Redactie
 • 283

Wie niet kan wachten wat er aanstaande vrijdag gaat gebeuren, is hier de promo voor de laatste aflevering van GTST seizoen 22.

De vorige week bracht RTL4 al een spoiler naar buiten met een foto waarbij Bing iemand gaat aanrijden. Hoewel de foto best onduidelijk is wie er aangereden wordt, is na het zien van de promo een aanwijzing dat het hierbij om Jack gaat. Met name omdat Jack die dag een witte shirt met een spijkerjas draagt.

Ook is in de promo te zien dat Maxime toch wraak wil gaan nemen. Wat zal Maxime in petto hebben en hoe zal Ludo hierop reageren, want Ludo gelooft toch dat maxime vergevingszinnig is. Maar Janine doorziet Maxime en zij weet dat Maxime dit ECHT niet zo makkelijk laat gaan.

Wat er gaat gebeuren is in ieder geval spannend!!! Zullen Ludo en Janine eindelijk gaan trouwen en zien wij uit geruchten Marcus Sanders terugkomen?

Klik hier voor de Promo

283 comments on “Promo Cliffhanger 2012

  1. Omg… Jack gaat niet dood !!!!!!!
   Hij stond toch allang op de nieuwe foto dus wrm zou hij doodgaan ?
   Dan kan je hem er bijna gelijk weer afhalen….
   Dat zouden ze vast niet doen

   duss..

 1. En hoezo word het duidelijk in de promo dat Jack aangereden word? hier is helemaal geen aanwijzing voor. Ze praten alleen over jack aan de telefoon

  1. Ik word er doodmoe van. Bij elk huwelijk/feest van Ludo en Janine komt Maxime weer met is.
   1 keer is nog leuk…. maar kan gtst echt niks nieuws verzinnen na 100 keer -_-?

 2. 1, Er lekt een scene uit dat bing JACK aanrijd.
  2. Op de foto is duidelijk te zien dat het JACK is.
  3. Op de promo draagt JACK een wit shirt met spijkerblouse.

  Volgens mij kunnen we ophouden met speculeren…
  iig over dit onderwerp…

  1. En dat is nu precies wat de makers van GTST je willen laten geloven. Gefeliciteerd, je bent er met beide voeten ingetrapt. Jack heeft zich nog even snel geschoren, heeft een huidpeeling gedaan om zijn getinte huid eraf te krijgen en heeft zijn haar geverfd. Vervolgens is hij voor die auto gaan liggen. Je hebt gelijk hoor, als 2 druppels water lijkt ie op Jack !!! Ik ben bang dat het tijd wordt voor de opticien ?!

   1. haha klopt jij ziet het ook al.
    Ik denk dat dit aysen is.
    zij heeft dit soort huid en zij heeft geen groot decolleté
    maar als je nu goed naar de foto kijkt zie je het toch echt een
    klein beetje omhoog gaan waar dat zou moeten zitten.
    of heeft jack tieten ?

   2. Ik erger me de laatste tijd een beetje aan jou.
    Niet alles gaat zoals jij het wil, en aan sommige dingen (zoals dat van Edwin) kun je gewoon niks veranderen.

    Misschien zijn die kleuren wel expres veranderd.. Misschien moet je gewoon afwachten en niet zo snel mensen gaan afkraken.

 3. misschien rijd bing marcus wel aan

  heb ook ergens gehoort dat bing jack aan rijd maar zo aan de kleur haren te zijn enzo lijkt het mij niet dat het idd ook echt jack is

  of hij heeft idd zijn haar geverft maar dat lijkt me niet

 4. Nou, heel gtst naar de maan.
  Wat ’n rot-cliffhanger. Alle relaties gaan kapot.
  Is gewoon niet leuk meer.
  Alleen maar haat en geen liefdes meer.
  Hoop gauw op betere afleveringen en meer goedlopende liefdes.

  1. Op die manier blijft er inderdaad niet meer zo heel veel goede relaties over (voor zover een relatie in een soap uberhaupt ‘goed’ blijft).

 5. heel veel mensen zeggen ook dat het aysen is. ik denk niet Jack, want Jack heeft blond haar. en aangezien aysen een licht shirt aanhad

 6. Wat die scene met Maxime betreft. Hoeft het niet te gaan om Ludo en Janine. Vergeet niet dat er ook een strijd loopt tussen Anton Bianca tegen Maxime. En omdat Bianca er ook is. Kan Maxime het ook tegen haar hebben.

  1. Zou indd kunnen, maar vindt het een beetje ver gezocht. Die verhaallijn is al lang niet meer bezig. En kom op: Maxime die Janine zomaar vergeeft na alles wat ze haar heeft aan gedaan? Nooit. Laten we niet vergeten dat ze een Sanders is en altijd uit op wraak.

  2. dat vermoed ik ook want voordat en nadat maxime dat zegt springt het beeld raar over dus ik denk ook dat dat ‘ik denk het niet’ van maxime ergens anders over gaat.

  1. Inge, wie bedoel je met Dilan?
   Dit personage komt me niet bekend voor in de soap..

   EDIT: Ik denk dat je Bilal bedoelt?

    1. Ja idd. was er ook al achter gekomen, maar ik kon mijn reactie geen 2e x aanpassen. En heb daarna niet doorgedacht om dan nog ff te reageren dat ik wist dat Dilan de speler van Aysen is. Lees wel eens vaker reacties waarin ze Dilan vermelden terwijl ze Bilal bedoelen. Was dus een beetje in de war.

     Mijn excuses Inge! En ook aan jou natuurlijk, Eline.

 7. Het is voor het verhaal heel logisch dat het jack is. Jack is op weg naar het vliegvelf om met lorena mee te gaan, wordt geschept en lorena die op het vliegveld op jack wacht vertrekt verdrietig in haar eentje naar australie…

 8. NEEEEEE
  JACK EN LORENA.
  DIE GAAN DUS OOK WEER UIT ELKAAR, HEEL JAMMER DIT.
  en uit de promo is inderdaad niet te halen of jack wel of niet wordt aangereden, laten
  we bij de feiten blijven he 😉
  en die maximo, wist dat die euromast iets te verbergen had..

 9. Ben wel benieuwd wat rik zal doen nuran wegsturen en toch verder gaan met yvon of andersom.. En wie nou die tim is ben ik ook heel benieuwd naar

  1. Jij zit net zo hevig te speculeren als ieder ander hier. Dus ga anderen nu niet uitmaken voor ‘Blinde kippen’. En ik heb al gezegd dat de aangereden persoon op Ricki lijkt. En anders zou het ook wel de personage kunnen zijn die Nicky Scheers gaat vertolken. Een andere, nog levende personage kan ik er niet uithalen.

 10. omg hebben jullie ooit van lichteffecten en schaduwen gehoord? zo’n foto zegt helemaal niets en het is al lang bekend dat bing jack aanrijdt en niet aysen of wie dan ook.

 11. het is aysen zoiezo niet want ten eerste die heeft lang haar en die je ziet op de foto geen borsten terwijl ze die duidelijk wel heeft 😉

 12. het is wel jack die aangereden wordt, kijk maar eens goed, in de promo heeft jac ook een spijkerjasje aan… en door het licht lijkt zijn haar donkerder…

 13. Het zal Jack niet zijn, anders hebben ze het eigenlijk al voorgezegd, in het begin dacht ik eigenlijk dat het die tim was, hij gaat ook een rol spelen in gtst, maar nu ik mensen over aysen zie praten zou het haar ook wel kunnen zijn

 14. Spijkerjasje indd wel maar zal het wel heel stom vinden van GTST als ze dit nu al van te voren bekend maken! Zal toch wel wat achter zitten??

 15. Mensen, het is sws Jack DIE AANGEREDEN WORDT!!!! Dit is al algemeen bekend!!
  BEWIJS: BEKIJK HET PROMOFILMPJE EN DRUK OP PAUZE BIJ 0.04, HIER ZIE JE DUIDELIJK DAT DIT HETZELFDE SPIJKERJASJE IS ALS OP DE FOTO STAAT, ALS JE DIT NIET ZIEN BEN JE ECHT DOM!! Het verhaal is namelijk dat Jack uiteindelijk toch wel meegaat met Lorena en op weg is naar het vliegveld. Bing rijdt hem toevallig aan en Lorena denkt dat Jack voor Sjors gekozen heeft en stapt in het vliegtuig naar Austalië! Misterie opgelost! 😉

  1. Dankjewel dat je ons ‘dom’ noemt. Wij zitten ook allemaal alleen maar heel druk te speculeren ‘wie zou het kunnen zijn?’ ‘Ik denk dat het die is!’ ‘Nee die is het niet.’

   En als je dan iemand anders als Jack denkt krijg je gelijk personen die je ‘Dom’ noemen. Als jij denkt dat het Jack is, is dat prima. Noem ons dan niet gelijk dom als wij denken dat het iemand anders is. Waar blijft het respect?

 16. Het verhaal van Lolaa wat hierboven staat klopt. Het gaat precies zo als het er staat. Ik was namelijk figurant en weet dit dus al heel lang. Nu het toch al uit is kan ik het net zo goed bevestigen.

 17. ik kan ook wel op een site kwakken dat ik figurant ben geweest en vertellen hoe het afloopt… o en Martine Hafkamp komt ook in de cliff weer terug, ik was aan het figureren en heb haar zien lopen samen met Stefano en Linda….

  Trouwens Aysen draagt ook een spijkerjasje!

  1. Sophie,

   Je verhaal is nogal ongeloofwaardig? Van te voren zeg je: ‘Ik kan ook wel op een site kwakken dat ik figurant ben geweest en vertellen hoe het afloopt…’ en daarna vertel je dat je aan het figureren was en Martine Hafkamp samen met Stefano en Linda hebt zien lopen toen je aan het figureren was.

   ’t Zal wel.

 18. WTF wat ik op Wikipedia vond hoezo ontbetrouwbaar?

  Ruud Feltkamp

  Noud Alberts

  Exit 6 juli 2012

  Terence Schreurs

  Yvon Terstal

  Exit 3 september 2012

  Everon Jackson Hooi

  Bing Mauricius

  Exit 4 september 2012

  Dilan Yurdakul

  Aysen Baydar

  Exit 5 september 2012

  1. hoe kom je daarbij.. er staat helemaal niks op wikipedia hoor.. en discusier gewoon niet en wacht gewoon af die onzin allemaal..

 19. weet je wat veel leuker is om over te hebben wie denken jullie wie de rol van Kimberly Sanders gaat spelen??? 😛

  en dat Marcus zijn Rentree maakt, ik vind het spannend weer 2 sanders erbij

  of zal die tim de 3e Sanders zijn die erin komt… of is dat dan juist Kimberley?? of nouja vroeger dan??? 😉

  zet de GTST denktank maar weer aan

 20. Het is Bilal want jack gaat er niet uit je, moet denken dat het jack is
  Of het is aysan
  Want Bilal is gastrol en hij krijgt geen vaste rol Wikipedia is bij gtst niet betrouwbaar

 21. Moest Mark van Eeuwen er niet tijdelijk uit vanwege de flexwet? Nou ja, goeie manier om hem er tijdelijk uit te schrijven toch? Trouwens, ik dacht dat het allang bekend was dat Bing Jack aanrijdt?? Nou ja, lijkt mij het meest logische dat het Jack is iig… Maar of ik het nou een echte boeiende cliff vind op basis van deze promo, nee sorry, eerlijk gezegd boeit het me niet zo. Ik hoop alleen nog steeds dat Bing eruit wordt geschreven haha!

  Verder sowieso weinig spanning vind ik. Ze gooien het dit jaar duidelijk meer op de relationele intriges. Jammer, maar ja aan de andere kant, er is natuurlijk pas geleden ook al een spannende verhaallijn op z’n einde gelopen (Nina-Amy verhaallijn).

