• 5 juli 2012
 • Redactie
 • 82

Na de cliffhanger van aanstaande vrijdag gaat GTST deze zomer gewoon door met de app van wie is Tim

RTL komt namelijk met een app die GTST-fans de kans biedt om alles over de nieuwe personage Tim te weten te komen. Iedere week zullen er hints over hem worden verspreid, wie is Tim, waar komt hij vandaan?

Diegene die het mysterie weet te ontrafelen, wint een gastrol in GTST in Zuid-Afrika.

Klik hier voor meer informatie

82 comments on “GTST gaat deze zomer door met de Wie is Tim app

 1. Ik kan hem helaas niet downloaden. Ik heb wel een Ipod maar een te oude. Ik dacht eerst dat het aan de versie lag, maar dat was dus niet zo

  1. is dit nou echt nodig???? Beetje flauw.

   Bovendien ben ik van mening dat RTL hem online moet zetten, zodat iedereen eraan kan. Of verdienen ze er meer aan via die app. Hij is dan wel gratis te downloaden, maar of vervolgens/de volgende handelingen allemaal gratis zijn vraag ik mij.

   1. Ik vind persoonlijk ook dat de App gewoon online moet komen te staan. Of de verdere handelingen op je mobiel gratis zijn ligt eigenlijk aan jezelf. Zo zoek ik alle informatie van de app gewoon via mijn laptop, maar er zijn er ook maar genoeg die het via hun mobiel doen, en ja.. Als je dan geen Wifi o.i.d. gebruikt, kost het je inderdaad MB, dus geld.

  1. je moet je mb op national roamen zetten, dus niet internetationaal! dat het dus niet je eigen internet gebruikt, en dan bij een mac donalds of een andere plek at ze wifi hebben, of een draadloos thuisinternet, hotel etc, op je mb naar instellingen, verbindingen en netwerken je wifi aanzetten en dan verbinden uit de bij verbindingen en netwerken, of draadloos en internet
   voor sommige internetverbindingen heb je een wachtwoord nodig en als je mb aan de wifi is dan kun je downloaden
   zo doe ik als ik bij mijn broer in buitenalnd ben, alles uitzetten van roaming, dus alleen nationaal(voor mij nederland) en dan als ik bij hem bind ga ik naar de intsellingen van mijn telefoon, zet ik mijn wifi aan, en zoek in de lijst, kies dan zijn interneprovider, die hij beveiligd heeft met wachtwoord, en als ik die invul is hij verbonden met zijn internet en zo kan ik op vakantie gewoon whatssappen. als ik in en rondom het huis van mijn broer ben,

 2. Beetje jammer dat het alleen voor Ios en Android is.. Net als alle andere apps, over een halfjaar eindelijk verlengen dus nu nog een Symbian telefoon. En juist ja daarvoor geen app :S

 3. Hij kan ook wel op android maar ook niet op mijn mobiel. Wat een flop van RTL Nederland. Ze moet zich schamen. Ze moet er snel voor zorgen dat ze ook op de eerste generaties van Ipod’s en op HTC Wildfire kunnen

 4. ik heb een samsung galaxy ace android en kan hem gewoon spelen hoor… maar wanneer komen er weer meer dingen op heb tot dag 4 al gespeeld namelijk

  1. waar heb je hem gedownload? ik kan hem neit downloaden dan zegtie:
   Uw apparaat is niet compatibel met deze versie 🙁

 5. laat die apen maar in de dierentuin
  ik hou het bij me oude nokia
  als het zo moet doe ik gewoon alles weg gaat mij allemaal te ver
  tegenwoordig moet je al zo’n beetje dag en nacht bereikbaar zijn

  mensen hadden vroeger niet eens een telefoon laatstaan internet of mobieltjes

  gtst zet het gewoon online niet iedereen wil mee met dat soort gedoe
  en/of heeft er gewoon weg de centen niet voor

 6. die Oma van Tim is de aupair van Maxime geweest bij het pleeg gezin waar ze is opgegroeid! de Beau monde kijk maar ze is toen een aflevering in GTST geweest

 7. wat stom, ik heb een blackberry en daar is ie niet voor te vinden. Belachelijk dat ze het niet gewoon op internet zetten. Dit zijn juist dingen die ik niet 24/7 bij me hoef te hebben.