  Het ‘Bilal is gay’ verhaal van Lucas vind ik overigens wel hilarisch! De aankleding ervan vond ik alleen eerlijk gezegd gewoon 1 grote Wicked reclame. Sowieso apart dat Ferry’s ‘andere baan’ zo duidelijk wordt gepromoot in GTST. Wel heel leuk om Edwin weer even terug te zien. Blijft zo’n stomme fout dat ze hem eruit hebben geschreven!!

  Oja ben verder ook wel benieuwd naar die Tim. En dat Marcus terug komt is natuurlijk helemaal goed nieuws!!

  1. Mark van Eeuwen is er toch pas uitgeweest ivm die flexwet / dat Ebolavirus Zou wel wat snel zijn, als er weer uit moet ivm flexwet.

   En inderdaad het is al van april/mei 2012 bekend dat Bing, Jack aanrijdt. Het staat op de site.

   Wat die promo betreft, je ziet toch niets, waar je ook maar iets uit kunt opmaken. Niets over die aanrijding op zich. Je ziet Bing opgefokt in een auto zitten en Lorena wacht op het vliegveld. Met ons aller gezonde fantasie en wetende wat op deze site stond over Bing en Jack, zou je dus kunnen denken, Bing in die auto / Lorena in tranen wachtende op Jack, die dan waarschijnlijk aangereden is.

 22. Ik geloof eigenlijk niet meer zo in Marcus…
  Als dat zo was geweest had het echt wel in de promo gezeten om kijkers te trekken…
  Hugo Metsers daarin was een hele goede troef geweest.
  Dus het zal mij nog benieuwen of hij daadwerkelijk in de cliff komt.
  Kan ook voor volgend seizoen zijn…
  Of niet…

 23. Wanneer komt de cliffhanger dan? Ik kijk het pas sinds een jaar, dus komt dat na de aflevering van vrijdag????
  Want er zijn nu 5/6 cliffhangers zeiden ze…

 24. Ik zal ff mijn glazenbol erbij pakken!

  Nina kan nu naar mike rennen en haar liefde verklaren..
  Mike komt erachter dat sjors er is dus zal hij achter haar aan gaan. Niets mis mee is eenmaal een rokkenjager! Nina zal eindelijk alleen blijven en zitten jammeren met maxime.

  Lorena komt rijk terug die zal vast met Noud een relatie krijgen aangezien ze zei dat ze met iemand een relatie krijgt waar wij niet snel mee zouden komen,

  Rik en nuran zullen vast samen eindigen. Aysen gaat de bak in wegens moord op danny vandaar dat ze weggaat.

  Oh jeee mensen mijn glazenbol heeft het begeven morgen weer een dag..

 25. Ik denk dat:
  Jack aangereden wordt en dat hij eigelijk onderweg was naar Lorena.
  Rick en Nuran bij elkaar komen ze zijn duiidelijk allebei nog verliefd op elkaar.

  En ben benieuwd naar Tim en wat Bilal lucas te vertllen heeft.

  En ik denk dat Maxime iets met Marcus te maken heeft anders zou hij toch niet terug keren met de cluffhanger..

  Ik ben benieuwd!

 26. We wachten het maar gewoon af!
  Maar 1 ding stoord me enorm, over bilal en homo zijn.
  Buitenlanders spreken er schande van, dat gaat me echt te ver, als een nederlander (ferry) homo speelt is het niet erg, maar een turk wel, kom op zeg het is facking 2012 dus schei uit met dat achtelijke gedoe en accepteer homosexualiteit.

  Vinden jullie niet?

 27. @Rick, ik denk dat te maken heeft met, dat Bilal een moslim is. In dat geloof is homo zijn uit den boze. Dat heeft niets te maken met dat we leven anno 2012.

  Wij Nederlanders hebben het zijn van homo (grotendeels) geaccepteerd, maar zo werkt dat nu eenmaal niet bij Moslims.

 28. Je kunt wel allemaal zeggen dat Lorena en Noud met elkaar krijgen, maar dat lijkt mij JUIST voorspelbaar.. miss krijgt Lorena met Sjoerd?? oké dit is wel heel vergezocht maar goed…

 29. Dat van Lorena dat ze met iemand zou krijgen die niemand zou verwachten is allang geweest.. Die verhaallijnen zijn nu allemaal weer anders & trouwens toen ze dat zei wist ze nog niet wat er nu zou gebeuren

 30. weet je wat me verstandig lijkt : dat sjors gaat scheiden van bing.
  dat jack en lorena maar elks eigen weg moeten volgen. ze zijn te verschillend tegenover elkaar.
  Rik moet oppassen voor die yvon. bilal en nouran zullen wel een mooie bruiloft hebben of er moet iets zijn met bilal. misschien toch gay.
  en noud kan nina niet meer vertrouwen dus die moeten ook maar gaan scheiden.
  en straks na de zomerstop allemaal met een schone lei beginnen. en misschien komen er wel andere nieuwe spelers bij. ben benieuwd. nog gtst kijken vandaag en morgen avond. en jjjaaaa …. wachten we tot na de zomer.

 31. ik den k ook wel aysen maar het kan natuurlijk ook Rikkie zijn want zij komt uit de koning als sjoerd tim heeft geslagen ? ik vind het echt spannend

 32. ik denk inderdaad dat jack aangereden word door bing en lorena denkt dat het over is en dat rik eerst nuran afwijst en later ook voor haar kiest kwa wat marcus komt doen geen idee ? ja mischien inderdaad wel wraak met maxime maar de link nee die heb ik niet
  noud nina uit elkaar logisch ik denk dat ze wat met mike krijgt en wat lorena betreft geen idee tim ook een raadsel /?? van anton en bianca vraag het me af van anton kan hij is tenslotte al eens vreemd gegaan en kwa aysen ik denk inderdaad dat het er een x uit gaat komen dat zei danny heeft geduwd ! maar nu al nee dat duurd nog wel even denk ik
  ik kijk uit naar vrijdag 🙂

 33. noud en lorena gaan er toch uit door de flexwet want er was toch al verklapt dat noud (ruud Feltkamp) en lorena (Gigi Ravelli) op het vliegveld opnames aan het draaien waren

  1. Flexwet betekend dus dat ze er maar tijdelijk uit gaan he? Het is dus echt niet zo dat ze nu stoppen met de Soap. Gewoon het zelfde verhaal als met Sjors. Die moest er ook tijdelijk vanwege diezelfde flexwet.

   1. Sjors heeft een vast contract.
    Ze hoefde er dus niet uit door de flexwet.
    Volgensmij wilde ze er gewoon even tussenuit.

    1. Ben ik niet met je eens. Meerdere acteurs die vaste contracten hebben en daarbij tóch door de flexwet er even uitmoeten.

 34. volgens mij moet je gwn dubbel doordenken:
  *ze maken een foto die op jack lijkt
  *daarom denkt iedereen dat het jack is
  *daar stapt iedereen vanaf omdat het te voorspelbaar zou zijn
  *dus is het toch jack

 35. Het is Jack 100%, en vrees dat hij dood gaat, hij heeft tijdje geleden laten weten wel weer eens wat anders te willen doen. Vind het wel jammer, blijft er voor mij wel erg weinig favorieten over.

  op zijn amerikaans Jack = cool hihihi

 36. Marcus en Maxime gaan vast samenwerken om Janine en Ludo uit elkaar te drijven. Yvon’s ware(duivelse) aard komt aan het licht, Rik dumpt haar en gaat met Nuran, terwijl Bilal Lucas de liefde verklaart en zo ontstaan er nieuwe liefdes….

 37. Die ene ‘ vriend ‘die Bilal kwam ophalen in de koning had toch ook een wit shirt aan en een spijkerjack?

  Bovendien had hij ongv. het haar zoals op de foto.

   1. wie zegt dan dat lana geraakt word of er zelfs verwond van word. dus hoezo meteen kinderloos. er zijn echt mensen die ongeschonden uit zo,n ongeval komen hoor

    1. Gtst.. Hmm. Altijd drama Babette. Als er dus iemand geraakt wordt door zo’n auto heb je gewoon 99,99% kans dat de persoon in kwestie gewond raakt.

  1. Dat is een goeie. Waar volgens mij nog niemand aan gedacht heeft! Als Jack aangereden word, word Lana ook aangereden natuurlijk. Dus zou het Jack wel zijn dan?

   1. ja dat weet ik. maar dan nog hoeft een kind niet geraakt te worden. het gebeurd heel vaak dat als er 2 personen word aan gereden er niet altijd beide verwond zijn

   2. Als Lana ook verwond raakt krijg je wie weet wel een heel nieuw verhaallijn. Dat Lana geopereerd moet worden en bijvoorbeeld een nieuwe nier nodig heeft. En dan blijkt de biologische vader een ander te zijn dan altijd werd gedacht!

 38. Er zou een keer een cliffhanger moeten komen dat Nick Sanders er dus echt uit gaat en om dat echt groots te vieren moet hij in de Cliffhanger komen een keer en dan heel veel mensen neerknallen!

  1. Nick wil niet terug komen naar Gtst. Hij wil zijn ‘horizon verbreden’ en dat kan niet als je gebonden bent aan de opnames van een soap. De schrijvers hebben hem wel expres nog laten leven zodat hij jaren later nog eens een keer terug kan komen, maar of dat ook zo het geval is? Dat weet ik niet..

 39. Het kan inderdaad ook de vriend zijn Bilal, kijk de aflevering van vandaag maar terug bij 16:57. Deze jongen heeft ook een spijker blouse en witte t-shirt aan. Maar qwa spanning zal het wel Jack zijn en mag je 2 maanden lang afvragen of hij nog leeft, en blijkt hij dood te zijn, hebben ze wel mooi geheim weten te houden dat exit Jack is, terwijl alles naar buiten lekt via Boulevard.

 40. Ik denk dat het Aysen is en dat straks blijkt dat ze zwanger is van Bing, maar goed! Of hij dan toch uiteindelijk zijn “eigen kind” krijgt weet ik zo niet te vertellen, maar denk dat het zo zal verlopen.

  Groetjes, we wachten wel weer af tot na de zomerstop, maar morgen zit ik voor de buis, hahahaha

 41. Misschien ligt Aysen onder die auto.

  Trouwens in het nieuwe seizoen zijn er 21 of 22 misschien 23 vaste rollen

  – Ik denk dat Bing de bak in draait net als Aysen of zij ligt onder die auto

 42. Jack is er net uit geweest, dus ik denk niet dat hij aangereden wordt. Dit is al de tweede aanrijding dit jaar. We zullen zien wie het is. Ik hoop Nina en dat ze daardoor een ander persoon wordt die niet zo arrogant is. Maxime is een bitch, die wraakacties zijn we nu wel beu met z’n allen. Ze gaat weer stoken natuurlijk, kunnen ze niets nieuws bedenken?? Ook al 2 keer een bruiloft met een schietpartij. Het blijft natuurlijk wel steeds spannend, omdat je meeleeft met de acteurs, maar echt origineel zijn ze niet. Tijd voor iets nieuws na de zomerstop!

 43. Correctie: Ook al 2 keer een bruiloft waar Nina vermoord moest worden, wat niet lukte, maar anderen wel gewond raakten.

  1. Wikipedia kan door Jan en alleman gewijzigd worden. Iedereen kan er dus onzin op zetten. Dan zou ik dus ook deze site opzoeken, waar je ook nog kan reageren (!), en waar betrouwelijke informatie opstaat.

   1. deze site is ook niet altijd betrouwbaar. er staan ook geruchten.
    bijvoorbeeld die kimberly en marcus gerucht stond eerst 4 weken geleden op wikipedia. toen stond opeens op een vage blog en nu is het hier geplaatst. gebasseerd op geruchten die waarschijnlijk 100% verzonnen zijn

 44. Ik denk dat jack aangereden wordt, dat leverd dan weer extra spanning op tussen Sjors en Bing. Dat Jack aangereden wordt wil nog niet zeggen dat hij dood gaat of dat hij er 3 maanden uit gaat, het kan ook zijn dat hij dan geopereerd wordt en daarna weer hersteld.

 45. ik ben het er niet mee eens dat het duidelijk om jack gaat want jack heeft dan wel die kleren aan maar geen zwart haar en heeft de laaste tijd een baardje.

 46. Ik zeg goede cliffhanger!!!!
  Alle verhaallijnen nodigen uit tot weer kijken…
  spanning op en top…
  Niet zo spannend als de 4500e aflevering. Maar een goede cliff dus…

  Veel plezier als je vanaaf nog moet kijken!1 Is zeker de moeite waard!!!

 47. EXCLUCIEF: Marcus en Kimberly keren NIET terug.

  Sorry dat ik het zeg wat een saaie Cliff alleen die met Bing was wel spannend. Die beland in de bak ik weet het voor 100% zeker.

  1. Die belandt niet in de bak want het was een ongeluk he. Vandaar dat hij geschokt de auto uit gaat. Dat zie je op de foto. Anders was hij wel doorgereden als het om moord gaat. Heb ergens gelezen dat we in 2013 nog van Everon kunnen genieten in GTST.

 48. zoals gezegd idd ligt jack daar. noud en nina uit elkaar, sjors en bing ook.
  en janine en ludo eindelijk getrouwd!

   1. En babette, aan jou de vraag de volgende keer gewoon op de goede reactie te reageren. Stoort me erg dat je heel erg vaak op een verkeerde reactie reageert. Veroorzaakt verwarring.

    En probeer mensen niet altijd te verbeteren. Dat is gewoon zo irritant.

    Yelle.

    1. En hier ook weer. Kan gebeuren toch? Reageren op een verkeerde reactie. Laat het toch gewoon rusten. Wat heb je er nu aan zo fel te reageren. Je kan iemand anders een heel onprettig gevoel geven, en jezelf help je er toch niet mee.

    2. Yelle (ik schrijf maar even op tegen wie ik het hebt)

     ik zie ook pas achter af dat mijn reactie onder de verkeerde berichten staat.( hopelijk zit die nu wel goed.) maar onthoud ik post hier maar sinds 4 weken en dit is denk mijn 8ste bericht ofzo op nieuwsitem/onderwerp

     dat verwarring veroorzaakt kan ik me voorstellen ik zal voortaan wel de naam erbij zetten tegen wie ik het hebben dan hoef jij je er niet aan te ”storen” dan

     en voor de rest bepaal zelf of ik mensen wil verbeteren oke

     1. Babette, ik zou me er gewoon niets van aantrekken. Er zitten af en toe gewoon een stelletje onrust zaaiers hier op het forum.

      Je blijft nog altijd zelf bepalen hoe en wat je doet. Een ander kan hier wel een mening op hebben, maar het is niet zo dat jij die dan meteen moet delen. Ik heb ook 1 á 2x gehad dat ik bij een verkeerde reactie postte. Jammer dan, als iemand zich er aan ergert? Dat is zijn/haar eigen probleem!

  1. Lekker dan? O! IK HEB DE CLIFFHANGER GEZIEN! IK ZET MAAR SNEL OP INTERNET WAT ER GEBEURD!! Ooit aan gedacht dat er ook nog mensen zijn die niet naar Rtl Lounge kijken en ’s avonds gewoon naar Rtl 4 kijken?

 49. saai cliffhanger. precies wat ik er van verwacht had. jammer hoor. voor mij heeft gtst de laatste seizoen een bar slecht seizoen gedraaid. ik hoop de volgende seizoen wat beters weer geeft want anders zeer twijfelen of ik het nog wel blijf volgen

   1. Yelle? Jij kunt ook wel gewoon normaal reageren. Ik snap best dat je het vervelend vind dat iemand alles op het internet zet (vind ik hierbij ook, maar ik lees dan gewoon de reactie niet) maar dat kan ook gewoon normaal gezegd worden. Ik vind dit eigenlijk gewoon beledigen. Dus als je niet meer wil weten hoe de cliffhanger gaat / afloopt raad ik je aan hier gewoon niet meer te kijken.

 50. Ik vond alleen dit jaar spannend:

  – verhaallijn om Tanya Dupont
  – Stalker van Nina
  – Danny-Nuran-Aysen verhaallijn

  1. de tijden veranderen. Het kan zijn dat ze over 3 jaar 25 vaste personages willen als voorbeeld, of wel 18 als voorbeeld om te bezuinigen. De tijd zal het zeggen.

 51. Goedemiddag – is het intussen alweer – allemaal!
  Dit bericht wordt misschien een beetje schreeuwerig, maar ik heb hier een duidelijke oproep. Alvast bedankt voor jullie medewerking! ::

  WILLEN JULLIE A.U.B. DE UITSLAG VAN DE CLIFFHANGER – DIE OOK VANAVOND OM 20:00 OP TV IS – ABSOLUUT NIET, MAAR DAN OOK NIET HIER NEERZETTEN? JE VERPEST ZO DE ‘SPANNING’ VOOR DE PERSONEN DIE GRAAG VANAVOND WILLEN KIJKEN, WANT ONGEMERKT ZULLEN ZIJ TOCH JULLIE BERICHTJES LEZEN! BEWAAR ZE GEZELLIG TOT VANAVOND, EN KLETS DAN MET ZE ALLE EN MAAK MENSEN NIET ONGELUKKIG, BOOS OF VERDRIETIG. IK HERHAAL NOG 1X ::

  DE UITSLAG VAN DE CLIFFHANGER NIET OP HET FORUM ZETTEN A.U.B. ZO ZORG JE DAT DE PERSONEN DIE VANAVOND OM 20:00 GAAN KIJKEN HET OOK NOG LEUK VINDEN!

  Sorry voor de tekst met hoofdletters. Ik vind echt dat het even moet. Ik stoor – en ik heb gemerkt andere personen ook – mateloos eraan dat er zielige personen zijn die de uitslag, of de hele mikmak hoe het gaat, op het internet zetten! Jullie zaten ook in spanning te wachten wat er vanochtend om 10:30 zou gaan gebeuren in GTST! Laat ons dan lekker afwachten in spanning wat er vanavond om 20:00 gaat gebeuren. Wel zo vriendelijk!

  Hierbij dan nog een oproep aan de moderators:
  Zouden jullie de teksten waarin de uitslag gaat willen verwijderen en deze vanavond weer terugplaatsen? (mocht dit mogelijk zijn) Anders moeten deze personen die het geplaatst hebben het hele verhaal maar opnieuw plaatsen. Hierbij mijn dank.

  Excuses, nogmaals. En ik vraag begrip. Voor mij en de andere personen.
  Vanavond genoeg tijd om hier het hele verhaal te plaatsen, en het gezellig met andere mensen erover te hebben. Maar laat nu de andere mensen lekker met rust!

  Sarah Beeken.

  1. Als je niets wilt weten, moet je hier gewoon wegblijven tot je de aflevering gezien hebt. Is dat nou echt zo moeilijk? Als mensen het over de aflevering willen hebben, moeten ze daar de kans voor krijgen.

   1. Ik snap haar reactie ook wel. Zij wil hier gewoon kunnen lezen wat andere personen denken, over wie daar ligt, hoe het gaat en dan ziet ze iedere keer weer een bericht van iemand die vanochtend gekeken heeft en de helft verklapt. Ik snap ook wel dat die andere mensen de kans moeten krijgen, maar ik vind ook dat zij de kans moet krijgen om de berichtjes te lezen over wie denkt dat daar ligt enzo. Maar nu krijgt zij daar amper de kans voor omdat ze moet opletten wat ze leest.

    Gewoon heel dubbel.
    Ik denk persoonlijk gewoon dat ze beter nog zo iets kunnen maken en dan Na de Cliffhanger ofzo. En dat je daarin die reacties plaatst. Maar dat zal ook wel weer geen optie zijn.

    Ik begrijp beide kanten. Die van Sarah, maar ook die van jou Wouter.

   2. Is het nou echt zo moeilijk om tot na 20:00 te wachten met je reactie. Als ik en VELE andere de aflevering willen kijken zonder dat ik in 1x een berichtje voor m’n neus heb waar 1 of andere trien heeft neergekwakt hoe het gaat of afloopt, dan moeten ik en andere daar de kans voor krijgen.

    Ik kan ook het hele verhaal verdraaien hoor? Word er zo moe van. Is het nu zo moeilijk om eventjes het respect op te brengen? Nou.. blijkbaar wel. Erg jammer.

    1. Dit gaat helemaal niet over respect. Het is gewoon een feit dat 10:30 op RTL Lounge een officieel uitzend moment voor GTST is. Dan mag daar best al over gepraat worden. Jij vraagt of het nou zo moeilijk is om tot na 20:00 te wachten… Ik kan jou ook vragen… Is het nou zo moeilijk om tot na 20:00 te wachten met het lezen van de reacties? Niemand verplicht je hier al reacties te gaan lezen. Spoilers worden hier altijd besproken. Daar moet je dan maar gewoon rekening mee houden. Je kan niet van anderen verwachten dat ze zich aan jou gaan aanpassen.

 52. Tja. Sarah, ik vind het erg vriendelijk dat je zo’n berichtje plaatst.. Maar of het ook zal helpen is me maar de vraag. Ik denk niet dat de moderators de berichtjes verwijderen, en de rest kan misschien best wel fel op reageren. Of je er goed aan gedaan hebt weet ik niet.. Maar ik vind het natuurlijk nog steeds erg vriendelijk.

 53. Sara, EEN HEEL GOED IDEE !!!

  Ik stond net op het punt een nieuw inzicht van mij hier op te gaan schrijven, maar ik wacht tot na de uitzending van vanavond. Ik vind jouw oproep erg sociaal en zal deze respecteren.

  1. Hoi Adriaan.

   Ook vind ik jou heel erg sociaal! Dat je het gewoon respecteert en wacht tot na de uitzending van vanavond. Dan zullen meer personen de uitzending gezien hebben, en verpest je het ook niet perongeluk als ze dan toch je berichtje lezen.

   Bovendien lijkt het mij vanavond zelfs gezelliger! Zo kan iedereen delen wat hij/zij gezien heeft, en zijn er weer meer mensen.

   Ik bedank je hartelijk!

   Sarah Beeken.

 54. Het seizoen komt vanavond ten einde met een mega-combi-cliffhanger, waarbij Jack van Houten de grootste spanningsfactor met zich meebrengt. Hij overleefde eerder het Ebola-virus, maar een aanrijding zou hem wel eens fataal kunnen worden…

  In de cliff staat vooral de liefde centraal. De liefde die afloopt tussen Sjors & Bing, Nina & Noud, Nuran & Bilal en Rik & Yvon. Maar de liefde die opbloeit tussen Nuran & Rik en Bilal & Lucas. Verder lijkt er ook wel iets te gloren voor Nina & Mike (wel ongeloofwaardig) en Rikki & Tim. Al zullen die verhaallijnen pas na de zomerstop worden uitgewerkt.

  RTL verkondigt in een persbericht dat er vanavond meerdere cliffhangers in één zijn te zien. Het lijkt dus een onmisbare aflevering van GTST te worden. Jammer dat het na vanavond weer even voorbij is.