 8. Lijkt mij een leuke app.
  Kan hem alleen niet downloaden. Dan krijg ik de melding: werkt niet met iPod touch.
  Verder ben ik echt benieuwd wie Tim nou precies is & wat zijn geheim is.

  Groetjess

 9. Ik heb ook een samsung galaxy ace maar hij is niet downloadbaar..
  Beetje jammer weer dat het zoveel moeite kost voor een app..

  Maarja dan maar lekker afwachten..
  alle info komt vast wel weer op internet te staan

 10. Ik heb een samsung galaxy ace en als ik hem wil.downloade geeft hij meteen al aan dat het bestand zeer groot is en of ik hem dan via wifi wil dowloaden ookal heb ik alleen maar wifi. En vervolgens geeft hij aan dat het downloade niet is gelukt wegens een fout (492) ofso. Weet iemand de oplossing? Ik wil de app heel graag.

  Groetjes

  1. Dat had ik ook,, nadat ik wat andere apps had verwijderd kon ik hem wel downloaden.. Gewoon te weinig ruimte op je telefoon.. Verwijder wat apps die je niet of nauwelijks verwijder en probeer het nogmaals.

 11. Zet de ‘Wie is Tim’ app gewoon online.
  Er zijn ook fans die geen ipod hebben.
  Daar hoor ik ook bij en ik kijk GTST al zolang dat de soap loopt.

 12. Vraagje ik heb een HTC Wildfire S met een android market.
  Kan deze app wel vinden in de play store maar het lukt niet om hem te downloaden.
  Krijg de melding dit item is niet compatibel met uw apparaat.

  Is daar nog iets aan te doen?

 13. Vind het wel raar dat ie dus alleen voor IOS of Android te downloaden is, ik heb een Nokia Lumia en daar zit geen IOS of Android op en id vind ik het ook dat ze het beter online kunnen zetten, niet iedereen heeft een smartphone en vindt het niet echt eerlijk zo.

 14. Hebbe jullie ook die app moeten oploade of bijwerken ofzo… Moest ik dus doen nou reageert die egt fucking traag enl laatt die je score niet zien. vage shit

 15. Ik heb iPod touch heb hem gedownload en op inloggen op Facebook geklikt maar hoe heb ik dan nu mijn eigen account want als ik klik op inloggen laadt die echt oneindig door maar er gebeurd niks en moet ik hem uiteindelijk uitzetten help!

 16. Net als Quinty heb ik het zelfde probleem op mijn iPhone…als je op “inlioggen”klikt blijft hij eindeloos laden..nu bijna 24 uur aan het laden maar er gebeurt helemaal niets!! Heeft er iemand een oplossing hiervoor?

 17. Ik heb het op mijn iPhone geprobeerd en op mijn iPad maar beide lukt het niet om me te registreren . Ik krijg alleen een laad balkje en verder gaat uw niet … Pffff

 18. jemig bij mij doet hij het ook niet!
  Ik heb ook een Iphone en hij blijft maat lopen, nu al sinds gister avond en heb het al 12345 x opnieuw geprobeerd

  iemand tips??

 19. Buik mij doet ie nu wel laat je een mailtje sturen van ww veranderen en log daarna in het lijkt of je geen account hebt maar als ie oneindig laad heb je een account voor mailtje wel 15 min wachten maar daarna doet ie het wel bij mij tenminste

 20. Hooi ik heb alle antwoorden ingevuld maar kom niet verder als je de antwoorden wil weten dan zijn dit ze: eerste cijfercode is: 2206 en tweede is bruid en bij de kaart moet je uotzoemen en dan tik je op alle vierkantjes en je hebt ze maar ik kom niet verder kan iemand pleas helpen?