 55. Er is daarstraks door me gevraagd of je het kon opbrengen dit tot vanavond na 20:00 te bewaren. Maar blijkbaar niet?

 56. maar snap sommige mensen echt niet hoor!
  als je niets wilt weten over de afloop van gtst? hoezo kijk je dan toch op deze site en lees je alle berichten?
  is dus een beetje jouw fout, want anderen willen het wel weten en zijn wel geinteresseerd!!

  1. Waarom ik op dit topic/deze site kijk? Lijkt mij duidelijk. Om met andere te speculeren wie daar nu toch voor die auto kan liggen, wat Bilal toch aan Lucas gaat verklaren en ofdat de bruiloft van Ludo en Janine dit keer wel goed gaat, of dat het weer tot een ramp loopt. Dáár is dit topic voor bedoeld. Niet om nu al gelijk te gaan melden JA HET LOOPT ZO EN ZO AF. En nee, ik lees niet alle berichten. Ik zit hier steeds oplettend te kijken ofdat ik een bericht lees waar de afloop o.i.d. instaat. Beetje mijn fout? Zodra jij het hier niet opzet, kan ik het niet lezen en is er niets aan de hand. Mm, wie zijn fout is het dan? En Jenny, Rotopmerking? Iemand uitjennen op internet? Daar ben ik helemaal niet mee bezig hoor? ’t is maar hoe je het wil bekijken.

   En dat ik maar niet op dit soort sites moet gaan kijken? Kom op zeg! Volgens mij lezen jullie eigenlijk helemaal niet waar dit topic voor bedoeld is. Maar het zal wel aan mij liggen? Dat ik ook gewoon voor andere mensen gezellig wil zijn, en niet de hele boel wil verpesten zoals JULLIE nu WEL doen.

   En die er wel geinteresseerd in zijn, die hadden dan maar lekker vanochtend vroeg hun bed uit moet komen zodat ze lekker naar rtl lounge konden kijken.
   Verpesten voor anderen (en niet alleen mezelf, ik heb hier al genoeg reactie en op andere forums/website’s waar personen heerlijk aan het kletsen zijn hierover en dat er dan zielige personen eventjes het hele verhaal neerkwakken) dáár zijn jullie goed in. En neem mij het nu niet kwalijk dat ik dan voor mij en andere opkom om dan zo sociaal mogelijk een ‘oproep’ te plaatsen gezellig te wachten tot vanavond en dan met iedereen die het dan gezien heeft erover te discussiëren en te kletsen e.d.

   En daarbij ben ik nog steeds geen hondje. En ben ik niet zo’n tv/computer verslaafde dat ik er een hele dag voor ga zitten.’

   Respect, respect? Waar is dat toch gebleven!

   1. Kijk! En hier ben ik het nu mee eens. Een persoon dat voor andere opkomt en natuurlijk ook voor zichzelf. Het is veel gezelliger als je na 20:00 je berichtjes lekker plaatst, iedereen gezellig meedoet en misschien wel een goede discussie aangaat.

    Het is jammer dat er dan personen zijn die geen respect op kunnen brengen om dat ook even te wachten. En ja dit topic is inderdaad bedoelt om met zijn alle na te denken over wat er gaat gebeuren in de cliff. Er word niet gevraagd om (enkele) personen die hier even het hele verhaal gaan posten. Maar oke dat zal ik dan wel verkeerd begrepen hebben. Sjongejonge, word echt moe van dit kinderachtige gedoe hoor. Breng gewoon respect op voor anderen. Geven en nemen. En nu kun je respect geven om even te wachten tot 20:00 en je neemt nu om vanavond dan gezellig te gaan discussiëren. Of ben ik hier nu opeens weer de ‘betweter’ zoals ik al eerder genoemd ben op dit forum.

 57. hier ben ik het mee eens!
  als je dit alles niet wilt weten dan moet je niet op dit soort sites kijken. blijf dan lekker voor je tvtje zitten en wacht dan braaf tot 8 uur op gtst.

  pf wat worden hier veel ruzies ontwikkeld volgensmij. volg deze site al een paar maanden maar er zijn altijd rotopmerkingen op anderen!!!!!!
  zoek een leven mensen dan anderen uitjennen op internet!!!

  1. Je vertelt hier nu dat andere altijd rot opmerkingen maken. Inderdaad. Jij maakt nu inderdaad een rot opmerking! Zoek een leven dan andere uitjennen op internet.

   Je hebt het inderdaad goed gezien hoor!

   Doe niet zo kinderachtig, en respecteer een ander (zijn/haar mening)
   Bovendien ‘braaf’ wachten tot 8 uur. Braaf? Kom op! We zijn geen stelletje honden die je kunt bevelen en dan zegt ‘braaf’ als we het goed doen.

  1. Vind ik nou ook Rikki=cool!
   Als je toch bijna alles van een site kopieert, zet maar gewoon een link. En anders in hoofdletter aan het begin van je bericht, niet lezen als je het niet wil weten.

   Maar ja, sommige mensen kunnen dit niet opbrengen. En dan vinden ze dat andere rot opmerkingen maken en dat het hun eigen fout is.

 58. ja hallo wat zeuren jullie nou moeten jullie maar niet op deze site komen als je het niet wil weten wat een gezeik ik wort echt beetje moe van hoor kom dan gewoon niet als weten niet wil dit is wel vervelent want dan hat je vanochtent uit bet moeten komen en ja als je dat niet doet weet je dat ook niet en ja dan kom je voor probelmen te staan en ja ze moeten maar respect geven dat ze wachten tot 20 uur 20 uur bestaat hemaal niet wie zegt nou dat 20 uur bestaat nou hou jullie allemaal maar op het is vervelent

 59. Wendie, niet vervelend bedoeld hoor.. maar ik snap je niet precies?
  In eerste instantie zeg je dat als je het niet wil weten, dan moet je maar niet komen kijken.
  In de 2e instantie zeg je dat iedereen maar moet wachten tot 20:00 voordat ze hun bericht plaatsen. En opeens zeg je dan dat 20:00 (of 20 uur, hoe jij het noemen wil) niet bestaat.

  Kun je wat duidelijker zijn?

  Liefs van Liene.

 60. 3 september Micheal.
  En wat een gemekker hier allemaal op dit forum!
  Laatste aflevering is laatste aflevering en omdat rtl lounge het nou om 10.30 uitzend betekent dat wij dus allemaal om 10.30 de cliff kunnen kijken (en vervolgens kunnen discusseren/er over praten).
  Dat er mensen zijn die pas om 20.00 kijken (ik kijk altijd s ochtens omdat ik s avonds werk!) wil toch niet zeggen dat wij niet over de aflevering mogen praten! zou helemaal mooi zijn als iemand door omstandigheden pas om 22.00 kan kijken moeten we zeker wachten tot heel nederland gekeken heeft!
  Als je dingen niet wilt weten moet je niet kijken…
  Dat Bing Jack aanrijd en Lorena vertrekt vanaf het vliegveld stond ook al een maand op deze site, zeker ook niet eerlijk…..

  1. Als ze ook nog weten dat er om 20:00 een aflevering is, kunnen ze dan tenminste misschien nog een ietsiepietsie klein beetje respect opleveren om dan boven aan het bericht te schrijven bijv.: Bevat inhoud Cliffhanger. Niet lezen als je niet wil.
   Maar ik heb dus bij héél veel personen hier en op andere forums gemerkt dat zélfs dat teveel gevraagd is. En ik heb nog andere dingen aangekaart in mijn bericht, maar ja.. Weet je, heb het niet op zelfzuchtige mensen. Maar dat was volgens mij al duidelijk.

 61. Het word er pijnlijk voor een bepaalde fans groep. Ik kijk GTST al vanaf de eerste aflevering, maar door het vertrek van Jack kan daar wel eens een einde aankomen. Wel heel knap dat het geheim is gebleven, 3 september zal er wel een afscheids-interview uitgezonden worden.

  1. dat die aangereden is wilt niet zeggen dat die gaat vertrekken. sjors was toch aan gereden en is toch gewoon weer aan het lopen in meerdijk

 62. Na het zien van de preview van vanavond, ben ik tot een verrassend nieuw inzicht gekomen. Als GTST het nieuwe seizoen start zoals ik vermoed, zeggen we voortaan niet meer “1 April” als humoristische uitlating maar “3 September”.

  Zolang wij met z’n allen blijven geloven dat alles wat binnen de media bekend wordt gemaakt ook ECHT waar is, kan de produktie van GTST ons elke leugen verkopen die ze wil. Breng de zogenaamde nieuwe castfoto in de publiciteit en iedereen geloofd dat dat de cast van het nieuwe seizoen is. Laat een aantal scripts rondslingeren met de betreffende personages erin verwerkt en de leugen krijgt nog meer gestalte.

  Ik vermoed dat er bij de produktie van GTST sprake is van een geniale, collectieve leugen. Hierbij krijgt de Wicked-uitspraak “Niets is wat het lijkt” een enorme diepte, doordat deze betrekking heeft op zowel de Meerdijkse werkelijkheid als op ONZE werkelijkheid (castfoto, rondslingerende scripts).

  Door de laatste scene tussen Bilal en Lucas ben ik tot mijn nieuwe inzicht gekomen. Of ik ga mezelf nu onsterfelijk belachelijk maken, of ik kan 3 september a.s. zeggen: “I told you so !!!” Het ging mij niet zozeer om wat er tussen deze 2 personages gebeurde (ze begonnen elkaar hevig te zoenen), maar het ging om de fade-out na deze scene. Ik heb al die tijd vermoed dat Lucas (tijdens zijn nog steeds voortdurende comatoestand) de hele Bouwhuis-Sanders verhaallijn droomde. Door die fade-out kwam ik ineens tot het inzicht dat het juist Edwin is geweest die alles heeft gedroomd. Op het zogenaamde moment van overlijden is hij in een diep coma geraakt en is zijn droom begonnen. Door de toediening van het serum is het ebola-virus in zijn lichaam uiteindelijk bestreden, echter het lukte Edwin niet uit zijn coma te ontwaken. ALLES WAT VANAF HET MOMENT VAN TOEDIENING VAN HET SERUM RONDOM LUDWIN IS GEBEURD, HEEFT EDWIN DUS GEDROOMD. Het moment van de fade-out was het moment dat Edwin een hartstilstand krijgt. Of hij al dan niet gered kan worden en alsnog uit zijn coma zal ontwaken zal 3 september a.s. blijken. Er is dus nog een sprankje hoop voor Ludwin. Ik geloof er in ieder geval weer in. Ik wens iedereen een fijne zomervakantie toe !!!

 63. @Adriaan:

  Droom lekker verder, sorry hoor maar Edwin is dood, ze hebben hem de serie uitgeschreven en komt niet meer terug. Excuses als ik zo grof ben maar wat je nu allemaal loopt te zeggen is echt onzin.

 64. ow Adriaan
  ik zeg niet snel iets over een idee of opmerkingmaar dit slaat alles.
  Draaf je niet beetje door
  als dat zo zou zijn wat niet is,hoe kan edwin alles weten dromen over mense die wij normaal zien in de serie.

  Dit zou zekers kijkers kosten
  hoe graag we ook willen dat adwin terug komt.
  Heel het tim verhaal is dan poef weg
  bing gedoe nina stalker hele verhaallijne zijn dan weg poef ,dacht het niet
  het is geen lost de serie waar ze dit soort dingen kunnen maken en gewoon voor 3 afl doen.
  dit is zo wat een heel seizoen dat doen ze echt niet zo maar weg ff over tis hollywood niet:)

 65. Zo, dus Jack is dood. Ik vond hem een autistische eikel, maar samen met Lorena een verrassend leuk stelletje.

  Of misschien word ik nog verrast en blijft hij toch leven? Ik hoop het. Aangezien alles tevoren wordt opgenomen zal men hem toch al enige tijd op de set hebben gemist? Of raakt hij in een coma vanwege zijn tijdelijke contract?