 21. De app werkt maar als ik wil registreren of inloggen krijg ik een blokje met een laad tekentje en duurt dit gewoon uren en gaat hij niet verder.

  Wat moet ik doen of doe ik fout? Heeft ook iemand dit probleem gehad????
  Ik baal hier echt van

 22. Ik heb de app gedownload op mn ipad. maar als ik wil inloggen blijft ie maar laden en laden en nog meer laden. zo kom ik natuurlijk nergens met die app. en ben zeer benieuwd naar tim en zn notitieboekje. Dus… zet die app online en zorg dervoor dat hij het doet op de ipad plz ?

  knuffels. meisje die veel gtst kijkt

 23. hallo
  waar vind ik codes en wachtwoorden en als je ze mist kan je ze dan ergens terug zoeken? zodat de werkende mens ook mee kan spelen?

 24. ik heb een htc desire s en als ik de app wil downloaden zegt hij dat men toestel niet compitabel is…. moet ik een betere versie van andriod downloaden ofzo want heb gewoon andriod en het zou het dan gewoon moeten doen tog?

  help me pleassee wil zo graag de app spelen

  1. Wat denk je nu zelf? Kijk eens wat je geschreven hebt.
   ‘Wanneer komt week DRIE vrij ?’

   Ik denk dat week DRIE vrijkomt in week DRIE.
   Wat denk jij?

 25. Ik heb de app ook maar net als vele ook problemen.. Ik heb mijne er alleen nog niet tussen zien staan dus misschien kijk ik niet goed ofzo..
  Maar als ik inlog via facebook,, dan gebruikersnaam invoer,, dan krijg ik een pagina met accepteer de gebruiksvoorwaarden..
  Maar ik kan daar drukken wat ik wil in het scherm maar hij accepteert niks en als ik op een van de balkjes druk van
  – gebruikersvoorwaarden
  -spelvoorwaarden
  -privacybeleid
  En de pagina naar beneden scroll zie ik verder ook geen knop van accepteren. En als ik dan weer terug wil gaan naar de app krijg ik een foutmelding met
  Sorry!
  De toepassing GTST (proces nl.rtl.gtst.dutch) is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw.
  en dan de keuze tussen geforceerd sluiten en Rapport.

  En ik heb het al meerdere keren gedaan elke keer hetzelfde & heb een samsung galaxy ace.

  1. Hee Suus.,
   dat heb ik ook., en ik weet nu ook niet hoe dat moet (;
   ik heb een samsung galaxy y

   je kan indd niks accepteren.,

 26. Hey,

  ik heb de app van tim net gedownload, maar ik kom niet verder. Als ik alles heb ingevuld en ik wil de voorwaarden accepteren, dan lukt dat niet. Ik heb een galaxy ace.

  Heeft iemand dit probleem ook gehad en zo jah hoe hebben jullie dit opgelost? Of weet iemand hoe je dit kan oplossen?

  please help want ik zou hem graag willen spelen!!!

 27. Hallo luitjes,

  Ik heb een HTC Desire S. Ik ben alleen super teleurgesteld omdat ik de app niet kan downloaden.. Iemand nog een tip. Mijn toestel zegt: This item is not compatible with your device?? hellupp

 28. Ik heb de app ook gedownload, erg leuk. Alleen in heb geen Facebook en twitter dus ik heb geen idee hoe ik aan die codes moet komen maar ja..

 29. @Gtstlover, hoezo geen Facebook en Twitter, kun je je toch “gewoon” voor aanmelden”. Is echt niet zo moeilijk.

  Ik heb het ook pas sinds kort, je haalt er erg veel (ook andere) info van af en ook leuke discussies. Meer als op deze site (helaas) momenteel.