  Ik moet zeggen dat ik deze cliff niet zo spannend vond als de vorige. Maar ja, dat is ook wat rustiger.

 66. Jammer dat Jack dood is, nu ik voor 2e keer terug kijk, weet ik het zeker, alleen kan je het nog niet goed zien ivm dat hij zijn ogen dicht heeft

  1. Het is natuurlijk de bedoeling om ons te misleiden, dus als jij denkt dat je echt kan zien dat hij dood is zal hij het juist niet zijn..

 67. idd adriaan, dat is echt de grootst mogelijke onzin!!! als ze dat echt zouden doen zouden zich onsterfelijk belachelijk maken…..
  wss is de moslim-homo-ontkennen-problemen de nieuwe verhaallijn….
  maar Edwin komt echt niet terug hoor, waar halen mensen die theorie toch elke keer vandaan?? hij zou ook al onder de auto van Bing hebben gelegen haha….ik moet daar toch wel steeds om lachen…..
  vond de cliff saai en voorspelbaar….helaas….

 68. Beste Adriaan,
  Het is een heel originele verhaal voor GTST, maar het lijkt me wel ongeloofwaardig. Maar misschien heeft Lucas wel de laatste week gedroomd. Dat zou betekenen: Sjors weet niks over Aysen en Bing, Jack is niet aangereden, Lorena en Noud vertrekken niet, Bilal is niet homo en Maxime is niet irritant op de bruiloft van Ludo en Janine.
  Maar ik hoop eigenlijk dat het verhaal gewoon verder gaat zoals het nu is. Ik vind het zo wel leuk. Oh ja, en Bilal was eindelijk niet emotieloos!!! Nu mag hij wel blijven van me 😛

 69. SUPER MOOIE CLIFFHANGER!!!

  was er van overtuigd dat het edwin was maar was toch jack. leuke beschijden bruiloft, mooie vliegveld scene’s en bilal die eindelijk toegeeft dat ie homo is.

 70. Ik denk zelf dat ik er uit ben.
  Als dit zo zou zijn, zou het een leuk en spannend verhaal gaan worden!

  In het boekje van Tim zijn namelijk de namen: Anton, Bianca, Edwin, Sjoerd, Rikki (de familie Bouwhuis dus), te zien. Ook staan de namen: Ludo, Janine, Marcus, Maxime, Lucas, Noud en Nina en Amy in het boekje.

  Het heeft dus duidelijk te maken met de families: Bouwhuis en Sanders.

  Ik denk dat Tim de zoon van Anton en Janine is.
  Anton en Janine kenden elkaar van vroeger en ook zeiden ze volgens mij dat ze samen wat gehad hebben toen ze nog jong waren.

  Ik denk dat Janine zwanger is geraakt (een paar jaar eerder dan Edwin, Sjoerd, Nina en Lucas zijn geboren).

  Nu zijn er een paar optie’s :

  1. Of Janine vond zich nog te jong om voor het kind te zorgen, en hebben ze besloten om het kind af te staan aan adoptie ouders.

  2. Anton werkte al in het ziekenhuis en heeft gelogen tegen Janine en zei dat het kindje gestorven is. Vervolgens heeft Anton hun kindje, doordat hij zich nog te jong voelde om vader te zijn, aan zijn moeder gegeven. (De Oma die in beeld was in een extra filmpje, die Tim, Oma noemde)

  3. De Oma (moeder van Anton of het is toch de moeder van Janine), heeft voorgesteld om tijdelijk voor het kindje te gaan zorgen. Janine & Anton waren het er mee eens.
  Later wou de Oma het kindje graag houden, ze voelde moedergevoelens en besloot te gaan verhuizen en heeft er voor gezorgd dat het net leek alsof het kindje was gestorven.

  4. Anton en Janine gingen uit elkaar. Janine ging verhuizen en kwam er achter dat ze zwanger was en kon het kindje niet in haar eentje opvoeden. Haar moeder zorgde voor haar kind en Janine ontmoette Ludo.
  Haar moeder en het kindje (Tim) zijn verdwenen in de Serie, doordat Janine dacht dat ze waren omgekomen (bijvoorbeeld door een brand).

  Er zijn nog veel meer opties, maar ik denk dat een van dit het wel eens zou kunnen zijn.

  IK BEN BENIEUWD WAT JULLIE HIERVAN DENKEN !

  Groetjes, Jessy

  1. 1: janine was zelf geadopteerd. denk niet dat ze hetzelfde zal doen

   2: waarom zou anton zoeits doen ?

   3: Is Adoptie moeder van Janine dan. de echte moeder en vader van janine zijn toen janine en marieke heel jong waren overleden in een ongeluk,

   4 ook dat kan niet want de adoptie moeder van janine is nog voorgekomen in seizoen 3.4.5 toen was er geen sprake van een baby of wat dan ook.

 71. Vervolgens zei Tim: dit word een hele grote schok voor iedereen.

  Nou dit zou toch een grote schok zijn, voor veel mensen in Meerdijk, omdat de 2 families erg groot zijn.

  1. @Babette:
   1. Je weet het nooit bij gtst en zeker niet als het uit was gegaan tussen Anton en haar.

   2. Anton heeft wel meerdere dingen gedaan.
   Waarom zou Anton vreemd gaan als zijn zoon dood ging? Tsja dat heeft hij ook gedaan! Dus waarom zou hij dit niet kunnen?

   3. Dan kan het een adoptie moeder zijn. Maar alsnog wie weet leeft de moeder van Janine toch nog. Dat de adoptiemoeder is overleden, je weet het maar nooit bij gtst zoals ik al zei.

   4. Het kan wel, want de zoon kan thuis zijn gebleven bij oppas of wat dan ook.

   Zoals ik al zei; je weet het maar nooit bij gtst.

   En we weten niet wat er gaat gebeuren, maar erover nadenken is altijd leuk!

   We komen er na de zomer achter…….

   1. JJ.

    1 natuurlijk kan iemand die geadopteerd is zelf ook adopteren. dus ok daar heb je goede punt

    2, ik zeg niet dat anton niet tot verkeerde dingen in staat is. Bytheway hij ging niet vreemd toen edwin aan het dood gaan was. edwin was nog paar dagen dood voor dat die vreemd ging. eigenlijk lag die nog niet eens koud in de vloer. ik zeg ook niet dat die nooit eerder vreemd had kunnen gaan. natuurlijk kan dat. maar denk niet dat janine de moeder is, eerder marieke ofzo.

    3 ik weet niet ik denk dat niet. zoals gezegd heb ik denk dat het niks met janine te maken heeft.

    4. sorry ,maar dat is flauwekul. janine zou nooit rond die leeftijd een kind laten opvoeden door haar adoptie ouders. niet de janine die er toen in speelde.

 72. Ik vond inderdaad verrassend genoeg ook een Tegenvallend Cliffhanger
  maar had eerlijk gezegd een maand geleden ook niet ander verwacht zeker na dat je de spoilers las.

  Ludo en Janine eindelijk zonder echte problemen getrouwd (toch geen Marcus en Kimberly zei toch dat niet waar was) en dan Maxime met haar simpele zinnetje zo voorspelbaar !! en als je het over Ludo en Janine heb ga je automatisch na hun prinsesje

  Nina en Noud en Mike. tja Nina nu gaat alles een keer niet zoals jij het wilt he. klein prinsesje. geef Noud groot gelijk. zo kan die tenminste nadenken zonder dat zij hem steeds lastig valt en ook leuk dat die na Dennis gaat. !! en ja hoor was weer op de juiste plek en flinke luistervink. pfff hij word echt irritant en nu even haar broer :

  Bilal en Lucas. tja dat was ook te verwachten. nou ik hoop dat er geen drama van komt maar daar heb een hard hoofd in. het gebeurd zeker.

  en van Bilal na Nuran. Tja ik kan niet eens zeggen arme nuran die is toch met andere dingen bezig. en dan die liefdesverklaring wat had ze dan verwacht toch ben erg benieuwd wat Yvon nog in te brengen in gtst. en van rik gaan we naar Rikki

  Leuk dat Rikki en Sjoerd het hebben bijgelegd. alhoewel het volgens steeds hetzelfde blijft.

  van Sjoerd naar Bianca en Anton, Laura en Jef jammer dat ze weinig te doen hebben in meerdijk behalve als soort grote figurant mee te spelen. en van Jef naar Bing en Sjors en jack en Lorena

  Wow die aanrijding met jack. duidelijk met grote opzet. ik hoop dat die in de bak gaat en zijn club kwijt raakt. eigenlijk hoop ik nog veel meer toe. toch ben ik benieuwd was Sjors echt helemaal getuige of toch niet.? maar aan de andere kant kijkt jack niet na links en rechts als die oversteekt ?

  Arme Lorena met verdriet de vliegtuig in. !! en dan mysterieuze anonieme beller en Tim. zo ontzettend spannend hoor

  1. druipt voor sarcasme. weet je het is zelf al zo ver bij mij dat ik ze de volgende seizoen een klein kansje geef of ik ga maar ander hobby zoeken om half elf s ochtends 🙂

 73. adriaan wat bedoel jij precies???? ik denk toch niet dat de laatste maanden een droom was hoor! haha maja in gtst is niets onmogelijk nadat Ludo al 2 keer dood is geweest en de helft van de acteurs al eens verlamd.
  ben wel benieuwt wie die Tim is. Hoorde dat die app is gehackt en dat uitgekomen is dat tim een zoon zou zijn van Anon bouwhuis? weet iemand of dit zo is?? lijkt me namelijk sterk want dan is hij toch even oud als edwin??

  en henriette? edwin onder de auto? hoe kwam je daarbij??? ahahaha kan toch niet

 74. spannend, had niet verwacht dat het zo zou aflopen met Lucas en Bilal. Ik vind het echt super spannend of jack dood gaat en of Jack en Lorena nog bij elkaar komen. Jammer dat we nu 8 weken moeten wachten.

 75. Je weet het maar nooit bij gtst!

  Ik vond zelf de cliffhanger tegenvallen..

  Het enige spannende is nog: wie is Tim ?

  Jack blijft leven, die staat op de volgende cast foto, wie weet gaat hij er alleen even uit voor die wet.

  Afwachten maar tot na de zomer !

  IK BEN BENIEUWD 🙂

 76. Ach, natuurlijk gaat Jack niet dood. Hij is samen met Lorena een belangrijke draad in het verhaal, een van de weinige langdurige relaties. Lorena, vrijgevochten harde meid, streetfighter, met haar grote liefde, de horkerige, verstandelijke maar ironische Jack. En hij is helemaal in haar liefdesweb verstrikt geraakt.

  Dat kan helemaal niet abrupt eindigen want er kondigde zich nog een nieuwe verhaallijn aan, weten jullie nog wel, het verschil in kinderwens tussen die twee?

  Dat conflict moet zich nog helemaal uitontwikkelen dus ik weet zeker: Jack blijft!!

 77. @ JJ hoe kom je erbij dat Jack op de Castfoto staat? en verder heb ik begrepen dat ook spelers die de serie verlaten op de castfoto staat om het gezeur van vorig jaar te vermijden.

  Jack (Mark) is vorig jaar al met flexwet geweest, dus kan er normaal gesproken weer 3 jaar er tegen aan. Maar hij liet begin dit jaar al doorschemeren dat hij andere rollen wilde gaan doen.

 78. Jack was vorig jaar wegeweest voor de flexwet
  Dit jaar noud en lorena lorena naar australie en noud naar robert en denis

 79. Janine is geen sanders dus tim is geen sanders, anders is hij de broer van nina en lucas of van sjoerd en edwin janine meisjes naam is elschot dus hoe kan hij de zoon zijn van anton en janine

 80. Opzich.. Ik vond het geen spannende cliff. Maar de meeste niet. Verder niet veel over te vertellen. Ik hoop dat Jack het overleeft, en misschien krijgen Bilal en Lucas iets? Lijkt me toch wel komisch! En ik hoop toch dat Rik beseft dat hij voor Nuran moet gaan, want persoonlijk vind ik die Yvon echt niets..

  En Jef en Laura moeten weer eens een fatsoenlijke verhaallijn krijgen, zeg! Ze hebben nu gewoon 1 grote figurantenrol. Mag ook wel weer eens wat spannender worden met die 2. Ach, we zien wel! Ik kan in ieder geval niet wáchten tot 3 september.

  Waarschijnlijk blijf ik wel gewoon nog op deze site hoor. Ben maar niet bang!
  Alhoewel? Mij zullen jullie vast niet missen Haha.

  Misschien heb ik morgen een nog wat uitgebreider verhaal. Maar ik ga onze kleine meid maar eens naar bed brengen. Die is nog veel te laat op!

 81. @Marthijn : Kijk maar, http://www.gtstfanclub.nl/2012/06/voorproefje-castfotos-gtst-seizoen-23/

  Daar staat Jack bij de foto’s. Als titel staat er ook: we zijn nog niet af van Lorena, die ook bij de foto’s staat.
  Het is dus duidelijk dat Jack ook blijft.

  Vervolgens is er anders amper verhaallijn meer voor Lorena als Jack weg zou gaan en hetzelfde geld voor Sjors.

  Hij staat niet voor niks bij de foto’s…. vooral ook die tekst erbij…

  Hij is inderdaad met die wet al weggeweest, dat was ik vergeten. Maar hij staat nogmaals zoals ik al zei bij de foto’s.

  Anders was er ook al uitgelekt als er iemand dood zou gaan.

  We zien het wel na de zomer ! 😉

 82. @ JJ dit zijn foto’s van de uitzending van RTL Boulevard, dus geen cast foto’s.

  Mocht Lucas en Bilal iets krijgen, kan je weer gevaarlijk dreigscenes verwachten, dit gaat de familie niet accepteren.

 83. Dan zouden de schrijvers, alleen voor misleiding, Mark hebben gevraagd om in de media te veinzen alsof hij gtst misschien zou willen verlaten.

  Het is natuurlijk ook mogelijk dat Mark inderdaad een halfjaartje iets anders gaat doen en daarna weer terugkomt.

 84. @ JJ

  Na zeven jaar GTST begint het bij Mark van Eeuwen toch wel te kriebelen. Hij zou graag ook eens andere rollen willen spelen.”Ik vind het nog steeds helemaal geweldig. De mensen zijn erg leuk, de verhaallijn ook en het is echt een A-merk. Het is weer cool om naar GTST te kijken.” aldus Mark.

  Toch ambieert de acteur nieuwe rollen. Volgens hem heeft het warme bad waarin hij zich elke dag bevindt ook nadelen. “Het is heel veilig. Dat is ook een valkuil. Het is echt een voorrecht om zo veel te mogen spelen. Maar daarnaast vind ik het persoonlijk ook leuk om andere rollen te spelen, daarom ben ik acteur geworden.” aldus Mark van Eeuwen.

 85. Als hij op de castfoto’s staat dan denk ik ook dat hij erin blijft. Ik denk dat ik Jack het wel overleeft.

  Trouwens even over Tim : Ik denk dat hij iets te maken heeft met Frits van Houten.. Een soort van verband. Ik weet niet, misschien is hij wel een zoon of zo. Maar hij lijkt me toch wel een beetje op Frits, dus misschien een zoon? Toch moet hij mij ook denken aan Anton..

  Ik hoop trouwens dat Lucas en Bilal een relatie krijgen, want dat lijkt me echt helemaal geweldig!

 86. hoop dat hij er nog ff in blijft vind ze zo leuk samen (jack en lorena)

  lucas en bilal hebben nu wel zowat een relatie lucas was al half verlieft en nu is bilal dat ook
  wel stoere verhaal lijn wat een omdraai zeg

  en nuran is weer eens te laat kan rik wel begrijpen hij is gek op yvon al hoop ik stiekum dat dat nog fou gaat ondanks dat die 2 best grappig zijn samen
  moet steeds denken aan wat jef zei dat het net was als of ie met anita samen was ( toen ie met nuran aan het koken was)

 87. tim kan never nooit een zoon van anton en janine zijn. ten eerste was er niets meer dan gewoon vriendschap. en ten tweede kenden zij elkaar toen ze nog heel jong waren (lang voordat janine ludo leerde kennen) en zou tim dus veel ouder meten zijn dan nina en lucas. en dat is die niet.

  dusss…!

 88. Ik heb inderdaad ook niet echt het gevoel dat Rik echt van Yvon ‘houd’, Linda. Maar ik geloof ook niet dat hij 1, 2, 3 zegt; ‘Ja Nuran! Met jou wil ik verder..’ Hij heeft toch wel een band opgebouwd met Yvon, en Rikki dan? Die vind Yvon erg aardig, en die zal waarschijnlijk niet begrijpen waarom Rik dan Yvon dumpt en voor Nuran zal gaan. Toch geloof ik wel dat nadat Nuran echt voor Rik heeft ‘gevochten’ hem toch krijgt. Dan denk ik ook dat Yvon’s ware aard boven water komt.

  Ik denk dat Lucas en Bilal ook een relatie krijgen. Wat trouwens misschien ook een schok voor Nuran is! En daarbij denk ik dat beide families, Dus ook Janine en Ludo, het niet goed keuren dat ze samen gaan. Vooral de ouders van Bilal niet. Die zijn toch streng gelovig aan de Islam en daar zijn homo’s niet toegestaan.

  Ik hoop dat Jack blijft ‘leven’. Serieus! Hij heeft gewoon een leuke, interessante verhaallijn en zijn droge humor + sarcasme maakt zijn personage echt compleet! Als Jack ook uit de soap verdwijnt dan ga ik toch echt twijfelen aan de schrijvers van Gtst. Tuurlijk, in Real Life gebeuren er ook (auto-)ongelukken, verhuizen mensen (naar het buitenland) of overlijden ze aan bijv. een ziekte. Maar in Meerdijk wordt het dan toch wel uitermate veel op een hele korte tijd! Vind ik best jammer. Noud vertrekt volgens mij wel, zo heb ik uit de cliffhanger opgemaakt. Maar volgens mij komt hij nog wel terug? Ik hoop het. Zijn verhaallijn was nou niet om ‘spannend’ o.i.d. te noemen, maar hij was wel gewoon een nieuw persoon. En hij en Nina? Een super stelletje. Gewoon zo schattig.

  Bing en Sjors? Ik geloof niet meer dat die bij elkaar komen nadat Bing Jack heeft aangereden terwijl Sjors dit voor haar eigen ogen zag gebeuren. En nee, het ging niet per ongeluk. Gewoon duidelijk met opzet! Bing zei zelfs nog ‘klootzak’ en fokte zich helemaal op. Daarna zette hij gas op die auto, en gaan. Bam, daar lag Jack. Hoop dat hij blijft leven, zie bovenstaand. ^^

  Rikki en Sjoerd. Tja.. Ik denk dat dat toch een knipperlicht relatie gaat worden. Maar ze blijven denk ik wel bij elkaar. Alhoewel. Tim is een groot gevaar voor Sjoerd. Alleen heeft Rikki wel gezegd dat ze zonder Sjoerd niet kan leven. Dus dan is Tim maar weer bijzaak waarvan ik denk; ‘Och.. Dat word toch niets!’ Maar op andere momenten denk ik weer; ‘Hmm.. Die Tim, dat is toch wel een leuke voor Rikki!’ Eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik ervan moet denken.. Maar Sjoerd en Rikki zijn samen gewoon een leuk stelletje en ik hoop dat ze een langdurige relatie krijgen. Tenminste, dat gun ik ze wel.

  Anton en Bianca. In de Cliff niet veel van gezien. Maar als het daadwerkelijk zo is dat Tim de / een zoon is van Anton zal het niet zo veel uitmaken. Als Tim geboren blijkt te zijn tijdens het huwelijk van Anton en Bianca zal de relatie van hun weer een grote ‘schok’ te verduren hebben.

  Maxime. Van haar kunnen we denk ik weer zoals gewoonlijk een heerlijk spannende verhaallijn verwachten! Ze zal zeker voor onrust gaan zorgen bij de familie Sanders. En misschien nog een relatie? Met wie is me de vraag, maar ik denk niet dat het nog lang zal duren voor dat zij weer een scharrel heeft gevonden.

  Nina.. Tja. Die is Noud nu echt kwijt, en dat is gewoon haar eigen schuld. Noud heeft nog wel gezegd, in de koning, nog van Nina te houden maar haar gewoon niet genoeg meer vertrouwd. Laura heeft hem nog aangemoedigd wat aan zijn relatie te doen, maar het heeft niet geholpen. Noud is vertrokken en wel naar Tokio. Of hij ooit nog terug komt .. ? Ik hoop in elk geval van wel, maar dan moet hij wel echt weer een spannende verhaallijn krijgen hoor.. Want op het laatst was er gewoon echt niets meer aan hem. Bovendien geloof ik niet dat Mike en Nina echt een relatie krijgen. Ik denk eerder dat Mike steeds meer op een ‘sneaky’ wijze haar vertrouwen probeert te winnen en zo (een deel van) het geld van de familie Sanders te pakken krijgt. Daarna verlaat hij Nina. En is Nina dus weer alleen. Gaat het eindelijk een keer niet zoals Nina het allemaal wil.

  Mike. Nou ja, zie de beschrijving hierboven een beetje. Of hij nog vertrouwd word nadat hij een deel van dat geld heeft weet ik niet.

  Laura & Jeff. Gewoon allebei een betere verhaallijn en ze niet een vaste rol als figurant aanbieden. Vind ik zonde! Ze kunnen beide beter dan dat ze nu aangeboden word.

  Nuran. Ik denk dat ze Bilal gaat verlaten nadat uitgekomen is dat hij toch echt Homo is en een relatie neemt met Lucas. Ze probeert toch nog Rik te krijgen dan, en ze ‘vecht’ hiervoor. Waarschijnlijk word ze dan bij iedereen door Yvon zwart gemaakt. Zodra Rik toch echt in de gaten heeft dat hij Nuran leuker vind dan Yvon komt Yvon’s ware aard naar boven en vertrekt ze dan ook weer uit Meerdijk.

  Aysen. Hier niet echt iets over te vertellen. Ik verdiep me gewoon niet zo in haar nagelang ik haar gewoon echt een ‘kreng’ vind. En misschien krijg ik dan reactie’s van: ‘Ze speelt haar rol gewoon goed.’ Zal allemaal best! Maar ik krijg gewoon een opgefokt gevoel als ik naar Gtst kijk en zij in beeld kom. Haar hele houding al. Ze draagt gewoon een negatieve energie om haar heen. Vandaar dat ik ook niet echt een verhaallijn achter haar uitzoek.. Van mij mag ze zo snel vertrekken, en hoe? Ja! Dat mogen de schrijvers gezellig samen bedenken.