 30. Ik hoop van harte dat het niet waar is. Het zou echt de aller slechtste zet ooit zijn om Janine als moeder uit de bus te laten komen. Alle verhoudingen van kinderen en leeftijden kloppen dan niet meer. Dat leeftijden sowieso niet kloppen is waar, maar alles liep wel in de juiste volg orde.
  Met Janine als moeder is alles dus verpest.
  Ik kan het niet geloven en hoop echt dat het niet zo is, maar het fragment waarin die Wicked heks met Lucas bij Tim staan, en zij blijft hameren dat hij anders naar hem moet kijken en of hij echt niets bekends ziet in hem doen toch echt wel vermoeden dat Lucas een familiere band moet herkennen. Dus zijn moeder in Tim moet zien…

 31. Waarom zijn moeder, Als Anton de vader zou zijn kan hij toch ook Edwin erin moeten zien. ik vond in eerste instantie dat zijn houding wel wat op die van hem leek.

 32. sinds vanmiddag werkt de app van GTST Wie is Tim niet meer, wie heeft hetzelfde probleem ?
  Ik had al tot en met deze week “uitgespeeld” en wacht tot het maandag is……..
  Wilde nog een keer het spelletje doen met de “post sorteren” maar het lukt niet meer.

  Wie heeft dit ook ?

  Marlie

 33. ergens kreeg je een tip: let op uiterlijke kenmerken, kijk naar het laatste filmpje let op de manier waarop hij naar buiten komt gelopen de manier waarop hij praat en dan op het moment dat er ingezoemd word op de ogen. aan wie doet hij jullie dan denken, precies frits van houten, maar dan komen we bij het volgende dilemma naar ons ieder weten heeft frits maar 3 kinderen sjors, wiet en precies jack, dus ik dacht misschien is het wel een zoon van jack

 34. @Jessica als je nou series kijkt uit de jaren 90 waar Joep Sertons inzit (hij was dunner en een dunnere kop had hij) lijkt het net Beau Schneider. Dus daarom is het logisch dat Tim de zoon van Anton is.

 35. Ik zit nu bij week 6 volgens mij en ik kreeg vanochtend een notiticatie dat ik week 6 kon gaan spelen, maar nu zijn alle weken ineens weg en staat alleen week 1 er nog op?! Hoe komt dit en hoe kan ik het verhelpen?

 36. hallo allemaal, ik heb het volgende fragmentje van tim nog eens meerdere malen terug gekeken:

  nee, niemand weet nog wie ik ben, maar ik heb geen haast ik vertel ze wie ik ben als ik daar klaar mee ben en dan veranderd alles.

  met andere woorden het moet iemand zijn die minstens de helft van de meerdijkers, zou moetten kennen. dus dan is het onlogische dat het iets met anton te maken heeft want de familie bouwhuis zit er nog niet zolang in

 37. tim is de zoon van marcus en gwen. gwen heeft als naam die bekend is gwen faber (toen was ze nog getrouwd met jan faber). haar meisjes naam is loderus.
  gwen was tegelijkertijd zwanger van marcus als Cerille maar ging zonder marcus verder. ze heeft marcus wijs gemaakt dat ze adoptie heeft laten plegen.

  marcus en cerille hebben kimberly
  marcus en gwen hebben tim

 38. Dan heeft iemand het fout….ik ben het met Edwin eens.Gwen en Marcus zijn de ouders van Tim ik denk dat Anton hem ter wereld heeft gebracht waarschijnlijk samen met Julia .Gwen was ook verpleegster en waarschijnlijk kende ze elkaar van school of het ziekenhuis.Julia heeft Tim geadopteerd Anton heeft de brief geschreven en het geld gestuurd uit mededogen ik denk dat hij wel een verhouding met haar heeft gehad maar hier is geen kind uitgekomen.het zou ook kunnen dat Janine of op de hoogte waren en één van hun de brief heeft gestuurd.als Tim van Marieke (het zusje van Janine) is dan moet hij uit dit die verkrachting in de heaven moeten zijn dan kan iedereen de vader zijn want de daderS kennen we niet dus lijkt me niet waarschijnlijk.Anton is te voor de hand liggend en jongens het is wel soap hè.

Geef een reactie