  Lorena. Ik denk dat zij nog wel een tijdje in Australië blijft. Daar krijgt ze te horen dat Jack is aangereden. Dan wil ze weer zo snel mogelijk terug naar Meerdijk maar omdat haar tante … (naam ff vergeten) niet erg snel overlijd moet ze nog een tijdje in Australië blijven, anders loopt ze haar erfenis mis. Haar erfenis vind ze toch belangrijker dan Jack. Als ze terug komt verzint ze dat ze het hele verhaal dat Jack aangereden is niet gehoord heeft, en het zo weer goed maakt met Jack maar onenigheid krijgt met een aantal andere Meerdijkers die haar hadden ingelicht.

  Tim? Tja. Die maakt zich pas bekend als hij er klaar voor is. Laten we het daar maar ophouden.

  Zo! Weer een heel verhaal..

   1. Ehh? Marthijn. Ik vind je erg tegenstrijdig. Hier zeg je dat je zéker weet dat Jack dood is, en of Lorena terug komt voor zijn uitvaart, is nog maar de vraag.

    In een ander onderwerp daarin tegen vertel je dat je nu 6 weken moet wachten voor je weet of Jack dood is.

    Dus, kies! Wij lezen ook alle topics, en het is erg irriterend als jij dan hier het ene verhaal vertelt, daar het andere verhaal en misschien ergens anders wéér een ander verhaal.

    1. JUIST @Noortje en dat is niet de eerste keer dat mij dat opvalt bij de reacties van @Marthijn.

     De foto’s op deze site zijn wel degelijke de originele foto’s (echter nog niet compleet) en deze zijn niet afkomstig van RTLBoulevard, die heeft ze getoond ja, maar zijn afkomstig van de “direktie” cq de verantwoordelijke binnen GTST.

  1. Dat wat jij zegt over Laura en Jef voor een betere verhaallijn ben ik het helemaal mee eens!

   Tanya dupont moet er weer in die is nou wel weer vrij en die zei ik kom terug 😉

   voor Laura en Jef zijn er dan weer leuke verhaallijnen en bij de rest had ze in de koning ook wel een klik voordat iedereen er achter kwam dat ze niet helemaal 100% was 😛

   1. Ik vind inderdaad ook dat er weer wat oude karakters, welke weer spanning toevoegen aan de soap, terug moeten komen. Ik had alleen geen zin meer om nog erover na te denken welke terug moesten komen.. En eerlijk gezegd zou ik het ook niet weten. Hoe lang heeft Wiet trouwens nog Tbs? (Volgens mij best lang) Want het lijkt me toch ook wel weer leuk om haar weer in de serie te zien.

 89. Nu ik mijn reactie zit door te lezen, moet bij dat stukje van Noud zijn dat hij geen ‘nieuw’ persoon is maar een ‘interesant’ persoon.

 90. Ik denk dat noud uit de serie gaat 🙁 hij was ook niet op de groepsfoto hij is (zogenaamd) op vakantie!

  Echt niet leuk!

  Nina en noud horen bij elkaar!

 91. En dit was de laatste aflevering voor de zomerstop? Ik ben hevig teleurgesteld. Nina in de armen van die creep Mike (kon die niet worden aangereden? Vreselijke figuur). Noud naar Tokyo, komt ie nog wel terug? Wel leuk: Maxime die uit is op wraak, zo ken ik haar weer… Maar Sjors en Bing uit elkaar; Sjors heeft Bing ook ooit bedrogen en nu hangt ze de schijnheilige bedrogen heilige uit? Pfff… het is en blijft een trutje. Ludo en Janine eindelijk weer getrouwd, wat dachten Caroline en Erik toen ze elkaar voor de camera het ja-woord gaven? In real-life gaan ze er nog steeds niet voor… leuk stel! 🙂
  Bilal die eindelijk durft toe te geven aan Lucas, ondanks zijn principes, gedurfd thema en best interessant. Nuran die liever gaat voor Rik (maar ik hoop dat dat niks wordt, ze is jong genoeg om zijn dochter te zijn, Job is denk ik onderhand twee keer zou oud, dus als Rik met Nuran gaat, dan vind ik ‘m maar een oude snoeperd.)
  En Jack aangereden, is hij dood? Nee toch? Wel bloed uit z’n oor, dus schedelbasis-fractuur, niet best. Arme Lorena. Nou ja, alles bij elkaar toch genoeg verhalen om ook volgend seizoen weer even in te schakelen… 🙂 Maar ik hoop wel op een goede afloop en dat iedereen weer bij elkaar komt.

 92. Jack gaat er niet uit want als hij dood is moet bing naar de gevangenis toe en ik hoop ook dat, danny is vermoord door aysan uitkomt en dan gaat zij ook de bak in nuran en rik passen niet bijelkaar echt walgelijk zou het zijn

  1. Ik vind toch wel dat Nuran en Rik bij elkaar passen hoor! Vind ze er samen wel ‘schattig’ uitzien. Het zou wel leuker zijn, als ze dan op dat moment ook haar hoofddoek afdoet. Ze is dan véél knapper!

 93. Ik geloof ook niet dat Janine nog ergens een geheim kind heeft rondlopen. Achterbaksheid hoort niet bij het personage dat ze speelt. Een dergelijke sterke emotie zoals afstand doen van je kindje zou nooit zolang weggestopt kunnen worden.

  Het gezicht van Tim spreekt me niet zo aan maar wat niet is kan nog komen.

 94. Ik wacht nog steeds op de ontwikkeling van het personage Aysen. Behalve dat ze een harde realistische opportunistische meid is die wel om haar zus en moeder geeft maar een overdreven hekel heeft aan Lucas zonder dat duidelijk is waarom precies (homohaat sloot ze zelf uit) heb ik nog geen interessante aannemelijke verhaallijn kunnen ontdekken.

  De liefde tussen Rik en Nuran vind ik onwaarschijnlijk. Het is vermoedelijk de bedoeling dat de kijker welwillend gestemd wordt en een superieur “gooi die hoofddoek toch af meid” gevoel krijgt. De onthulling van Nurans haar zal nog lang op zich laten wachten, iets waar GTST nog een lekker lange kluif aan zal hebben.

  Zodra dat haar gezien is zal ze op eigen kracht verder moeten. Kan ze dat, wordt ze een interessant karakter of moet ze weer vluchten in veel textiel en devotie?

  1. Je hebt erg slecht opgelet.
   Er is veel gebeurd tussen Lucas en Aysen.
   Het begint wanneer Lucas te hard rijdt en wordt aangehouden door Aysen. Ze geeft hem een boete en vervolgens geeft Lucas haar een grote mond. Hij wordt melodramatisch en zegt dat ze dit doet omdat hij homo is, omdat turken een hekel hebben aan homo’s. Lucas zei dat ze in Holland is, niet in Turkije en dat ze daarom normaal moet doen en weigerde te betalen.
   Boze Aysen neemt hem vervolgens mee naar het bureau.
   Daarna begon de drama.
   Later besluit Lucas samen met lorena om drugs in Aysens drankje te gooien waardoor een stoned Aysen Sjors aanrijdt.
   Lucas blijft in het begin steeds ontkennen waardoor een wanhopige Aysen hem kidnapt om het alsnog toe te geven, wat mislukt. Daarna wil ze hem alsnog te grazen nemen en stopt drugs in zijn locker waardoor hij wordt gearresteerd. Uiteindelijk wordt hij ontmaskerd en krijgt hij een taakstraf.
   Dit lijkt me duidelijk waarom de twee elkaar niet kunnen uitstaan.

   En wat Nuran betreft. Het lijkt mij erg onrealistisch als ze ineens haar hoofddoek afdoet. Dit gebeurt in het echt ook heel weinig. Moslima’s nemen hun geloof en tradities erg serieus en veranderen niet ineens op een dag.
   Wie weet verzinnen ze nog eens een verhaallijn over rick die bekeert tot moslim. Dit bood hij Nuran eerder aan. En dit zie ik in het echt ook eens gebeuren dat een hollandse jongen moslim wordt om een marokkaanse te kunnen krijgen.

   1. vergeet niet dat nuran toen ze danny kende ook geen hoofddoek ophad dus het zou best kunnen dat ze die hoofddoek gewoon afdoet.

 95. Hoop ook dat Jack blijft leven….liever Bing eruit, Nina en Noud ze zijn wel leuk samen maar is ook wel weer tijd voor iets nieuws, vind Mike wel een leuk personage, die is niet uit op Nina maar op haar geld. Wat Tim betreft vraag ik me af waarom iedereen denkt dat hij een zoon van Anton is uit zijn laatste reactie leek hij toch op wraak uit te zijn en vind hem kwa uiterlijk toch echt meer op een van Houten lijken………………

 96. Jack gaat er wss niet uit. Hij staat bij de castfoto’s van volgend jaar. maar miss doen ze dat wel Xpress om ons te misleiden ofzoo??

 97. Noud komt gewoon weer terug in de serie en als hij terug komt vraagt nina de scheidingspapieren aan! Dat zeiden ze bij RTL Boulevard afgelopen week, omdat die scrips ergens in een park lagen, en dat was al van volgend seizoen! (Vind het wel erg dat van Noud & Nina ze waren zo leuk ) mjaa het blijft een serie.

  1. Marthijn, als ik vragen mag. Hoe weet je zo zeker dat Jack dood is, en er dus uitgaat? Hier is nog niets over bekend..

   Vianne.

 98. Het blijft interessant dat met veel bombarie hier was aangekondigd dat Nicky Scheers en Nick Stobbe een rol zouden krijgen in de serie. Nicky was slechts een figurant en Nick hebben we zelfs helemaal niet gezien. Hoe betrouwbaar is deze site nou eigenlijk?

  1. wouter dan kom je hier toch gewoon niet meer? als jij de site zo onbetrouwbaar vind dan kijk je niet meer. makkelijk genoeg.

   en trouwens Nicky heeft dan wel een rol gehad want hij was figurant en figurant is een rol. en misschien krijgt nick Stobbe een rol na de stop. dat weet jij toch allemaal niet

   1. Ik constateer alleen iets. Vind de berichten niet betrouwbaar, maar vind de discussies nog wel interessant. Het is niet aan jou om te bepalen of ik hier nog zou moeten komen of niet.

    Een figurant noem ik geen rol. Als er voor elke figurant een nieuwsbericht komt, dan kan je minstens tien berichten plaatsen per dag.

    En die Nick heeft inmiddels al aangegeven dat hij GEEN rol heeft in de serie. Dus vraag me serieus af waar dat bericht vandaan kwam.

    1. Wouter, is het dan wel aan jou te bepalen of dat ik hier dan maar niet meer moest komen met de cliffhanger totdat deze om 20:00 bezig was? Denk het dan ook niet. Ga niet tegen een ander zeggen; Kom dan lekker niet, en als iemand het tegen jou zegt dan; Dat hoef jij toch niet voor mij te bepalen.

     Dat slaat serieus gewoon alles. Beetje iedereen van alles wijs willen maken, en alles voor een ander bepalen maar Owee als een ander dat dan over jou zegt he? Dan is het gelijk in de aanval. Kies toch een kant.

    2. dan wil ik de link zien waar je dat gelezen of gezien hebt want ik geloof er geen barst van. nu ik zeg dat je dat allemaal niet weet kom je opeens met dat hij dat aangegeven heeft enzo.

     1. iemand anders met mijn naam, hmm zou mijn naam maar aanpassen dan. voortaan. want zelf raak nu in de war 🙂

 99. ik denk niet dat sjors bing ooit nog terug wil na wat ze tijdens de cliff gezien heeft. ze vind dit waarschijnlijk nog erger dan het vreemdgaan met aysen. ze heeft nick toen in der tijd ook vergeven, maar dit gaat haar vast en zeker te ver.
  ik hoop dat bing en jack er allebij uitgaan. totaal geen leuke acteurs als je het mij vraagt. jack dood en bing op de vlucht. een verhaallijn dat bing de bak in draaid hebben we nu al zo vaak gehad. nu maar eens een keer wat anders dacht ik zo. ze staan wel allebei op de castfoto, maar volgens mij zijn dat gewoon shots uit RTL Boulevard.

  1. Sjors is zelf de grootste schijnheil in de serie. Ze is zelf vaker vreemdgegaan. In haar eerder huwelijk met Bing bijvoorbeeld, waardoor hij degene was die het huwelijk destijds heeft ontbonden.

  1. Als Bing eruit gaat is het toch ook zo dat Sjors Bing niet meer terug neemt? Of lees ik nu misschien verkeerd? – Niet vervelend bedoeld!

 100. Ahh nee 🙁 gaan noud en nina uitelkaar!

  Stom scriptschrijvers, en stomme mike, die had moeten aangereden worden door bing

  1. Claud, ik ben het helemaal met je eens.
   Noud en Nina vond ik juist zo een leuk stelletje.
   En wat betreft Mike, die had indd lekker onder die auto moeten liggen haha.

 101. Had ik ook liever. Ik hoop dat Jack het overleefd. Die Bing mag er van mij eruit. Die Tim lijkt echt op Anton.

 102. Hi,

  Ik las een interview van van Wilbert Gieske dat hij niet uitsluit dat hij terug komt in gtst!
  Het feit dat Noud nu naar Tokio gaat zou best eens kunnen dat hij ook wel weer terug komt MET robert. Of Robert komt terug omdat er iets met Noud gebeurd is…

 103. fann,
  dat zou inderdaad kunnen aangezien noud bij hem op bezoek is lijkt me erg leuk maar aan de andere kant willen de schrijvers van de soap vooral jonge mensen in de serie

 104. @ti,
  Robert Alberts is de grootvader van Noud Alberts(geboortenaam Mulder). Laura Selmhorst is zijn grootmoeder. En inderdaad Dennis de vader van Noud. Mirella Mulder is de moeder van Noud.

  Noud gaat inderdaad naar Tokyo naar zijn vader. Maar daar is Robert ook. Herinner maar aan het afscheid GTST van Robert in het vliegtuig dat ook naar Tokyo ging.

 105. En dan is het TOCH Jack. Hoop wel dat hij blijft leven hij en Lorena zijn zo grappig samen. Nou ja, nu nog wachten tot de volgende aflevering… Ik HAAT wachten!!!

 106. @ Gtstfites
  Die Tim lijkt idd op Anton.. Zou hij een zoon van hem zijn ofzo? Dat hij is weggelopen op een of andere reden? Daar dacht ik al aan met die stamboom in zijn notitieboekje van de familie Bouwhuis.

 107. @GTST-=Geweldig!
  Volgens mij wonen de vader (Anton?) en moeder (Iemand van de Sanders: misschien Maxime sinds 2008 of Janine sinds 1992 of 1993 ? ) van Tim allebei in Meerdijk. Zijn voogd is zijn oma dan.

  Wiet is geboren in 1995 op TV
  – De leeftijd klopt ongeveer

  Tim is geboren in 1991 (niet in beeld)
  – misschien klopt die leeftijd ook ongeveer met de realiteit

 108. Heb er ook zin in . Ik ben benieuwd of Bilal en Tim een vaste rol hebben en dat er personen eruit gaan (ik denk Bing)

 109. Aan de ene kant denk ik dat Jack wel dood is omdat Mark van eeuwen een tijdje geleden heeft gezegd ook wel eens andere rollen te willen spelen ,de castfoto’s waar Mark van eeuwen wel opstaat zijn dan misschien wel bedoeld om ons te misleiden. Maar aan de andere kant denk ik dat Jack niet dood gaat omdat Lorena wel terug zou komen als Jack dood was ( Lorena kan wel gemeen zijn, maar ze houd wel echt van Jack dus dan zou ze wel terugkomen). Mark van eeuwen staat op de castfoto en als Jack er niet meer is is er geen verhaallijn meer voor Lorena. Nou ja we zullen moeten afwachten.

 110. 1. De castfoto is er nog niet eens bekend

  2. Ik denk dat Everon Jackson Hooi eruit gaat. In januari werd hij met de dood bedreigd.

  3. Ruud Feltkamp was niet bij de castfoto (zogenaamde vakantie of was hij echt op vakantie???)

  Ik denk als Jack eruit ging hadden ze een familielid van Sjors erbij gedaan (bijv Abel Langeveld)

 111. GtstFites, de Castfoto is idd nog niet bekend. maar rtl boulevard was wel aanwezig bij de castofot en heeft paar acteurs/actrices gesproken die aanwezig waren voor de foto en daar zijn foto,s van geplaatst op deze site

  2 ik denk dat jack noch bing er uit gaat. jack overleeft het en bing zal wel weer niet gepakt worden ofzo. alhoewel ik hem het liefst er wel uit hebt (denk ik niet dat gtst dat doet) en dat in janauri met dood is bedreigd. ach tja. door een hysterisch fan maar via twitter. niet bepaald serieus te noemen. denk ik voor de acteur geen reden om te stoppen hoor

  3 hij was niet bij de cast foto aanwezig idd. hij kan idd echt op vakantie zijn toen,. wat maakt het ook uit.

  waarom een familie lid van sjors erbij. die heeft toch niks met hele gebeuren allemaal te maken. het is juist leuk dat er kinderen van frits in meerdijk rond lopen.

 112. Flexwet eind seizoen 23/begin seizoen 24 (als ze er dan nog inzitten)
  – Anton*
  – Bianca*
  – Bing
  – Nina
  – Rikki
  – Sjoerd

  Het is erg veel vergeleken met anderen jaren

  *Joep Sertons en Cyntia Abma hebben allebei al eerder in Endemol series gespeeld. Het is niet zeker of die het krijgen

 113. Jack is dood, heeft geen opnames meer, hij gaat o.a. naar de olympische spelen, via twitter kan je hem volgen en melde altijd als hij o.a. opnames had. de onderwerp GTST komt niet meer bij hem voor.

  1. Dat er geen opnames zijn, lijkt mij logisch de cast heeft vakantie.

   Werd heel nadrukkelijk vertelt in de uitzending ik kom bij je eten van 9 juli jl.

   Wat zou hij moeten melden over GTST??? als er geen opnames zijn en bovendien mag hij dat sowieso niet.

 114. Ik hoop van harte dat het niet waar is. Het zou echt de aller slechtste zet ooit zijn om Janine als moeder uit de bus te laten komen. Alle verhoudingen van kinderen en leeftijden kloppen dan niet meer. Dat leeftijden sowieso niet kloppen is waar, maar alles liep wel in de juiste volg orde.
  Met Janine als moeder is alles dus verpest.
  Ik kan het niet geloven en hoop echt dat het niet zo is, maar het fragment waarin die Wicked heks met Lucas bij Tim staan, en zij blijft hameren dat hij anders naar hem moet kijken en of hij echt niets bekends ziet in hem doen toch echt wel vermoeden dat Lucas een familiere band moet herkennen. Dus zijn moeder in Tim moet zien…

 115. @Marthijn omdat ze vakantie hebben misschien?

  Trouwens ik denk zoiezo dat Bing eruit gaat. Zijn rol is zeker op.
  – geen familie
  – een nieuwe kans met Sjors kan hij vergeten
  – Bing heeft een politieagent aangereden
  – Aysen hoeft hem ook niet

  Dus ik zeg hij beland in de bak of hij vlucht

 116. Anton is de vader, maar de moeder kan Janine zijn of heeft Maxime lopen liegen en dat zij de moeder is??? Mike zei alweer. Toen Anton vreemd ging.

  1. Och @superrrgtstfan, laat die @Marthijn maar, ik betrap hem wel vaker op uitspraken die niet kloppen. Hij wil gewoon een discussie opgang brengen.

   Dus gewoon niet meer op reageren, houdt hij vanzelf op met z’n “onzin” verhalen. Athans dat heb ik mij ook voorgenomen.

 117. Eerlijk gezegd denk ik dat Bing en Jack er alle bij niet uitgaan. Want er zijn dit jaar evenveel exits geweest als mensen die erbij zijn gekomen, namelijk
  Exits Wiet, Charlie, Edwin en Danny.
  Nieuwe personages Nuran, Aysen, Mike en Tim.
  Bilal is geen vast personage, ik denk dat hij niet aan zijn familie durft te vertellen dat hij homo is en vlucht omdat hij zijn gevoelens voor Lucas niet in bedwang kan houden.

 118. @superrrgtstfan Ze hebben Edwin eruit gehaald omdat ze 20 personages willen hebben, dus ik denk dat Tim in de plaatst van Bing komt (eigenlijk hoop ik dat)

 119. @gtstfites
  Dat wist ik niet, maar ik hoop ook dat Bing er dan uit gaat en Jack niet. Dat lijkt mij ook het meest logisch want als Jack dood is komt Bing er zowieso niet mee weg. Als Jack niet dood is misschien nog wel want Aysen is er ook mee weg gekomen.

 120. GTST is echt zeker niet zo doorzichtig dat ze proberenons te misleiden doorJack en Bing voor de nep op de castfoto proberen te zetten. Raar dat anderen echt denkendat ze zoiets express doen. Ik denk dat Jack het net overleefd, en Bing voorgoed de gevangenis ingaat. Hij heeft het laatste seizoen alleen maar domme dingen gedaan, waardoor wij, alskijkers, hem gaan haten.

  Ik hoop ook dat Marcus Sanders en Kimberly Sanders terugkeren, eindelijk weer een beetje spanning rondom de familie Sanders. Die eeuwige ruzie tussen Janine en Maxime ben ik ook zat. Dat ze elkaar maar met rust laten.

  Ik hoop dat Nina en Noud weer bij elkaarkomen, en Sjors en Mike. Ook al is Mike een enorme kwal en verdiend Sjors bter, allesis beterdan Bing.

 121. Inderdaad Sjuul. Mike bij Sjors en Noud bij Nina.

  Nog iets over de castfoto. Op de castfoto van seizoen 15 stonden Benjamin en Robin ertussen (En Robin was een vaste gastrol dat vond ik ook al vreemd) terwijl in de cliffhanger van seizoen 14 die brand in Scala was, waar Benjamin omkwam (eerste aflevering van seizoen 15) en toen als geest rond liep een maand ofzo. En Robin was eerder weg.

  Ik hoop dat Lorena ook weer een familielid in de serie krijgt. Rosa had 2 kinderen 1 is Lorena en die andere is haar zoon.

 122. wat zal sjors woedend zijn op bing ,

  t is bings schuld van alles ! en die van Aysen acha ja zo zie je maar dat je NIEMAND kan vertouwen 🙁

 123. Nou het enige waar wij op moeten wachten is op de aflevering van het vervolg van de cliffhanger. En het is mijn menig en als andere et er ook mee eens zijn oké top maar ik vond deze Cliff zo dom en gewoon nergens op slaan der zat ook niet een beetje spanning in ik bedoel je had allang in mei kunnen weten dat Bing Jack wilde aanrijden en alsof de liefde tussen Nuran en Rik nog lang niet voorbij was. En dat het bij Maxime ernst zomaar de handdoek in de ring gooien is en dat we nu weer normaal weer in een huis wonen. Het enige probleem is Aysen zij kan er van mij apart gewoon weer uitgeschreven worden want dit wordt ook niks. En hoe loopt het af met Yvonne Terstal doet ze weer iets stouts of zijn de geruchten waar dat Marcus en kimberly Sanders GTST binnen komen en dat Jack GTST gaat verlaten. En die zoen van Lucas en Bilal was allang overduidelijk. Je zou bijna gaan denken dat zelf je leven een soapserie word.

Geef een reactie